تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 976 از 1174 اولاول ... 47687692696697297397497597697797897998098610261076 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,751 به 9,760 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض پلگرینی: رویای من به حقیقت پیوست

به گزارش RmadridFC: مربی جدید رئال مادرید می‌گوید چقدر از پیوستن به این تیم خوشحال است.

مانوئل پلگرینی فاش کرده که همواره رویای حضور در رئال مادرید را داشته و حالا به این رویا دست یافته. این مربی شیلیایی از سوی فلورنتینو پرس رییس جدید رئال مادرید برگزیده شده. او پیش از این هدایت ویارئال را به عهده داشت و این تیم کوچک والنسیایی را تبدیل به تیمی مدعی ساخت

. اکنون پلگرینی قصد دارد یکی از بزرگ ترین تیم‌های دنیا را متحول کند. او که چند ساعت پس از انتخاب پرس به عنوان مربی رئال برگزیده شد می‌گوید: «دشوار می‌توانم احساسات و غرور خود را از این که مهم‌ترین باشگاه دنیا من را خواسته شرح دهم. 23 سال پیش وقتی مربی‌گری را شروع کردم گفتم روزی به رئال مادرید خواهم رفت. حالا در زمانی مناسب به این باشگاه آمدم و می‌دانم بهترین فرد برای هدایت این تیم هستم. رئال طوری بازی خواهد کرد که شایسته هواداران باشد.»

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

اولین مصاحبه ی ویژه ی مربی جدید با تلویزیون باشگاه اولین مصاحبه ی ویژه ی مانوئل پیگرینی به عنوان مربی جدید رئال مادرید

کلوپ هواداران رئال مادرید در ایران:

به رئال مادرید خوش آمدید.
    خیلی ممنون.من حتی ساعاتی بعد از حضورم در اینجا احساس خوبی در خانه داشتم و از امضای این قرارداد بسیار راضی و خشنودم.

اولین ساعات شما به عنوان مربی جدید در اینجا چگونه سپری شد؟
    احساس شگفت انگیزی بود چرا که همه ی مربیان عاشق این شغل هستند.از این که مسئولیت این پروژه ی عظیم را بر عهده دارم به خودم می بالم.انتظارات بسیاری از من هست که من امیدوارم با ماندنم در اینجا در سالهای طولانی بتوانم آنها را برآورده کنم.

آیا تمام مربیان از جایی که شروع می کنند در انتها رویای حضور در رئال مادرید را در سر می پرورانند؟
    این یک مسئله ی تصادفی است اما خود من قبلا به آن فکر کرده بودم.هنگامی که کارم را شروع کردم به برادرم گفتم که هیچ کدام از مربیان شیلیایی به چنین جایگاهی نرسیده اند و من هرگز فکر نمی کردم چنین رویداد بزرگی رخ دهد.ما برای رسیدن به بهترین ها تلاش بیساری کردیم.ما برای رسیدن به عناوین قهرمانی در شیلی،ونزوئلا و آرژانتین آنقدر تلاش کردیم که من توانستم به اسپانیا بیایم.اکنون کسانی که مرا می شناسند می دانند که من کسی هستم که می دانم می خواهم چطور تیمم را رهبری کنم.من می خواهم رئال مادرید هم چون دیگر تیم هایم بازی کند.والدانو به من گفت این دقیقا همان چیزی است که برنابئو مشتاق دیدنش است و من در زمان خوبی به اینجا آمده ام.

رئیس باشگاه گفته است شما باید تیم را دوباره به جایگاه جهانی اش بازگردانید.دقیقا همان کاری که با ویارئال و با آن گل های غیر قابل تصور به انجام رساندید.
    هنگامی که من به ویارئال رسیدم همه چیز غیر قابل باور بود.آنها فکر می کردند انتظارات من برای به دست آوردن یک موقعیت بزرگ زیاد از حد است.اما من آدم پر تلاشی هستم و معتقدم که تمام رویاها می توانند به حقیقت بپیوندند.من معتقدم ما می توانیم رئال مادرید را به جایی که تعلق دارد بازگردانیم و این رقابتی بزرگ خواهد بود.

دوست دارید به طرفدارانی که زمانی شما را در ویارئل می دیدند چه بگویید؟
    من از افتخاری که در ویارئال کسب کردیم به خودم افتخار می کنم.من معتقدم رئال مادرید با فوتبال خوب تمام انتظارات را بر آورده خواهد کرد.

شما در بازی خداحافظی زیدان حضور داشتید...
    من در آن بازی به عنوان مربی ویارئال حضور داشتم.من هم چنین در مراسم تقدیر از آلفردو دی استفانو نیز بوده ام...بودن در سانتیگو برنابئو یک هیجان بزرگ است و به عهده گرفتن این مسئولیت افتخار بزرگی است.تیم همیشه برنده خواهد بود چرا که همیشه برنده بوده است.اما من سعی می کنم ایده های جدیدی را ارائه بدهم که باشگاه همیشه به دنبال آن بوده است.

چطور با بازیکنان کنار می آیید؟
    احتمالا من درباره ی روابطم با آنها کار خواهم کرد.من هرگز در صدر نبوده ام و بودن در رئال مادرید نیز این مسئله را تغییر نخواهد داد.این وظیفه ی من نیست تا هر روز در تلویزیون باشم.

با تشکر از شما.
    من هم تشکر می کنم.من در هر صورتی برای بر طرف کردن نیازتان به شما کمک خواهم کرد و از کار برای این باشگاه بسیار خوشحالم.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

رئال بالاتر از بارسلونا

تيم بارسلونا اسپانيا با وجود كسب ۳ جام قهرمانى در سال جارى ميلادى و داشتن بهترين خط حمله، نتوانست به ركورد ۱۰۷ گل رئال مادريد دست يابد. تيم بارسلونا به سرمربيگرى پپ گوارديولا در فصل اخير فوتبال (۲۰۰۹_۲۰۰۸) اسپانيا بازى هاى درخشانى از خود به نمايش گذشت و با داشتن بهترين خط حمله توانست ۱۰۳ گل به ثمر برساند اما در رسيدن به ركورد ۱۰۷ گل رئال مادريد ناكام ماند. رئال مادريد ركورد ۱۰۷ گل را در سال ورزشى ۱۹۹۰-۱۹۸۹ ميلادى را برجا گذشته كه تاكنون پا برجا مانده است.

تيم رئال مادريد در سال ورزشى ۱۹۹۰ - ۱۹۸۹ كه سرمربيگرى آن را جان توشاك ولزى بر عهده داشت و معروف به رئال مادريد »كينتا د بوئيتره بود، توانست ۱۰۷ گل به ثمر برساند. اين نام را در آن سال به خاطر حضور ۵ بازيكن اسپانيايى بوتراگنيو، ميچل، مارتين بازكز، سانچز و پاردزا بر رئال مادريد گذاشته بودند. خاطر نشان مى شود كه هوگو سانچز مهاجم سرشناس سابق رئال مادريد در آن سال ۳۸ گل براى تيم خود به ثمر رساند كه اين ركورد نيز همچنان در تاريخ لاليگا اسپانيا بر جاى مانده است.
    تيم بارسلونا در سال جارى با نمايش بازى هاى زيبا ،مورد تحسين تمام فوتبالدوستان جهان قرار گرفت و توانست ۳ جام سال جارى لاليگا، جام قهرمانان اروپا و جام حذفى اسپانيا را از آن خود كند. بارسلونا با وجود كسب ۳ مقام قهرمانى در يك سال كه هيچ تيم ديگر اسپانيايى موفق به آن نشده بود، نتوانست با به ثمر رساندن ۱۰۵ گل ركورد گل جديدى بر جاى بگذارد. اين در حالى است كه تيم بارسلونا در هفته سى وچهارم لاليگا ۱۰۰ گل به ثمر رسانده بود و ۴ هفته ديگر براى شكستن اين ركورد فرصت داشت اما با پيروزى زودرس در لاليگا از شدت فعاليت خود كاست و در نهايت موفق به ثمر رساندن شمار گل هاى لازم براى بر جاى گذاشتن ركورد جديد نشد. خاطر نشان مى شود كهرئال مادريد در سال مذكور در خانه خود ۷۸ گل و در بيرون از خانه ۲۹ گل به ثمر رسانده بود در حالى كه بارسلونا امسال در خانه خود ۶۱ گل و در بيرون از زمين خود ۴۳ گل به ثمر رسانده است.

کـاربـر بـاسـابـقـه Ahmad-Ra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

خبر آخر حال داد

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

بارسلونا هميشه زير سر رئاله
    حتي اگه توي يه فصل 6 تا جام بگيره(امكانش هست)

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض دونگا: کاکا دررئال خواهد درخشید

به گزارش RmadridFC: مربی برزیل اعتقاد دارد کاکا در صورت حضور در رئال مادرید می‌تواند به درخشش خود ادامه دهد.

کارلوس دونگا مربی تیم ملی برزیل نسبت به تمام شایعاتی که درباره کاکا شنیده می‌شود بی‌تفاوت است. او با این حال می‌گوید کاکا در هر باشگاهی موفق خواهد بود.

رسانه‌های ایتالیا و اسپانیا متقاعد شده‌اند که ستاره میلان در آستانه پیوستن به رئال مادرید است. سه‌شنبه‌شب هم آدریانو گالیانی مدیر میلان از سوی فلورنتینو پرس رییس رئال برای صرف شام به مادرید دعوت شد.

البته کاکا هیچ حرفی نمی‌زند ولی دونگا گفته است: «کاکا کیفیتی والا دارد و می‌تواند بی هیچ مشکلی به بازی در هر کشوری عادت کند. او نشان داده چه کارهایی می‌تواند انجام دهد و اگر در ایتالیا موفق بوده در هر جایی می‌تواند موفق باشد

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض میلان: آمائوری جانشین کاکا می‌شود

میلان قصد دارد پول دریافتی از فروش کاکا را برای خرید یک برزیلی دیگر اختصاص دهد.

سایت گل- در صورتی که کاکا از میلان برود، لئوناردو مربی جدید میلان آمائوری مهاجم یوونتوس را خواهد خرید. میلان قصد دارد آمائوری را به خدمت بگیرد. آنها در تابستان هم خواهان او بودند ولی مهاجم برزیلی به یوونتوس پیوست.

البته یووه قصد فروش او را ندارد چرا که دیوید ترزگه، دیگر مهاجم این تیم احتمالا به زودی از جمعشان جدا خواهد شد. همچنین پیشنهاد 30 میلیون پوندی برای خرید آمائوری چیزی نیست که سران یوونتوس بتوانند آن را به راحتی رد کنند و در صورتی که آمائوری را بفورشند ترزگه را نگاه خواهند داشت.

یوونتوس قرارداد وینچنتزو یاکویینتا را تمدید کرده و در آستانه خرید گوران پاندف از لاتزیو هم هست. اگر پاندف بیاید طرفداران می‌توانند با جدایی آمائوری کنار بیایند. آمائوری در نیم‌فصل اول عالی بود و در نیم‌فصل دوم به دلیل مصدومیت درخشش چندانی نداشت. او در 32 بازی سری A، 12 گل زد.

پروفشنال david23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

سلام بر دوستان عزیز بالاخره بعد از گذشت یک سال با محبت جناب pop محدودیت من برداشته شدو دوباره اومدم من یه زمانی برو بیایی داشتم الان فکر کنم 3 نفر یا چهار نفر منو بشناسن لقب من اون زمانا دیوید بود

کـاربـر بـاسـابـقـه Ahmad-Ra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

در کل خوش برگشتی

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

سلام بر دوستان عزیز بالاخره بعد از گذشت یک سال با محبت جناب pop محدودیت من برداشته شدو دوباره اومدم من یه زمانی برو بیایی داشتم الان فکر کنم 3 نفر یا چهار نفر منو بشناسن لقب من اون زمانا دیوید بود
    آره من یادمه ! خوش اومدی دیوید!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •