تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 977 از 1211 اولاول ... 47787792796797397497597697797897998098198710271077 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,761 به 9,770 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان در مورد اين آركيد شدن بازي يه توضيحي بدم
    من بصورت عادي بازي رو روي 1280 در 720 و با جزئيات High بازي مي كنم اما كارت گرافيكم خيلي قويه و راحت ميتونم بصورت HD هم بازي كنم. اينو من امتحان كردم يك كابل HDMI گرفتم و از اون بعنوان رابط گرافيكي استفاده كردم
    تمام جزئيات High و كيفيت تصوير هم 1920x1080 يعني Full HD
    بازي به مراتب سخت شد و اين كاملا مشخص بود
    سرعت بازي پايين اومد و من سخت ميتونستم گل بزنم
    من يك بازي بر روي كيفيت تصوير قبلي بازي كردم و با بارسلونا تيم بارسلونا رو 9-0 بردم و سرعت بازي واقعا بالا بود (Arcade)
    اما در عين ناباوري اين كيفيت تصوير تاثير زيادي بر روي بازي من داشت و سرعت بازي اومد پايين تا جايي كه من بازي اول رو 2-2 كردم و در پربات پنالتي تونستم ببرم. به همين شكل 5 بازي كردم و كم كم عادت كردم با اين سرعت بازي
    بازي ششم تونستم نيمه اول 4 گل بزنم و بازي 4-1 شد اما نيمه دوم اصلا نتونستم گل بزنم

2. این کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آمار تنها 18 درصد از گلها بر اثر شوت خارج از محوطه جریمه به ثمر میرسه . یعنی بقیه گلها از داخل محوطه به ثمر میرسه .حالا ما توی این بازی حقیقتا چند درصد گلهامون از داخل محوطست و چند درصد از خارج . نمیدونم شما میخواید قبول کنید یا نه اما این یک واقعیته که قدرت شوتهای 99 درصد بازیکنان بسیار بیشتر از حد طبیعیه اونه
    اول از توضیحات خوبت تشکر خیلی زیاد می کنم
    من واقعا قبول دارم مثلا من همه گلهایی که بازیکنانی مثل لمپارد می زنم خارج از محوطه جریمه و از فواصل بسیار دور هستش.نمی دونم شما هم امتحان کردی یا نه من ضربه کاشته هایی که زاویه مناسب داشته باشند رو با لمپارد اگر دو ضرب بزنم به احتمال 99 درصد گل میشه چون وقتی یه نفر پاس میده حتی قدرت شوت قوی تر میشه و در نتیجه شوت بسیار قوی میشه و اگر در چهارچوب باشه به هیچ وجه دروازه بان نمیتون اون بگیره که واقعا توی واقعیت همچنین چیزی وجود نداره.
    اما اینو در نظر داشته باشید خود من با قدرت شوت 68 از فاصله 30 متری هم دروازه حریفو باز کردم پس این مساله غیر ممکن نیست که با قدرت شوت پایین اصلا نشه گل زد .این از مساله قدرت شوت
    ولی اگر این جوریکه شما میگین بشه بازی خیلی جذابتر میشه و شوت از راه دور گل کردن سختر میشه که جذابیت بازی بالا میره.راستی شما تقریبا از قدرت شوت هر بازیکنی چه قدر کم کردین؟یه سوال مهم دیگه داشتم شما از طریق ادیت خود بازی رفتی و دونه به دونه خصوصیات تموم بازیکنان رو تغییر دادی یا از طریق نرم افزاری این کار رو کردی؟
    اگه از طریق خود ادیت بازی رفتی که واقعا باید بهت گفت دمت گرم چون خیلی وقت گذاشتی.
    راستی یه سری جاها که مثلا گفتی کسانی بازی های آرکید و فانتزی و... دوست دارند منظورت من بودم دیگه درسته اگه منظورت من بودم ناراحت نمی شم
    باور کن من اصلا از اون آدم های متعصب به چیز خاص نیستم و الان چیزای که شما گفتی باعث میشه بازی خیلی برای من جذاب بشه و من صد در صد این چیزای که گفتی دوست دارم.فقط دوست بسیار عزیز میشه این تغییراتی رو که انجام دادی رو بذاری تا من هم دانلود کنم البته امیدوارم در ادیت خود بازی این کارهارو کردی باشی وگرنه فکر کنم جای دیگه انجام داده باشی حجمش بالا برای دانلود باشه.حداقل روش اونو بگو که من خودم وقت بذارم اون کارها رو بکنم.من اگر دقت کنی خیلی وقت نیست که این جا عضو شدم و چند ماه پیش که درباره اینا شما توضیح دادی این جا عضو نبودم.پس از شما تقاضا می کنم دوباره توضیح بدین تا من که خوره این بازی هستم استفاده کنم.باز از شما بسیار زیاد ممنونم

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من بصورت عادي بازي رو روي 1280 در 720 و با جزئيات High بازي مي كنم اما كارت گرافيكم خيلي قويه و راحت ميتونم بصورت HD هم بازي كنم. اينو من امتحان كردم يك كابل HDMI گرفتم و از اون بعنوان رابط گرافيكي استفاده كردم
    من يك بازي بر روي كيفيت تصوير قبلي بازي كردم و با بارسلونا تيم بارسلونا رو 9-0 بردم و سرعت بازي واقعا بالا بود (Arcade)
    اما در عين ناباوري اين كيفيت تصوير تاثير زيادي بر روي بازي من داشت و سرعت بازي اومد پايين تا جايي كه من بازي اول رو 2-2 كردم و در پربات پنالتي تونستم ببرم. به همين شكل 5 بازي كردم و كم كم عادت كردم با اين سرعت بازي
    بازي ششم تونستم نيمه اول 4 گل بزنم و بازي 4-1 شد اما نيمه دوم اصلا نتونستم گل بزنم
    یک چیزیو میگم صداشو در نیارین این بازی کامل نیست و ناقص به بازار اومده .
    من تقریبا همون اوایل متوجه شدم که این بازی ناقص عرضه شده . با کوچکترین تلنگری سرعت و درجه سختی بازی کم و زیاد میشه شما زیاد خوشحال نباش یکی دو بار کامپیوترتو خاموش روشن کنی بازی دوباره میشه همون گل و بلبل سابق که به هر تیم میشه 3-4 تا گل زد .
    من اون اوایل گزارشگری ایتالیایی رو نصب کرده بودم بازی دقیقا همینی شده بود که شما میگی حالا شک نکن دوباره بازی مثل سابق میشه من این مساله رو بارها و بارها تجربه کردم .
    اگه بازی سخت تر میخواین تنها راه همون تنظیماتیه که میگم .
    اول از توضیحات خوبت تشکر خیلی زیاد می کنم
    من واقعا قبول دارم مثلا من همه گلهایی که بازیکنانی مثل لمپارد می زنم خارج از محوطه جریمه و از فواصل بسیار دور هستش.نمی دونم شما هم امتحان کردی یا نه من ضربه کاشته هایی که زاویه مناسب داشته باشند رو با لمپارد اگر دو ضرب بزنم به احتمال 99 درصد گل میشه چون وقتی یه نفر پاس میده حتی قدرت شوت قوی تر میشه و در نتیجه شوت بسیار قوی میشه و اگر در چهارچوب باشه به هیچ وجه دروازه بان نمیتون اون بگیره که واقعا توی واقعیت همچنین چیزی وجود نداره.

