اما من که از خود اسیاتک پرسیدم گفت تعرفه ها فعلا تعرفه های مخابراته
سرعتش چطوره؟خوبه؟بهتر از مخابراته یا بدتر؟شبانش چطور؟
اما من که از خود اسیاتک پرسیدم گفت تعرفه ها فعلا تعرفه های مخابراته
سرعتش چطوره؟خوبه؟بهتر از مخابراته یا بدتر؟شبانش چطور؟
راستش من هیچ وقت از شبانه استفاده نکردم ولی روی 1 مگ هست فقط روزانه تا 2 مگ بازه
ماناماد حروم زاده ترافیک رو گرون کرد 4550 بود الان شده هر گیگ 4770 مگه سر گردنس ؟
این اسیاتک کی راست گفته که این بار دومش باشه؟؟سرویسم 512 نامحدود اما سرعتم فقط 12 کیلوبایته!!!!!پینگش حداقل 5 برابر مخابراته!در مورد شبانه اگه حتی سرویس 10 مگ بگیری سرعت بشتر از 250کیلوبایت نمیشه اینم از شبانشه.یکی از کاربرای این تاپیک که با خوشحالی و تبریک اعلام کرد ما را به اسیاتک منقل کردند ازش خبری دارید؟؟؟اگه دیدیش بهش سلام برسانید.
قدر این حروم زاده را بدانید شما هنوز حروم زاده واقعی(اسیاتک) را ندیدید وگرنه به پاسمانا حروم زاده نمیگفتید!!!!
اقا اینترنت خوب بدن من حاضرم گیگی 5000 تومن هم ترافیک بخرم .منظورم این بود که الان به همه سرویس دهنده ها ابلاغ شده تعرفه ها و ترافیک رو ارزون کنن و خیلی شرکت ها هم ارزون کردن ولی این حروم زاده بر عکس گرونشون کرده و داره بهمون میخنده .من از این جهت گفتم .
هه چیش بده
من 2مگ 10 گیگ در ماه میگیرم که شبانه رایگان داشته باشه سرعتش تو روز 230 هستش توی شب بترکونه 130 تا میده
قیمتش هم 45000تومان پام آب میخوره
چطور گفتن تعرفه ها تعرفه های مخابراته ؟ با چه شماره ای تماس گرفتید اینو گفتن ؟
فکر کنم برای کسانی که از مخابرات اومدن سرعت اینطوریه احتمالا برای کاربرای خود اسیاتک سرعت و کیفیت بهتره .چون من دوستم اسیاتک داره گفت 512 گرفته خطش روی 4 مگه و بالای 400 کیلو بهش میده.چون از مخابرات اومدید سرعت ها رو مثل مخابرات گذاشته براتون .یه جورایی انتقالی ها رو جزو یوزرهای اصلی شون حساب نمیکنن و خدمات خوبی نمیدن.
دوستانی که اون بالاها دستشون میرسه ما هم التماس دعا داریم به خدا... پوسیدیم پای این نت نفتی...
نمیدونم چرا گیت وی های تک رقمی سرعتشون کمتر شده
![]()
Last edited by farshad0123; 17-03-2014 at 23:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)