تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما اين تاپيك چطوره ؟؟

راي دهنده
921. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عاليه خيلي بدردم خورد

490 53.20%
  • خوبه ولي سطحش پايينه

174 18.89%
  • زياد جالب نيست

52 5.65%
  • درپيت ترين تاپيك P30world همينه

205 22.26%
صفحه 976 از 983 اولاول ... 476876926966972973974975976977978979980 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,751 به 9,760 از 9822

نام تاپيک: تاپيك مخصوص كانتر (همه چيز درباره كانتر)

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

من این بازی رو خیلی وقت پیش ( حدودا 10 سال یا کم و بیش) فکر کنم تو دوران راهنمایی و دبیرستان بود که بعد از زنگ اخر با برو بچ میرفتیم گیم نت و 2 به 2 یا 3 به 3 بازی میکردیم و اون موقع با 2 تا تفنگ خیلی حال میکردم که یکیشون تک تیرانداز بود که بهش میگفتیم مگسی و یکی هم یه تفنگ رگباری بود که بهش میگفتیم خروسی!!
    خداییش اون موقع خیلی حال میداد ولی خب گرافیک اون موقع واسه الان خیلی قدیمی هستش!!
    گرافیکش از اون موقع پیشرفتی داشته ایا؟ و همچنین تنوع اسلحه و مپ و این ها
    شلوغ پلوغ هست سرور هاش هنوز یا بازیش قدیمی شده و کسی زیاد سمتش نمیره بیا ت.جه به BF4-COD .... این بازی های جدید؟
    با چه سرعت دانلود و پینگی میشه بازی کرد؟
    من سرعت دانلودم حدود 40 و نتم نا محدود هستش
    پینگم هم با 4.2.2.4 حدود 300 هستش و با 8.8.8.8 حدود 200 البته بعضی ساعت ها هر کدوم 50 تا کمتر هم میشن
    بعدش اینکه به دنبال یه سایت معتبر میگردم واسه اینکار که هم اون تخفیف استیم رو لحاظ بکنه و هم سریع کارم رو راه بندازه
    بسیار سپاسگذارم
    گرافیک CS:GO مسلما خیلی پیشرفت کرده با توجه به اینکه یه بازی از نو ساخته شدست . شلوغیش هم جز شلوغ ترین های استیم ـه . مسلما از BF و CoD خیلی پلیراش بیشترن ، چون این بازی فقط و فقط مخصوص آنلاین ساخته شده و اینطور نیست که در آینده یه نسخه جدید بیاد و مرتب آپدیت میشه .
    سرعت دانلود خیلی بالا واسه بازی آنلاین نیاز نیست و یه حدی به بعد بسه ، فکر نکنم مشکلی از این نظر داشته باشید . از نظر پینگ اما یه کم پینگتون بالاست . من خودم این بازیو رو استیم ندارم و نمیدونم چه جور پینگی براش کافیه ، اما به صورت کلی پینگتون برای بازی تو سرورای خارجی مقداری بالاست . من خودم پینگم از 4.2.2.4 حدود 150 ـه . بهتره از سایت pingtest.net از یکی از کشورای اروپایی پینگ بذارید تا بهتر بشه مقایسه کرد . این 4.2.2.4 خیلی قابل اطمینان نیست . درضمن تجربه ثابت کرده که Time Out ها خیلی بیشتر از پینگ به بازی آسیب میزنن . من با پینگ 400 ولی بدون تایم اوت خیلی بهتر از پینگ 80 ولی با تایم اوت 10 درصدی بازی کردم(اینی که میگم تست شدست توسط خودم)
    درباره سایت ، زیاد هست و همه معروفا هم کارشون سریعه . پیشنهادم اینه که سر هر بازی از همشون بپرسید و بعد ارزون ترین رو بگیرید . چون اینطور نیست که یه نفر همیشه بهترین قیمت ها رو بده . من خودم از Persian-Key ، Arsangame و Steam-Store همیشه چک میکنم قیمتا رو .

2. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Abaddon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

من این بازی رو خیلی وقت پیش ( حدودا 10 سال یا کم و بیش) فکر کنم تو دوران راهنمایی و دبیرستان بود که بعد از زنگ اخر با برو بچ میرفتیم گیم نت و 2 به 2 یا 3 به 3 بازی میکردیم و اون موقع با 2 تا تفنگ خیلی حال میکردم که یکیشون تک تیرانداز بود که بهش میگفتیم مگسی و یکی هم یه تفنگ رگباری بود که بهش میگفتیم خروسی!!
    خداییش اون موقع خیلی حال میداد ولی خب گرافیک اون موقع واسه الان خیلی قدیمی هستش!!
    گرافیکش از اون موقع پیشرفتی داشته ایا؟ و همچنین تنوع اسلحه و مپ و این ها
    شلوغ پلوغ هست سرور هاش هنوز یا بازیش قدیمی شده و کسی زیاد سمتش نمیره بیا ت.جه به BF4-COD .... این بازی های جدید؟
    با چه سرعت دانلود و پینگی میشه بازی کرد؟
    من سرعت دانلودم حدود 40 و نتم نا محدود هستش
    پینگم هم با 4.2.2.4 حدود 300 هستش و با 8.8.8.8 حدود 200 البته بعضی ساعت ها هر کدوم 50 تا کمتر هم میشن
    بعدش اینکه به دنبال یه سایت معتبر میگردم واسه اینکار که هم اون تخفیف استیم رو لحاظ بکنه و هم سریع کارم رو راه بندازه
    بسیار سپاسگذارم
    سلام
    در ادامه توضیحات دوستمون:
    پینگتون بالاس میتونید چک کنید اگه لگ داشتید سرویس کاهش پینگ بگیرید گیگی 5تومن ( یه v*n هست که پنگ پایینی داره و به عنوان واسته بین شما و سرور قرار میگیره). ارزون ترین راه برای خرید بازی هم trade کردن اون با key خود cs go هست. یعنی شما key میخرید و اون رو با گیفت بازی trade می کنید. هر کلید بین 7-8 تومن بسته به نوسانات مارکت در می آد. بازی هم بین 3تا 5 کلید معامله میشه(4راحت گیر میاد). هم برای سرویس کاهش پینگ هم برای خرید کلید irandota2.com پیشنهاد میشه. البته هیچ ربطی به من نداره این سایت!
    +راستی تخفیف استیم تموم شد عزیز جان برادر
    Last edited by Abaddon; 23-06-2015 at 11:05.

4. این کاربر از Abaddon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Sorena_777's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من پینگ گرفتم با فرانکفورته چیه 339 بودش!!!
    یکی هم ماله اوکراین بود با یه اسم عجیب و غریب که 278 بودش!!
    یه خورده پکت لاست دارم!!!
    و اینکه چند تا سایت رو چک کردم قیمت ها 40-45 این ورا بود ولی این یکی 30 تومن هستش و میگه 10 تا دیگه هم موجوده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    البته پشتیبانش شماره تماسی نداره که باهاش تماس بگیرم قیمتش تغییر کرده یا نه و فقط یه ایمیل زدم بهش

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

من پینگ گرفتم با فرانکفورته چیه 339 بودش!!!
    یکی هم ماله اوکراین بود با یه اسم عجیب و غریب که 278 بودش!!
    یه خورده پکت لاست دارم!!!
    و اینکه چند تا سایت رو چک کردم قیمت ها 40-45 این ورا بود ولی این یکی 30 تومن هستش و میگه 10 تا دیگه هم موجوده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    البته پشتیبانش شماره تماسی نداره که باهاش تماس بگیرم قیمتش تغییر کرده یا نه و فقط یه ایمیل زدم بهش
    احتمالا از زمان تخفیف استیم چندتا گیفت واسشون مونده.

7. این کاربر از Abaddon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

خب جواب ایمیل بنده رو دادن!! گفتن قیمتش همین 30 تومن هست و 10 تا هم موجود هستش!!
    ایا این سایت معتبر هستش واقعا؟ تاحالا ازش چیزی خریدین؟
    من میخوام بگیرم قبل از اینکه تموم بکنه
    خواهشا سریع بهم جواب بدین
    با سپاس فراوان

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

بنده خرید نکردم ولی فک نمیکنم مشکلی باشه

10. این کاربر از Abaddon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

الان دیگه دیدم داره تموم میشه و فقط 5 تا مونده دیگه زدم دل رو به دریا و خریدم چونکه فقط همین یه سایت 30 تومن بود و بقیه حدودا 45 تومن !!! الان هم منتظرم که ایمیلش بیاد
    ..........
    خب بعد از چند دقیقه اومدش و الان هم گذاشتم واسه دانلود که انشاالله 3-4 روز دیگه تمومه

12. این کاربر از Sorena_777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

خب من گفتم قبل از شروع به انلاین بازی کردن بهتره برم با بات ها بازی کنم !!البته میدونم که سخت تر هستش ولی بهتر از اینه که همون اول مثل شاسگول ها میپریدم وسط بازی بقیه و نوب بازی درمیاوردم و همه رو حرص میدادم
    یه دور 15 راند و یه دور هم 30 راند تمام مپ ها رو با ترور بردم و یه دور هم 15 و 30 راندی با کانتر!!! یعنی کلا 2 بار 15 راندی و 2 بار هم 30 راندی!!!همه هم با اخرین درجه سختی!!
    رسما سرویس شدم ولی خیلی حال داد و الان دیگه با تمام مپ ها اشنا شدم و بازیم هم بهتر شد .. یعنی خیلی خیلی بهتر شد نسبت به روز اول , از مستر نوب به درجه نرمال نوب ارتقا پیدا کردم
    خلاصه که از فردا میرم تو کار انلاینش
    Last edited by Sorena_777; 06-07-2015 at 07:07.

14. این کاربر از Sorena_777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Amir rza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    اگه گفتی!!!؟ D:

پيش فرض

سلام دوست عزیز لطفا نوع سرویس اینترنت و مکانتون رو بگید و اگه بشه پینگتون رو در سرور های بازی بگید. آیا در آنجا سرور ایرانی داره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

سلام
    کسی برای بازی کانتر سورس چیت خوب که انتی SS داشته باشه داره؟
    اگر داره آپلود کنه
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •