قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
مصاحبه با یک هوادار / شرايط فعلي ورزشگاهها يراي حضور خانم ها مناسب نيست
کانون هواداران پرسپولیس : در جامعه ي ما زنان زيادي هستند كه عاشق پرسپوليس ايران اند . هيچ كس نمي داند كه چند درصد از هواداران پرسپوليس رو زنان تشكيل مي دهند كه با تمام مشكلات ريز و درشتي كه در جامعه ممكن است براي اين عزيزان بوجود بياد باز هم در كنار عشق شان هستند . هرچند اجازه ندارند در ورزشگاهها اين عشق رو فرياد بزنند ولي اين باعث نمي شود خدشه اي در اين عشق بوجود بياد. اين بار پاي صحبت يكي از اين بانوان آريايي نشستيم كسي كه ابتدا در پرسپوليس نيوز به عنوان يك كاربر حضور داشت و حالا يكي از نويسندگان وبلاگ ارتش سرخ آسيا است. شايد بعضي از كاربران جديد سايت پرسپوليس نيوز ايشون رو نشناسند ولي تمام كاربران وبلاگ ارتش سرخ آسيا ايشون رو به عنوان يك نويسنده ي با احساس و قوي قبول دارند كسي كه با مطالب پر احساس و فكورانه ي خودش وبلاگ ارتش سرخ آسيا رو به يك پايگاه مطمئن براي هواداران پرسپوليس تبديل كرده است.
گفتگوي ما رو با اين بانوي هوادار و نويسنده در زير مي خوانيد:
• در ابتدا خودتون رو براي هواداران پرسپوليس ايران معرفي كنيد .
- نيلوفر....فصل پاييز بود و ماه آذر. آن روز قطره های باران و برگ رقصان فرود می آمدند و آهسته بر گونه های من می نشستند. اين نخستين ديدار من با زندگی بود. تا يک ماه ديگر و تا لحظه ی وداع با 22 سالگی به شما خواهم گفت 22 سالمه. چون می خوام با لحظه لحظه و ثانيه به ثانيه اش زندگی کنم و از اين که هنوز به من تعلق داره شاد باشم و لذت ببرم. و اکنون فارغ التحصيل رشته ی تئاتر هستم.
• از چند سالگي هوادار پرسپوليس بوديد و چه اتفاقي باعث شد شما پرسپوليس رو بشناسيد؟
- يکی از روزهای گرم سال 1376 بود. آن روز تيم ملی ايران با يک تيم آسيايی بازی داشت در خاطرم نيست با چه تيمی. هنوز جذابيت های فوتبال رو نمی شناختم و به اين ورزش علاقه ای نداشتم.آن روز کنار پدر نشسته بودم. می خواستم بدانم اين چه چيزی ست که پدر گاهی مهمترين کارهای روزانه ی خودش را ناديده می گيرد تا فوتبال را تماشا کند. کنجکاوی کودکانه ام من را وادار کرد بازی را با دقت نگاه کنم. البته گاهی هم زيرچشمی به پدر نگاه می کردم و حرکات او را هم زيرنظر داشتم. مثلا وقتی علی دايی می خواست به توپ ضربه بزند می ديدم پدرم از شدت هيجان زودتر از او به توپ ضربه می زد. اما يک بازيکن آن روز من را شگفت زده کرد و ابهتش وجودم را لرزاند. آنقدر شگفت زده شده بودم که حرکات پدر را هم از ياد بردم. اين بازيکن اسطوره وار بازی می کرد. من آنقدر محو اين اسطوره شده بودم که زبانم بند آمده بود و حتی نتوانستم از پدر بپرسم نام اين بازيکن چيست.وقتی بازی تمام شد پدرم برق شگفتی و کنجکاوی را در چشم هايم ديد و گفت: « احمدرضا عابدزاده مردی است که تو را به وجد آورده.»از آن روز تصميم گرفتم کنار پدر بنشينم و بازی ها را دنبال کنم. پدر را خوشحال کنم و مادر را متعجب. و پدرم گفت: تو اگر عابدزاده را دوست داری يک پرسپوليسی هستی. و عقاب آسيا زيباترين و با شکوهترين عشق را، عشق به پرسپوليس افسانه ای را به من هديه داد و من تا ثانيه های آخر زندگی زمينی ام و بعد از آن در زندگی آسمانی ام از او سپاسگزارم.
• چه اتفاقي افتاد كه در جامعه ي مرد سالار ما يك زن هوادار متعصب يك تيم فوتبال مي شه؟
- اول بايد عنوان کنم که من جامعه ی امروزی را يک جامعه ی مردسالار نمی بينم. و معتقدم امروزه جامعه ی ما از حالت تک قطبی خارج شده. اما قبول دارم که هنوز در محيط های کوچکتر مثل، محيط خانواده ممکن است هنوز اين مرد سالاری وجود داشته باشد. که اگر اين گونه باشد آن مرد که خود را سالار آن جامعه می داند هيچ چيز غير از واژه ی مرد را نمی بيند چه برسد که قبول کند يک خانم طرفدار متعصب يک تيم باشد. و صد در صد اين خانم متعصب دچار مشکل خواهد شد. وحتی شايد نتواند اين علاقه اش را عنوان کند و آن را برای هميشه در قلبش نگه دارد.
• واكنش جامعه به شما به عنوان يك هوادار چه بود و چه مشكلاتي براي شما بوجود آورد؟
- من خوشبختانه در اين زمينه نه تنها مشکلی نداشتم بلکه هميشه حمايت هم شدم. و خوشحالم از اينکه عشقم را تنها در قلبم نگه نداشتم و بر زبانم نيز جاری کردم.
• به نظر شما مشكلات فرهنگي ورزشگاهاي ما از كجا نشأت مي گيره و چقدر مي تونيم به حل اون اميدوار باشيم؟ - اين مسئله را بايد از ديد جامعه شناسی بررسی کرد. اول بايد معنی دقيق فرهنگ را فهميد تا بتوان راهکاری برای اين گونه مسائل پيدا کرد. فرهنگ همه چيز يک جامعه است و تغيير پذير است يعنی می تواند به مرور زمان تغيير کند. و به نظر من مشکلاتی که اکنون در ورزشگا های ما وجود دارد همه ريشه در تغيير فرهنگ ما دارد.. فرهنگ ايرانی بسيار غنی است اما متاسفانه در طول تاريخ و با آمدن دوران های مختلف اين فرهنگ تغييراتی کرده است. که اتفاقات بدی که امروز در ورزشگا های ما می افتد همه نشان از اين تغييرات دارد. استفاده از الفاظ نامناسب و دور از شأن و منزلت فرهنگ پارسی، کنترل نشدن هيجانات و...مشکلات فرهنگی ورزشگاه های ما را می سازند. و برای حل اين مشکل بايد يک حماسه شکل گيرد. حماسه زمانی شکل می گيرد که ملتی گذشته ی پر افتخار و سالم خود را فراموش کرده است و حماسه سازان با يادآوری اين گذشته می خواهند ملت را از خواب غفلت بيدار کنند...و تا بعضی از افرادی که به ورزشگاه ها می روند از خواب غفلت بلند نشوند هيچ کاری نمی توان برای حل کردن اين مشکل انجام داد.
• به عنوان يك بانوي ايراني شرايط ورزشگاها را براي حضور خانم ها مناسب مي بينيد؟ و چه راه حلي براي بهبود اين شرايط پيشنهاد مي كنيد؟
- در شرايط فعلی خير، محيط را مناسب نمی دانم. گاهی فکر می کنم چشم ها و گوش های خانم های ما در سايت های فوتبالی امنيت ندارد، پس چطور می توان گفت در يک محيط حقيقی اين امنيت وجود دارد. اما اگر يک برنامه ی بلند مدت ريخته شود می توان اين مشکل را حل کرد. در اين برنامه ابتدا بايد بذری خوب کاشت تا ريشه های محکمی در زمين به وجود آيد و درختی شکل بگيرد سبز و محکم نه زرد و شکننده. و تا اين ريشه ها شکل نگيرد بهتر آن است که خانم ها در محيط امن زندگی خود همراه و هوادار تيم محبوبشان باشند.
• از چه زماني با سايت پرسپوليس نيوز آشنا شديد و چه مشكلاتي را در اين سايت مي بينيد؟
- من از آغازين روزهای سال 87 با اين سايت آشنا شدم. اين سايت را يک محيط امن برای هواداران پرسپوليس ديدم. و بادوستان خوبی نيز در اين سايت آشنا شدم. مشکلاتی که در پرسپوليس نيوز وجو دارد فقط متعلق به اين سايت نيست. بلکه همه جا وجود دارد. در مورد مسائل فنی سايت صحبتی نمی کنم. چون اين مسايل به عهده ی مديران محترم پرسپوليس نيوز است. اما گاهی هيجانات کنترل نشده ی هواداران بعد از شکست تيم چه در اين سايت و چه در مکان های ديگر من رو آزار می دهد.
• براي بهتر شدن فضاي فعلي سايت پرسپوليس نيوز چه پيشنهادي داريد؟
- همانطور که قبلا گفتم مديران پرسپوليس نيوز آنقدر تجربه ی کاری دارند که بتوانند سايت را روز به روز زيباتر و پربارتر کنند. پس اين گونه مسائل را به عهده ی خودشان بگذاريم بهتر است.
• تصميم به ايجاد وبلاگ ارتش سرخ آسيا از چه زماني گرفته شد و چه هدفي داشتيد؟
- من زمانی که وارد وبلاگ هواداران ارتش سرخ آسيا شدم. اين وبلاگ متولد شده بود. اما آغازين روزهای زندگی خود را سپری می کرد. هنوز کودکی نوپا بودو با همکار و دوست خوبم سارا تصميم گرفتيم که ما هم در کنار ديگر سايت های پرسپوليسی آن را تبديل به ميعادگاه هواداران تيم افسانه ای پرسپوليس کنيم.
• چه مشكلاتي در راه رسيدن به اين هدف داشتيد؟
- نمی توانم بگويم مشکلی وجود نداشت چون وقتی يک خانواده می خواهد آغاز به شکل گيری کند هميشه مشکلاتی سر راهش وجود دارد. که البته با استقبال خوبی که از اين کودک شد او به سرعت رشد يافت و تبديل شد به يک فرزند بالغ. که اکنون با کمک همه ی دوستان عزيزمان در پی آن هستيم که پيری اين کودک را هم ببينيم و آن را تبديل کنيم به يک پايگاه محکم و قدرتمند برای هواداران ارتش سرخ آسيا.
• شما قبل از اين هم سابقه ي نويسندگي داشتيد؟
- بله. من روزی آغاز به نوشتن کردم که فهميدم بزرگ شدم. آن روز دل کودکيم را سپردم به دست زمان. انگشتانم را جوهری کردم و گفتم: « روزی نويسنده خواهم شد» از نوشتن داستان آغاز کردم، تا مرز نوشتن رمان رسيدم اما متوقف ماند. چون آن زمان وارد دانشگاه شده بودم و بايد نمايشنامه و فيلمنامه می نوشتم و اين مسائل آنقدر ذهن و وقتم را درگير خود کردند که نتوانستم رمان ام را به پايان برسانم. من از همان روزی که بزرگ شدم تا به امروز قلم را از خود دور نکردم و اگر روزی ننويسم آن را از روزهای تقويم زندگيم خارج می کنم.
• چرا با وجود كاربران زياد نويسندگان بيشتري را جذب وبلاگ نمي كنيد؟
- ما ابتدا می خواستيم نويسنده های جديدی به جمع خودمون اضافه کنيم. اما بسياری از کاربران عزيز وبلاگ از ما خواستند که هر دو به تنهايی اين کار را ادامه دهيم مگر آنکه نويسنده ای پيدا کنيم که از نظر فکری به ما نزديک باشد.
• براي نوشتن يك مطلب جديد چقدر وقت صرف مي كنيد؟
- من معتقدم که اگر قصد دارم مطلبی را در شأن هواداران با فرهنگ پرسپوليس بنويسم بايد برای آن وقت بگذارم. بنابراين مطالب را آن گونه می نويسم که هواداران پرسپوليس از آن راضی باشند. و از همان روز اول که به عنوان نويسنده وارد وبلاگ شدم قصدم اين بود که يک ادبيات جديد در مقوله ی ورزشی نويسی ايجاد کنم. ادبياتی که به مخاطبش می گويد تحمل شکست و ناملايمات را داشته باشد. ادبياتی که در پی يادآوری گذشته ی باشکوه پرسپوليس به هوادارانش در دوران هايی باشد که تيم در بحران قرار دارد. ادبياتی احساسی نه خشک و گزارش گونه.
• از كارتان تا چه حد راضي هستيد و از كاربرانتان چه انتظاري داريد؟
- از کار راضی هستم چون اين وبلاگ قدرت اين را داشته که هوادارانی فهيم و صبور را جذب کند. که اين مسئله من را واقعا خوشحال می کند. و کاربران ما انتظارات ما را برآورده کرده اند. با حضور گرم و استقبال پرشورشان از اين وبلاگ.
• پرسپوليس امسال را چگونه مي بينيد و چه مشكلاتي در تيم وجود دارد؟
- در پرسپوليس امسال هر چه نگاه می کنی ستاره می بينی آن هم ستاره هايی پرنور و درخشان نه بی فروغ و در حال سقوط. و به نظر من مشکل پرسپوليس از همين جا آغاز شد. آيا يک تيم گنجايش اين همه ستاره را دارد؟ اين مسئله افشين قطبی را دچار مشکل کرد که نتواند يک ترکيب ثابت برای پرسپوليس در نظر بگيرد. که البته بزرگترين مربيان جهان هم وقتی در آسمان تيمشان فقط ستاره های پرنور بدرخشد دچار مشکل می شوند.. وجود اين ستاره ها در هر تيمی ممکن است مسائل حاشيه ای ايجاد کند که همه ی اين مسائل به تيم ضربه خواهد زد و آن را دچار بحران خواهد کرد که پرسپوليس ما هم مدتی دچار اين بحران شد که خوشبختانه با قدرت توانست جلوی آن بايستد و سربلند اين مرحله ی دشوار را پشت سر بگذارد.
• افشين قطبي را چگونه مي بينيد و او نسبت به سال قبل چه تفاوتي كرده است؟
- افشين قطبی يک اسطوره است. من اين را با همه ی وجودم می گويم. حتی مطلبی درباره ی او در وبلاگ نوشتم با اين عنوان: \"اين چه اسطوره ای بود که در سرزمينمان متولد شد\". پاکترين و دوست داشتنی ترين اسطوره ی تاريخ فوتبال ايران است. او دلی بزرگ دارد، پاک است مثل يک کودک. دنيای ما نمی تواند کودکی و بی پيرايگی را تحمل کند. دنيا برای جا دادن اين همه در خود، گنجايش ندارد. بنابراين، آن را ناديده می گيرد. افشين قطبی سال گذشته از اين دنيای پاکش ضربه های سختی خورد. و افشين قطبی امسال تصميم گرفت اين کودک را کمی به سمت منطق سوق دهد. و اين بار با سادگی يک کودک منطقی با مشکلات رو به رو شود نه يک کودک احساسی. و اگر دست های پشت پرده به او اجازه دهند من به شما قول می دهم ما صاحب سه جام طلايی خواهيم شد. اما اگر...
• نظر شما در مورد حميد استيلي چيست وآيا او مي تواند يك سرمربي بزرگ باشد؟
- می خواهم به دور از هر تعصبی که روي افشين بزرگ دارم و بی آنکه به رفتار آقای استيلی با اين اسطوره فکر کنم در موردش نظر دهم. چون تعصب قدرت باريک بينی و تعقل را از بين می برد. با منطقم می گويم حميد استيلی عنصر حساسی بود در فصل گذشته و نقش مثبت او را به هيچ عنوان نبايد در قهرمانی پرسپوليس، ناديده گرفت. اما استيلی نخواست آهسته آهسته بزرگ شود. هميشه می گويند برای اين که بزرگ باشی، نخست کوچک بودن را تجربه کن. شايد تنها دليلی که باعث شود استيلی نتواند به يک سر مربی موفق تبديل شود و به موفقيت های بزرگتری برسد همين است و بس. گاهی مردم می خواهند آدم مهمی باشند، ولی فرد مفيدی نباشند...شايد اين مسئله در وجود استيلی رشد کرد و دوست داشت بيشتر آدم مهمی باشد تا فرد مفيدی.
• مصطفوي را چگونه مديري مي بينيد و در مقايسه با كاشاني كدام يك را مناسب تر مي دانيد؟
- من مصطفوی را مدير لايقی می دانم. و به حال او نگاه می کنم نه به گذشته اش. او مردی با تجربه است و می داند چگونه با دست های پشت پرده برخورد کند. البته اين به آن معنا نيست که کاشانی مدير لايقی نبوده. اما بايد بپذيريم که حقايق بسياری هست که نمی توان معنای آن ها را به طور کامل دريافت، مگر آنکه به تجربه ی شخصی درآيند. که در اين زمينه مصطفوی تجربه های بسياری دارد. و مصطفوی به خاطر رابطه هايی که با پادشاهان فوتبال ايران دارد می تواند قدم های مثبتی را برای تيم ما بردارد. و بايد قبول کنيم که پرسپوليس تنها به يک مدير دلسوز و مهربان مثل کاشانی احتياج ندارد بلکه مديری می خواهد که بتواند با رابطه هايی که دارد مشکلات مالی و فنی تيم را حل کند.
• تيم ملي را با علي دايي چگونه مي بينيد و دايي را به عنوان يك پرسپوليسي چقدر قبول داريد؟
- علی دايی پرافتخارترين بازيکن ايرانی است و نبايد حتی ذره ای در اين مورد شک کنيم. و من قاطعانه می گويم اگر علی دايی ادبيات و خصوصيات اخلاقی اش غير از اين بود اکنون تبديل به يک تختی ديگر شده بود. اما به خاطر آن که زمانی خون پرسپوليس در رگهايش جريان داشته به او احترام می گذارم. و کاش علی دايی می دانست که ايجاد يک نام بزرگ آسانتر است تا نگهداری آن.. اما افسوس.... برای تيم ملی کشورم تنها آرزوی موفقيت می کنم.
• چه اتفاقي باعث شد كريمي از تيم ملي دور شود ؟
- جادوگر ما، همان کاری را انجام داد که آقای دايی می خواست. من بعد از اين اتفاق مطلبی در وبلاگ نوشتم با نام: \"افتخار می کنيم حتی به جای خاليت...\"و در اين مطلب حرف دلم را زدم. به قول يک دوست انديشمند، دفتر خاطرات دو ساله ی علی کريمی پر از واژه های تلخی است که با دعوت به تيم ملی پاک نمی شود. من به خاطر جادوگر از دست روزگار دلگيرم چون بدترين ضربه را به او زد. کم محبتی ياران قديمش...پس او را به حال خودش بگذاريم و نخواهيم به خاطر دل ما دست به کاری بزند که برايش عذاب آور است.
• دعوت شدن كريم باقري به تيم ملي چه دليلي داشت وآيا باقري بايد اين دعوت را بپذيرد يا نه؟
- کاپيتان باقری امروز گرفتار وضعيتی مشابه با علی کريمی شده است. کاپيتان را تهديد کردند که با توجه به عملکرد خوبت اگر به تيم ملی دعوت شوی ذخيره ی کسانی خواهی شد که شايد اولين بازی های ملی خود را تجربه می کنند. و نمی دانم اگر کاپيتان دعوت شود چه حقيقتی در اين دعوت نهفته است. اميدوارم کاپيتان محبوبمان به اين حقيقت دست پيدا کند تا بتواند تصميم درستی بگيرد.
• وظيفه ي يك هوادار چيست ؟
- وظيفه ی يك هوادار در بحران ها بسيار سنگين تر و پررنگ تر است تا در دوران آسايش...اين اصلی ترين وظيفه ی يک هوادار است. که گاهی افسوس.... او بايد دست تيم بيمارش را بگيرد و او را از بحران نجات دهد نه آنکه خود يک بحران ساز ديگر برای تيم محبوبش باشد.
