سلام بر دوستان گرامی
با اجازه از اساتید که اگر چیزی بلدیم از ایشان آموختیم.( برخی بزرگان ممنوع النام بردن!) هستند.
با توجه به مشکلی که برای آقا پیمان پیش آمده و فنر ساسات برقی شان از تنظیم خارج شده یه توضیح میدم امیدوارم بی ادبی به حساب نیاد.
سوکت برق را باز کن تا در این چرخاندن و باز و بسته کردن آسیب نبینه.
در هوای سرد یا اول صبح پیچ های سفت کن درب ساسات برقی را شل کن و درب ساسات برقی را بر خلاف چرخش عقربه ساعت بچرخان تا دریچه ی ساسات بسته بشه ، در این حالت پیچ های نگهدارنده را سفت کن، قاعدتا بایستی کار کنه و به نظر من نیازی به تنظیم دوباره ی فشردگی فنر نیست ..
چون در هر حال وقتی ساسات سرد بشه فنر جمع میشه و دریچه را میبنده و اگر گرم بشه فنر بر میگرده و دریچه باز میشه.
یه نکته اینه که ساسات برقی نیرو را فقط در جهت بستن دریچه وارد میکند اما وقتی فنر برمیگرده نیروی وزن خود دریچه باعث باز شدنش میشه.
اما باز به نظرم اون فنری که روی بازوی وکیوم ساسات هست اضافیه و باعث میشه دریچه بسته بماند حتی وقتی موتور گرم میشه، اون فنر را هم بردار.مال من که نداره.
نامتعادل بودن دو طرف دریچه به این خاطر ه که وزن دریچه و مکش هوا توسط موتور، دریچه را باز کنه اما اون فنر اضافی متصل به بازوی وکیوم ساسات ، نیرویی برخلاف این دو عامل وارد میکنه و ساسات را میبنده.
یادش بخیر، ماشین را تازه خریده بودم، در هوای سرد خوب روشن نمیشد، من هم سر خود ساسات را باز کردم، دیدم فقط یه فنر داخلشه، فکر کردم چیزهای دیگه داخلش بوده اما قبلا گم شدن، من هم ساسات را کلا خورد کردم.
بعدا با راهنمایی علی آقا فهمیدم اصلا برقش واصل نبوده، کلی به خودم خندیدم، یه ساسات دیگه خریدم و با راهنمایی اینجا درستش کردم و کلا استارت خوردنش عالی شد.