ولی اگر این جوریکه شما میگین بشه بازی خیلی جذابتر میشه و شوت از راه دور گل کردن سختر میشه که جذابیت بازی بالا میره.راستی شما تقریبا از قدرت شوت هر بازیکنی چه قدر کم کردین؟یه سوال مهم دیگه داشتم شما از طریق ادیت خود بازی رفتی و دونه به دونه خصوصیات تموم بازیکنان رو تغییر دادی یا از طریق نرم افزاری این کار رو کردی؟
    اگه از طریق خود ادیت بازی رفتی که واقعا باید بهت گفت دمت گرم چون خیلی وقت گذاشتی.
    راستی یه سری جاها که مثلا گفتی کسانی بازی های آرکید و فانتزی و... دوست دارند منظورت من بودم دیگه درسته اگه منظورت من بودم ناراحت نمی شم
    باور کن من اصلا از اون آدم های متعصب به چیز خاص نیستم و الان چیزای که شما گفتی باعث میشه بازی خیلی برای من جذاب بشه و من صد در صد این چیزای که گفتی دوست دارم.فقط دوست بسیار عزیز میشه این تغییراتی رو که انجام دادی رو بذاری تا من هم دانلود کنم البته امیدوارم در ادیت خود بازی این کارهارو کردی باشی وگرنه فکر کنم جای دیگه انجام داده باشی حجمش بالا برای دانلود باشه.حداقل روش اونو بگو که من خودم وقت بذارم اون کارها رو بکنم.من اگر دقت کنی خیلی وقت نیست که این جا عضو شدم و چند ماه پیش که درباره اینا شما توضیح دادی این جا عضو نبودم.پس از شما تقاضا می کنم دوباره توضیح بدین تا من که خوره این بازی هستم استفاده کنم.باز از شما بسیار زیاد ممنونم
    وحید جان بصورت دستی که نمیشه چند هزار بازیکن رو ویرایش کرد ( البته من یکبار قدیم از این کارا کردم که چندین ساعت از عمرم سر این مساله تباه شد ) .
    آره دیگه مگه آرکید باز نیستی ؟ شوخی کردم ناراحت نشو . اما بیشتر گیمرها بازی غیر واقعی رو دوست دارن روی همین جهت قدرت شوتها اینجوریه و تمام پاسها به هدف میرسه وگرنه دقت پاسها اینجوری نبود خدا بگم چیکارشون نکنه .
    وحید جان راه نداره باید 5 مگ آپلود کنی و 5 مگ هم دوباره دانلود . آپشن فایلتو زودتر آپلود کن ( فایل ادیت رو میگما ) در ضمن من روشو نمیگم جزء اسراره . یاد یکی از کاربران evo web افتادم صدای واکنش تماشاگران رو طراحی کرده بود بقیه کاربرا هر چی بهش میگفتن بگو چطوری اینکار رو کردی میگفت نمیگم . هر وقت juce گفت چطوری کیت سرور میسازه منم راز اینو میگم
    آخرشم نگفت که نگفت

5. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آپشن فایلو برای چی می خوای؟ اگر برات زحمت میشه بی خیال شو راستی چه قدر این آپلود با اینترنت زغالی طول میکشه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

وحید جان خودمونیم اینجا داره میشه چت روم . خب مگه نمیخای توانییها رو برات متعادل و واقعی کنم ؟ شما باید آپشن فایلتو ( PES2010_EDIT.bin ) آپلود کنی تا من تغییرات رو اعمال کنم و مجددا برات یکجا آپلود کنم .
    فکر کنم نیم ساعتی طول بکشه تازه نیم ساعت هم برای دانلود در نظر بگیر در هر صورت هرکه پر طاووس خواهد جور هندوستان کشد .

8. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ashe's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    A T L A N T I S

پيش فرض

من اینو شدیدا تایید میکنم
    چند وقت قبل من کنسول رو وصل کرده بودم به TV معمولی بازی شدیدا سریع بود بازیکنایی مثه رونالدو یا مسی عین موشک میرفتن انگار میخواستن از اونور تی وی بزنن بیرون
    بعده چند وقت کنسول رو وصلش کردم به مانیتور و رزولوشن رو گزاشتم رو 720 واقعا عجیب سرعت بازی عوض شد اولش فکر کردم یه بازی دیگست خیلی خیلی نسبت به تی وی فرق داشت بازی آروم تر و رئال تر شده بود.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

راه اندازی لیگ

بچه ها نظرتون درمورد راه اندازی یک لیگ چیه ؟
    ما میتونیم یک لیگ راه بندازیم و مسابقاتو هر شب پیگیری کنیم . من یک توضیح مختصر بدم برنامه به این شکله که اول یک لیگ با رای گیری افراد انتخاب میکنیم بعد هر کسی یک تیم رو انتخاب میکنه ( اگه در مورد انتخاب تیم به مشکل برخورد کردیم میتونیم قرعه کشی کنیم و یا کارهای دیگه ) .
    اما مسابقاتو میتونیم به این شکل برگزار کنیم که هر کاربری که تیمش بازی داره سیو بازیها رو که حجم کمی داره و حتی دایال آپی هم میتونن ظرف کمتر از یک دقیقه دانلودش کنن , براش آپلود میشه تا بازیشو انجام بده بعد باز دوباره فایل سیو برای نفر بعدی توی یک جای معین آپلود کنه .
    حجم این سیو خیلی کمه همونطوریکه گفتم میشه ظرف مدت 40 تا 60 ثانیه آپلودش کرد انگار یک صفحه تاپیک رو باز کنید اینقدر زمان میبره .
    در مورد مسابقات رودر رو میشه بازیو به کامپیوتر واگذار کرد البته کاربران میتونن ترکیب و استراتژی تیمشون رو قبل بازی بدن اینجوری بازم کاربر میتونه در نتیجه تیمش موثر باشه و بازی شانسی نمیشه .
    اگه کسی حاضره من بقیه جزئیات رو هم بگم اگه نظری هم دارید بگید .

11. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راه اندازی لیگ

ما میتونیم یک لیگ راه بندازیم و مسابقاتو هر شب پیگیری کنیم . من یک توضیح مختصر بدم برنامه به این شکله که اول یک لیگ با رای گیری افراد انتخاب میکنیم بعد هر کسی یک تیم رو انتخاب میکنه ( اگه در مورد انتخاب تیم به مشکل برخورد کردیم میتونیم قرعه کشی کنیم و یا کارهای دیگه ) .
    اما مسابقاتو میتونیم به این شکل برگزار کنیم که هر کاربری که تیمش بازی داره سیو بازیها رو که حجم کمی داره و حتی دایال آپی هم میتونن ظرف کمتر از یک دقیقه دانلودش کنن , براش آپلود میشه تا بازیشو انجام بده بعد باز دوباره فایل سیو برای نفر بعدی توی یک جای معین آپلود کنه .
    حجم این سیو خیلی کمه همونطوریکه گفتم میشه ظرف مدت 40 تا 60 ثانیه آپلودش کرد انگار یک صفحه تاپیک رو باز کنید اینقدر زمان میبره .
    در مورد مسابقات رودر رو میشه بازیو به کامپیوتر واگذار کرد البته کاربران میتونن ترکیب و استراتژی تیمشون رو قبل بازی بدن اینجوری بازم کاربر میتونه در نتیجه تیمش موثر باشه و بازی شانسی نمیشه .
    من صد در صد موافقم.
    فقط چند تا سوال دارم.هر کسی ممکن یه آپشن فایل داشته باشه اگر مثلا یه نفر سیو یه نفر دیگه رو بذاره ممکن هست خراب بشه و اجرا نشه؟ بعد شما مثلا سیو میذارین از کجا می تونید بفهمید که طرف مثلا چند بار نرفته تا بازیو ببره؟(البته باید فکر کنم بهم اعتماد کنیم) بعد حجم فایل اون قدر کم هستش؟فکر کنم حدود 4 مگابایت باشه البته فشرده اگه بکنیم شاید کمتر بشه.
    به هر حال من خیلی برام این هیجان انگیز هستش.خدا خیرت بده که این قدر کمک می کنی و این چیزا رو مطرح می کنی

13. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

راه اندازی لیگ

من هم موافقم
    اما همون طور که آقا وحید گفتن یه کمی رو آپشن فایل قرار دادن نظرم منفی هست.
    نمیشه مثلاً بچه ها تیم انتخاب کنن و خودتون زحمت بکشید تیمها را با هم بازی بدید؟
    اصلاً ولش کن من زیاد تو این زمینه وارد نیستم نظر ندم بهتره

ولی فکر کنم اگه راه بیفته باید یه تاپیک جدا داشته باشه

15. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت koorosh_star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض مسترلیگ

سلام .1.در مورد جزعیات مسترلیگ اگر میشه یک توضیح بدید.2.این اسکیل کارد ها چیه چیکار میکنه3.چیکار کنم تا بازیکنم پیشرفت کنه به عنوان مثال من یک بازیکن دارم اول 81 بوده سنشم 16 بود الان 1.5 فصله دارمش شده 84 بازی هارو هم از وقتی که از یاچ تیم اومده انجام داده ولی فکر میکنم باید بیشتر پیشرفت میکرد.
    4.در مورد جذب بازیکنا اگر میشه بگید به چه چیزایی ربط داره وکلا باید چیکار کرد تا بازیکن جذب شه.
    5.اون بازیکن هایی که آووردم مثلا روبن از موقعی که اومده داره پسرفت میکنه باید امثال این بازیکن رو چیکار کنم پسرفت نکنن.

خیلی ممنون میشم از دوستان تا جواب من رو هرچه سریعتر بدن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •