تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 977 از 1291 اولاول ... 47787792796797397497597697797897998098198710271077 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,761 به 9,770 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلاممن امروز رفتم توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دیگه نمیدونم چی کار کردم و اینترنت جیبی ام قطع شد از اون به بعدیک مثلث زرد با یک علامت تعجب روش می آد.با اینترنت دایل آپ هم که می خوام برم توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا نمیرهراه حل چیه؟
    این ادرس برای کانفیگ مودم هست و فقط باید با کابل به خود مودم وصل باشی تا بتونی واردش بشی و ربطی به اینترنت نداره .اگر بلد نیستی باید کسی برات تنظیماتی که بهم زدی رو درست کنه یا اگر تهرانی ببری شرکت ایرانسل یا یکی از نمایندگی هایی که توی سایتش زده مودم حضوری میفروشن باید ببری اونجا تا کانفیگش کنن ....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

یعنی باید با همون اینترنت مودم جیبی وصل بشم؟چطور با کابل وصل بشم؟کلا اینترنت ندارم الان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

برای وارد شدن به ادرسی که گذاشتی نیازی به هیچ اینترنتی نیست فقط باید کابل مودم رو به pc وصل کنی و دوباره کانفیگش کنی .تا زمانی که تنظیمات رو درست نکنی اینترنت وصل نمیشه .

4. این کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

یعنی باید با همون اینترنت مودم جیبی وصل بشم؟چطور با کابل وصل بشم؟کلا اینترنت ندارم الان
    توی جعبه مودم یه کابل هست،با استفاده از اون مودم رو به سیستم وصل کن بعد مرورگرو بازکن،192.168.1.1 رو بزن ، وارد تنظیمات مودم میشی
    اونطوری میتونی مودمت رو تنظیم کنی ولی اینطور که من می بینم بهتره شما یا کسی رو بیارید یا ببرید نمایندگی براتون تنظیماتش رو انجام بدن

6. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه NetizeN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوست گرامی
    تنها از طریق وای فای میشه به «مودم جیبی» وصل شد و کابل یو اس بی تنها برای شارژ از طریق پورت USB کاربرد دارد. اگر لپ تاپ دیگری در اختیار دارید یا تلفن همراه تان به وای فای مجهز است امتحان کنید با آنها هم امکان اتصال به مودم وجود ندارد؟ اگر اتصال با آنها ممکن بود پس تنظیمات لپ تاپ شما احتمالا ایرادی دارد و اگر با آنها هم نتوانستید به مودم متصل شوید آخرین گزینه شما بازنشانی دوباره تنظیمات از طریق دکمه ریست است که در پشت مودم قرار دارد. کافی است در پشتی مودم که باتری را می پوشاند باز کنید تا به دکمه ریست در قسمت پایین سمت راست دسترسی پیدا کنید.
    در حالی که مودم روشن است دکمه ریست را 30 ثانیه به صورت پیوسته فشار دهید و پس از آن مودم را خاموش و روشن کرده و به آن متصل شوید و با وارد کردن یوزرنیم و پسوورد وایمکس خود بقیه تنظیمات را به دلخواه انجام دهید.
    Last edited by NetizeN; 07-09-2013 at 08:42.

8. این کاربر از NetizeN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال tranceyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان الان در حال حاضر اوضاع خوبه اوضای سرعت خوبه سرعت 1 مگ؟؟؟ ارزش خرید داره؟؟ چند کیلوبایت سرعتشه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان ترافیک شبانه رایگان فقط برای تابستونه یا فصلهای دیگه هم هست؟قبلا چجوریا بوده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه NetizeN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام دوستان الان در حال حاضر اوضاع خوبه اوضای سرعت خوبه سرعت 1 مگ؟؟؟ ارزش خرید داره؟؟ چند کیلوبایت سرعتشه؟
    من یه مگابیت نامحدود دارم و صرف نظر از نوسانات گاه و بی گاه در مجموع راضی هستم و سرعت دانلود با آی دی ام بین 120 تا 130 نوسان می کنه.
    البته فراموش نکنید در برخی مناطق بعضی دوستان ناراضی هستند. کافی است سری به صفحه 975 همین تاپیک بزنید تا نتیجه تست سرعت من و چند مشترک دیگه ایرانسل رو که مربوط به چند روز پیش هستش ببینید.

12. 2 کاربر از NetizeN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_dre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران - آریاشهر

پيش فرض

سلام
    جایی که نقل مکان کردم تلفن نداره مبین نت هم سرویس نداره حتی وایمکس ایرانسل هم تو نقشش دیدم این خارج از پوشش بود اما یه مودم قرضی گرفتم
    دیدم یه چراغ سیگنال روشنه با مشخصات :rssi -73 db و
    CINR:7.62/6.68 چسبیده به پنجره
    پینگمم از آی پی 4.2.2.4 بین 170 تا 250 متغیره
    ولی صفحه ها رو کندباز میکنه به نظرم سرویس هم 256 هست حالا مشخصات آنتن دهیش چه طوره ؟ ضعیف نیست ؟
    توسایت وایمکس دیدم تا فردا مودم رو با تخفیف 40 درصد 120 تومن میدن
    راستی این مودم usb با سامانه تقویت کننده از مودم خانگی ضعیف تره گیرندگیش ؟ معایب چیه کلا ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان من مودم زرده رو دارم میخوام ازش وای فای بگیرم توجه کنید که این مودم اینترنت را ازطریق lan به اشتراک میگذارد پس من باید مثلا یک اکسس پوینتی بگیرم که ورودی lan داشته باشد
    در ضمن من میخواهم یک وسیله ای بگیرم که اگه یک زمانی به adsl احتیاج داشتم نخوام یک مودم adsl بگیرم به عبارت دیگه من یک مودم + اکسس پوینت میخوام
    بازار رفتم گفتند که مدل 2730d شرکت D-Link اینکار را انجام میدهد اما من به داشتن ورودی lan در ان شک دارم اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •