تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 977 از 1219 اولاول ... 47787792796797397497597697797897998098198710271077 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,761 به 9,770 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام دوستان من بازی GTA 4 را از روی هارد اکسترنال می تونم بازی کنم ولی کپی اون از روی هارد اینترنال اجرا نمیشه ممنون اگه مشکل منو حل کنید چون هارد اکسترنال امانتی و نمیتونم برا همیشه نگهش دارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام بکس
    اگه پی اس ساخت ژاپن گیر نیومد کسی ساخت چین خریده مشکلی نداشت تو کارکرد و خرابی ؟؟
    منظورم دیسک بلوری بود پی اس مکشی هست دیگه خرابی نداره؟ بعد کسی میدونه دیسک اورج همش داره کار میکنه تو دستگاه پدرش در نمیاد لنزش؟
    این روزا عجب گرفتاری داره کنسول گرفتن

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بکس
    اگه پی اس ساخت ژاپن گیر نیومد کسی ساخت چین خریده مشکلی نداشت تو کارکرد و خرابی ؟؟
    منظورم دیسک بلوری بود پی اس مکشی هست دیگه خرابی نداره؟ بعد کسی میدونه دیسک اورج همش داره کار میکنه تو دستگاه پدرش در نمیاد لنزش؟
    این روزا عجب گرفتاری داره کنسول گرفتن
    راجع به كاركرد دائم ديسك در درايو حتي با اجراي بازي از روي هارد اينترنال يه اكسترنال كسي تا الان جواب قطعي نداده !!!
    يكي ميگه دائما در حال كاره و اونيكي ميگه نه !!!

ولي به نظر خودم در هنگام load و براي براي كنترل قفل بازي ، ديسك در درايو ميچرخه كه دستگاه با وجود بازي ارجينال در درايو گول ميخوره و .... اما پس از چند دقيقه بعد اين چرخش متوقف ميشه چون بازي از روي هارد اجرا ميشه !!!

ولي من باز مطمئن نيستم !!!

4. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه babak1372's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام دوستان اخرین قیمت های ps3 رو ندارین؟320gig.160gig

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

سلام دوستان اخرین قیمت های ps3 رو ندارین؟320gig.160gig
    سلام

160 گیگ : 430

320 گیگ : 500

داره خودمونی میشه babak1372's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

خوبه داره ارزون میشه مثل همیشه تابستون....

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

مرسی از شما دوستان
    یک سوال دیگه نظر ارتون چیه کدام کنسول خودمم نظرم به پی اس هست بخرم اول ایکس باکس بود بعد بازی های موتور استورم اینا یادم اومم برا باکس نمیاد
    در هر صورت چند وقته پی اس شما گرفتین نرمال بازی کردن لنزش درایو بلو ری مشکلی نداشت اصلا؟ خراب نشد و اینکه کلا کنسول خوبیه پی اس قبلا که خوب بود 1 2 .
    در اخر بنظرتون پی اس بخرم خوبه یا باکس ؟
    طرفداری نکنیدا الکی خواهشا
    بنظرتون الان که فرم ویر 3.55 هس بخرم یا اینکه امکان داره مهر دیرتر این فرم ویر دیگه نباشه؟
    کلا کی صلاح بخرم که ضرر مالی هم تو کف نمونم اگه -- نشه یسول دیگه ال سی دی ال جی بهتره یا سامسونگ که اچ دی ام اای داشته باشه در حد 22 اینچ میخام بخرم ال ای هم دی خوبه؟ کیفیت کدوم خوبه برای استفاده کنسول باززی

---------- Post added at 12:16 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------

و ببخشید اخرین سوالم اینه می خوام اینترنتی بخرم از سایت میتونم خودم -- کنم راحتّه پست -- خوندم فقط میشه بگم فایل -- تو سی دی بزنه بده ب من خودم -- کنم مراحته که کنسول اک ببینم اول خیالم راحت باشه که نو هست
    ممنون میشم بازم کمکم کنید دوستان

---------- Post added at 12:17 PM ---------- Previous post was at 12:16 PM ----------

و از این سایت کسی خرید کرده کار درسته جدااااا
    ارز اعضای همین سایتم تو پی سی ورد هستن[COLOR="Silver"]

xboxworld.ir
    Last edited by zxcvbnm_00; 23-08-2011 at 12:27.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی از شما دوستان
    یک سوال دیگه نظر ارتون چیه کدام کنسول خودمم نظرم به پی اس هست بخرم اول ایکس باکس بود بعد بازی های موتور استورم اینا یادم اومم برا باکس نمیاد
    در هر صورت چند وقته پی اس شما گرفتین نرمال بازی کردن لنزش درایو بلو ری مشکلی نداشت اصلا؟ خراب نشد و اینکه کلا کنسول خوبیه پی اس قبلا که خوب بود 1 2 .
    در اخر بنظرتون پی اس بخرم خوبه یا باکس ؟
    طرفداری نکنیدا الکی خواهشا
    بنظرتون الان که فرم ویر 3.55 هس بخرم یا اینکه امکان داره مهر دیرتر این فرم ویر دیگه نباشه؟
    کلا کی صلاح بخرم که ضرر مالی هم تو کف نمونم اگه -- نشه یسول دیگه ال سی دی ال جی بهتره یا سامسونگ که اچ دی ام اای داشته باشه در حد 22 اینچ میخام بخرم ال ای هم دی خوبه؟ کیفیت کدوم خوبه برای استفاده کنسول باززی

---------- Post added at 12:16 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------

و ببخشید اخرین سوالم اینه می خوام اینترنتی بخرم از سایت میتونم خودم -- کنم راحتّه پست -- خوندم فقط میشه بگم فایل -- تو سی دی بزنه بده ب من خودم -- کنم مراحته که کنسول اک ببینم اول خیالم راحت باشه که نو هست
    ممنون میشم بازم کمکم کنید دوستان

---------- Post added at 12:17 PM ---------- Previous post was at 12:16 PM ----------

و از این سایت کسی خرید کرده کار درسته جدااااا
    ارز اعضای همین سایتم تو پی سی ورد هستن
    يه چيز هست كه ps3 آزارم ميده !!!
    بايد هارد اكسترنال بخري و اونهم هارد اكسترنال usb2 كه سرعتش خيلي كنده . يعني هروقت ميخواي بازي بخري بايد دوساعتي سرپا وايسي تا برات تو هارد اكسترنال بازي بريزه . وقتي ميرسي خونه از خستگي داري ميميري !!!

در مورد درايو هم قبلا گفتم كه چطوريه ، درايو هم مشكل نداره ولي باهاش فيلم بلوري هم نگاه نكن تا استهلاكش كمتر بشه !!!

اگه ميخواي اينترنتي بخري معلوم نيست ورژن فريمورش چند باشه ممكنه 3.7 باشه و اونوقت هـك نشه !!! پس حضوري بايد بري پيش فروشنده تا مطمئن بشي . به سختي ميتوني بفهمي كه دستگاه و دسته هاش آك هست يا دست دو بايد فروشنده رو بشناسي و ... از روي هـك شدن يا نشدن كنسول نميشه فهميد اك هست يا خير . من دستگاه رو هك شده اما دست اول و آك خريدم فروشنده هم مورد اعتماد بود .

مانيتور هم خواستي بخري از نوع 3D باشه .
    Last edited by ata.royalfalcon; 23-08-2011 at 12:39.

10. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

مانیتور 22 خوبه ؟ چه مارکی بیزحمت ال سی دی یا ال ای دی؟
    3 دی خوب چنده اصلا 22 داره ؟ چه مارکی ؟ بیزحمت میگی
    هارد یو اس بی 3 نمیشه؟
    کلی بازی -- شده اسم یایت فروشنده هم که زدم پی سی جی یبار هارد میدی کلی بازی بسه فعلا هر روز نمیشه بازی مرد وقت نیس
    نمیشه از رو جعبع فعمید فرم ویرش چنده؟
    بنظرت ایکس باکس بخرم چی کنم بالاخره ؟
    پی اس خوبه ولی گرفتاری داره دیگه
    بنظرت کی بخرم بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مرسی از دوستان

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مانیتور 22 خوبه ؟ چه مارکی بیزحمت ال سی دی یا ال ای دی؟
    3 دی خوب چنده اصلا 22 داره ؟ چه مارکی ؟ بیزحمت میگی
    هارد یو اس بی 3 نمیشه؟
    کلی بازی -- شده اسم یایت فروشنده هم که زدم پی سی جی یبار هارد میدی کلی بازی بسه فعلا هر روز نمیشه بازی مرد وقت نیس
    نمیشه از رو جعبع فعمید فرم ویرش چنده؟
    بنظرت ایکس باکس بخرم چی کنم بالاخره ؟
    پی اس خوبه ولی گرفتاری داره دیگه
    بنظرت کی بخرم بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مرسی از دوستان
    مانيتور رو من نميدونم ، بايد بري تو انجمن خريد مانيتور بپرسي ولي حتما از نوع 3D رو بخر كه اگه نخري پشيمون ميشي !!!
    اسليم هارد usb3 رو نميشناسه مگر اينكه از usb hub اداپتوردار استفاده كني كه كار درستي نيست بلكه بهتره از ابتدا usb2 رو بخري كه بعداً دردسر نداشته باشي .

نه از روي جعبه نميشه فهميد فريمورش چنده

از الان بخر معلوم نيست دوروز ديگه چه اتفاقي ميافته .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •