فقط توجه داشته باش بر اساس هیرو های طرف مقابل به راحتی می تونی جابجا کنی آیتم ها رو. خیلی ها هم (از جمله خودم) جای hydra بازم تانکی میرن ولی در صورتی هست که شما 800-900 stack داشته باشی اگر نداری پس دمیج هم نیاز داری.
![]()
فقط توجه داشته باش بر اساس هیرو های طرف مقابل به راحتی می تونی جابجا کنی آیتم ها رو. خیلی ها هم (از جمله خودم) جای hydra بازم تانکی میرن ولی در صورتی هست که شما 800-900 stack داشته باشی اگر نداری پس دمیج هم نیاز داری.
![]()
Last edited by ali_parlous; 25-11-2013 at 15:40.
دادا از کدوم سایت این ترولارو پیدا میکنی؟
به نظر من جالب نیست زیاد این Bulid ؛ دلایل :
- Cd فقط 30% میتونی بگیری از این بیلد , Nasus هم Auto Att Champ نیست , همه Dmg که Nasus میزنه تقریبا با Q ـه پس به نظرم 40% Cd ضروریه برای این هیرو !
- این روزا خیلی بعیده که حداقل 2 نقر رو تو یه تیم ببینی و ایتم BOTRK نداشته باشند , BOTRK Counter Warmog's Armor HARD ! من اصلا خوشم از این ایتم نمیاد واسه تانک کردن !
- من خودم قبلا از اینکه Trinity رو Buff کنن Iceborn میبستم اما طبق تجربه Late Game ـه این ایتم با Trinity قابل مقایسه نیست ...
- Ravenous Hydra و Sunfire Cape رو هم فان واسه نرمال میبندم من گاهی ... به نظرم ایتم های بهتری هستن که جایگزین این 2 تا کرد .
Bulid پیشنهادی من واسه اکثر بازی ها :
Vs Ap Champ Rush This Cd Item :
Vs Ad Champ Rush This Cd Item :
Start Item For 95% Of Games :+
Vs High Early Burst Dmg / Harass Like : Riven , Darius , Panth :+
انگلیسیم خوب بود یه Guide شاخ میدادم واسش
×××
پ.ن : ali_parlous میتونی به جای پست زدن پشته سر هم همون پست قبلیتو ویرایش کنی و چیزی باز یادت اومده رو اضافه کنی بهش تا وقتی کسی هنوز پست نداده بعد شما![]()
به به میبینم که پست های مفید یکی پس از دیگری گذاشته میشوند و بچه ها فعال شدند افتادند تو کار Guide و اینا
به نوبه خودم میخواستم تشکر کنم که همچین آموزش های مفیدی دارید میزاریدکلی چیز که بلد نبودیم یاد گرفتیم
من که خیلی از آموزش Nasus خوشم اومد خدایی خیلی شـــــــاخ بود![]()
خواهش میکنم بزودی Guide چمپ های دیگری هم میزارم![]()
Gambit Gaming مقام اول IEM Cologne شد
بازگشت edward ، بازگشت به دوران M5
آره
درست ترش اینه که هر لست هیت 3 تا دمیج به Q اضافه میکنه حالا اگه این لست هیت چمپیون دشمن یا minion های بزرگ یا monster های بزرگ باشه دمیج double میگیری یعنی 6 تا دمیج به جای 3 تا دمیج،اون 1 کی دمیج هم که گقتی مربوط به bonus damage میشه
hybrid نمیتونی چیه؟!معنیشو تو دیکشنری چک کن.کی گفت nasus رو فقط باید تانک بست؟ تانک بستن nasus نظر شخصی شماست و این دلیل نمیشه که nasus فقط تانکی هست( نظر هر کسی واسه خودش محترمه
) تا حالا full ad nasus دیدی؟ باید بگم من دیدم و میدونم چه دیوی در میاد ازش هر چند خودم شدید مخالف full ad بودنش هستم، 100 تا فارم تو 10 min ؟؟؟؟
والا چلنجرش نمیتونه تو 10 دقیقه اینقدر فارم کنه،اگه شما تونستی من خودم 3000 تا RP بهت گیفت میدم
البته فکر کنم منظورت این بود که دمیج اضافه شده به Q رو تا دقیقه 10 بتونیم حداقل تا 100 تا ارتقا بدیم.
یا ابوالفضل
خوب عزیزم خودت این ایتم هایی که گفتی hybrid هستن دیگه،پس واسه چی میگی nasus فقط تانکی میشه و اگه تانک نکنیم ...
Iceborn Gauntlet که AP هم میده،Ravenous Hydra که AD و Life Steal هم میده،Atma's Impaler که crit هم میده،Maw of Malmortius که AD هم میده،البته من نمیگم full تانک کردن nasus خوب نیست بحث من اینه که nasus فقط فقط تانکی نیست،این جور ایتم بستن هم نظر شماست و باز هم میگم نظر هر کسی محترمه،در ضمن اون عکسایی که گذاشتی خیلی باحال بودنوقت کردی بازم بزار من که خیلی خندیدم و حال کردم
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)