SNR Margin (0.1 dB): 49 65
آقا این نویز خط بالاس ؟؟
SNR Margin (0.1 dB): 49 65
آقا این نویز خط بالاس ؟؟
والا تو پاوه که یکی از دوستام گفت بوده با 1 مگابایت بر ثانیه هم دانلود داشتم
من خودم تا حالا محدود نداشتم و همیشه از نامحدود استفاده کردم ولی با یه حساب سر انگشتی میشه نتیجه گرفت که محدودای های وب به صرفه ست
1 مگ 5 گیگ میگیری و بعدش که رسیدی وسط ماه میتونی فشفشه 15 روزه 15 گیگ بگیری 15 تومن که اینطوری از 1 مگ نامحدود مخابرات ارزونتر در میاد و سرعتت هم بیشتره
اگه سرعت 1 مگابایت رو همیشه بده خیلی خیلی عالیه نه چند روز باشه بقیش یا سرعتو کم کنن یا مثل پارس انلاین مثلا رو 9 مگ میبنده اما کو 9 مگ اکثرشون فقط حرفن
والا 8 مگ گرفتم می خوام فشفشه استفاده کنم
این نت هم بدبختی شده بود واسه من ولی دیگه حل شد
بنده زیاد اهل دانلود و... نیستم فقط نت رو واسه کارهای مغازه ام که زیاد سرعت نمیخواد میخوام ولی بجاش شب ها حدود 3 ساعتی وقت بازی دارم
رفتم یه سرور داخلی گیر اوردم و شیر کردم رو کنسول بازیم و الان دارم حالشو میبرم 4.2.2.4 با نت خودم 300 هست با یه کمی تایم اوت ولی با سرور داخلی یا همون کاهشدهندهای پینگ اومد رو 140 تا 160 نهایتا و فیکس هست خودمو کشتم یه مدته اینقدر بازی کردم
به دوستانی که پینگشون بالا و تایم اوت دارن پیشنهاد میدم یه سرور کاهشنده پینگ از سایت های ایرانی خودمون بگیرن و رو کنسول هاشون شیر کن فقط بدی این قضیه اینه تا وقتی که میخواید بازی کنید باید سیستم روشن باشه
خدایا این پشتیبانی مخابرات رو از کجا جمع کردن آوردن سر کار!
زنگ زدم در مورد سرعت سرویس هاشون میپرسم...یارو میگه اگه سرویس خوب میخواین میتونین 2مگ 1به5 بگیرین...گفتم قیمتش زیاده , ماهی چنده؟ ....یارو میگه 25 تومن....گفتم اشتباه میکنی خیلی بیشتره.....یارو گفت یه لحظه(صدای انتظار)....بعد 2دقیقه اومده میگه ببخشید قیمت 128 رو دادم بهت
بعد میگم سرعت 512 1به5 چنده؟همون64 دانلود میکنه؟ میگه تقسیم بر8کن دیگه , یه لحظه(صدای انتظار)....بله تقسیم بر 8 میشه 64
منم گفتم باشه خدافس
/////
برین خدا رو شکر کنین تو کرمانشاه ، شرکت های دیگه ای هم هست
صحنه که فقط مخابرات،آسیاتک،حسابگر داره! فکر کنم همین مخابرات از بقیه بهتر باشن
بله شدید بالاس
چون 0.1 هستش نتیجه میشه 4 و 6 و این یعنی افتضاح
ببینید rate خط رو چنده
چک کنید سولفاته نزده باشه اتصال سیم های ورودی
چه عجب یکی ما رو تحویل گرفت !!
رفیق من روزی 10 بار نت مخابراتم قطع میشه. فردوسی هستیم. مرکزمون هم همون مرکز اول پردیسه نمیدونم اسمش چیه
ممکنه این قطعی ها ماله نویز خطم باشه ؟؟ یا کلا دوستان دیگر مخابراتی در اون مرکز هم قطعی دارن ؟ اگه بقیه هم قطی دارن که من سر ماه عوض کنم و از یه جا دیگه بگیرم. و اگه ماله خطه بگیم باید چی کار کنم نویز کمتر شه
اینم ریت خط
Line Rate - Upstream (Kbps): 879
Line Rate - Downstream (Kbps): 8155
اینم نویز الان
SNR Margin (0.1 dB): 65 65
Last edited by Actros; 05-07-2014 at 13:28.
شما سروری
چک کن سیم تلفن خانه از کنار سیم برق رد نشده باشه
اگر امکان داره و مودمت رو ببر وصل کن سیم تلفن ورودی خانه ببین اوضاعش چطوره
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
داداش اون جعبه تقسیم ورودی سیم های تلفن آپارتمان دقیقا کنار کنتور های برقه
مودم و وصل کنم اونجا نویز خط رو با چی چک کنم ؟
یه لپتاپ میخواد که الان در دسترس نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)