پیشنهاد می کنم آمپ رده پایین یاماها نگیری.از پایونیر انتخاب کن مدل های خوبی داره.
پیشنهاد می کنم آمپ رده پایین یاماها نگیری.از پایونیر انتخاب کن مدل های خوبی داره.
قیمتش بالا می ره....راستش من اول 2 میلیون می خواستم هزینه کنم....ولی نهایتا 3 تومان تصمیم گرفتم....شما کدوم آمپ پایونیر رو پیشنهاد می کنید...اگه قیمت دارین بگین....ممنون
ممنون میشم اگه منو هم راهنمایی کنید ...
همون مدل 924 که خودتون هم گفتین خیلی خوبه.
مدلی سراغ ندارم.تو برندهای سامسونگ و ال جی بگردید.
سلام دوستان و اساتید محترم کسی راجع به بلندوگوی ایستاده JAMO CORNET 7O IV اطلاعاتی داره....لطفا کمک کنید......
چه نوع اطلاعاتی میخوای؟من صدای این مدل نشنیدم ولی یه بلندگو از یه شرکت معروفه پس اگه سوال در مورد صدای اون دارید بهترین کار اعتماد به گوشهای خودتونه.برید و صداش بشنوید.
یکی از آشنایان واسه فروش داره می گه یک تومان می گم ارزش خرید رو داره.؟...ضمنا صداشو نشنیدم...فقط دو تا بلندگوی ایستاده است...می خواستم بخرمش ولی قبلش از اساتید محترم اطلاعات بگیرم...ممنون اگه راهنمایی کنید.
سلام دوستان سال نوتون مبارک
بنده یه تی وی sony w904 46 اینچی دارم.صدای این تی وی به تنهایی عالیه و خیلی شفافه ولی بلندی صدا و بیسش به پای سینما خانگی نمیرسه.
من برای سینما خانگی 2 تا نهایت 2.5 بودجه دارم.سیستم پیشنهادی شما چیه؟
راجع به ابعاد منزل هم پذیرایی فضای کافی رو کاملا داره.
لطفا بهترین صدا رو تو این رنج معرفی کنید.
در ضمن من میخوام صدا برای هم فیلم و هم موزیک عالی باشه.
با تشکر
من نمینونم کمک زیادی کنم.
ببینید این مدل؛مدل جدیدی نیست.بلندگو هم عمر مفیدی داره.این بستگی به شما داره که میخواید برای این بلندگو یک میلیون هزینه کنید یا نه.قیمت کارکرده این مدل اونجوری که من سرچ کردم تو سایت های مثل ebay و ... همین حدوداست.
پیشنهاد من اینه شما صداش گوش کن و صدای یه مدل جدید از جامو هم که تقریبا تو این رنج قیمتی هست گوش کن بعد تصمیم بگیر که این بلنگو ارزش خرید داره یا نه.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)