داداش اینی که شما گزاشتی دمو هست و دلیل نمیشه که بازی اصلی هم با 3.55 بیاد.اگه درست متوجه شده باشم منظورتونو.
داداش اینی که شما گزاشتی دمو هست و دلیل نمیشه که بازی اصلی هم با 3.55 بیاد.اگه درست متوجه شده باشم منظورتونو.
بله درسته اما مطمئنن یه fix یا Eboot واسش میدن بیرون تا بیاد...
یا اینکه فریمور جدید -- میشه ...
به هر صورت کپی بازی کردن اینارم داره دیگه!!
بالاخره باید یه فرقی بکنه با اونایی که اورجینال بازیی میکنن ...
ه ک کردن یا همون کپی خور کردن کنسول هیچ آسیبی بهش نمیزنه!
از نظر گرافیک هر دو کنسول در یه سطح هستن!
با PS3 فعلا میتونین بازی های چند ماهه پیش رو انجام بدین تا فرمور جدید هم ه ک بشه و بتونین بازی های جدید رو هم انجام بدین!
الان کنسول رو با کاستوم فرمور ها ه ک میکنن!
این قسمت پستتون رو من متوجه نشدم!ایکس باز کیفیتش پایینه نسبت ب این و سگ جون هست اسلیم دا نکنه
ولی اگه منظورتون اینه که X360 کیفیتش پایینه باید بگم که سخت در اشتباهید! از دو الی سه سال پیش تا کنون از نظر سخت افزار کنسول های X360 هیچ مشکل جدی سخت افزاری براشون پیش نیومده! منظورم همون ارور های مرگ از جمله E74 هست! به تازگی هم که سری اسلیمش اومده که فوق العادس!
شما بر خلاف PS3 با X360 به راحتی میتنین بازی های جدید رو باز یکنید.
فک کنم تصویری توضیح بدم بهتره »
این قطعات تو بسته ای هست که به اسم Move با 90 دلار تهیه می کنید »
و قطعه ی بعدی navigation هستش که به صورت جدا تو بسته بندی مجزا با قیمت 30 دلار می تونید تهیه کنید .
اینم لینک آمازون برای خرید navigation
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من PS3 گرفتم راضي هم هستم ورژن 3.55 هك شده هنوز جديداش هك نشده ولي بزودي ميشه تو هر چيزي بخواي
بعد تابستان بخري ارزون تره هر مقداري هم ميخواي بگير 160 يا 320 هارد هم خوبه 1TB بخري خيالتم راحت باشه PS3
حرف نداره بازي انحصاري هم داره در ضمن تو هميشه يه بازي اورجينال تو دستگاهت باشه كه اينم به خاطره هك كه
دستگاه و گول ميزنه![]()
سلام
مرسی از دوستان و شاهین
به تازگی خریدی پس خوبه منم فک کنم پی اس میخرم فقط میترسم مهر اینا فرم ویر 3.55 نباشه و 3.7 هم اون موقع -- نشه یا نشده باشه اصلا
یک دیسک اورجینال همش تو درایو کار میکنه درایو پدرش در نیاره بلو ری هس دیگه یک سوالی درایو سونی مکشی بود دیگه درد سر ایجاد نکرد برات یا برای دوستان مرسی ساخته چینه
مرسی از دوستان
به نظر من به اين زوديا هكش مي كنن در ضمن اگر هم يه 3.55 گيرت نيومد 3.7 دانگرد ميكنن به 3.55 ولي مثل اينكه
هنوز تو ايران خبري ازش نيست (كه اينم تا چند وقت ديگه مياد) اين ديسك كه توش والا يه سري ها مي گن هي توش
ميچرخه ولي فكر نكنم دقيق نميدونم ولي اينم بدون طوريش نميشهمنظورتم از درايور نفهميدم
در كل من كه
راضيم![]()
دوستان کمک کنید.بدجور تو دوراهی موندم . من ps3 . خریدم و 3.55 هست و کپی خور ولی میترسم دیگه کپی خور نشه .. چون بازی جدید تو راهن . فیفا 12 . call of duty . batelfiled3 و توان خرید بازی اورجینال رو هم ندارم / و بازی انحصاری هم ps3 سرتره .
1.آیا ارزش داره بفروشمش و 360 بخرم . مشتری هم دارم 400
2.از فروش ps3 و خرید 360 پشیمون نمیشم .
من اثلا live بازی نمیکنم و اینتزنت خوبی هم ندارم . واسه آنلاین نمیخوام
خدایش بگید نه این فن ps3 یا 360 باشید
ممنون
اول از همه خودت فكر كن كه چي كار داري خودت چي ميخواي
دوما به احتمال زياد فكر كنم هك بشه اين نظر من حالا خودت هر چي دوست داري
سوما اگه دوست داري بازي هاي جديدو زود بازي كني همون xbox360 به دردت ميخوره
چهارماحيف نيست مي خواي بفروشيش
![]()
PS3 رو نگه دار حالشو ببر![]()
بعضي از دستگاه ها ساخت ژاپن هست و بعضي از دستگاه ها ساخت چين هست . براي من ساخت ژاپن هست .
روي بدنه دستگاه مينويسه ساخت كجاست .
من حدس ميزنم كه باندل ساخت چين باشه ، البته حدس ميزنم و مطمئن نيستم .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)