تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 976 از 1291 اولاول ... 47687692696697297397497597697797897998098610261076 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,751 به 9,760 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سرعت خارجی خیلی با داخلی فرق داره
    اره از مسیر المان میگذره .همیشه همین مسیره حالا اگر میشد از ترکیه روی یه گیت وی بافتم 100 درصد مشکل سرعت از سرور خارج حل میشد.ولی با مودم دیگر که 128 هست سرعت از داخل و خارج یکیه اما با 2 مگ نه .نمیدونم دلیلش چیه.پیج باز کردنش هم افتضاحه چون ظهر که میشه پینگ بالای 500 میره برا همینم مجبورم از ...کسی استفاده کنم تا پینگم بیاد زیر 200

راستی ایرانسل حجم و سرعت رو 1000 تایی حساب میکنه نه 1024 تایی .دانلودم هم به جای اینکه 2048 بسته بشه روی 2000 هست یه مگش هم روی 1000 . باز صد رحمت به مبین نت.
    Last edited by alimail3248; 04-09-2013 at 13:06.

2. این کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اره از مسیر المان میگذره .همیشه همین مسیره حالا اگر میشد از ترکیه روی یه گیت وی بافتم 100 درصد مشکل سرعت از سرور خارج حل میشد.ولی با مودم دیگر که 128 هست سرعت از داخل و خارج یکیه اما با 2 مگ نه .نمیدونم دلیلش چیه.پیج باز کردنش هم افتضاحه چون ظهر که میشه پینگ بالای 500 میره برا همینم مجبورم از ...کسی استفاده کنم تا پینگم بیاد زیر 200

راستی ایرانسل حجم و سرعت رو 1000 تایی حساب میکنه نه 1024 تایی .دانلودم هم به جای اینکه 2048 بسته بشه روی 2000 هست یه مگش هم روی 1000 . باز صد رحمت به مبین نت.
    تفاوت دیگه مبین نت با ایرانسل ضریب اشتراکشونه، مبین نت یک به چهاره درحالی که ایرانسل یک به هشت.
    یه سوال : توی کنترل حساب اینترنتی قسمت تعویض تعرفه یه تعرفه هست به اسم "2 مگابیت برثانیه پایه" به قیمت 25 تومن درحالی که توی لیست تعرفه های خود سایت ایرانسل نیست، کسی از این اطلاعی داره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

تفاوت دیگه مبین نت با ایرانسل ضریب اشتراکشونه، مبین نت یک به چهاره درحالی که ایرانسل یک به هشت.
    یه سوال : توی کنترل حساب اینترنتی قسمت تعویض تعرفه یه تعرفه هست به اسم "2 مگابیت برثانیه پایه" به قیمت 25 تومن درحالی که توی لیست تعرفه های خود سایت ایرانسل نیست، کسی از این اطلاعی داره؟

اون ضریب اشتراک مهم نیست با اینکه ایرانسل 2 برابره اما نوسان کمتری نسبت به مبین داره و اکثر مواقع دسترسی به حداکثر سرعت امکان پذیره به جز موارد سراسری .اون تعرفه مال جشنواره قبلی هست شما وقتی میخوای تغییر تعرفه بدی باید طبق کنترل حساب پیش بری نه طبق سایت چون مال سایت اکثرش برای مشترکین جدیده و با مال قدیمی ها فرق میکنه .این تعرفه ای که گفتید 2 یا 3 گیگ در ماهه .یادمه یه همچین چیزی بود.

5. این کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان سه تا سوال داشتم

1- من قصد دارم مودم مبینمو به ایرانسل تبدیل کنم میشه بگین کجاها این کارومیکنن ؟ اصلا این کارومیکنن ؟

2- سرعت دانلود من الان تو طرح 512 با idm بین 60 تا 70 بلکه کمتر میشه بگین همین طرح ایرانسل سرعت دانلودش چقدره؟

3- در نهایت اگر از این کارم پشیمون شم میتونم دوباره مدمو به مبین تبدیل کنم ؟

ببخشید طولانی شد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

1- من قصد دارم مودم مبینمو به ایرانسل تبدیل کنم میشه بگین کجاها این کارومیکنن ؟ اصلا این کارومیکنن ؟

2- سرعت دانلود من الان تو طرح 512 با idm بین 60 تا 70 بلکه کمتر میشه بگین همین طرح ایرانسل سرعت دانلودش چقدره؟

ببخشید طولانی شد

1- خیر به هیچ وجه امکان پذیر نیست. فقط ایرانسل رو میشه به مبین نت تبدیل کرد.

2-در مناطق مختلف فرق میکنه و به ترافیک منطقه بستگی داره ولی ایرانسل هم مثل مبین نت سرعت ها به طور دقیق بسته شدند و باید همین سرعت را بدهد البته ممکن است نوسان هم داشته باشد.

3-جوابتان را در سوال 1 دادم

8. این کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ببخشید طولانی شد
    1- ندیدم این کار را ایرانسل انجام بده، بهترین راه اینه که با 707 تماس بگیری از خودشون بپرسی
    2- سرعت ایرانسل به هیچ وجه بالاتر از سرعت اسمی نمیره یعنی اگر 512 است حداکثر و در بهترین شرایط همون 512 هست، برای من که حداکثر حدود 59 و گاهی وقتا 60 میشه یعنی به 64 هم نمیرسه.
    3- امکانش هست.

10. این کاربر از Mr.Aras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اینجا کسی هست که هم از 1 مگ استفاده کرده باشه هم 2 مگ ؟ یعنی از هر دو سرویس استفاده کرده یاشه ؟ اگر کسی هست اعلام کنه من یک سوالی داشتم؟

داره خودمونی میشه keymaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    سوال جالبی بود !

پيش فرض

اینجا کسی هست که هم از 1 مگ استفاده کرده باشه هم 2 مگ ؟ یعنی از هر دو سرویس استفاده کرده یاشه ؟ اگر کسی هست اعلام کنه من یک سوالی داشتم؟
    ۲ مگ نامحدود دارم جانم ؟

Sent from my iPad 4 using Tapatalk HD

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

۲ مگ نامحدود دارم جانم ؟

Sent from my iPad 4 using Tapatalk HD
    من هم الان 2 مگ نامحدود دارم ولی این چند روز که گرفتم سرعت خیلی بالا پایین میشه بین 40 تا 260 ولی بیشتر دور و بر همون 40 -50 هست .ولی با یه حساب دیگه که 256 هست همیشه روی 32 ثابته .خواستم ببینم برای شما هم همینطوره ؟ و ایا 1 مگ ثبات بیشتری نداره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلاممن امروز رفتم توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دیگه نمیدونم چی کار کردم و اینترنت جیبی ام قطع شد از اون به بعدیک مثلث زرد با یک علامت تعجب روش می آد.با اینترنت دایل آپ هم که می خوام برم توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا نمیرهراه حل چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •