به نظرم HP ظریف تر از سونیه. سونی کیفیت ساختش بالاست ولی میگن دل خرکارتره.
به نظرم HP ظریف تر از سونیه. سونی کیفیت ساختش بالاست ولی میگن دل خرکارتره.
کسی نبود بگه بهترین لبتاپ موجود در ایران چیه و قیمتش چنده ؟
بهترين براي چه كاري ؟ چه كاربردي ؟ توي رده هاي 13 اينچي بهترين هايي داريم و همينطور 15 اينچي و همينطور 17 اينچي و قابل مقايسه نيستند با هم
مثلا به نظر من بهترين 17 اينچي كه ميشه تو بازار پيدا كرد Dell Precision M6400 Covet هست كه 4 ميليون قيمتشه ولي خب شايد كسي بياد بگه مثلا ASUS G71GX بهترين 17 اينچي هست
نميشه دقيق مشخص كرد چون كاربرد ها تفاوت دارند
بسم الله
سلام به دوستان گرامی
آقا من دانشجوی تقریبا سال دوم رشته برق هستم. می خوام یه لب تاب بخرم حداکثر 650000 تومن. یه کم که جست و جو کردم به نظرم acer aspire 4530 خیلی خوب اومد البته مشخصاتشون متفاوت بود.
Intel 2 Core2Dou 2M cash
Chipset NVIDIA® nForce® MCP77MH Chipset
Memory 3GB.
upgradeable to 2GB with discard
Display Screen 14.1" WXGA TFT LCD "CrystalBrite"
(1280 x 800 pixel resolution)
Video Type NVIDIA® GeForce® 9100M G
Video Memory integrated 3D graphics with up to 752 MB of Turbo Cache™ (256 MB of dedicated video memory, up to 496 MB of shared system memory)
Hard Disk 320 GB SATA HDD
Weight 2.4 kg (5.29 lbs)
Operating System vista
Battery 6 Cells (3.0Hours battery life)
و یکی اش هم این بود:
Cpu: AMD Turion™ X2-2GHz- 533Mhz -1Mb Cashe
Ram: 3G DDR2
Hard: 320Gb
VGA: GeForce 9100-256Mb
LCD: 14.1WXGA 1366*768
Wheight: 2.2Kg
Other:6cell battery-wireless-lan
به نظرتون چطورن؟ من می خوام با این لب تاب نرم افزارهای رشته ام رو و برنامه هایی مثل فتو شاپ و... کارکنم . ؟
پیشا پیش ممنون از جوابتون.
یا علی![]()
سلام خدمت همه دوستان.
ممكنه يه مقايسه بين SR490DEB و StudioXPS1340 انجام بشه؟(بيشتر از نظر صفحه نمايش , كارت گرافيك و كيفيت ساخت) در هر مورد بگين كدوم بهتره و چرا.
در پايان هم بگين نظر خودتون روي كدومه؟
با سلام خدمت جناب رجیستر
مدتی قبل این سوال رو پرسیده بودم ولی جواب کافی نگرفتم. لطفاشما جواب بدید که سری HDX چطورند؟
از نظر امکانات که عالی بنظر میرسند:full HD -TV tuner -sub woofer -Blue ray light scribe -...
آیا قدیمی هستند ؟ نقطه ضعفشان چیست؟ میشه با dv6 و Fw 490 مقایسه کنید.
باتشکر فراوان
خوب سوال خوبیه بانه نمیشه ولی پیرانشهر فلان میشه ار زونتر گیر آورد یا یه راهنمایی کنید که ما ارزونتر بتونیم بخریم دووووستان؟ممنون
و بین برندهای لب تاب سونی از همه مطمعن تره ؟/(از نظر ساخت قطعات در ژاپن)ولی دل اکثرآ چینیه چه معلوم اونایی که نوشتن ایوروپ اونا هم کشک باشن
در کل اگه راست هم باشه کار ژاپن باز هم از آمریکا یا اروپا بهتره ننننه؟
Last edited by ma@@#; 31-08-2009 at 16:16.
در بيشتر موارد و مخصوصا لپ تاپ هاي سوني قطعا بهترهکار ژاپن باز هم از آمریکا یا اروپا بهتره ننننه؟
كيفيت ساخت ژاپن هميشه يه سر و گردن بالاتر از ديگر كشور هاست مخصوصا بازار لوازم الكترونيكي
مرسی
ولی
فقط اون قسمت از حرفام تایید میشود؟!![]()
راستش من این حرف رو قبول ندارم!كيفيت ساخت ژاپن هميشه يه سر و گردن بالاتر از ديگر كشور هاست مخصوصا بازار لوازم الكترونيكي
محصولی که تحت لایسنس یه شرکت مثل سونی، چنانچه در آنگولا هم تولید شده باشد، هیچ فرقی با محصولی که با همون درجه کیفیت در ژاپن ساخته شده نداره.
الان دیگه اهمیتی نداره که در کجا ساخته شده باشه، مهم اینه که گرید یا همون درجه کیفیتش چی باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)