برای چی دست به ترکیب واحد ها زده ؟ خوب برای تغییر برنامه کلاسی که لازم نبوده ترکیب واحد ها رو تغییر بده !
شما باید با واحد برنامه ریزی کلاس ها صحبت میکردی یا حتی با خود استاد
مطمئنا گردن نمیگیرن حتی اگر ثابت کنی !
برای چی دست به ترکیب واحد ها زده ؟ خوب برای تغییر برنامه کلاسی که لازم نبوده ترکیب واحد ها رو تغییر بده !
شما باید با واحد برنامه ریزی کلاس ها صحبت میکردی یا حتی با خود استاد
مطمئنا گردن نمیگیرن حتی اگر ثابت کنی !
سلامآمار 1 رو برای اولین بار بود برداشته بودم
به جای آمار 1 زده امار2
بهشون میگم من که 1 رو تا حالا برنداشته بودم چطوری آمار 2 رو بخوام خودم بردارم حتما مشکل از سیستم شماست برگشته میگه نه این امکان نداره
اون یارو میگه کار من نیست
گفتم بگرد برگه منو پیدا کن من که دروغ نمیگم
خودشون هم میدونن من دروغ نمیگم ولی اینطور وانمود میکنن
عجب بی منطقی بوده یارو .... همین قضیه برای یکی از دوستام اتفاق افتاد ، زمانی که گزارش 428 رو پرینت گرفت ، متوجه شد که یکی از درسهاش به اشتباه توسط یکی از مسئولین رشته حذف شده ،متاسفانه هیچ کاری نتونست بکنه ... شما هم اگه براتون مقدوره این درس رو پاس کنید و ترم بعد آمار 1 رو با هماهنگی دانشگاه وردارید....
سلام دوستان.
من ورودی جدیدم.
من ثبتنام غیرحضوری و حضوری رو انجام دادم و شهریه ثابت رو پرداخت کردم و طبق دروس خود دانشگاه انتخاب واحد کردم.
اما الان که وارد گلستان میشم، توی قسمت «اطلاعات جامع دانشجو» وضعیتم رو زده: «در حال ثبتنام»!!
هیچ جایی از گلستان هم ساعت کلاس یا درسهای گرفته شدم نیست... ولی توی همین «اطلاعات جامع دانشجو» وقتی روی دکمهی وضعیت ثبت نام کلیک میکنم، واحدهای گرفته شدم میاد و وضعیت واحد ها رو هم میزنه «ثبت نهایی»... ولی تعداد واحد اخذ شده رو زده صفر!
خواهش میکنم کمکم کنید...
،
نگران نباشید واسه همه اینطوره
ضمنا کلاسا شروع شده ، بهتره شرکت کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (پیام نورنا) : ثبت نام بدون آزمون و تکمیل ظرفیت سال 92 دانشگاه پیام نور به اواخر آذرماه موکول شد.
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : بر اساس خبر منتشر شده از سوی سخنگوی سازمان سنجش مبنی بر « [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] » ، تاریخ ثبت نام بدون آزمون و تکمیل ظرفیت سال ۹۲ دانشگاه پیام نور از آبان ماه به اواخر آذرماه ۱۳۹۲ موکول شد.
حسین توکلی مشاور ارشد رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به آغاز تکمیل ظرفیت کنکور ۹۲ از امروز، گفت: نظر به اینکه بعضی از دانشگاهها و موسسات پس از اعلام نتایج آزمون سراسری سال ۹۲ علاوه بر ظرفیتهای مندرج در دفترچههای راهنمای رشتههای تحص [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لی دفترچه شماره ۲ برای پذیرش دانشجو اعلام ظرفیت کردهاند یا متقاضی تکمیل ظرفیت در برخی رشتهها هستند، زمانی برای تکمیل ظرفیت این دانشگاهها در نظر گرفته شده است.
توکلی در ادامه خاطرنشان کرد:برای تکمیل ظرفیت مربوط به رشتههای دانشگاه پیام نور و موسسات غیرانتفاعی، اطلاعیه لازم توسط سازمان سنجش در اواخر آذرماه منتشر میشود که زمان دقیق انتشار این اطلاعیهها متعاقبا اعلام خواهد شد.
مشاور ارشد رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در پایان تصریح کرد: فهرست اسامی تمام پذیرفته شدگان مرحله تکم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ل ظرفیت اواخر دی ماه ۹۲ اعلام میشود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زمان ثبت نام دوره بعدی بدون آزمون دانشگاه پیام نور نیز در همان اواخر آذرماه تا اوایل دی ماه انجام خواهد بود. هنوز تاریخ دقیقی برای ثبت نام اعلام نشده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * برای اطلاع از آخرین و مهمترین اخبار دانشگاه پیام نور در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عضو شوید تا جدیدترین و مهمترین خبرهای دانشگاه پیام نور به ایمیل شما ارسال گردد.
سلام دوستان در مورد اون جریانی تعریف کردم در مورد اینکه برداشتن جای آمار 1 برام آمار 2 زدن
امروز از دانشگاه باهام تماس گرفتن به اشتباهشون اعتراف کردن ولی گفتن تنها رئیس دانشگاه میتونه مشکلم رو حل کنه و باید براش یه نامه بنویسم
از اونجایی که دستی تو نامه اداری نوشتن ندارم گفتم دست به دامن شما دوستان بشم
گفتن بنویس که تو انتخاب واحدم اشتباهی صورت گرفته و خواهشمندم با دست توانمند خودتون این مشکل رو رفع و رجوع بفرمایید![]()
یه توضیح مختصری در مورد مشکل و نحوه ایجاد مینویسی ( البته دقت کن که بخش آموزش رو اصلا متهم نکنی مثلا مینویسی که اشتباها این مشکل به وجود اومده ) بعد با لحن خواهش ازش تقاضا میکنی که واحد ها تغییر کنن شماره دانشجویی و اسم هم فراموش نشه![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (پیام نورنا) : دو مقاله عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور شیراز جزء پرمخاطب ترین مقالات سال 2013 شد.
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : مقاله مهناز پروانه نژاد شیرازی عضو هیئت علمی و دانشیار رشته زمین شناسی (گرایش چینه شناسی و فسیل شناسی) دانشگاه پیام نور مرکز شیراز،به عنوان پرمخاطب ترین مقاله سال ۲۰۱۳ معرفی شد.این دو مقاله که در یکی از مجلات بین المللی (ISI) به چاپ رسیده است بنا به اعلام آن مجله ، یکی بیش از ۷۰۵ مرتبه و دیگری ۴۲۰ مرتبه توسط متخصصین رشته مربوطه دانلود شده است.در مقاله اول به بررسی اوربیتولین های کرتاسه زیرین در جنوب غرب ایران (زاگرس، شیراز) پرداخته شده است که نتیجه آن معرفی بیوزوناسیون متفاوت با بیوزونهای قبلی همراه با گسترش فسیلهای موجود می¬باشد و در مقاله دیگر به بررسی میکروفاسیس و محیط رسوبی سازند فهلیان در زاگرس پرداخته شده است، که منجر به ارائه مدل محیط رسوبی دیرینه سازند شده است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)