• چرا بعضي ها با نام پرسپوليس مشكل دارند و هواداران براي حل مشكل چه كاري مي توانند انجام دهند؟
- مشکل با نام پرسپوليس مشکل با ايران پر افتخارمان است...مشکل با کوروش و داريوش بزرگ است. نه مشکل با اين واژه. همانطور که می دانيد تخت جمشيد را يونانيان پرسپوليس و ايرانيان پارسه می خواندند. و اشکال تراشان به اين نام معتقد بودند اين نام متعلق به يونانيان است. ولی واقعا مشکل اين است. اگر اسم تيم ما اکنون پارسه بود چه بهانه ای می توانستند برای از بين بردنش بياورند؟ ولی اشکال حقوقی که برای اين نام وجود دارد اين است که باشگاه پرسپوليس متعلق به عابدينی است که در حال حاضر اين باشگاه هيچ فعاليتی ندارد و اعلام کردند که اگر اين باشگاه بخواهد فعاليتش را شروع کند می تواند تيمی با نام پرسپوليس داشته باشد. آيا حقيقت اين است؟ همانطور که گفتم در زندگی هرگز حقيقت را نخواهيم فهميد....ولی ما آن قدر نام پرسپوليس را فرياد می زنيم که آيندگان و فرزندان ما هم بدانند که اسم تيم محبوب ما پرسپوليس است و ديگر هيچ.
• بهترين خاطره ي شما از دوران هواداري پرسپوليس چيست؟
- خاطره ای وجود دارد که آن قدر برای من هيجان انگيز است که به عنوان يک مطلب در وبلاگ گذاشتم با نام : \"اگه دلت با پرسپوليس نباشه\". که در آرشيو وبلاگ وجود دارد که اگر خوانده شود بيشتر دوستان عزيزم در فضای اين خاطره قرار می گيرند. اما زيباترين لحظه ی زندگی هواداريم 28 ارديبهشت 87 اتفاق افتاد. روزی که مردان سرخپوشمان وجودمان را غرق شادی کردند و چشمانمان را پر از اشک...روزی که به خودمان باليديم. به مردان سرخپوشمان افتخار کرديم و پرسپوليس رويايي مان را در آسمان ديديم...
باقري: به آقاي گلي فكر نمي كنم // من در اين فوتبال كم رنگ نمي شوم
کانون هواداران پرسپولیس : كريم باقري درست در روزهايي كه انتظار مي رفت به نقطه پايان فوتبال خودش نزديك باشد در اوج قرار گرفته و حالا در 35 سالگي و در پست هافبك هجومي مدعي كسب عنوان اقاي گلي است.
باقري البته در گفت و گویی گفت:من به آقاي گلي فكر نميكنم چون فكر مي كنم در پرسپوليس وظيفه ديگري دارم.
كاپيتان پرسپوليس اظهار داشت:من به عنوان يك بازيكن حرفهاي تلاشم را انجام ميدهم تا هميشه جزو بهترينها باشم به همين دليل بيشتر تمرين ميكنم و به لحاظ بدني، تغذيه و ساير مسائل هيچگاه از خودم غافل نميشوم چون فكر ميكنم فوتباليست هيچگاه نبايد از تمرين و نگاه حرفهاي به فوتبال كه به او در موفقيت كمك ميكند، غفلت كند.
بازيكن با بدن آماده، و توجه به خودش و تمرينات ويژه ميتواند خودش را از مصدوميتها و مسائل ديگر مصون نگه دارد اما با اطمينان ميگويم؛ «من در اين فوتبال كم رنگ نميشوم. چون بيشتر از هميشه تلاش ميكنم و زحمت ميكشم و حواسم به خيلي از مسائل هست.
باقري با اشاره به مشكلات خط دفاعي پرسپوليس و گل هاي خورده در هفته هاي اخير گفت: شما بازي رئالمادريد و آتلتيكبيلبائو را ديديد. حريف به راحتي 2 گل به رئال زد. اشتباهات فردي و مشكلات دفاعي معمولاً در بسياري از تيمها از جمله تيمهاي بزرگ نيز وجود دارد. بازيكنان خط دفاعي ما بازيكنان خوبي هستند. سال گذشته با همين مدافعان تيم ما قهرمان ليگ شد اما من به عنوان كاپيتان تيم با بازيكنان خط دفاعي صحبت كردم چون مطمئناً با صحبت كردن، آرامش و تمركز بخش مهمي از مشكلات آنها برطرف خواهد شد. ضمناً شما توجه داشته باشيد تيم ما به خصوص خط دفاعيمان در نيمه دوم بهتر شد بنابراين مدافعان ما ميتوانند بهترين باشند و كمتر اشتباه كنند.
بازيكن شماره 6 سرخ ها در خصوص گل زني هاي اخير خودش اظهار داشت:من به آقاي گلي فكر نميكنم چون فكر ميكنم وظيفه ديگري در تيم دارم.هدف موفقيت و پيروزي پرسپوليس است. همه بايد براي گل زدن و همينطور ساختن فرصت گل براي بازيكنان ديگر تلاش كنيم. به اين موضوع منطقي نگاه ميكنم. تنها هدفم در تمام بازيها شكست حريفان و موفقيت پرسپوليس است.
باقري با توجه به نظر بينندگان برنامه 90 در خصوص حضور مجدد خودش در تيم ملي گفت:من هميشه با افتخار براي تيمملي كشورم بازي كردم اما در مورد حضور مجدد در تيمملي اجازه بدهيد بيشتر فكر كنم. بايد تصميم درست و منطقي بگيرم كه به صلاح خودم و تيم ملي فوتبال ايران باشد.
كاپيتان پرسپوليس در خصوص رقابت نزديك تيم ها براي كسب عنوان قهرماني گفت:به نظر من رقابت حقيقي قهرماني در نيم فصل دوم شكل مي گيرد.فكر ميكنم شرايط چند تيم نسبت به بقيه بهتر است اما همانطور كه گفتم چهره اصلي تيمهاي مدعي در نيمفصلدوم مشخص ميشود.
وي در پايان با اشاره به بازي هفته سيزدهم مقابل مقاومت شيراز اظهار داشت: براي ما تمام بازيها سخت هستند و پرسپوليس در هر ديداري چه در خانه و چه در خارج از خانه، محكوم به شكست حريفان و كسب 3 امتياز است چون هر نتيجهاي به غير از برد باعث ايجاد حاشيه و حرف و حديث ميشود. ما حالا روند خوبي را در پيش گرفته ايم و با شكست مقاومت مي توانيم اين وضعيت را تداوم ببخشيم.
منصوري: حق من اين است كه بيشتر بازي كنم
کانون هواداران پرسپولیس : محمد منصوري با سليقههاي خاص افشين قطبي تبديل به يك بازيكن نيمكتنشين شده ولي خودش معتقد است كه بيشتر بايد به او فرصت بازي بدهند.
منصوري در گفتوگویی، با اشاره به اين موضوع ميگويد: «هر مربي سليقه خاص خودش را دارد و من هم به عقايد قطبي احترام ميگذارم. شايد او به بازيكناني كه فيكس بازي ميكنند بيشتر اعتقاد دارد ولي من هم هر وقت وارد زمين شدم خوب بازي كردم و توقع دارم كه بيشتر بازي كنم.»
وي تأكيد ميكند: «در ابتداي فصل پرسپوليس را انتخاب كردم چون اهداف بزرگي در سر داشتم و حالا هم نااميد نشدهام و آن قدر تلاش ميكنم تا حقم را بگيرم. به عنوان مثال در بازي با فولاد كه خيلي غايب داشتيم انتظارم اين بود كه در تركيب ثابت قرار بگيرم ولي باز هم به من فرصتي داده نشد، البته من نااميد نميشوم و بايد به هدفم برسم.»
مصطفوی : پاداش بازيكنان پرسپوليس فردا پرداخت ميشود
کانون هواداران پرسپولیس : داريوش مصطفوي در گفت و گویی، اظهار داشت: هنوز هم معتقدم بازيكنان بزرگ پرسپوليس مثل علي كريمي، كريم باقري، سپهر حيدري و بزرگان ديگر به خاطر پول در اين باشگاه پيراهن قرمز را بر تن نكردند.
وي افزود: اين مسئله را ميتوانيد در مصاحبه هاي اخير بازيكنان ببينيد، چون آنها در خصوص همه چيز صحبت مي كند به غير از مسائل مالي.
مصطفوي ادامه داد: با تلاش اعضاي هيئت مديره مخصوصا هدايتي كه زحمات زيادي براي اين باشگاه كشيده است، فردا پاداش بازيكنان به آنها پرداخت ميشود.
طبق اعلام مصطفوي، هر يك از بازيكنان پرسپوليس به دليل 2 پيروزي اخير در ليگ برتر مبلغ يك ميليون و 500 هزار تومان پاداش دريافت خواهند كرد.
عبدی: مقاومت باید سه امتیاز را به پرسپولیس تقدیم کند
کانون هواداران پرسپولیس : هافبک تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: با شخصیتی که قطبی از تیم می بیند مطمئنم قول قهرمانی با کسب هفتاد امتیاز را بدون منطق و استدلال نزده است.
بهادر عبدی" روز چهارشنبه در گفتگویی اظهار داشت: بعد از پیروزی برابر تیم های برق و سپاهان که از مدعیان اصلی قهرمانی لیگ محسوب می شوند برای رسیدن به هدف نهایی خود که همان فتح قهرمانی لیگ و جام باشگاه های آسیا است با نکات تاکتیکی کادرفنی تا حد زیادی اشتباهات در خط دفاعی را پوشش داده ایم.
وی در خصوص دیدار برابر تیم مقاومت سپاسی افزود: تیم مقاومت همیشه نشان داده که برابر تیم های پرسپولیس و استقلال بازی های هجومی و خوبی را به نمایش می گذارد و هیچ گاه به دفاع صرف روی نمی آورد.
عبدی تصریح کرد: البته تیم ما هم مقابل چنین تیم هایی مانند مقاومت راحت تر فوتبال بازی می کند و مطمئنم هر دو تیم بازی زیبا و جنگنده ای را ارائه خواهند داد.
وی تاکید کرد: البته سه امتیاز این بازی باید فقط به پرسپولیس برسد تا اینکه از جدال با سایر رقبا در صدر جدول جا نمانیم.
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس در پاسخ به این سئوال که از نیمکت نشینی ناراضی نیستید، گفت: بامصدومیتی که عایدم شد دو ماه از تمرین کردن با تیم دور بودم ولیکن از اینکه در تیم پرسپولیس هستم احساس غرور می کنم و هیچ گاه به نیمکت نشینی ام اعتراضی نخواهم کرد.
وی با اشاره به روند صعودی پرسپولیس اذعان کرد: با همدلی و انگیزه ای که بین بازیکنان ، کادرفنی و مدیران باشگاه دیده می شود حتم دارم که این روند موفقیت های تیم ادامه دار خواهد بود و هیچ چیز مانع آن نخواهد شد.
عبدی در خصوص اظهارات علوی خاطرنشان ساخت: علوی بازیکن بزگ و شایسته ای است که هیچ شخصی نمی تواند منکر توانایی های وی باشد ولیکن اینکه بخواهد به خاطر نیمکت نشینی از پرسپولیس جدا شود چندان شایسته نیست زیرا معتقدم پرسپولیسی بودن باید افتخار علوی باشد
كاظميان بهترين بازيكن هفته
ايران ورزشى- جواد كاظميان مهاجم ايرانى عجمان به عنوان بهترين بازيكن هفته پنجم ليگ امارات انتخاب شد .
جواد كاظميان كه در ديدار اين هفته ليگ امارات مقابل الشارجه هر دو گل تيمش را به زيبايى به ثمر رساند و باعث پيروزى خارج از خانه تيمش شد،به عنوان بهترين بازيكن هفته انتخاب و معرفى شد.
كاظميان از طرف هواداران فوتبال امارات و برنامه ورزشى شبكه دوبى اسپورت به اين عنوان دست يافت .
گودووين اتران مهاجم غنايى الشعب و خورخه واديويا بازيكن شيليايى العين از ديگر رقباى كاظميان براى كسب اين عنوان بودند.
معدنچى: عنايتى نمى تواند به استقلال برگردد
هافبك چپ پاى النصر، در حال حاضر با انگيزه متفاوتى در ليگ امارات بازى مى كند. مهرزاد معدنچى در مورد شرايط خود و تيمش مى گويد: «در پايان هفته چهارم ليگ امارات تيم ما در مكان پنجم قرار گرفته است، هرچند كه فاصله امتيازها آنقدر نزديك است كه هيچ تيمى در فوتبال امارات از حاشيه امنيت برخوردار نيست.» معدنچى از انگيزه متفاوتش مى گويد: در ابتدا، النصر را به خاطر قهرمانى در ليگ امارات انتخاب كردم اما وقتى به اين تيم آمدم متاسفانه چند بازيكن اصلى و لوكال تيم از جمع بازيكنان ما جدا شدند. و واقعاً كار ما در ليگ امارات سخت شد اما با اين وجود، هدف من، نصرتى و عنايتى اين است كه نتايج آبرومندانه اى در فوتبال ليگ امارات به دست بياورم و در حال حاضر هدف من، حضور موفق در تيم ملى و ترانسفر به اروپاست.
اولين تقابل شاغلام و افشين
برادركشى در شيراز
چهره ويژه
پائولو دى كارمو (پرسپوليس)
بعد از اتفاقات تلخ هفته گذشته، افشين قطبى تلاش كرده تا مهاجم برزيلى روحيه خود را به دست بياورد. اگرچه او اين روزها منتقدان فراوانى پيدا كرده ولى صحنه هايى در بازى او ديده شد كه اميدواركننده بود. آيا دى كارمو اين هفته براى پاسخ دادن به انتقادات بازى مى كند و از به جاى گريه از ته دل مى خندد نمى دانيم!
رضا خالقى فر (مقاومت)
مهاجم جوان تيم مقاومت با دو گلى كه در بازى با سايپا به ثمر رساند اخم را از چهره شاغلام پاك كرد و براى لحظاتى او را خنداند. آيا خالقى فر در اين بازى هم گل مى زند تا دل شكسته پيروانى را به دست بياورد بچه هاى مقاومت حتماً با اين انگيزه بازى مى كنند و براى شاد كردن پيروانى به آب و آتش خواهند زد.
پنج شنبه ۹/۸/،۸۷ هفته سيزدهم از هشتمين دوره ليگ برتر، ورزشگاه حافظيه شيراز، ساعت: 14:45، داور: محمود رفيعى، كمك ها: سعيد على نژاديان و سعيد زارع
نگاه فنى
اين بار نه فقط افشين قطبى كه افشين پيروانى هم براى بازگشت به شيراز مشتاق است. شايد افشين قطبى پس از دو سال حضور روى نيمكت پرسپوليس با شوق و انگيزه روز اول به شيراز نرود اما براى افشين پيروانى، رو در روى شاغلام قرار گرفتن مهمتر از بازگشت به شيراز است.
پيروانى پس از دوران بازيگرى، براى اولين بار در قامت يك مربى رو در روى برادرش قرار مى گيرد.
از يك سو پرسپوليس بايد ۳ امتياز را از حافظيه بيرون بكشد تا از ساير مدعيان عقب نماند و از سوى ديگر شاغلام پس از استعفا مى خواهد در حافظيه هنر تيمش را به رخ بكشد. مقاومت هميشه تيم دردسرسازى براى پرسپوليس بوده و حتماً افشين قطبى مى داند كه با اين شرايط و با اين خط دفاع كلاهش پس معركه است!
از سوى ديگر مصدوميت على كريمى دغدغه پرسپوليسى ها را بيشتر كرده چرا كه مثلث رؤيايى كريمى، باقرى و نيكبخت شكل نمى گيرد. به هر حال پرسپوليس با يك دنيا استرس و نگرانى به شيراز مى رود و بايد ديد كه افشين پيروانى كه حتماً مقاومت و شاغلام را خوب مى شناسد براى اولين بار در اين فصل نقش اول را ايفا مى كند و به كمك قطبى مى آيد يا نه.
تركيب احتمالى مقاومت:
دروازه بان: مسعود همامى - مدافعان: محسن نيسانى، ميرهانى هاشمى و مصطفى صبرى - هافبك ها: صادق كرمى، محمود محمدى، باقر زعفرانى، هادى ايمانى و هادى رمضانى - مهاجمان: امين متوسل زاده و رضا خالقى فر
تركيب احتمالى پرسپوليس:
دروازه بان: مهدى واعظى - مدافعان ميانى: سپهر حيدرى، نبى ا... باقرى ها - مدافعان كنارى: عليرضا محمد و پژمان نورى - هافبك ميانى: مجتبى شيرى، مازيار زارع، كريم باقرى، ايوان پتروويچ و محمد منصورى - مهاجم: عليرضا واحدى نيكبخت
پيروانى: براى برد پرسپوليس هم قسم شده ايم
ايران ورزشى- بعد از گذر از بحران به وجود آمده غلام پيروانى و تيمش امروز ميزبان پرسپوليس هستند. پيروانى عقيده دارد كه تيمش مى تواند پرسپوليس را شكست دهد: قول مى دهم با يك بازى منطقى و هجومى به ديدار تيم پرمهره پرسپوليس برويم.
غلامحسين پيروانى مى گويد: در حالى كه دو هفته نتوانستيم در شيراز نتيجه دلخواه را به دست آوريم اما در بازى با سايپا بچه ها به خودباورى دست يافتند و تيم پر مهره سايپا را با يك بازى زيبا و روان شكست دادند و بعد از آن با چند تمرين مستمر آماده بازى با تيم پرمهره و با امكانات پرسپوليس تهران شده ايم. قول مى دهم با يك بازى منطقى و هجومى به ديدار اين تيم پرمهره برويم، به شرطى كه تماشاگران به ورزشگاه حافظيه بيايند و تيم شهرشان را حمايت كنند نه تيم تهرانى را!
او ادامه مى دهد: براى چندمين بار مى گويم اگر فجر و برق در ليگ برتر نبودند آيا استقلال و پرسپوليس به شيراز مى آمدند، پس چرا مردم فهيم و دوست داشتنى استان فارس تيم هاى شهرشان را ساپورت نمى كنند !
پيروانى توضيح مى دهد: بازى بسيار سختى برابر پرسپوليس داريم، در حالى كه احترام و ارزش خاصى براى اين تيم قائليم اما براى شكست اين تيم نااميد نيستيم و بچه ها هم قسم شده اند، اميدوارم بچه ها خودشان باشند و خود را باور داشته باشند،اما باز هم تأكيد مى كنم كه تماشاگران در اين روز ديگر كارى به برق و فجر نداشته باشند فقط تيم شهر و استانشان را تشويق كنند.
پيروانى مى گويد: حمايت از تماشاگران شيرازى و پيروزى و بازى زيبا از ما. من اين را قول مى دهم، به شرطى كه از ۲۵ هزار تماشاگر حاضر در ورزشگاه حداقل نيمى از آنها با ما باشند، نه اينكه فقط ۵ هزار نفر ما را تشويق كنند و ۲۰ هزار نفر ديگر پرسپوليس را!
اگر مس در كرمان بدون شكست مانده است اگر پرسپوليس و استقلال در تهران ديگر تيم ها را كيسه گل مى كنند فقط حضور تماشاگر و پشتيبانى از آنهاست.
پيروانى ادامه مى دهد: پرسپوليس در مشهد و اهواز روى هم ۷ گل دريافت كرد اما باز هم در تهران برابر برق و سپاهان ۵۰ هزار نفر به ورزشگاه آزادى آمدند و پرسپوليس را به سوى پيروزى حمايت كردند اما چرا بايد در شيراز ما بيگانه و غريب باشيم و تيم هاى فجر و برق از داشتن تماشاگران بيشمار محروم باشند !
پيروانى به وضعيت تيمش اشاره مى كند: مقاومت ۶ بازيكن كليدى خود را از دست داده است و ۶ بازيكن خوب و متعهد را جايگزين كرده است اما آيا بازيكنانى كه سه سال در كنار هم بوده اند و بازيكنانى كه تنها ۳ ماه در كنار هم هستند بايد به سرعت جواب بدهد بنابراين ما هم به زمان نياز داريم چون بازيكنان جديد و قديم براى هماهنگى به زمان نياز دارند. نمونه آن هم تيم هاى خراسانى ـ فولاد خوزستان و صبا قم كه دير بسته شده اند اما بعد از چند شكست و ناكامى حالا به خودباورى و گرفتن نتايج خوب عادت كرده اند.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)