در ضمن ماشین نوا c5هستش
در ضمن ماشین نوا c5هستش
تا علی اقا بیان من جسارت میکنم و تجربه خودمو خدمت شما میگم.زغال دینام و یا آفتامات دینام ماشینتون مشکل داره..ماشین من هم همین مشکل رو داشت در دور درجا چراغ دینام روشن میشد اما دور بالا خاموش میشد.متاسفانه افتامات های موجود در بازار هم بی کیفیت و تقلبی هستن و اکثرا کار نمیدن.برای همین من ترجیح دادم بجای تعمیر دینام ماشین خودم از دینام های ماشین های جدید که آلترناتور نامیده میشن استفاده کنم که هر کارایی و بهره وری بهتری نسبت به دینام های قدیمی دارن هم اینکه لوازمشون بیشتر در سطح بازار هست.راستی ماشین شما باطری هم خالی میکنه؟؟؟
مشکل اگر از سفتی و شلی تسمه نیست و اگر از میزان و سطح روغن و البته کیفیت اون اطمینان دارید ،مطمعن باشید مشکل از هیدرولیک فرمون هست.اینکه قابل تعمیر هست یا خیر من نمیدونم اما خودم ترجیح میدم در اینگونه موارد جنس نو تهیه کنم تا چند سال راحت باشم.
سلام دوست خوبم ممنون از پاسختون. خیر باطری خالی نمی کنه. بنده فکر می کنم از زغال باید باشه چون بار قبل که بلبرینگ پولی دینام رو عوض کردم زغالش رو به اتمام بود. از باطری ساز پرسیدم گفت بعیده از زغال باشه! بدون هیچ استدلالی؟!
کیفیت روغن رو نمیدونم چجوری باید بفهمم کیفیتش خوبه یا خاصیتشو از دست داده؟برا عوض کردنش چیکار کنم ؟ چه روغنی خوبه؟
سلام.خواهش میکنم.البته علی اقا قطعا بهتر از بنده راهنماییتون میکنه.به احتمال بسیار زیاد از زغال ها باید باشه.چون نصفه نیمه داره کار میکنه.اگر افتامات مشکل داشت کلا باطریتونو خالی میکرد. اما چون میگین خالی نمیکنه به احتمال زیاد همون زغال ها هست.
ببینین روغن هیدرولیک رنگش باید شفاف و زلال باشه(مثل شربت البالو).یعنی تیره نباشه.اگر روغن زلال نباشه و تیره شده باشه یعنی کیفیتشو از دست داده.ضمنا و مسعله مهمتر اینکه از روغن با کیفیت خوب استفاده کنید.اکثر روغن های هیدرولیک موجود در بازار بی کیفیت هستن به طوری که اگر اونارو بووو کنید یه بویی شبیه گازوییل میدن.بهتره از روغن هیدرولیک بهران دو خط یا سه خط استفاده کنید.کیفیت قابل قبولی داره.
برای تعویض روغن هیدرولیک به صورت کامل هم فکر کنم باید هیدرولیک باز بشه تا بتونین روغن داخل مخزنو کامل توو ظرف خالی کنین و بعد روغن داخل شیلنگ ها و جعبه هم خالی بشه.
Last edited by diyukis; 29-12-2016 at 13:45.
سلام با تعویض دیود مشگل حل میشه
البته همین دیود یا به اصطلاح افتامات اگر جنس اصلی گیر بیاد که معمولا گیر نمیاد.دو تا خریدم انداختم رو دینام هیچ کدوم کار نکردن.قیمتشونم بالاست تقریبا.اگه اشتباه نکنم دو نه ای 30 تومن خریدم.من تو کانالهای فروش لوازم دینام 110 امپری ای سی دلکو نو دیدیم به قیمت 300. بنظرماگه از جنس مطمئن باشه ادم همینو بخره بهتره.اما خودم دینام ماکسیما خریدم انداختم خیلی راحت هم خورد .فقط پولی رو عوض کردم.
مرسی پس روغنشو عوض میکنم ببینم چجوری میشه
سامانه پیش بینی تصادف تسلا چگونه کار می کند؟
تسلا از ماه سپتامبر اقدام به به روزرسانی سامانه نرم افزاری Autopilot کرد و ویژگی های جدیدی را به آن افزود.
بارزترین تغییر این سامانه استفاده از رادار به جای دوربین بود و در واقع همه محصولات آن از اکتبر 2014 به بعد به این رادارها مجهز شدند و سپس از طریق سامانه به روزرسانی از راه دور بهینه سازی گردیدند به طوری که قابلیت پیش بینی تصادف پیش از وقوع آن را پیدا کردند. در آزمایش اخیر یک دستگاه مدل S در بزرگراهی در هلند نحوه عملکرد این سامانه راداری تشریح می کند و نشان می دهد که چگونه خودرو از تصادف با خودروهای جلوییش پیشگیری می کند.
درست دو ثانیه زودتر از تصادف میان دو دستگاه اوپل کورسا و یک شاسی بلند راننده مدل اس از حادثه مطلع شده و ترمزهای اضطراری خودرو نیز به صورت خودکار فعال می شوند. گمان می رود که با توسعه این سامانه و استفاده از آن بر روی خودروهای دیگر تا حد زیادی شاهد کاهش تصادف جاده ای باشیم. سامانه هشداری پیشگیری از تصادف فعلا به دلیل هزینه بالای حسگرها و رادارهایش تنها بر روی مدل های محدودی از خودروها در سراسر جهان تعبیه شده است.
درود بر همه ی آمریکایی بازها و نیز اساتید انجمن
یه پرسش دارم، چرا قبلا ماشین خیلی راحت روشن میشد اما الان نه؟
همیشه هم قبل از استارت چند بار اهرم گاز را فشار میدادم الان هم، به محض شروع کار استارتر، موتور با یه صدای جالب شروع به کار میکرد و روشن میشد، اما بعد از تعویض ژیگلور برای پایین آوردن مصرف ( معلوم هم نیست مصرف کم شده یا نه) با دو یا سه استارت کوچیک یا یه استارت 4 پنج یا شش ثانیه ای روشن میشه. قبلا شاید با یه استارت یک یا دو ثانیه ای روشن میشد؟
بعد از تعویض ژیگلور، داخل لوله اگزوز دوده نمیگیره و همراه آب اگزوز که قبلا دوده خارج میشد دیگه دوده بیرون نمیاد.
الان چکار کنم؟
Last edited by hamid-r-s; 04-01-2017 at 22:26.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)