تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 976 از 1746 اولاول ... 476876926966972973974975976977978979980986102610761476 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,751 به 9,760 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

داره خودمونی میشه ali_parlous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تیران P:

پيش فرض

فقط توجه داشته باش بر اساس هیرو های طرف مقابل به راحتی می تونی جابجا کنی آیتم ها رو. خیلی ها هم (از جمله خودم) جای hydra بازم تانکی میرن ولی در صورتی هست که شما 800-900 stack داشته باشی اگر نداری پس دمیج هم نیاز داری.
    Last edited by ali_parlous; 25-11-2013 at 15:40.

2. این کاربر از ali_parlous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تیران P:

پيش فرض

4. 4 کاربر از ali_parlous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تیران P:

پيش فرض

6. 5 کاربر از ali_parlous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه DANT3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دادا از کدوم سایت این ترولارو پیدا میکنی؟

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تیران P:

9. این کاربر از ali_parlous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Georges St-Pierre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

فقط توجه داشته باش بر اساس هیرو های طرف مقابل به راحتی می تونی جابجا کنی آیتم ها رو. خیلی ها هم (از جمله خودم) جای hydra بازم تانکی میرن ولی در صورتی هست که شما 800-900 stack داشته باشی اگر نداری پس دمیج هم نیاز داری.
    به نظر من جالب نیست زیاد این Bulid ؛ دلایل :
    - Cd فقط 30% میتونی بگیری از این بیلد , Nasus هم Auto Att Champ نیست , همه Dmg که Nasus میزنه تقریبا با Q ـه پس به نظرم 40% Cd ضروریه برای این هیرو !
    - این روزا خیلی بعیده که حداقل 2 نقر رو تو یه تیم ببینی و ایتم BOTRK نداشته باشند , BOTRK Counter Warmog's Armor HARD ! من اصلا خوشم از این ایتم نمیاد واسه تانک کردن !
    - من خودم قبلا از اینکه Trinity رو Buff کنن Iceborn میبستم اما طبق تجربه Late Game ـه این ایتم با Trinity قابل مقایسه نیست ...
    - Ravenous Hydra و Sunfire Cape رو هم فان واسه نرمال میبندم من گاهی ... به نظرم ایتم های بهتری هستن که جایگزین این 2 تا کرد .

Bulid پیشنهادی من واسه اکثر بازی ها :

Vs Ap Champ Rush This Cd Item :
    Vs Ad Champ Rush This Cd Item :

Start Item For 95% Of Games : +
    Vs High Early Burst Dmg / Harass Like : Riven , Darius , Panth : +

انگلیسیم خوب بود یه Guide شاخ میدادم واسش

×××

پ.ن : ali_parlous میتونی به جای پست زدن پشته سر هم همون پست قبلیتو ویرایش کنی و چیزی باز یادت اومده رو اضافه کنی بهش تا وقتی کسی هنوز پست نداده بعد شما

11. 2 کاربر از Georges St-Pierre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alone_son's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    AshEnvAle

پيش فرض

به به میبینم که پست های مفید یکی پس از دیگری گذاشته میشوند و بچه ها فعال شدند افتادند تو کار Guide و اینا
    به نوبه خودم میخواستم تشکر کنم که همچین آموزش های مفیدی دارید میزاریدکلی چیز که بلد نبودیم یاد گرفتیم
    من که خیلی از آموزش Nasus خوشم اومد خدایی خیلی شـــــــاخ بود

13. 3 کاربر از alone_son بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Georges St-Pierre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

به به میبینم که پست های مفید یکی پس از دیگری گذاشته میشوند و بچه ها فعال شدند افتادند تو کار Guide و اینا
    به نوبه خودم میخواستم تشکر کنم که همچین آموزش های مفیدی دارید میزاریدکلی چیز که بلد نبودیم یاد گرفتیم
    من که خیلی از آموزش Nasus خوشم اومد خدایی خیلی شـــــــاخ بود
    خواهش میکنم بزودی Guide چمپ های دیگری هم میزارم

15. 2 کاربر از Georges St-Pierre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه s-arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

Gambit Gaming مقام اول IEM Cologne شد

بازگشت edward ، بازگشت به دوران M5

17. این کاربر از s-arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pancha73's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

به مقدار damage به q اضاف میکنه؟
    آره
    فک کنم هر لست کیل یه مقداری میده اولا 1 کی یکی اما بعدش بیشتر به هر حال بهتره لست هیت رو با Q بکنی
    درست ترش اینه که هر لست هیت 3 تا دمیج به Q اضافه میکنه حالا اگه این لست هیت چمپیون دشمن یا minion های بزرگ یا monster های بزرگ باشه دمیج double میگیری یعنی 6 تا دمیج به جای 3 تا دمیج،اون 1 کی دمیج هم که گقتی مربوط به bonus damage میشه
    فيلم هنديه hybrid ؟
    Nasus فقط تانکش ميکني + معمولا 2 تا ايتم Dmg مثل Trinity Force و Last Whisper ...
    بايد مثل سگ هم بشيني Q فارم ( حداقل Min 10 بايد 100 تا Q فارم کرده باشي )
    پيشنهاد : Spells هميشه Teleport + Ghost برو باهاش ( Ghost + Ulti OP , Teleport = More Farm )
    اول بازي هميشه راش بده واسه يه ايتم Cd با توجه به هيرو حريف! ( CD = More q Farm )
    Top که ميري Max Q بعد Max W بعد Max E ( بعضي موقع ها خودم ميخوام Lane رو Push بدم E Max ميکنم اول , مثلا وقتي Teemo جلومه تا Teemo بره زير تاور و من بتونم فارم کنم ؛ البته خطر Gank وجود داره اين حالت )

من خودم هيرو Main ـم Nasus هست , سوالي داشتي در خدمتم .
    hybrid نمیتونی چیه؟! معنیشو تو دیکشنری چک کن.کی گفت nasus رو فقط باید تانک بست؟ تانک بستن nasus نظر شخصی شماست و این دلیل نمیشه که nasus فقط تانکی هست( نظر هر کسی واسه خودش محترمه ) تا حالا full ad nasus دیدی؟ باید بگم من دیدم و میدونم چه دیوی در میاد ازش هر چند خودم شدید مخالف full ad بودنش هستم، 100 تا فارم تو 10 min ؟؟؟؟ والا چلنجرش نمیتونه تو 10 دقیقه اینقدر فارم کنه،اگه شما تونستی من خودم 3000 تا RP بهت گیفت میدم البته فکر کنم منظورت این بود که دمیج اضافه شده به Q رو تا دقیقه 10 بتونیم حداقل تا 100 تا ارتقا بدیم.
    nasus یکی از هیرو های فول تانک و بکش بازی میتونه باشه که اگر بخواهید ap یا ad بازی کنید در هر صورت گند می زنید به ابروی nasus
    ولی جدی میگم، شما فقط به یک سری آیتم خاص تانکی دارید که روی Q شما تاثیر بگذاره یا defense شما رو بالا ببره هم زمان. کلا وقتی دقیقه 120 بازی شده و nasus 900 stack داره من شخصا اجازه می دم gg بدید.
    فقط یادتون نره فول تانک نهایتا آیم 5 یا 6 hydra.
    اگر بخواهید یه build خوب براتون بگذارم بگید.
    یا ابوالفضل
    خوب عزیزم خودت این ایتم هایی که گفتی hybrid هستن دیگه،پس واسه چی میگی nasus فقط تانکی میشه و اگه تانک نکنیم ...
    Iceborn Gauntlet که AP هم میده،Ravenous Hydra که AD و Life Steal هم میده،Atma's Impaler که crit هم میده،Maw of Malmortius که AD هم میده،البته من نمیگم full تانک کردن nasus خوب نیست بحث من اینه که nasus فقط فقط تانکی نیست،این جور ایتم بستن هم نظر شماست و باز هم میگم نظر هر کسی محترمه،در ضمن اون عکسایی که گذاشتی خیلی باحال بودن وقت کردی بازم بزار من که خیلی خندیدم و حال کردم

19. این کاربر از pancha73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •