سلام.
آقا من بازی Bionic commando رو تا وسطاش رفتم!
یه جاییشه میپره بیرون و ارور میده!
پچ جدید یا کرک جدید نداره؟؟؟
سلام.
آقا من بازی Bionic commando رو تا وسطاش رفتم!
یه جاییشه میپره بیرون و ارور میده!
پچ جدید یا کرک جدید نداره؟؟؟
طبق این اخطاری که من میبینم ممکنه رمش مشکل داشته باشه جای رمها رو عوض کن ببین بازم میاد...
اگه بازی رو درست نصب کردی ممکنه از کرکت باشه عوضش کن ببین حل میشه...که البته می تونی ازا ینجا درخواست بدی:
البته اگه گرافیکت رو هم آپگرید کنی ضرر ندارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوست عزيز..كارت گرافيك را هم اپديت كردم..ولي فايده نداره!!!..همچنان صفحه سياه ميمونه!!!![]()
با اجازه mahi58
بهت پیشنهاد میکنم که کرکت رو عوض کنی و سالمش رو از اینجا درخواست بده :
اگه جواب داد که هیچی و گرنه به احتمال زیاد بازیت ناقصه که البته از این بازیهای دانلودی هیچ بعید نیستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نکته:
اگه می خواهید یه بازی رو دانلود کنید حتما از یه لینک معتبر و تست شده استفاده کنید...
Last edited by mehdy.z; 20-08-2009 at 10:30.
من وقتی می خوام بازی جی تی ای وایس سیتی رو نصب کنم وقتی داره نصب میشه این ارور میاد:
چکار کنم؟
اوووه ، انقدر از این کارا کردیم ، همه ی حالت ها رو امتحان کردیم ، حتی من خودم دو تا رم هامو بردم و باز هم همین مشکل رو داشت ، من فکر میکنم اشکال از مادربردش باشه ، مادربردش elite group هستش !!! (از اون قدیمی هاش )طبق این اخطاری که من میبینم ممکنه رمش مشکل داشته باشه جای رمها رو عوض کن ببین بازم میاد...
دوست عزيز..دقيقا كدام صفحه هست..من نتونستم پيدا كنم؟؟!!![]()
میگه فایل data9 شما مشکل داره یا به عبارتی یا بد رایت شده یا اصولا از ذات خرابه حالا شما یه کپی از dvd بازی روی هارد بگیر(البته ایمیج بگیری بهتره)بعد از روی اون نصب کن ببین رد میکنه اگه رد کرد که هیچ وگرنه باید dvd بازی رو عوض کنی (ترجیحا از یه ناشر دیگه بگیری بهتره)...
البته ماردبورهای elite جزء بی کیفت ترین ماردبوردهای حال حاضر هستند مخصوصا اگه یه موقع چیپست شمالیش از نوع sis باشه
الته خیلی از مادربورها هستند(مخصوصا کیفیت پایینها)که ممکنه با بعضی از انواع رم توی بازار مشکل داشته باشند که برای اینکه با چنین مشکلاتی روبرو نشیم باید ترجیحا از مدلهای رمی که توی دفترچه مادربود بهش اشاره کرده استفاده نمود
حالا با این توصیفاتی که شما میگی منم به مادربود شک کردم!!!
خوب اصولا توی این تاپیک یه سرچی میزنی می بینی که آیا کرک مورد نظرت وجود داره یا نه اگه بود که دانلودش میکنی ولی اگه نبود می تونی درخواست بدی تا بچه ها لطف کنند برات بگذارند...
البته در بعضی مواقع که جوابی نگرفتی میتونی توی تاپیک خود بازی هم یه امتحانی بکنی![]()
سلام
من وقتی وارد بازی war leaders (version v1) می شم بعد از رد شدن دمو تو منو اصلی بازی ماوس دیگه رو صفحه دیده نمیشه من دمو هارو با ماوس میتونستم رد کنم اما تو منو کار نمی کنه
مورد نیاز بازی:ram:1gb - vga:geforce 6800 - cpu:pentium 4 2.4 ghz
کامپیوتر: ram:1 gb - vga: geforce 6800 - cpu:pentium 4
سلام
من prototype رو نصب كردم.اما صداش نيست!!
قبلشم call of juarez رو نصب كردم اونم صدا نداشت.
ميشه بگيد چي كارش كنم؟
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)