تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 976 از 1126 اولاول ... 47687692696697297397497597697797897998098610261076 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,751 به 9,760 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض زیست شناسی پیام نور خوبه؟

سلام به همه ی فرهیختگان من در یک اداره ی دولتی شاغل هستم و علاقه ی زیادی به خوندن رشته های مرتبط با پزشکی و در کل،زیست شناسی دارم.به دلیل بحران اشتغال و اوضاع بد اقتصادی،انصراف دادن از کارم و رفتن به دانشگاه برای خوندن رشته ی مورد علاقه(البته در صورت قبولی!) کار عاقلانه ای نیست،برای همین تصمیم گرفتم در دانشگاه پیام نور،در رشته ی زیست شناسی ادامه تحصیل بدم ولی متاسفانه وقتی نگاهی به چارت دروس رشته انداختم دیدم که ای دل غافل! کلی واحد عملی و دروس آزمایشگاهی داره. حالا سوالم از دوستان این هست: با توجه به اینکه بنده شاغلم(تا ساعت 2 سر کار هستم) و شرکت در کلاس های عملی دانشگاه پیام نور اجباریه،به نظر شما برای من،زیست شناسی پیام نور خوبه؟ اگر کسی تجربه ای در این زمینه داره ممنون میشم در اختیارم قرار بده. با تشکر

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کلا چند واحد اختیاری باید پاس کرد؟(روانشناسی)

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

کلا چند واحد اختیاری باید پاس کرد؟(روانشناسی)
    از این بخش :

ارائه دروس رشته خودتون رو دانلود کنید تو بخش دروس اختیاری تعداد واحد + کل دروس اختیاری رو نوشته

4. 2 کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

سلام به همه ی فرهیختگان من در یک اداره ی دولتی شاغل هستم و علاقه ی زیادی به خوندن رشته های مرتبط با پزشکی و در کل،زیست شناسی دارم.به دلیل بحران اشتغال و اوضاع بد اقتصادی،انصراف دادن از کارم و رفتن به دانشگاه برای خوندن رشته ی مورد علاقه(البته در صورت قبولی!) کار عاقلانه ای نیست،برای همین تصمیم گرفتم در دانشگاه پیام نور،در رشته ی زیست شناسی ادامه تحصیل بدم ولی متاسفانه وقتی نگاهی به چارت دروس رشته انداختم دیدم که ای دل غافل! کلی واحد عملی و دروس آزمایشگاهی داره. حالا سوالم از دوستان این هست: با توجه به اینکه بنده شاغلم(تا ساعت 2 سر کار هستم) و شرکت در کلاس های عملی دانشگاه پیام نور اجباریه،به نظر شما برای من،زیست شناسی پیام نور خوبه؟ اگر کسی تجربه ای در این زمینه داره ممنون میشم در اختیارم قرار بده. با تشکر

سلام جناب
    مهمترین فاکتور برای انتخاب رشته ، علاقه است ....
    با توجه به علاقه ای که به این رشته داری ، بنده همین رشته رو پیشنهاد میکنم ...
    درمورد واحدهای عملی و آزمایشگاهی : میتونید یک جلسه برید سر کلاس و با استاد مربوطه صحبت کنید ، مطمئنا ایشون هم با شما در این زمینه راه میان و یه راهی جلو پاتون میزارن ( به عنوان مثال دادن چند صفحه تحقیق علمی ، به جای حضور در کلاس ) و ...

موفق باشید.

6. این کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

از این بخش :

ارائه دروس رشته خودتون رو دانلود کنید تو بخش دروس اختیاری تعداد واحد + کل دروس اختیاری رو نوشته
    ممنونم از شما من این ترم اسیب اجتماعی که اختیاریه برداشتم که 9واحد رو تکمیل میکنه یعنی نیازی نیست ترم اخر دفاع مقدس رو بردارم؟(جدیدا اختیاری شده)

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

ممنونم از شما من این ترم اسیب اجتماعی که اختیاریه برداشتم که 9واحد رو تکمیل میکنه یعنی نیازی نیست ترم اخر دفاع مقدس رو بردارم؟(جدیدا اختیاری شده)
    نیازی نیست .....

9. این کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

12 ثبت نام حج عمره دانشجویی سال ۹۲ آغاز شد

به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور : دانشجویان متقاضی در دو گروه مردان و زنان متاهل برای شرکت در این سفر می‌توانند با مراجعه به سایت اینترنتی ستاد حج و زیارت دانشجویی به نشانی labbayk.com برای ثبت‌نام اقدام کنند.

ثبت‌نام دانشجویان برای سفر به حج عمره تا روز چهارشنبه ۱۵ آبان‌ ادامه دارد و تاکنون ۱۷ هزار ظرفیت برای عمره دانشجویی سال ۹۲ در نظر گرفته شده که از این تعداد حدود ۲ هزار سهمیه به اساتید تعلق می‌گیرد.

ثبت نام عمره دانشجویی از امروز، ۵ آبان به مدت ۱۰ روز آغاز شده و تا ۱۵ آبان ادامه خواهد داشت.

قرعه‌کشی برای انتخاب نهایی عمره‌گذاران دانشجویی سال ۹۲ در روزهای ۱۹ و ۲۰ آبان انجام می‌شود و دانشجویان ثبت‌نام‌کننده می‌توانند برای مشاهده نتایج نهایی قرعه‌کشی به سایت ستاد حج و زیارت دانشجویی مراجعه کنند.
    زمان پیشنهادی اعزامی ستاد، اوایل اسفند عنوان شد و به احتمال قوی ابتدای اسفند اعزام ها آغاز شده و تا پایان اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت.

مبلغ ثبت نام توسط سازمان حج مشخص می شود و ستاد عمره در این قضیه دخالتی ندارد ولی بعد از مشخص شدن مبلغ، ستاد عمره دانشجویی سعی خواهد کرد با فراهم کردن تسهیلات تخفیف هایی را ایجاد کند.​

پروفشنال rezarrrr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

سلام دوستان یه مشکلی برام پیش اومده
    2 هفته پیش رفتم واحد اموزش برای این که برنامه کلاس ها رو که رو هم افتاده بود رو درست کنن طرف برگه انتخاب واحدم رو گرفت که از رو اون درستش کنه
    الان بعد 2 هفته رفتم یه پرینت از رو انتخاب واحدم بگیرم که دیدم به جای آمار 1 برام آمار 2 رو زده
    رفتم واحد اموزش بعد کلی تهمت زدن به من گفتن شاید بتونن یه کاریش بکنن و اون برگه رو هم گرفتن گفتن خوش اومدی
    به نظرتون میتونن کاری بکنن؟مشکلی که خودشون برام ایجاد کردن رو گردن نمیگیرن من هم سندی ندارم که راست میگم

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

سلام دوستان یه مشکلی برام پیش اومده
    2 هفته پیش رفتم واحد اموزش برای این که برنامه کلاس ها رو که رو هم افتاده بود رو درست کنن طرف برگه انتخاب واحدم رو گرفت که از رو اون درستش کنه
    الان بعد 2 هفته رفتم یه پرینت از رو انتخاب واحدم بگیرم که دیدم به جای آمار 1 برام آمار 2 رو زده
    رفتم واحد اموزش بعد کلی تهمت زدن به من گفتن شاید بتونن یه کاریش بکنن و اون برگه رو هم گرفتن گفتن خوش اومدی
    به نظرتون میتونن کاری بکنن؟مشکلی که خودشون برام ایجاد کردن رو گردن نمیگیرن من هم سندی ندارم که راست میگم

سلام
    میشه بیشتر توضیح بدی؟
    چطوری برات آمار2 رو ورداشته؟ آمار 1 رو ترم قبلی افتادی؟ الان همزمان باهم ورداشته یا فقط آمار2؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض آغاز ثبت نام هفدهمین دوره ازدواج دانشجویی / ویژه برنامه های این دوره

به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور : هفدهمین دوره ازدواج دانشجویی، همراه با سفر زیارتی – آموزشی به مشهد مقدس به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها برگزار می شود و در این دوره جشنواره‌ها و مسابقات فرهنگی مختلفی نیز برای زوج های دانشجو برگزار خواهد شد.

مدت ثبت نام از اول آبان ماه به مدت ۲۰ روز خواهد بود و این دوره ازدواج دانشجویی شامل زوج هایی است که تاریخ عقد آنها از ۱ مهر ۱۳۹۱ تا ۳۰ مهر ۱۳۹۲ است.

تاریخ ثبت نام از ۱ آبان ماه ۹۲ لغایت ۲۰ آبان ماه ۹۲ خواهد بود.

علاقمندان جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر می توانند از امروز چهارشنبه اول آبان ماه به پایگاه اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به نشانی nahad.ir مراجعه کنند.

ویژه برنامه های این دوره:
    ۱- سفرهای زیارتی مشهد مقدس (همسفر تا بهشت)
    ۲- برگزاری کارگاه های آموزشی در دانشگاه های سراسر کشور
    ۳- اجرای برنامه های متعدد و متنوع فرهنگی و مسابقات کتابخوانی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •