آقای مبین نت جواب مارو هم وقت کردید بدید!
آقای مبین نت جواب مارو هم وقت کردید بدید!
تو ماهشهر ربطی به سیگنال نداره من هرجا که بگی بردم اگه واقعا کاره ای هستی دلیلش رو بگو یا بگو کی درست میشه
من تا کنار bts هم مودم رو بردم ولی درست نشده . وقتی نمایندگی ماهشهر خودش از adsl داره برای کاراش استفاده میکنه تا اخرش رو بخون
2 ماه دارن مفت مفت از مردم تو ماهشهر پول میکشن ولی هنوز چیزی به اسم اینترنت (پر سرعتش رو نخواستیم) به مردم ندادن
من امروز میزان مصرفم رو با برنامه Cucusoft Net Guard اندازه گرفتم شد 45.34MB ولی مبین نت برام 52.69MB محاسبه کرده بود.یعنی 7.35MB بیشتر که میشه گفت 17% بیشتر محاسبه کرده.
به نظر شما اگه از هر نفر نفری 17% بیشتر کم کنه در یک روز که هیچی در یک ساعت چقدر کاسب میشه؟این انصافه؟
پس اگه کنار بی تی اسم مشکل دارید که بعید میدونم ، احتمالا بی تی اساتون کامل لینک نشده ...
؟؟؟ سوالی از شما ندیدم ، بفرمائید تا جواب بدم ...
سرکار مبین نت ،
یه سوالی دارم برای یه مودم میشه 2 تا تعرفه گرفت و هر زمان که خواستیم به تغییر user , ID از تعرفه دلخواه استفاده کرد. مثلا 512 یا 1mg
اینم سوالم که تو صفحه 975هستش
تبریک میگم مبین نت هم داره خودمونی میشه![]()
با سلام خدمت برادر مبین نت
چگونه میشه در یک منطقه بین چند bts انتن های مختلف رو چک کرد؟و بهترین انتن رو معین کرد؟
قبلا یک برادر دیگه میگفت بعضی از این انتن ها اینه ای هستند و سرعت بسیار کمی دارند و کمی سرعت جز ذات انهاست!
از کجا میشه به اینه ای بودن bts پی برد؟
ایا میشود مودم رو روی یک bts معین قفل کرد تا فقط از اون سیگنال بگیره؟
ممنون میشم جواب مارو بدی و مثل اون برادر مارو نپیچونی و کلا بگذاری و فرارکنی
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)