تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 976 از 1135 اولاول ... 47687692696697297397497597697797897998098610261076 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,751 به 9,760 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

سلام بر دوستان گرامی
    با اجازه از اساتید که اگر چیزی بلدیم از ایشان آموختیم.( برخی بزرگان ممنوع النام بردن! ) هستند.
    با توجه به مشکلی که برای آقا پیمان پیش آمده و فنر ساسات برقی شان از تنظیم خارج شده یه توضیح میدم امیدوارم بی ادبی به حساب نیاد.
    سوکت برق را باز کن تا در این چرخاندن و باز و بسته کردن آسیب نبینه.
    در هوای سرد یا اول صبح پیچ های سفت کن درب ساسات برقی را شل کن و درب ساسات برقی را بر خلاف چرخش عقربه ساعت بچرخان تا دریچه ی ساسات بسته بشه ، در این حالت پیچ های نگهدارنده را سفت کن، قاعدتا بایستی کار کنه و به نظر من نیازی به تنظیم دوباره ی فشردگی فنر نیست ..
    چون در هر حال وقتی ساسات سرد بشه فنر جمع میشه و دریچه را میبنده و اگر گرم بشه فنر بر میگرده و دریچه باز میشه.
    یه نکته اینه که ساسات برقی نیرو را فقط در جهت بستن دریچه وارد میکند اما وقتی فنر برمیگرده نیروی وزن خود دریچه باعث باز شدنش میشه.
    اما باز به نظرم اون فنری که روی بازوی وکیوم ساسات هست اضافیه و باعث میشه دریچه بسته بماند حتی وقتی موتور گرم میشه، اون فنر را هم بردار.مال من که نداره.

نامتعادل بودن دو طرف دریچه به این خاطر ه که وزن دریچه و مکش هوا توسط موتور، دریچه را باز کنه اما اون فنر اضافی متصل به بازوی وکیوم ساسات ، نیرویی برخلاف این دو عامل وارد میکنه و ساسات را میبنده.

یادش بخیر، ماشین را تازه خریده بودم، در هوای سرد خوب روشن نمیشد، من هم سر خود ساسات را باز کردم، دیدم فقط یه فنر داخلشه، فکر کردم چیزهای دیگه داخلش بوده اما قبلا گم شدن، من هم ساسات را کلا خورد کردم.
    بعدا با راهنمایی علی آقا فهمیدم اصلا برقش واصل نبوده، کلی به خودم خندیدم، یه ساسات دیگه خریدم و با راهنمایی اینجا درستش کردم و کلا استارت خوردنش عالی شد.
    Last edited by hamid-r-s; 21-12-2016 at 15:11.

2. 3 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Peyman Skylark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    اختیار دارید حمید عزیز این چه حرفیه خواهش میکنم.
    بنظر من هم این باز شدگی فنر ساسات اگه روی کار اصلیش (جمع و باز شدن هنگام سرما و گرما) تاثیر منفی نذاشته باشه فکر نکنم مشکلی داشته باشه و بتونه دوباره کارشو انجام بده.فقط تفاوتش اینه که این بار دیگه بر حسب اون نشانه های روی بدنه ساسات تنظیم نمیشه.
    من امشب اون آزمایشی که علی آقا گفتن (گذاشتن ساسات تو فریزر یخچال) رو انجام میدم تا ببینم تغییر میکنه یا خیر.

یه مشکل دیگه گذشته از فنر ساسات اینه که خروسک ساسات و خروسک گاز (اگه اسمشونو درست گفته باشم) به درستی باهم درگیر نمیشن.
    این عکس ماشین علی آقا در مقایسه با ماشین من:
    با توجه به فلش قرمزی که کشیدم متوجه منظورم میشید.

در مورد فنر وکیوم ساسات هم بگم که بله اون فنر باعث میشه که دریچه بسته بشه ولی با همین وکیوم و فنرش ، قبل از دستکاری مکانیک ساساتم داشت کار میکرد
    Last edited by Peyman Skylark; 21-12-2016 at 21:44.

4. 4 کاربر از Peyman Skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

سلام
    وقتی ماشین را خریدم نه ساسات برقی و نه وکیوم ساسات نداشت، با راهنمایی علی های آقا همه چی را درست کردم حتی وکیوم و گاز برقی را باز و تعمیر کردم و کاربرات عالی شد.
    تا جایی که استارتر حتی یه ثانیه هم لازم نبود کار کنه و ماشین روشن میشد. متاسفانه چون هنگام روشن کردن ماشین زیاد گاز میخورد خواستم درستش کنم اما با سوهان اون خروسک را خراب کردم و با پا پدال را کمی میگیرم نا ماشین کمی گرم بشه.

چند روز پیش هم با واسطه ی یه دوست ماشین را بردم پیش یه قدیم مکانیک آمریکایی تا مصرف را بیاره پایین، از اون روز دیگه خوب روشن نمیشه، هر روز دارم روش کار میکنم اما فکر کنم به دلیل کوچک کردن ژیگلور، بنزین کمی رد میشه و شاید مجبور بشم ژیگلور را عوض کنم و دوباره پر مصرفش کنم.

6. 4 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مدتی بود که بعد از نصب ترموستات و اتصال لوله های بخاری،نشت آب از سمت هوزینگ ترموستات وجود داشت، بعد از باز کردن و بررسی دقیق متوجه ترک ایجاد شده در زیر محل نصب فشنگی نشانگر حرارت شدم

نمونه نو ساخت همان شرکت قبلی خریدم، 48000 تومان

سوار کردن این هوزینگها مقداری دردسر داره، اما با داشتن ابزار مناسب ، کار تا حد زیادی راحتتر میشه

این هوزینگها قبلا از آلومینیوم ساخته میشد که دوام خیلی کم و کیفیت پایین داشتن و حتی بعضی از آنها خیلی بد ریختگری شده بود و بخش محل اتصال به سر سیلندر تراز نبود و هرکاری میکردیم باز نشت آب داشت و در ادامه خوردگی زیادی پیدا میکردن و خراب میشد.

بعدها نمونه هایی از آلیاژ جدید ساختن که گویا آلومینیوم با ترکیبی از یک فلز دیگه ( احتمالا منیزیم یا روی ) باید باشه که دوام خیلی بالاتری نسبت به آلومینیوم خالی داره و زنگ زدگی در اونها خیلی کمتر پیش میاد، اما بازهم بواسطه سرد و گرم شدن متناوب و در مدت زمان زیاد ترک میخوره که نمونه قبلی و جدید از همین نوع هست.
    اما اگر نمونه کاملا چدنی پیدا بشه، به شرط طراحی و ساخت خوب،دوام فوق العاده ای داره ( مثل درب ترموستات و یا بدنه واتر پمپ فعلی) که البته قیمت بالایی هم خواهد داشت، اما ارزش خرید داره چون از این دردسر تعویض چند سال یکبار راحت خواهیم شد!

8. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

منیفولد شش سیلندری هم در ایران هست که کاربراتور 4 دهنه بهش میخوره
    واین که منبع عکس های اخر پستتون رو اگه میشه بنویسید

داره خودمونی میشه Peyman Skylark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

یه مشکل دیگه گذشته از فنر ساسات اینه که خروسک ساسات و خروسک گاز (اگه اسمشونو درست گفته باشم) به درستی باهم درگیر نمیشن.
    این عکس ماشین علی آقا در مقایسه با ماشین من:
    با توجه به فلش قرمزی که کشیدم متوجه منظورم میشید.

در مورد فنر وکیوم ساسات هم بگم که بله اون فنر باعث میشه که دریچه بسته بشه ولی با همین وکیوم و فنرش ، قبل از دستکاری مکانیک ساساتم داشت کار میکرد
    خواهشا یه راهنمایی در این مورد بکنید.هر کاری میکنم خروسک گاز و ساسات باهم درگیر نمیشن.حتی اون پیچی که خروسک ساسات روش بسته شده رو باز کردم و هر کاری کردم نشد که نشد.اگه مشکلی میبینید و راهنمایی دارید بگید ممنونم

11. این کاربر از Peyman Skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

خواهشا یه راهنمایی در این مورد بکنید.هر کاری میکنم خروسک گاز و ساسات باهم درگیر نمیشن.حتی اون پیچی که خروسک ساسات روش بسته شده رو باز کردم و هر کاری کردم نشد که نشد.اگه مشکلی میبینید و راهنمایی دارید بگید ممنونم
    با سلام و اجازه از محضر اساتید؛
    به نظرم خیلی سخت نگیر، اگه ماشین خوب روشن میشه این مشکل که گفتین مهم نیست، خودتون با پا میزنم گاز را کنترل کنید، اینجوری بهتر هم هست،

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من فکر میکنم تنظیم لینک اهرم متصل به بازوی فنر ساسات بهم خورده و دلیل اینکه تعمیرکار بدون باز کردن بخش بالای کاربراتور، این لینک را جابجا کرده و در محل دوم بازو قرار داده که یعنی با کج کردن لینک این کار انجام شده و همین باعث بهم خوردن تنظیمات شده.

روشی که قبلا توضیح دادم را انجام بدید ( فشار دادن بازوی داخلی فنر ساسات و شبیه سازی کردن حرکت فنر برای بررسی وضعیت لینکها و مابقی اجزاء ساسات) تا ببینید در کدام بخش از حرکت این لینک به خوبی عمل نمیکنه و چرا دو قطعه مورد نظر با هم درگیر نمیشه؟

14. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت turboman2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام دوستان. مدتی هست که چراغ دینام خیلی کم نور روشن میشه و وقتی بیشتر گاز می دی چراغ خاموش میشه! تسمه دینام رو چک کردم شل نیست! مشکل از کجا می تونه باشه؟

16. 3 کاربر از turboman2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

با سلام خدمت دوستای عزیز و گرامی مدتیه مشکل سفت شدن فرمون رو دارم به صورتی که تا گاز ندم فرمون نرم نمیشه البته بعضی وقتا نرمه ولی بعضی وقتا مخصوصا موقع پارک کردن هی باید گاز بدم تافرمون نرم بشه یا مثلا توی دوربرگردون گازو که ول میکنم فرمون سفت میشه گفتم شاید تسمه شل شده که خواستم سفتش کنم دیدم سفته و تغییری نکرد پمپ هیدرولیک هم یک صدای گیژ گیژ میده،توی حرکت هم وقتی فرمون رو میخوام بچرخونم اولش یکم سفته حالت یه تقه کوچیک لطفا راهنماییم کنید که مشکل از پمپ هیدرولیکه یا جعبه فرمون چجوری میشه پمپ هیدرولیک یا جعبه فرمون رو تست کرد،بعد آیا پمپ هیدرولیک قابل تعمیر هست؟ با تشکر فراوان

18. 3 کاربر از pejy666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •