تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 976 از 1211 اولاول ... 47687692696697297397497597697797897998098610261076 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,751 به 9,760 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

داره خودمونی میشه ashe's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    A T L A N T I S

پيش فرض

شماها فقط بلدین دل آدمو بسوزونین فقط بلدین آدمو عقده ای کنین خوب بابا ما هم دل داریم نه بهتره بگم ما هم از قیافمون خوشمون میاد کلی با قیافمون کلاس میذاریم.خوب برادر جان بگو چطور این کارها را کردی؟دعا می کنم بازیکنت(همونی که تو BAL ساختی)ده بیست هفته ای مصدوم بشه ها

من آخر سر می ترسم بمیرم و نتونم قیافم را تو PES ببینم
    رونی جان!
    متاسفانه یا خوشبختانه من نسخه کنسولی رو بازی میکنم اگه میتونستم خوشحال میشدم کمکت کنم.

2. این کاربر از ashe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام. آیا پچی هست که چهره ی بازیکنان رو طبیعی تر کنه؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    A T L A N T I S

پيش فرض

سلام
    دوستانی که دارن مد Become a legend رو میرن میدونن که نمره خوب گرفتم تو بازی چقد مهمه...یه سری نکته واسه گرفتن نمره خوب تو هر بازی واسه پست های مختلف وجود داره :
    1 . پست های (AMF CMF DMF SMF WB) :
    . دادن پاس منجر به گل : اگه بتونید تو یه بازی 1 تا 2 پاس گل بدید 100 درصد 7 به بالا میگیرید.
    . توپ ربایی: که کاملا مشخصه (این عمل و پاس گل بیشترین تاثیر رو در گرفتن Rating خوب دارن).
    . دادن پاس سالم به یاران هم تیمی با درصد خوب.
    . گل زنی (ولی پاس گل موثر تره).
    2 . پست های (WF CF SS ) :
    .
    گل زنی : مهمترین عامل برای گرفتن ریتینگ خوب همین عمله.
    . پاس منجر به گل ( برعکس پست هافبک از اهمیت کمتری بر خورداره ولی میتونه کمک کنه که ریت بالایی بیارید مثلا اگه 7 میگیرید با یه پاس گل میشید 7.5).
    . قرار گرفتن در موقعیت گل زنی : مثل شوت به سمت دروازه...ضربات سر و ...اگه بالای 6 موقعیت داشته باشید حتما 7 به بالا رو گرفتید.

و در آخر اینم بگم که گرفتن کارت تو بازی میتونه ضربه بزرگی Rating شما بزنه :
    کارت زرد : کاهش 0.5 درصدی Rating
    کارت قرمز : کاهش 1 درصدی Rating

موفق باشید

5. 4 کاربر از ashe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

شماها فقط بلدین دل آدمو بسوزونین فقط بلدین آدمو عقده ای کنین خوب بابا ما هم دل داریم نه بهتره بگم ما هم از قیافمون خوشمون میاد کلی با قیافمون کلاس میذاریم.خوب برادر جان بگو چطور این کارها را کردی؟دعا می کنم بازیکنت(همونی که تو BAL ساختی)ده بیست هفته ای مصدوم بشه ها

من آخر سر می ترسم بمیرم و نتونم قیافم را تو PES ببینم
    رونی جان طراحی چهره با برنامه های جانبی کار بسیار وقت گیریه اگه دوست داری من آموزش این کار رو میذارم اما بهت بگم " که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکلها "
    البته میشه یک کاری کرد شما یک تصویر با کیفیت ( سایه نداشته باشه نور یک بخش از چهره رو زیادی روشن نکرده باشه ) به من بده من یک چهره نسبتا قابل قبول از طریق ویرایشگر خود bal برات میسازم . اگه تونستی چند تا عکس بده بهترینشو خودم انتخاب میکنم .
    اگه بخوای خودت چهره بسازی باید برنامه های زیر رو روی کامپیوترت نصب کنی :
    - oedit convertor2010 برای تبدیل فرمت bin به fef

- برنامه fhei برای ایمپورت و اکسپورت تصاویر

- یک برنامه ویرایش اجسام سه بعدی مثلا 2.49 به بالا blender و یا 3d max

- python 2.6 به بالا ( این برای برنامه blender لازمه )
    - اسکریپتهای fef _import و fef _ export جهت خروجی برنامه facegen
    - اسکریپت transform برای رندر طرح صورت در برنامه ویرایشگر سه بعدی
    - برنامه های FaceGen Modeller 3.1 & FaceGen Customizer 1.1 برای ساخت طرح چهره ( برنامه اول کاملا ضروری نیست فقط برای طراحی دقیق تر بکار میاد )

- گرفتن عکس از سه جهت صورت ( از جلو و نیمرخ ها )
    - اضافه کردن پلاگین های فرمت کونامی جهت وارد کردن تصاویر به برنامه ویرایشگر سه بعدی
    - یک ویرایشگر تصویر مثل فتوشاپ برای ویرایش چهره

آخرش دقیق نگفتی شما بودی که با برنامه نویسی می خواستی این کار رو بکنی یا یکی دیگه بود.
    اگر گزینه پیشرفت بازیکن رو قبل از شروع مسترلیگ غیر فعال کنی درسته از یه لحاظ خوبه که بازیکنان پیشرفت نمی کنند ولی شاید بیشتر از یکی دو تا تیم نتونی بری و بیشتر جذاب نباشه چون وقتی بازیکنان پیشرفت نکنند دیگه مثلا بازیکنان جوان نمی تونند قوی بشن و همون بازیکنانی که از اول قوی هستند رو باید بخرید البته میشه از قسمت ادیت بازی بازیکنان جون رو زیاد کرد ولی کلا نمیشه دقیق پیش بینی کرد که چه بازیکنی پیشرفت می کنه.ولی مثلا من بازیکنی پدرو که در بارسا بازی می کنه رو یکمی زیاد کردم چون قوی تر هستش.ولی به نظر من در این شماره این کارت ها خیلی تاثر گذار هستند البته در شماره های قبلی به جای اون گزینه ای به نام Special ability وجود داشت که نسبتا خوب بود ولی در این شماره کارت های نارنجی اضافه شده که خیلی در بازیی تاثیر دارند و مثلا Extra attacker که مخصوص دفاع های وسط هستش و باعث میشه اون دفاع هایی که قابلیت هجومی خوبی دارند بعضی وقت ها موقع حمله به جلو بیایند تا برای تیم مفید باشند مثلا بازیکنانی مثل دنیل اگر و ریکاردو کاروالیو و الکس و کولو توره این قابلیت رو دارند که نسبتا مفید هستش.
    در کل دوست عزیز من متاسفانه الان دیگه یکمی از مسترلیگ خسته شدم چون باور کن چند سال مدام دارم بازی می کنم و الان مثلا دارم در مسترلیگ یه تیم تخیلی برای چلسی درست می کنم که از کهکشانی و این حرفا هم بالاتر هستش

از توضیحاتت ممنونم.ولی منظور شما چیه.اگر بخوای مثلا از ادیت خصوصیات بازیکنان رو زیاد کنیم یکمی بازی بهم میریزه چون از این نظر بازیکنان خوب طراحی شدند و شاید تعداد خیلی کمی از بازیکنان مطابق با واقعیت نباشند.من خودم فوتبال کلا خیلی می بینم و به نظر خود من نسبتا کونامی از نظر طراحی خصوصیات بازیکنان خوب کار می کنه و احتمالا کارشناس های مختلفی داره که لیگ های مختلف رو بررسی می کنند.
    در کل هر کاری کنیم هم بازی اون جوری که من بخوام سخت نمیشه.فکر کنم مشکل کار اینکه بازیو آن قدر بازی کردیم که دیگه برامون سخت نیستش و فکر کنم این مشکلی برای به حساب نمیاد و شاید مشکل از خود من باشه کونامی هر سال یکمی گیم پلی بازیو تغییر میده و امسال هم تغییراتی خیلی خوب داده ولی مثلا من اولش که این شماره رو بازی می کردم چون یکمی تغییر داشت برام نسبتا سخت بود ولی به مرور بازی عادت کردم و الان دیگه برام خیلی راحت هستش.
    راستی شما که اطالاعات خیلی خوبی داری چرا توی گروه مقایسه pes2010 و fifa10 خیلی نمیای؟من باور کن خیلی اون جا خسته شدم چون کسی زیاد نمیاد و من باید با خودم بحث کنم
    وحید جان من که چند بار گفتم من چند وقت پیش تصمیم داشتم با برنامه های ویرایشگر hex توی بخش رشد بازیکنان دست ببرم اما بخاطر وقت گیر بودن اینکار فعلا منصرف شدم این مساله رو یکی دو هفته پیش توی تاپیک عنوان کرده بودم .

در مورد گیم پلی من فقط چند مورد از تواناییهای بازیکنان رو تعدیل میکنم تازه اونم به یک نسبت مساوی تعدیل میشه بعنوان نمونه قدرت شوت تمام بازیکنان به یک نسبت تصاعد حسابی کاهش پیدا میکنه . من که کاری به خصوصیات فردی بازیکنان ندارم . نمیدونم متوجه شدی یا نه به هر حال کار ویرایش تواناییها توی تاپیک ما یک کم عجیب به نظر میرسه اگه یک سر به فرومهای تخصصی خارجی بزنی میبینی این مساله چقدر طرفدار داره و هر روز نتایج بهتری کاربرا ازش میگیرن .این مساله منو یاد این میندازه که غربیها همش دارن آزمایش میکنن و پیشرفت میکنن ما همش داریم درجا میزنیم .
    در مورد سختی بازی من این توضیح رو هم اضافه کنم یک بازی فوتبال از دو طریق میتونه سخت یا آسون بشه :
    1- از طریق افزایش یا کاهش هوش مصنوعی بازیکنان ( top player , beginner و غیره ) که هر کسی نمیتونه توی این بخش وارد بشه و ویرایشش کنه اما در واقع درستش اینه که بازی باید از این طریق سخت بشه .
    2- از طریق افزایش یا کاهش تواناییهای بازیکنان مثل سرعت حرکت با توپ و .....
    به تواناییهایی مثل قدرت شوت , سرعت و غیره میگن stat ( مخفف statistic آمار ) . من فقط و فقط این بخشو بالانس میکنم تازه اونم به یک نسبت مساوی اینکار کجاش ایراد داره ایراد اینه که قدرت شوتها طبیعی نیست انگار گلوله داری شلیک میکنی ! چرا شماها اینقدر از تحول میترسید و فکر میکنید همونی که دارین همون درسته ؟
    Last edited by 4039; 02-02-2010 at 16:18.

7. 7 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد گیم پلی من فقط چند مورد از تواناییهای بازیکنان رو تعدیل میکنم تازه اونم به یک نسبت مساوی تعدیل میشه بعنوان نمونه قدرت شوت تمام بازیکنان به یک نسبت تصاعد حسابی کاهش پیدا میکنه
    به نظر من این کار شاید در بازی خیلی تاثیر نداشته باشه.چون اون جوری دیگه تیم های دیگه هم ضعیف میشن.دوست عزیز مثلا لمپارد که شوتش قوی هست اگه کم کنی خیلی غیر واقعی میشه.مثلا شما قدرت شوت لمپارد رو که فکر کنم 92 باشه تا چند میارید؟البته توضیحات دیگه شما رو خوندم فکر کنم این عیب نداره و تازه خوبم هست ولی فکر کنم مثلا قدرت بدنی بازیکنان در لیگ انگلیس یکمی بالا بره خیلی فکر کنم بهتر بشه.
    نمیدونم متوجه شدی یا نه به هر حال کار ویرایش تواناییها توی تاپیک ما یک کم عجیب به نظر میرسه اگه یک سر به فرومهای تخصصی خارجی بزنی میبینی این مساله چقدر طرفدار داره و هر روز نتایج بهتری کاربرا ازش میگیرن .این مساله منو یاد این میندازه که غربیها همش دارن آزمایش میکنن و پیشرفت میکنن ما همش داریم درجا میزنیم .
    حرفتو واقعا قبول دارم.من خودم واقعی بگم در مورد ویرایش بازی ها و این جور چیزا خیلی بلد نیستم و الان من دوست دارم اون تغییراتی که شما دادید رو ببنینم.ولی متاسفانه اینترنت من هم زغالی هستش و نمی تونم اونو دانلود کنم.راستی شما اگر از سیو اون فایل ادیت خودتون که حجمش حدود 5 مگ فکر کنم باشه بذارید من می تونم استفاده کنم یا بر ای من بهم میریزه؟اگه بشه این کار رو بکنی خیلی خوب میشه ولی فکر کنم احتمالش کمه.
    من فقط و فقط این بخشو بالانس میکنم تازه اونم به یک نسبت مساوی اینکار کجاش ایراد داره ایراد اینه که قدرت شوتها طبیعی نیست انگار گلوله داری شلیک میکنی ! چرا شماها اینقدر از تحول میترسید و فکر میکنید همونی که دارین همون درسته ؟
    ولی جدی این حرف آخر شما خیلی واقعا تاثیرگذار بودولی منم تحول رو دوست دارم مخصوصا توی این بازی که وقت زیادی من باهاش می گذرونم.اگه اون چیزی که بالا گفتم انجام بشه خیلی عالی میشه و شاید برای من بازی سختر بشه و اون جوری لذتش خیلی بیشتر میشه.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

مطالب زیر رو میواستم توی گروه مقایسه بزارم اما بدلیل مشکل فنی این مساله میسر نشد فعلا برای اینکه مطالب از دست نره اینجا میذارمشون هرچند که این مطالب کاملا مرتبط با همین بازیه .
    بخش گرافیک رو میشه از جنبه های مختلف مورد بررسی قرار داد . بنظر من بهتره اسمشو بزاریم جنبه های بصری بازی چون کلی ما این بخشو میخوایم ارزیابی کنیم .
    من ابتدا عناصر مختلف این بخشو مشخص میکنم و بعد از اون میریم سراغ بحث در مورد این بخش ها .
    خب بعضی از عناصر مهم این بخش این موارد هستند :

- جزئیات حاشیه زمین مثل دوربین ها, عکاسان و....
    - تماشاگران
    - جزئیات داخل زمین شامل دروازه , چمن , پرچم ها و...
    - طراحی استادیوم
    - طراحی چهره
    - استیل بازیکنان
    - سیستم نورپردازی و سایه زنی و رنگ های بکار برده شده در بازی
    - بقیه جزئیات مثل لباس , دستکش , طراحی بارون , تاثیرات آب و هوایی بر روی لباس , چمن و ...

.....

ابتدا من از مسائل مهمتر بحثو شروع میکنم .
    مساله اولی که میخوام بهش اشاره کنم مربوط میشه به تکنیک نورپردازی داینامیک .
    در این تکنیک منبع نوری ( خورشید , نورافکن و یا هر چیزی دیگه ) بر روی اشیاء دارای بازتابهای واقعی و متفاوتی خواهد بود به این شکل که بر اثر حرکت اون شی سایه روشنی ها متفاوت خواهند بود علاوه بر این مساله این پویایی سبب میشه در هر وضعیتی ما شاهد طیف خاصی از نورها و رنگها باشیم .
    بعبارتی جایگیری خورشید و یا هر منبع نوری دیگه بصورت real time منعکس کننده نور و تابش میشوند و مطابق با سایه ها بر روی زمین , توپ , بازیکن , ورزشگاه و یا هر چیز دیگه میشوند .
    این فن آوری جدید ویژگی برجسته ای به گرافیک یک بازی کامپیوتری میده ویژگی ( نقل قول از سوزوکی مدیر مسول بخش گرافیک شرکت بازی سازی کونامی ) این پویایی سبب میشه چهره بازیکنان از زوایای مختلف واقعی تر به نظر برسن و ما بتونیم از زاویه دوربین ها در حین بازی بازیکنان رو بهتر و راحت تر شناسایی کنیم .

تصاویر زیر بخوبی این مساله رو روشن میکنند :

در تصویر زیر مشاهده میشه که سایه بازیکنان با توجه به منبع نور ( در اینجا خورشید ) اشکال واقعی به خودشون میگیرند . علاوه بر این مساله استقرار بازیکنان در نقاط مختلف زمین ( با توجه به در معرض مستقیم نور قرار گرفتن و یا در سایه بودن ) سبب میشه سایه ای روشن تر و یا کم نور تر ازشون تشکیل بشه .

در تصویر زیر اثر تابش نور خورشید در غروب بر روی چهره بازیکن به زیبایی تاثیر گذاره و رنگ چهره بازیکن بر اثر این نوع تابش به قرمزی متمایل شده . علاوه بر این مساله به سایه روشن اجزاء مختلف صورت این بازیکن بر اثر تابش نور خورشید توجه کنید در تصویر بعدی میبینید که این سایه روشنی ها بر اثر حرکت صورت تغییر میکنند .

در تصویر زیر انعکاس نوشته های روی ادبورد رو میتونید بر روی آب ملاحظه کنید . این فن آوری تا حد زیادی حس طبیعی بودن محیط رو به گیمر منتقل میکنه .توی تصویر زیر چمن خیس و کلا هوای بارونی کاملا قابل لمسه .
    Last edited by 4039; 02-02-2010 at 19:52.

10. 4 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    A T L A N T I S

پيش فرض

در مورد گیم پلی من فقط چند مورد از تواناییهای بازیکنان رو تعدیل میکنم تازه اونم به یک نسبت مساوی تعدیل میشه بعنوان نمونه قدرت شوت تمام بازیکنان به یک نسبت تصاعد حسابی کاهش پیدا میکنه . من که کاری به خصوصیات فردی بازیکنان ندارم . نمیدونم متوجه شدی یا نه به هر حال کار ویرایش تواناییها توی تاپیک ما یک کم عجیب به نظر میرسه اگه یک سر به فرومهای تخصصی خارجی بزنی میبینی این مساله چقدر طرفدار داره و هر روز نتایج بهتری کاربرا ازش میگیرن .این مساله منو یاد این میندازه که غربیها همش دارن آزمایش میکنن و پیشرفت میکنن ما همش داریم درجا میزنیم .
    در مورد سختی بازی من این توضیح رو هم اضافه کنم یک بازی فوتبال از دو طریق میتونه سخت یا آسون بشه :
    1- از طریق افزایش یا کاهش هوش مصنوعی بازیکنان ( top player , beginner و غیره ) که هر کسی نمیتونه توی این بخش وارد بشه و ویرایشش کنه اما در واقع درستش اینه که بازی باید از این طریق سخت بشه .
    2- از طریق افزایش یا کاهش تواناییهای بازیکنان مثل سرعت حرکت با توپ و .....
    به تواناییهایی مثل قدرت شوت , سرعت و غیره میگن stat ( مخفف statistic آمار ) . من فقط و فقط این بخشو بالانس میکنم تازه اونم به یک نسبت مساوی اینکار کجاش ایراد داره ایراد اینه که قدرت شوتها طبیعی نیست انگار گلوله داری شلیک میکنی ! چرا شماها اینقدر از تحول میترسید و فکر میکنید همونی که دارین همون درسته ؟
    اره اینو منم قبول دارم وقتی قدرت بازیکنا زیاد میشه واقعا به صورت عجیبی سرعت بازی افزایش پیدا میکنه مخصوصا تو مستر لیگ که بازیکنا پیشرفت میکنن. مثلا من با منچستریونایتد تو مستر لیگ بازی میکنم بازیکنا دیگه زیادی پیشرفت کردن دیگه حس یه بازی واقعی رو از آدم میگیره خیلی ارکید میشه. میشه مثل WE3 (شوخی) ...بازی ها همش یه طرف میشه دیگه ادم مهارتش تو بازی به چالش نمیوفته واسه بردن تیم ها...حالا شما در نظر بگیرید وقتی با یه تیم ضعیف یه تیم قوی رو می بری چه حس خوبی به ادم دست میده...
    در کل به نظر من سرعت بازی زیاده...
    در ضمن مطالب مربوط به نورپردازی جالب بود این بازی تو سبک فوتبال نورپردازیش واقعا عالی هستش و جای تقدیر داره.

12. این کاربر از ashe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا 4039 مسائل خوبی رو مطرح کرد.فقط جواب من رو در بالا می داد خیلی خوب میشد

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

دوستان چرا من رونالدینیو رو هرچی میخرم مخالفت میکنن ؟ چیکارشون کنم ؟ جایی نمیشه ار پی جی خرید و تهدیدشون کرد تا بازیکنو بهمون بدن ؟!

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

به نظر من این کار شاید در بازی خیلی تاثیر نداشته باشه.چون اون جوری دیگه تیم های دیگه هم ضعیف میشن.دوست عزیز مثلا لمپارد که شوتش قوی هست اگه کم کنی خیلی غیر واقعی میشه.مثلا شما قدرت شوت لمپارد رو که فکر کنم 92 باشه تا چند میارید؟البته توضیحات دیگه شما رو خوندم فکر کنم این عیب نداره و تازه خوبم هست ولی فکر کنم مثلا قدرت بدنی بازیکنان در لیگ انگلیس یکمی بالا بره خیلی فکر کنم بهتر بشه.
    حرفتو واقعا قبول دارم.من خودم واقعی بگم در مورد ویرایش بازی ها و این جور چیزا خیلی بلد نیستم و الان من دوست دارم اون تغییراتی که شما دادید رو ببنینم.ولی متاسفانه اینترنت من هم زغالی هستش و نمی تونم اونو دانلود کنم.راستی شما اگر از سیو اون فایل ادیت خودتون که حجمش حدود 5 مگ فکر کنم باشه بذارید من می تونم استفاده کنم یا بر ای من بهم میریزه؟اگه بشه این کار رو بکنی خیلی خوب میشه ولی فکر کنم احتمالش کمه.
    ولی جدی این حرف آخر شما خیلی واقعا تاثیرگذار بودولی منم تحول رو دوست دارم مخصوصا توی این بازی که وقت زیادی من باهاش می گذرونم.اگه اون چیزی که بالا گفتم انجام بشه خیلی عالی میشه و شاید برای من بازی سختر بشه و اون جوری لذتش خیلی بیشتر میشه.
    اره اینو منم قبول دارم وقتی قدرت بازیکنا زیاد میشه واقعا به صورت عجیبی سرعت بازی افزایش پیدا میکنه مخصوصا تو مستر لیگ که بازیکنا پیشرفت میکنن. مثلا من با منچستریونایتد تو مستر لیگ بازی میکنم بازیکنا دیگه زیادی پیشرفت کردن دیگه حس یه بازی واقعی رو از آدم میگیره خیلی ارکید میشه. میشه مثل WE3 (شوخی) ...بازی ها همش یه طرف میشه دیگه ادم مهارتش تو بازی به چالش نمیوفته واسه بردن تیم ها...حالا شما در نظر بگیرید وقتی با یه تیم ضعیف یه تیم قوی رو می بری چه حس خوبی به ادم دست میده...
    در کل به نظر من سرعت بازی زیاده...
    در ضمن مطالب مربوط به نورپردازی جالب بود این بازی تو سبک فوتبال نورپردازیش واقعا عالی هستش و جای تقدیر داره.

