اره واقعا 255 و البته رنج 5.221 واقعا عالی و بی نقص هستن ولی 254 منو یاد دایال آپ میندازه نه پینگ خوبی داره و نه سرعت دانلود کلا اعصاب خورد میکنه
اره واقعا 255 و البته رنج 5.221 واقعا عالی و بی نقص هستن ولی 254 منو یاد دایال آپ میندازه نه پینگ خوبی داره و نه سرعت دانلود کلا اعصاب خورد میکنه
خیر متأسفانه
IP ها در BRAS بصورت دینامیک و تصادفی تخصیص داده می شوند
البته الان و در این ساعت هر دو رنج 37.255 , 37.254 بخوبی پهنای باند را منتقل می کنند
![]()
خداییش این رنج 37.254 اعصابِ آدم را داغون میکنه.
نمی دونم کی میخواهد مشکلش برطرف بشه ، چند وقتِ اعصابم را داره خورد میکنه اینجوری باشه دیگه این ماه تمدید نمی کنم.
اینم از تست سرعت امشب
رنج آی پی : 37.254
دوستان سرعت آپلود و دانلودم برابر شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تست با رنج آی پی : 37.255
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by pb2005; 31-01-2015 at 00:11.
دورد.دوستان پنل واسه من توی کامپیوتر باز نمیشه توی 3 تا مرورگر هم امتحان کردم.نرم افزار فلش را به روز کردم مرورگر ها آخرین نسخه اند و تا چند روز پیش باز میشد ولی توی موبایل با وای فای که میرم باز میشه مشکل از کجا میتونه باشه؟
رنج آی پی 5.221 برای من بهتره و
*37.25
217.219
به ترتیب بدترینن.به خصوص 37.255 که سایتارو به زور باز میکنه
چیز شکنت بازه؟؟؟
دیشب خوب بود دانلود شبنه خوبی داشتم از سرور های خارجی با پهنای باند ۹ مگ دانلود داشتم
دوستان چطوری میشه فهمید رنج آی پی چنده؟؟ اصلا قضیش چیه این؟؟ من جای دیگه ای ندیدم.
این سرعت من چرا اینقدره؟؟ توی خود مرکز استقلالم پرسیدم گفت رو 10 بستیم. خط من تا 5 میکشه ولی این چیههه؟؟؟
![]()
Last edited by amir raya; 31-01-2015 at 12:58.
دوستان سلام
سامانه پلوتو برا شما باز میشه؟
میخوام تارافیک بخرم نمی تونم.
واقعا یک هفته است کیفیت داغون شده ، با سایت های https مشکل پیدا کرده قندون کار نمیده ، دارن چیکار می کنند آخه؟
کی این وضعیت درست میشه؟
اعصابم تو این یک هفته داغون شد.
Last edited by M.Sadegh.M; 31-01-2015 at 15:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)