سلام تو error scan چند تا بلاک آخر مشکل داره با نرم افزار hdd regenerator فقط در حالت اسکن خالی هارد رو اسکن کنید نتیجرو بگید
سلام تو error scan چند تا بلاک آخر مشکل داره با نرم افزار hdd regenerator فقط در حالت اسکن خالی هارد رو اسکن کنید نتیجرو بگید
hdd regenerator که هارد 4 ترابایت رو نمیشناسه چجوری این کارو بکنم؟
صفحه قبل ، پست 9749# را هم مطالعه كنيد .
یعنی تو تب اhealth گزینه nomber of hours in power on state :19603 (816 days نشانگر مدت واقعی کارکرد هارد هست؟
با تشکر از پاسخ شما
پاور نداره .پرتابل هستش. کابل دیتا رو عوض کردم جواب نداد و میدونم کابل سالم هستش.
بله فک کنم ضربه خورده.
شما جای مطمئنی میشناسید برای تعمیر هارد ؟
بله ؛ Power on Hours count نشاندهنده كاركرد هارد ديسك هست . با توجه به Attributeـهايي مثل Start/Stop Count و يا Power Cycle Count كه چندان زياد هم نيست نشاندهنده اين هست كه هارد ديسك مورد نظر بيوقفه در حال كار بوده و خيلي كم خاموش شده يا به حالت Sleep رفته (مثلاً سروري كه بصورت بصورت 24 ساعته روشن بوده) .
نكته : استاندارد واحدي در مورد Power On Hours Count در بين سازندگان وجود ندارد . ممكن هست هر يك ساعت به عدد آن اضافه شود يا اينكه در مدت زمان كمتر يا بيشتري (مثلاً هر نيم ساعت يا هر دو ساعت) به عدد آن اضافه شود . خودتان ميتوانيد تست كنيد ، مثلاً پنج ساعت سيستمتان را روشن بذاريد و ببينيد چقدر افرايش داشته . اگر در اين مدت پنج ساعته پنج واحد افزايش داشته پس هر يك ساعت يك بار هست .
پست 570# ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را هم مطالعه كنيد كه توضيحاتي دراين باره دادم .
اینم تست قسمت انتهایی هارد با HDD Scan
توو عکس دوم معلومه که سرعت خیلی میاد پایین.
حالا به نظرتون هارد مشکل داره؟
گارانتی اینو قبول میکنه؟
آخه هارد بد سکتور نداره و سرعت رایت هم خوبه فقط سرعت خواندن 20 گیگ انتهای هارد خیلی میاد پایین
![]()
به تعداد نسبتاً زيادي Delay Sector دارد (سكتورهايي كه زمان پاسخگويي آنها بيشتر از پانصد ميلي ثانيه هست) يك سكتور كه Bad گزارش شده . معلوم نيست مشكل از مدياي قسمتهاي خاصي از هارد ديسك هست يا اينكه مشكلات ديگري دارد (بايد چكهاي بيشتري با ابزارهاي خاص انجام شود) . پيشنهاد ميكنم بفرستيد گارانتي و صحبت كنيد . اگر تعويض نكردند قسمتي از حجم انتهايي را بصورت Unallocated دربياريد تا از آن استفاده اي نشود (فضاي پارتيشن بندي شده) .
سلام
خواهشا کمک کنین
من دوتا هارد وسترن گرین دارم یه هارد 1ترا و یه دونه 2ترا که 2ترا که چندتا بدسکتور داشت
و وقتی داشتم داخل هارد قدم میزدم (2ترا)کامپیوتر کلا هنگ کرد و درست نشد مجبور شدم ریستارت کنم
ولیییییییی
وقتی ریست کردم هارد 2 ترامو دیگه نشناختتت
هرکاری کردم (کابل ساتا کابل برق عوض کردم) فایده نداشت
کمک کنین لطفا![]()
تو disk managment هم اثری ازش نیست ؟ اگه نیست برق هارد رو که وصل میکنید موتور هارد کار میکنه؟؟ هارد در بایوس دیتکت میشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)