ممنون بابت پاسخ هات ولی عزیز دوست من 01 بوده و میگه نصر از جاهای دیگه مثل اب خوری یا حمام و دستشویی دوره ...میگه سعی کن نصر نیفتی...درست میگه؟
ممنون بابت پاسخ هات ولی عزیز دوست من 01 بوده و میگه نصر از جاهای دیگه مثل اب خوری یا حمام و دستشویی دوره ...میگه سعی کن نصر نیفتی...درست میگه؟
بستگی به رسته آموزشیت داره داره ولی اکثرا اصفهان دوره کد میدن
یادش بخیر ماه دوره کد را در شاهین شهر اصفهان دیدم البته من دوره اموزشی عجب شیر بودم
بهترین دوره خدمت هم همین دوره کد هست و هر که دوره کد بخوره به نفعشه چون چند ماه از خدمتش میره و دیرتر وارد یگان میشه خودشم عین دانشگاهه صبح ها درس بخون بعد از ظهر ها راحت باش اصفهان که اینطور بود
و نه اضافه خدمت داره و نه وظیفه یگانی داری
راستی بچه هائی که هنوز نرفتن خدمت زیاد خودشونو نگران وسائل بردن یا چکار هائی انجام بدین نکنن من خودم دست خالی و فقط به برگه امریه رفتم دوره اموزشی حتی کچل هم نکرده بودمو اونجا خودشون ارایشگاه و .. چیزها دارن و کچل کردن البته این یک موردو یعنی خودتون کچل کنین بهتره چون دردسر اونجا حمام رفتنو همه جاتون موئی شدنم نمیکشین
به هر حال چون بعدش به همه مرخصی میدن و میگن چه وسائلی بیارین و اکثر وسائل را هم خودشون میدن مثلا برای ارتش فقط یک قاشق و لیوان اونم شیشه ای ببرین چون به پلاستیکی و فلزی به دلیل بهداشتی گیر میدن و البته اگه راهتون با محل اموزشوتون خیلی دوره لباس و حوله والاسلام
و از باقیمانده مدتون تا اعزام لذت ببرین و خودتون را درگیر پر کردن ساک نکنین
چون هر شهر و یگان قوانین و وسائل مخصوص به خودشو میخاد
من خودم رستم پدافند و توپ 23 میلیمتری بود
بازم بچه ها سوالی داشته باشن در خدمتیم
من امروز رفتم نظام وظیفه پرسیدم گفتن تا اتمام سربازی برادرت تمدید میشه. که اونم اسفند هست.ولی من اعزامم باید دی باشه.عجب گیری افتادم.به هیچ صراطی مستقیم نیست.اه
سلام
من فوق دیپلم هستم، از تهرانم و اول شهریور اعزامم برای 04 بیرجند.
تک پسر هستم.
اگه کسی از دوستان اخیراً اونجا بوده، ممنون میشم اگه اطلاعات بدین.
برای اینکه بقیه خدمت شهر خودم باشم (با توجه به قانون تک پسری)، لازمه از ثبت احوال نامه ببرم؟ صرف بردن کپی شناسنامه پدر و مادر کفایت نمی کنه؟
نکته جالبی که کلا سیستم نظام وظیفه که در ذهنمون بود رو به هم ریخته اینه که:
یکی از دوستانم 22 فرستاده => 8/1
من 23 فرستادم => 10/1
یه دوست دیگم 24 فرستاده => 8/1
در نتیجه زیاد روی این تاریخ ها و ... حساب باز نکنین، هرجور عشقشون میکشه تاریخ اعزام میزنن!
آج یعنی آجودانی.
خوبه این دوره 2 نفر از اینجا افتادن اداره بهداشت. pami هم همونجاست. منم اونجا بودم. با همدیگه گروه p30world اداره بهداشت و درمان رو تشکیل بدید!
سلام دوستان
من دیروز دوره آموزشیم تموم شد و با مدرک لیسانس روز سه شنبه بابد خودمو مرزبانی هرمزگان(ناجا) معرفی کنم کسی اطلاعی داره چجور جایی هست؟ بعنی باید برم روی آب!!!
دوستان مرزبانی هرمزگان برای من غیربومی کسری خدمت هم داره؟
و به سوال دیگه اینکه لباس و درجه ها چی میشه؟ کی باید درست کنیم؟
ممنون میشم پاسخ بدین که حالم اساسی از این تقسیمات بد و شانس بدم گرفتس!
فکر خوبیه...نگفتی چه جور جاییه.خوبه ؟بده؟ چجوریه؟؟؟؟؟
جای خوبیه در مجموع. رژه که اصلا نداری. اگر توی خود اداره تقسیم بشی و بیمارستان نیفتی (که احتمال اینکه بیمارستان بیفتی کمه با این رسته ) هر روز تقریبا صبحگاه داری.ساعت 6.5 تا 2 بعد از ظهر هم ساعت خدمتی هست. اگه افسر باشی نگهبانی ماهی دو تا سه بار (این رو خود pami بگه که الان در جریانه) خلاصه اینکه محیط اداری ولی نظامی .موبایل و... ممنوع. لباس نظامی ودژبان و...
سلام خدمت دوستان
دوستان لطفن جواب بدین من یه کم استرس گرفتم !
من فوق لیسانسم/ 1شهریور اعزامم/ افتادم خاتمی یزد / خونمون هم اطراف کرج هست
1- تو برگه نوشته تو تاریخ اعزام باید برم شاهین ویلا-مجموعه ورزشی انقلاب ، روز اول تو کرج چی کار میکنن؟؟ لباس ها رو تو همونجا میدن یا تو یزد؟؟
2- همون روز اول کچل کنم ؟ یا میشه موقع یزد رفتن کچل کرد؟؟ با نمره 4 دیگه ؟؟
3- برا رفتن به یزد خودشون ماشین میگیرن دیگه ؟؟؟ همون روز اول شهریور می برن یزد؟؟؟
4- چی ببرم یزد؟؟؟ وسایل مهم چیه؟ ژیلت میشه؟ موبایل چی؟
5- این از همه مهم تره !!! آقا من 11 شهریور باید جایی باشم !! کار واجب دارم ! احتمال مرخصی هست؟ کاریش میشه کرد یا بیخیال شم؟؟؟
6- خاتمی یزد چه جور جاییه ؟ توصیه ای چیزی ندارین؟ مثلن کدوم بخش میوفتم ؟
7- نخندین ها !!! مدت خدمت چند ماهه ؟45 روزه اموزشی رو از اول شهریوز حساب میکنن؟؟؟
8- بعد از یزد احتمالش هست بیوفتم نزدیک خونهمون تو کرج
9- چه درجه ای به من میدن؟ حقوقش چقده؟
فقط دمتون گرم دونه دونه همه رو جواب بدین ،![]()
Last edited by ya hossein; 18-08-2012 at 19:08.
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)