اصلا اجازه بدین من کامل تمام جزئیات رو شرح بدم بعد خودتون متوجه میشید که اصلا موضوع چیه و این تغییرات چه اثری در بازی میذارن.

بسم الله الرحمن الرحیم

اصلا هدف چیه ؟ میخواییم چیکار کنیم ؟
    ما دو هدف مهم رو تعقیب میکنیم :
    1 - واقعی تر شدن بازی
    2 - سخت تر شدن بازی
    این وسط یک عده هستند که بازی آرکیدو بیشتر میپسندن ما با اونا کاری نداریم .
    بریم سر بحث خودمون .
    خب برای حصول به این دو هدف به چه ابزاری نیازه و اصولا چه چیزهایی سبب میشه این دو هدف محقق بشه .
    همونطویکه بالا بحث شد برای سخت تر شدن بازی میشه از دو ابزار استفاده کرد :
    ابزار اول هوش مصنوعی بازیکنان
    ابزار دوم افزایش تواناییها ( stat )
    مورد اول کار ما نیست متخصص فن لازمه
    مورد دوم رو میشه با سعی و خطا بهش رسید .

در مجموع بازیکنان مختلف توی این بازی بر اساس چند فاکتور از همدیگه متمایز میشن :
    1 - توانایی های ظاهری یا همون stat ها مثل قدرت شوت , سرعت و غیره که حدود 30 مورد میشن ( ما با اینا کار داریم )
    2- توانییهای مخفی مثل score , side , tactical dribbling و غیره که حدود 11 مورد میشن ( ما با این موارد کاری نداریم )
    3- مهارتها و رفتارهای اختصاصی بازیکنان که توی این بازی بشکل کارت در اومدن ( این رفتارها فقط در سری های pes وجود داره و متاسفانه فیفا در این زمینه بسیار ضعیف عمل کرده ) مثل کارتهای اورلب که در بازیکنانی از قبیل آلوز و سیسینیو در رم وجود داره , مهارت سانتر که در بازیکنی مثل پیرلو و بکام وجود داره , آنچور من ( حرکت رو به جلو ) که در بازیکنانی مثل لوسیو وجود داره و دهها کارت دیگه که من قبلا مفصل با ویدئو و تصویر بیشترشو توضیح دادم .( ما به اینها هم کاری نداریم )

