تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 976 از 1081 اولاول ... 47687692696697297397497597697797897998098610261076 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,751 به 9,760 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

باتشکر از شما

سرعت کامپیوتر من کم هست اگر بتونم از ورژن 9 استفاده کنم خوبه ضمنا باتوجه به ورژن 9 می توانم آپدیت 8استفاده کنم ، لطفا باتوجه به ورژن 9 سوالات بالا را پاسخ دهید .

باتشکر
    متوجه نشدم که بالاخره چکار میکنید، اگر ورژن آخر رو نصب میکنید که ورژن آخر کاسپر 2012 و به اختصار 12 هست و 9 نیست.

ورژن های جدیدتر هم، سبک تر هستند و بیشتر به درد سرعت کم کامپیوتر شما میخورند.

آپدیت های هر ورژن هم اصولا مخصوص همون ورژن هستند و اگر هم به ورژن پایین یا بالاتر از خودشون بخورند توصیه به انجام این کار نمیشه.

اگر ورژن آخر رو نصب کردید که با توجه به پاک کردن کامل ورژن 8، مشکل حجیم بودن فایل هاتون برطرف میشه و برای
    تهیه پوشه پشتیبان آپدیت به مسیر تنظیمات کاسپر در بخش آپدیت برید و تیک گزینه copy updates to folder
    بزنید و برای استفاده مجدد و یا استفاده در یک سیستم دیگه از این پوشه، در همون بخش و در قسمت
    update source آدرس پوشه رو به عنوان سرور آپدیت به کاسپ معرفی کنید.

اگر هم این 5 ماه رو از همون ورژن 8 استفاده میکنید این دو پست رو بخونید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دوستان من میخواستم Kaspersky Internet Security 2012 12.0.0.374 - Final را نصب کنم ولی دیدم بعضی از بچه ها گفتن که سرعت سیستم خیلی کم شده؟ تا چه حد این درسته؟
    من قبلا comodo داشتم که رسما ... شدم. از بس به همه چیز گیر میده این کاسپر هم همین طوره یا نه؟
    سرعت اینترنت را کم می کنه یانه؟
    در مورد کم شدن سرعت اینترنت نخیر، هیچ بحث تایید شده ای وجود نداره.

ولی روی سرعت کامپیوتر درسیستم های ضعیف ممکنه تاثیر داشته باشه یا خوب کار نکنه که میتونید امتحان کنید ببینید به مشکل بر میخورید یا نه.

در مورد گیر دادن هم معیار برا کاربرای مختلف متفاوت هست و این رو هم باید امتحان کنید ببینید از نحوه تعاملش با کاربر راضی هستید یا نه. ولی در کل نسبت به انتی ویروسی مثل ناد 32 ، سوالات بیشتری رو حین نصب یا اجرای برنامه ها میپرسه.

2. 2 کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض مثاث زرد کاسپر

سلام
    روی ایکن کاسپر تو گوشه سمت راست تسک بار یه علامت مثلث زرد رنگ که توش علامت تعجبه "!" درست شده. مشکلش چیه ؟چجور رفعش کنم؟ اصلا با این حالت کار میکنه یا از کار افتاده ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه MeHrDaD-91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در مورد کم شدن سرعت اینترنت نخیر، هیچ بحث تایید شده ای وجود نداره.

ولی روی سرعت کامپیوتر درسیستم های ضعیف ممکنه تاثیر داشته باشه یا خوب کار نکنه که میتونید امتحان کنید ببینید به مشکل بر میخورید یا نه.

در مورد گیر دادن هم معیار برا کاربرای مختلف متفاوت هست و این رو هم باید امتحان کنید ببینید از نحوه تعاملش با کاربر راضی هستید یا نه. ولی در کل نسبت به انتی ویروسی مثل ناد 32 ، سوالات بیشتری رو حین نصب یا اجرای برنامه ها میپرسه.
    آقا خیلی ممنون که جواب دادی.
    حالا نگفتی این ورژنی که می خوام بگیرم خوبه یا نه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آقا خیلی ممنون که جواب دادی.
    حالا نگفتی این ورژنی که می خوام بگیرم خوبه یا نه؟
    بله، آخرین ورژنش هست و مشکل خاصی هم نداره.

6. 2 کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام . خسته نباشید.
    من یه سوالی دارم که اگه یکی جواب منو بده یک دنیا ممنونش میشم.
    من سال گذشته CD ارجینال کاسپر اسکای 2010 رو برای یک pc به قیمت 40000 تومان برای لپ تاپم که ویندوزش 7 هست خریدم و تا 6 روز دیگه اعتبارش به پایان میرسه.
    از 2 هفته پیش هم یک پیغام میده که اعتبارت داره تموم میشه. از اونجایی که با این آنتی ویروس تا به حال کار نکردم می خواستم بدونم چه جوری میشه ورژن 2011 رو پیدا کنم و 1 ساله بریزم رو لپ؟ آیا اصلا امکانش هست بدون اینکه نسخه 2011 رو از بیرون خریداری کنم و نزدیک 50000 تومان پول بدم از طریقی دیگر اقدام کنم یا خیر؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    روی ایکن کاسپر تو گوشه سمت راست تسک بار یه علامت مثلث زرد رنگ که توش علامت تعجبه "!" درست شده. مشکلش چیه ؟چجور رفعش کنم؟ اصلا با این حالت کار میکنه یا از کار افتاده ؟
    چه ورژنی رو دارید ؟ ماوس رو روی آیکون نگه دارید و ببینید پیغام ارور مربوطه چیه. یا اینکه در صفحه اصلی کاسپر روی قسمتی که به رنگ زرد یا قرمز در اومده کلیک کنید و پیغام هاش رو بخونید یا یک عکس از اون قسمت اینجا بذارید.

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام . خسته نباشید.
    من یه سوالی دارم که اگه یکی جواب منو بده یک دنیا ممنونش میشم.
    من سال گذشته CD ارجینال کاسپر اسکای 2010 رو برای یک pc به قیمت 40000 تومان برای لپ تاپم که ویندوزش 7 هست خریدم و تا 6 روز دیگه اعتبارش به پایان میرسه.
    از 2 هفته پیش هم یک پیغام میده که اعتبارت داره تموم میشه. از اونجایی که با این آنتی ویروس تا به حال کار نکردم می خواستم بدونم چه جوری میشه ورژن 2011 رو پیدا کنم و 1 ساله بریزم رو لپ؟ آیا اصلا امکانش هست بدون اینکه نسخه 2011 رو از بیرون خریداری کنم و نزدیک 50000 تومان پول بدم از طریقی دیگر اقدام کنم یا خیر؟
    درست متوجه سوالتون نشدم. نسخه 2011 رو که راحت میتونید از سایت کاسپر دانلود کنید.ضمن این که ورژن اخر هم الان 2012 هست.
    ولی با سریالی که 6 روز دیگه اعتبارش تموم میشه چجوری میخواید یک ساله بریزیدش رو لپ تاپ ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه MeHrDaD-91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ببخشید چطور می تونم از فایل آپدیت کپی بگیرم؟
    در ضمن این حالت Game Mode را چجوری باید فعلا کرد؟ تو قسمت Advanced Settings>Gaming Profile رفتم و تیک گزینش را زدم یعنی الان فعال شده؟
    Last edited by MeHrDaD-91; 14-07-2011 at 19:52.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

[QUOTE=omid-p30;6263933]درست متوجه سوالتون نشدم. نسخه 2011 رو که راحت میتونید از سایت کاسپر دانلود کنید.ضمن این که ورژن اخر هم الان 2012 هست.
    ولی با سریالی که 6 روز دیگه اعتبارش تموم میشه چجوری میخواید یک ساله بریزیدش رو لپ تاپ ؟

نسخه 2010 که سال گذشته ریختم روی لپ تا 6 روز دیگه 1 سالش تموم میشه. می خواستم بدونم بعد اینکه اعتبارش به پایان رسید. باید چه کار کنم؟
    از طریق خود سایت کاسپر میشه ورژن 2011 رو دانلود کرد؟ یعنی نیازی نیست که سی دی ارجینال رو تهیه کنم؟ بعد این به صورت تریال و 30 روزه هست یا 1 ساله؟
    همینطور برای نصب باید این نسخه Uninstal بشه یا نه؟
    اگه میشه یه کم راهنمایی دقیق تر بفرمایید.
    با تشکر.

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ببخشید چطور می تونم از فایل آپدیت کپی بگیرم؟
    در ضمن این حالت Game Mode را چجوری باید فعلا کرد؟ تو قسمت Advanced Settings>Gaming Profile رفتم و تیک گزینش را زدم یعنی الان فعال شده؟
    برای تهیه پوشه پشتیبان آپدیت به مسیر Settings کاسپر و بعد به بخش Update برید و تیک گزینه
    copy updates to folder
    رو بزنید و برای استفاده مجدد و یا استفاده در یک سیستم دیگه از این پوشه، در همون بخش و در قسمت
    update source آدرس پوشه رو به عنوان سرور آپدیت به کاسپر معرفی کنید.
    برای آپدیت های بعدی از اینترنت هم، سرور رو دوباره به حالت اول برگردونید.

با گیم مود تا حالا کار نکردم ولی خب برا فعال شدن به نظر همون گزینه رو باید تیک زد و اوکی کرد.

[QUOTE=marmir;6264469]
    درست متوجه سوالتون نشدم. نسخه 2011 رو که راحت میتونید از سایت کاسپر دانلود کنید.ضمن این که ورژن اخر هم الان 2012 هست.

نسخه 2010 که سال گذشته ریختم روی لپ تا 6 روز دیگه 1 سالش تموم میشه. می خواستم بدونم بعد اینکه اعتبارش به پایان رسید. باید چه کار کنم؟
    از طریق خود سایت کاسپر میشه ورژن 2011 رو دانلود کرد؟ یعنی نیازی نیست که سی دی ارجینال رو تهیه کنم؟ بعد این به صورت تریال و 30 روزه هست یا 1 ساله؟
    همینطور برای نصب باید این نسخه Uninstal بشه یا نه؟
    اگه میشه یه کم راهنمایی دقیق تر بفرمایید.
    با تشکر.
    تمامی محصولات کاسپر رو میشه از سایت کاسپر به طور رایگان دانلود کرد و اون پولی که میپردازید فقط برای در اختیار داشتن سریال فعالسازی و همینطور بهره مندی از خدمات پشتیبانی کاسپر هست.

نسخه 2011 و یا 2012 رو که نصب کنید تا 30 روز امکان استفاده رایگان وجود داره و بعد از اون یا باید سریالش رو خریداری کنید یا از کلید های غیر قانونی موجود در اینترنت استفاده کنید.

برای استفاده از یک ورژن بالاتر قطعا باید ورژن قبلی رو اول پاک کرده باشید.

13. 2 کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •