دوستان یکی لطفا منو راهنمایی کنه .
نا محدود برنزی 1 مگابایات یا نا محدود طلایی 512 ؟ کدوم آیا ؟ کدومشون سرعت دانلودش بیشتره ؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
دوستان یکی لطفا منو راهنمایی کنه .
نا محدود برنزی 1 مگابایات یا نا محدود طلایی 512 ؟ کدوم آیا ؟ کدومشون سرعت دانلودش بیشتره ؟
من دانلودم بشدت زیاده و کلا کارم با اینترنته . دانلود شبانه برام خیلی مهمه . میخوام دو مگ ده گیگ بخرم . قیمتش زیاد بالا نیست چهل تومن ایناست . ولی تنها چیزی که مهمه برام این شرکت هم مثل شاتل یا مخابرات سارق نباشه . یعنی رسما این شاتل و مخابرات از نوادگان چهل دزد بغداد هستن . امروز زنگ زدم بهشون . طرف آدم نسبتا منطقی ای بود . گفت که تو زمان پر فشار ممکنه یه کم افت داشته باشیم ولی در کل اونطوری نیست که کلا دانلود شبانه اتون سرعتش بیست کیلو بایت باشه . گفت زمان پر فشار هم در کمترین حالت برا سرویس دومگ ، کمتر از صد و پنجاه نمی شه( البته در کل اینجا ایرانه و به حرفشون اعتباری نیست ) .دوستان لطفا با شناختی که از خدمات این شرکت دارید کمی راهنمایی بکنید.
سردرد گرفتم از بس شرکت های مختلف تست کردم سر درد گرفتم . هفت ساله اینترنت پر سرعت دارم یه شرکت فقط بود که اینترنتش واقعا اینترنت بود اونم غیرقانونی میداد . بقیه هرچی دادن مزخرف بوده . انگار اشکال از قانونمونه !!
چرا؟!!
حالا کجا؟
از آسیاتک راضی هستم خیلی مخصوصا پشتیبانی ولی به دلیل برخورد شدید به خالی شده خزانه چون مخابرات سرویس نا محدودش ارزونه باید اونجا برم هنوزم شک دارم.چون شانسی برای یه نفر خوبه برای یه نفر دیگه افتضاح.خودم توش موندم.میتونم 128 بگیرم ولی سرعتش زیاد پایینه آسیاتک رو میگم.
زنگ بزن پشتیبانی چک کنن اون 10 تومنو واسه همین میگیرن دیگه
ا مگ 100 تا 110 سرعتشه، 512 طلایی تو 28 گیگ هدیه سرعت بین 200 تا 300 بعدش 50 تا 60
با اون قسمت بلد مخالفم الان 90% کسایی که سرویس 2مگ دارن سرعتشون رو 120، البته تو تعطیلات اینجوری شده قبلا سرعت تو ساعات رایگان رو 250 بود (البته گفتن بعد از تعطیلات درست میشه)
من که تا حالا دزدی ازشون ندیدم، به نظر من بهترین isp موجوده(البته نه از نظر پینگ)
پس فعلا تا بعد تعطیلات صبر میکنم . از این مخابرات سارق هم فعلا 15 روز باقی مونده .
پینگتون چنده برا گوگل ؟؟
اقا من نخوام کسی راهنمای نصب باشه باید چیکا کنم؟! ۷تومن زوری باید بدیییی
بله مخابرات مثل هندونه در بستست
ایشالا که برای شما هندونش قرمز و شیرین باشه![]()
خوبه شما 7000 تومن میدی زمان ما 9500 بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)