نه بابا،نگران نباش.فقط رو کنسول من ایراد ایجاد کرد،بقیه دارن استفاده می کنن ازش.خیالت راحت باشه
نه بابا،نگران نباش.فقط رو کنسول من ایراد ایجاد کرد،بقیه دارن استفاده می کنن ازش.خیالت راحت باشه
دوستان 360 من 2009 جاسپر هستش.یعنی قطع به یقین lite-on _ه دیگه؟!
پس هنوز 1.61 مخصوصش نیومده؟!
دوستان م نامروز رفتم بازي جديد بخرم فروشنده گفت wave 3 ميخواهي يا wave 4از هر بازي جديد اين دو نوع داشت يعني چي؟ البته من گفتم wave 3 من دو روز پيش به لايو وصل شدم يك اپديتي كرد حالا نميدونو اون چي بود گيج شدم راهنماييم كنيد
![]()
wave 4 از نظر ایمنی در برابر بن شدن،مطمئن تره،چون قفلیه که رو بازی از اول بوده.اما فروشنده ها تو ایران برای اینکه بازی رو بتونن بیشتر بفروشن و راحت اجرا بشه،با یک سری دستکاری،قفل بازیو از wave 4 به wave 3 تبدیل می کنن که این کار باعث می شه امنیت بازی تو محیط لایو کاهش پیدا کنه.
الان هم كه iXtreme 1.61 اومده اصلا بازيي كه تغيير دادن ويوش رو نگيرين ! همون ويو 4 بگيرين خيلي بهتره ! اگه به لايو وصل نميشين كه هوچي !
ببخشید من برای اینکه iXtreme 1.61 داشته باشم باید چی کار کنم ؟
بعدشم من wave 4 احتیاج ندارم چون زیاد لایو بازی نمی کنم آیا به مشکل میخورم؟
نه ! شما اصلا اگه درایو بنکیو یا سامسونگ دارین میتونید iXteme 1.61 نصب کنید و از شر acivate.iso خلاص شید !بعدشم من wave 4 احتیاج ندارم چون زیاد لایو بازی نمی کنم آیا به مشکل میخورم؟
البته بازم میگم در صورتی که لایو باز نیستید ! وگرنه صبر کنید تا iXtreme1.7 بیاد!
ممنون دوست من
1-من از کجا بدونم درایو من چیه تاریخ دستگاه من 1/9/2009
2- این Xtreme1.7 کی میاد؟
3-iXteme 1.61 رو چجوری نصب کنم
4-(و از شر acivate.iso خلاص شید !) این دیگه چیه
ممنون از حوصلتون![]()
1 - مطمنا lite -on هست
2 - معلوم نیست
3 - اموزشش هست
4 - دیسک boot کننده برای اجرای بازی های wave 4
درود بر همه
به نظر شما اگه يارانه ها رو بردارند تاثيري رو قيمت بازي هاي 360 به وجود مياد...؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)