تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 976 از 3745 اولاول ... 4768769269669729739749759769779789799809861026107614761976 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,751 به 9,760 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه MJ-RAIDEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان یکی لطفا منو راهنمایی کنه .
    نا محدود برنزی 1 مگابایات یا نا محدود طلایی 512 ؟ کدوم آیا ؟ کدومشون سرعت دانلودش بیشتره ؟

داره خودمونی میشه POLAAB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من دانلودم بشدت زیاده و کلا کارم با اینترنته . دانلود شبانه برام خیلی مهمه . میخوام دو مگ ده گیگ بخرم . قیمتش زیاد بالا نیست چهل تومن ایناست . ولی تنها چیزی که مهمه برام این شرکت هم مثل شاتل یا مخابرات سارق نباشه . یعنی رسما این شاتل و مخابرات از نوادگان چهل دزد بغداد هستن . امروز زنگ زدم بهشون . طرف آدم نسبتا منطقی ای بود . گفت که تو زمان پر فشار ممکنه یه کم افت داشته باشیم ولی در کل اونطوری نیست که کلا دانلود شبانه اتون سرعتش بیست کیلو بایت باشه . گفت زمان پر فشار هم در کمترین حالت برا سرویس دومگ ، کمتر از صد و پنجاه نمی شه( البته در کل اینجا ایرانه و به حرفشون اعتباری نیست ) .دوستان لطفا با شناختی که از خدمات این شرکت دارید کمی راهنمایی بکنید.

سردرد گرفتم از بس شرکت های مختلف تست کردم سر درد گرفتم . هفت ساله اینترنت پر سرعت دارم یه شرکت فقط بود که اینترنتش واقعا اینترنت بود اونم غیرقانونی میداد . بقیه هرچی دادن مزخرف بوده . انگار اشکال از قانونمونه !!

داره خودمونی میشه nana51's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    026

پيش فرض

سلام دوستان
    من نیومده باید برم
    چرا؟!!
    حالا کجا؟

4. این کاربر از nana51 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

از آسیاتک راضی هستم خیلی مخصوصا پشتیبانی ولی به دلیل برخورد شدید به خالی شده خزانه چون مخابرات سرویس نا محدودش ارزونه باید اونجا برم هنوزم شک دارم.چون شانسی برای یه نفر خوبه برای یه نفر دیگه افتضاح.خودم توش موندم.میتونم 128 بگیرم ولی سرعتش زیاد پایینه آسیاتک رو میگم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    026

پيش فرض

اومدم آسیاتک ، سرویس چابک نامحدود ، میگن وصل شده ولی چراغ لینک اصلا ثابت نمیشه ، چشمک میزنه فقط ...
    مستقیم از بیرون هم وصلیدم نشد که نشد ، کسی این مشکل رو نداشته ؟
    زنگ بزن پشتیبانی چک کنن اون 10 تومنو واسه همین میگیرن دیگه

دوستان یکی لطفا منو راهنمایی کنه .
    نا محدود برنزی 1 مگابایات یا نا محدود طلایی 512 ؟ کدوم آیا ؟ کدومشون سرعت دانلودش بیشتره ؟
    ا مگ 100 تا 110 سرعتشه، 512 طلایی تو 28 گیگ هدیه سرعت بین 200 تا 300 بعدش 50 تا 60

7. این کاربر از nana51 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    026

پيش فرض

من دانلودم بشدت زیاده و کلا کارم با اینترنته . دانلود شبانه برام خیلی مهمه . میخوام دو مگ ده گیگ بخرم . قیمتش زیاد بالا نیست چهل تومن ایناست . ولی تنها چیزی که مهمه برام این شرکت هم مثل شاتل یا مخابرات سارق نباشه . یعنی رسما این شاتل و مخابرات از نوادگان چهل دزد بغداد هستن . امروز زنگ زدم بهشون . طرف آدم نسبتا منطقی ای بود . گفت که تو زمان پر فشار ممکنه یه کم افت داشته باشیم ولی در کل اونطوری نیست که کلا دانلود شبانه اتون سرعتش بیست کیلو بایت باشه . گفت زمان پر فشار هم در کمترین حالت برا سرویس دومگ ، کمتر از صد و پنجاه نمی شه( البته در کل اینجا ایرانه و به حرفشون اعتباری نیست ) .دوستان لطفا با شناختی که از خدمات این شرکت دارید کمی راهنمایی بکنید.

سردرد گرفتم از بس شرکت های مختلف تست کردم سر درد گرفتم . هفت ساله اینترنت پر سرعت دارم یه شرکت فقط بود که اینترنتش واقعا اینترنت بود اونم غیرقانونی میداد . بقیه هرچی دادن مزخرف بوده . انگار اشکال از قانونمونه !!
    با اون قسمت بلد مخالفم الان 90% کسایی که سرویس 2مگ دارن سرعتشون رو 120، البته تو تعطیلات اینجوری شده قبلا سرعت تو ساعات رایگان رو 250 بود (البته گفتن بعد از تعطیلات درست میشه)
    من که تا حالا دزدی ازشون ندیدم، به نظر من بهترین isp موجوده(البته نه از نظر پینگ)

داره خودمونی میشه POLAAB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

با اون قسمت بلد مخالفم الان 90% کسایی که سرویس 2مگ دارن سرعتشون رو 120، البته تو تعطیلات اینجوری شده قبلا سرعت تو ساعات رایگان رو 250 بود (البته گفتن بعد از تعطیلات درست میشه)من که تا حالا دزدی ازشون ندیدم، به نظر من بهترین isp موجوده(البته نه از نظر پینگ)
    پس فعلا تا بعد تعطیلات صبر میکنم . از این مخابرات سارق هم فعلا 15 روز باقی مونده .
    پینگتون چنده برا گوگل ؟؟

پروفشنال zerolight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Apple California

پيش فرض

اقا من نخوام کسی راهنمای نصب باشه باید چیکا کنم؟! ۷تومن زوری باید بدیییی

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    026

پيش فرض

از آسیاتک راضی هستم خیلی مخصوصا پشتیبانی ولی به دلیل برخورد شدید به خالی شده خزانه چون مخابرات سرویس نا محدودش ارزونه باید اونجا برم هنوزم شک دارم.چون شانسی برای یه نفر خوبه برای یه نفر دیگه افتضاح.خودم توش موندم.میتونم 128 بگیرم ولی سرعتش زیاد پایینه آسیاتک رو میگم.
    بله مخابرات مثل هندونه در بستست
    ایشالا که برای شما هندونش قرمز و شیرین باشه

12. این کاربر از nana51 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    026

پيش فرض

اقا من نخوام کسی راهنمای نصب باشه باید چیکا کنم؟! ۷تومن زوری باید بدیییی
    خوبه شما 7000 تومن میدی زمان ما 9500 بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •