باتشکر از شما
سرعت کامپیوتر من کم هست اگر بتونم از ورژن 9 استفاده کنم خوبه ضمنا باتوجه به ورژن 9 می توانم آپدیت 8استفاده کنم ، لطفا باتوجه به ورژن 9 سوالات بالا را پاسخ دهید .
باتشکر
متوجه نشدم که بالاخره چکار میکنید، اگر ورژن آخر رو نصب میکنید که ورژن آخر کاسپر 2012 و به اختصار 12 هست و 9 نیست.
ورژن های جدیدتر هم، سبک تر هستند و بیشتر به درد سرعت کم کامپیوتر شما میخورند.
آپدیت های هر ورژن هم اصولا مخصوص همون ورژن هستند و اگر هم به ورژن پایین یا بالاتر از خودشون بخورند توصیه به انجام این کار نمیشه.
اگر ورژن آخر رو نصب کردید که با توجه به پاک کردن کامل ورژن 8، مشکل حجیم بودن فایل هاتون برطرف میشه و برای
تهیه پوشه پشتیبان آپدیت به مسیر تنظیمات کاسپر در بخش آپدیت برید و تیک گزینه copy updates to folder
بزنید و برای استفاده مجدد و یا استفاده در یک سیستم دیگه از این پوشه، در همون بخش و در قسمت
update source آدرس پوشه رو به عنوان سرور آپدیت به کاسپ معرفی کنید.
اگر هم این 5 ماه رو از همون ورژن 8 استفاده میکنید این دو پست رو بخونید.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من میخواستم Kaspersky Internet Security 2012 12.0.0.374 - Final را نصب کنم ولی دیدم بعضی از بچه ها گفتن که سرعت سیستم خیلی کم شده؟ تا چه حد این درسته؟
من قبلا comodo داشتم که رسما ... شدم. از بس به همه چیز گیر میده این کاسپر هم همین طوره یا نه؟
سرعت اینترنت را کم می کنه یانه؟
در مورد کم شدن سرعت اینترنت نخیر، هیچ بحث تایید شده ای وجود نداره.
ولی روی سرعت کامپیوتر درسیستم های ضعیف ممکنه تاثیر داشته باشه یا خوب کار نکنه که میتونید امتحان کنید ببینید به مشکل بر میخورید یا نه.
در مورد گیر دادن هم معیار برا کاربرای مختلف متفاوت هست و این رو هم باید امتحان کنید ببینید از نحوه تعاملش با کاربر راضی هستید یا نه. ولی در کل نسبت به انتی ویروسی مثل ناد 32 ، سوالات بیشتری رو حین نصب یا اجرای برنامه ها میپرسه.