پس محل بحث ما فقط مورد اوله . از این 30 توانایی فقط چند مورد هست که ما لازمه تعدیلشون کنیم تا هم بازی واقعی تر بشه و هم سخت تر .
    - مورد اول قدرت شوت : همونطوریکه گفتم بر اساس آخرین آمار تنها 18 درصد از گلها بر اثر شوت خارج از محوطه جریمه به ثمر میرسه . یعنی بقیه گلها از داخل محوطه به ثمر میرسه .حالا ما توی این بازی حقیقتا چند درصد گلهامون از داخل محوطست و چند درصد از خارج . نمیدونم شما میخواید قبول کنید یا نه اما این یک واقعیته که قدرت شوتهای 99 درصد بازیکنان بسیار بیشتر از حد طبیعیه اونه .من این بخشو تعدیل کردم اما به چه شکل ؟
    من با فید بکهای بسیار زیادی که طی روزهای متمادی از این بازی گرفتم متوجه شدم قدرت شوت بالاتر از 82 الی نهایتا 84 اصلا واقعی نیست یعنی در طی تاریخ فوتبال بازیکنی وجود نداشته که قدرت شوتش بیشتر از 84 واحد این بازی باشه نمیدونم متوجه شدید یا نه ؟ بر این اساس من قدرت شوت بازیکنان رو حدود 15 واحد با یک تصاعد حسابی کاهش دادم و نتیجه کار به آمار 18 درصد بسیار نزدیک شد .اما اینو در نظر داشته باشید خود من با قدرت شوت 68 از فاصله 30 متری هم دروازه حریفو باز کردم پس این مساله غیر ممکن نیست که با قدرت شوت پایین اصلا نشه گل زد .این از مساله قدرت شوت
    - مورد دوم سرعت دویدن بدون توپ و با توپ : توی این بازی ما شاهد این مساله هستیم که با بسیاری از بازیکنان براحتی میشه یک مسافت طولانیو طی کرد در صورتیکه در دنیای واقعی فوتبال یک بازیکن فقط و فقط میتونه چند متر تکروی کنه ( در زمین حریف ) فکر میکنید علت این مساله چیه ؟ من میدونم چیه علت اینه که اختلاف توانایی سرعتی و تا حدی قدرتی بازیکنان حرفه ای دنیای قهرمانی بسیار کمه . بر اساس یک آمار اختلاف نفر اول تا نفرات آخر در یک مسابقه دوی 100 ( تقریبا طول زمین فوتبال ) کمتر از 2 ثانیه هستش . یعنی فرضا توی این بازی بیشترین سرعت 97 و کمترین سرعت 80 میشه ( 21 درصد اختلاف ) در صورتیکه این اختلاف چیزی در حدود 50 درصد میشه و این به هیچ وجه طبیعی نیست . من این بخش رو هم تعدیل کردم و فاصله ها رو منطقی تر کردم هم در بخش قدرت بدنی و هم در بخش سرعت دویدن با توپ و بدون توپ . و نهایتا 5 واحد به سرعت دویدن بدون توپ اضافه کردم تا اون مساله مضحک تکروی و پیشروی 30-40 متری بازیکنان خنثی بشه .
    با این تغییرات هنوز هم بازیکنان بزرگی مثل مسی غیر قابل مهار هستند اما کمی متعادل تر شدن و در مورد بقیه بازیکنان این حالت درگیری بسیار به واقعیت نزدیک شده .

پس ما عملا فقط چند فاکتور رو متعادل کردیم که نتیجه کار بالانس شدن گیم پلی بازیه . من کاری به دیگران ندارم که دوست دارن بازی فانتزی باشه و هرکاری توی بازی دلشون خواست بکنن برای من مهم اینه که بازی به واقعیت نزدیک تر بشه و حالا دست بر قضا با این تغییرات بازی هم سخت تر میشه .
    البته یکی دو تغییر کوچیک دیگه هم در بازی دادم که چندان مهم نیست اما به واقعی تر شدت بازی کمک میکنه مثلا واکنش دروازه بانها رو به یک نسبت بیشتر کردم تا گلهای مفت نخورن .

نتیجه این متعادل سازی به این شکله :
    - شوتها واقعی تر شدن
    - موقعیت گلزنی تا حدودی کمتر شده
    - بازی درگیرانه تر شده
    - اختلاف فاحش بعضی از بازیکنان کمتر شده اما شاید لازم باشه کمی کمتر هم بشه چون در حالتی که فلش آمادگی یک بازیکن قرمزه مهار اون بازیکن بسیار بسیار سخته .

.....
    وحید جان در مورد اون چند مساله ای که بالا عنوان کردی باید بگم حرف شما درمورد قدرت بدنی بازیکنان لیگ برتر درسته اما من این اجازه رو به خودم نمیدم که توی تنظیمات کلی که بصورت نسبیه دست ببرم چون کونامی این نسبت رو خوب رعایت کرده .
    درمورد بازیکنانی مثل لمپارد بالا توضیح دادم اگه بخوایم تطابق بدیم در تاریخ فوتبال هیچ بازیکنی قدرت شوتش بیشتر از 84 این بازی نبوده لمپارد که جای خود روبرتو کارلوس یا باتیستوتا و یا افراد مهمتر از اینا هم بودن اما همونطوریکه گفتم قدرت شوتشون به نسبت این بازی بیشتر از 84 نبوده .
    Last edited by 4039; 02-02-2010 at 21:49.

16. 4 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •