پلان 256 با پهنای باند 5 گیگ رو هم برداشتن
اینجور پیش بره من دیگه تمدید نمیکنم
ملت رو تو سری خور فرض کردن !
پلان 256 با پهنای باند 5 گیگ رو هم برداشتن
اینجور پیش بره من دیگه تمدید نمیکنم
ملت رو تو سری خور فرض کردن !
جالبه، مخابرات 2 مگ ماهیانه 3 و 5 گیگ رو حذف کرده و فقط 8 گیگ رو نگه داشته اونم با قیمت 33.800
والا 3 گیگ ماهیانه رو به زور میشد خرید حالا بیایم واسه 8 گیگ انقدر پول بدیم ؟ عمرا
مخابرات اگه بخواد اینجوری ادامه بده من یکی که کلا تخلیه میکنم
مخابرات چند روزیه قاطی کرده ! سه روز پیش نگاه کردم 2 گیگ پهنای باند داشتم ولی چند لحظه پیش اینترنتم قطع شد زنگ زدم 2020 میگه پهنای باندت تموم شده ! به خانمه میگم اصلا چند روزه اینترنت چندانی مصرف نکردم میگه حتما یکی دیگه داره دزدکی استفاده میکنه میگم مک آدرس تو مودم ست کردم ساکت میشه ! باز میگه حتما یکی داره دزدکی استفاده میکنه ! فهمیدم که اصلا تو باغ نیست و همین یه جمله رو بلده نمیدونم این فسیل ها رو از کجا پیدا میکنن مگه میشه مگه داریممخابرات دیگه واقعا از حد گذرونده رسما شده دزد ! جایی هم نیست بریم ازش شکایت کنیم !
تو فکرشم برم ایرانسل حداقل یه شرکت معتبره و از این دزدی ها نمیکنه
مخابرات سرویس ها و قیمتاشو تغییر داده. فکر کنم 8 مگ هم اضافه کرده!
10 مگ هم اومده
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
سلام
دوستان کسی آسیا تک استفاده میکنه ؟؟؟
از وقتی تمدید کردم ... شبانه رایگان => از ساعت 2 تا 8 صبح
ساعت 2/05 دقیقه سرعت از 500 کیلو بایت میاد 90 کیلو بایت میشه
کسی این مشکل و داره ؟؟؟؟
سلام.من یک سال و اندی سرویس دو مگ مخابرات رو داشتم فکر کنم تو این مدت حداکثر پهنای باندی که تونستم بگیرم بین 600 تا 700 کیلو بود ماهیانه هم رو قبضم 80000 میدادم .عملا یه جور کلاه برداری چون هر بار تماس میگرفتم میگفتن سرعت شما دو هست ولی شیر میشه .آخه یعنی چی ؟؟؟؟؟؟
خلاصه مطلب اینکه الان یه چند ماهی هست ماهان نت رو گرفتم ، وجدانی هم خدماتشون ، هم پیگیریشون ، هم حرفاشون راسته .
من یه مشگل داشتم تو کانکت شدن ، قسم خوردن نداره حدودا تا سه روز تماس میگرفتن که مشگلتون برطرف شده یا نع..
دوستان شبانه رایگان کدوم الان خوبه ؟
چقدر میتونین بردارین و سرعت چند میده ؟؟؟
کدوم شهر هستید؟
سلام دوست عزیز ...
اینترنت من از شرکت آسیاتک هست .
شما به سایت 1544.ir و بخش ( ورود کاربر) لطف کنید وارد بشید .
اونجا بخشی به نام (همیار سرویس وجود داره) ببینید ظرفیت خطتون رو تغییر دادن یا نه !!!
اصولاً شرکت هر هفته چند باری اونو بخاطر دانلود شبانه زیاد کم میکنه ...
واسه منم همین اتفاق افتاده بود
( در حالی که ظرفیت خطم 2 مگ بود به 600 کیلو کاهش داده بودن که عملاً سرعتم از 70 یا 80 بالا نمیرفت ولی در حالت عادی سرعتم زیاد نیست ولی خوبه 230 کیلو ) هست .
اینو به شرکت اطلاع دهید تا سرعتو برگردونن ... دست خودشونه دیگه !! ( خدایی کاش یه بارم افزایش بدن چی میشه آخه !!!)
موفق باشید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)