تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما اين تاپيك چطوره ؟؟

راي دهنده
921. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عاليه خيلي بدردم خورد

490 53.20%
  • خوبه ولي سطحش پايينه

174 18.89%
  • زياد جالب نيست

52 5.65%
  • درپيت ترين تاپيك P30world همينه

205 22.26%
صفحه 975 از 983 اولاول ... 475875925965971972973974975976977978979 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,741 به 9,750 از 9822

نام تاپيک: تاپيك مخصوص كانتر (همه چيز درباره كانتر)

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

Counter Strike : Global Offensive که پولیه و تو استیم 15 دلاره . تخفیف اما زیاد میخوره و معمولا تخفیف هاش 75% ـین و کاملا ارزشش رو داره .
    یعنی هنوز کرکی ازش منتشر نشده ؟

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

یعنی هنوز کرکی ازش منتشر نشده ؟
    خیر و احتمالا هیچ وقت هم نمیشه . بازی رو سرور های خود استیم هستش .
    خواستید بخرید همین مدت زمان خوبیه ، چون تو تخفیف های تابستونی استیم هستیم و این مدل بازی ها تا 75% تخفیف میخورن .

3. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت Hoosssein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

دوستان الان من میخوام
    Counter Strike Global Offensive

از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    میخوام بخرم از کدوم بخرم بهتره :؟؟

الان وقتی خریدم باید چیکار کنم داخل استیم ؟
    Last edited by Hoosssein; 18-06-2015 at 15:04.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

دوستان الان من میخوام
    Counter Strike Global Offensive

بخرم

از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینجا کسی خریده ؟

الان وقتی خریدم باید چیکار کنم داخل استیم ؟
    من خودم از این سایت تا حالا نخریدم .
    براتون یکی دو سایت دیگه که میشناسم و معتبرن و خودم خرید داشتم ازشون پ.خ میکنم ، خودتون قیمتا رو مقایسه کنید .
    فقط قبل از هر چیز اینو بگم که همین الآن بازی 50% تخفیف خورده . وقتی میخرید به فروشنده اینو بگید .

کاری که باید بکنید در حالت عادی اینه : فروشنده رو تو یاهو اد میکنید ازش قیمت میگیرید(با توجه به تخفیف و نوسانات قیمتا) . پول رو واریز میکنید(معمولا همین قیمت سایت میشه که فروشنده ها درجا تخفیف رو توش اعمال میکنن . بعضی وقتا هم خودشون بهتون یه لینک مخصوص ریختن پول میدن) . به فروشنده میگید پول رو ریختید . بازی رو میخرن براتون و گیفت میکنن تو استیم . یه ایمیل هم براتون میاد . حالا چندتا راه دارید :
    1 . میتونید برید از تو ایمیل اون لینکی که داده شده رو با وی پـی ان باز کنید و بعد Add to library رو بزنید .
    2 . میتونید وی پـی ان رو روشن کنید و یه راست از داخل خود کلاینت استیم برید بخش Gift ها و Add to library رو بزنید .
    3 . اگه وی پـی ان ندارید ، یه کار دیگه هم میشه کرد : همون لینک ایمیل رو اولش جای http یه https بذارید و با مرورگر بازش کنید . https ـش فیلـتر نیست . بعد باز هم همون Add to library رو میزنید .

اینطوری میره تو لیست بازیاتون و میتونید از داخل استیم تو Library دکمه Install رو بزنید تا شروع به دانلود کنه .

فرآیند خیلی راحتیه و کار سختی نداره اصلا .

6. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

من خودم از این سایت تا حالا نخریدم .
    براتون یکی دو سایت دیگه که میشناسم و معتبرن و خودم خرید داشتم ازشون پ.خ میکنم ، خودتون قیمتا رو مقایسه کنید .
    فقط قبل از هر چیز اینو بگم که همین الآن بازی 50% تخفیف خورده . وقتی میخرید به فروشنده اینو بگید .

کاری که باید بکنید در حالت عادی اینه : فروشنده رو تو یاهو اد میکنید ازش قیمت میگیرید(با توجه به تخفیف و نوسانات قیمتا) . پول رو واریز میکنید(معمولا همین قیمت سایت میشه که فروشنده ها درجا تخفیف رو توش اعمال میکنن . بعضی وقتا هم خودشون بهتون یه لینک مخصوص ریختن پول میدن) . به فروشنده میگید پول رو ریختید . بازی رو میخرن براتون و گیفت میکنن تو استیم . یه ایمیل هم براتون میاد . حالا چندتا راه دارید :
    1 . میتونید برید از تو ایمیل اون لینکی که داده شده رو با وی پـی ان باز کنید و بعد Add to library رو بزنید .
    2 . میتونید وی پـی ان رو روشن کنید و یه راست از داخل خود کلاینت استیم برید بخش Gift ها و Add to library رو بزنید .
    3 . اگه وی پـی ان ندارید ، یه کار دیگه هم میشه کرد : همون لینک ایمیل رو اولش جای http یه https بذارید و با مرورگر بازش کنید . https ـش فیلـتر نیست . بعد باز هم همون Add to library رو میزنید .

اینطوری میره تو لیست بازیاتون و میتونید از داخل استیم تو Library دکمه Install رو بزنید تا شروع به دانلود کنه .

فرآیند خیلی راحتیه و کار سختی نداره اصلا .
    ممنون از راهنماییتون
    فراید خیلی سختی هست

خوب من از پرشین کی خریدم

الان منتظر ایمیل ام

راهی هست زود تر برای ایمیل ام ارسال کنن ؟

بازی حتما باید از استیم دانلود کنم ؟
    Last edited by Hoosssein; 18-06-2015 at 15:41.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون
    فراید خیلی سختی هست

خوب من از پرشین کی خریدم

الان منتظر ایمیل ام

راهی هست زود تر برای ایمیل ام ارسال کنن ؟

بازی حتما باید از استیم دانلود کنم ؟
    قیافش سخته . یه بار که انجامش بدید میبینید هیچ دردسری نداره . من خودم کلی بازی استیم ، ست دوتا 2 ، Steam Wallet خریدم و تا حالا یه بارم مشکلی توش نبوده .
    بهتر بود اول با خود فروشنده حرف میزدید . اونطوری هم سر قیمت دقیق ترید و هم اینکه درجا واستون میفرسته . خودم شخصا همیشه فقط وقتی خرید میکنم که فروشنده آنلاینه .
    بازی فقط تو خود استیم اجرا میشه . ولی برای دانلود دو راه هست :
    1 . از خود استیم دانلود کنید : این که واضحه .
    2 . بک آپشو دانلود کنید : یه سرچ کنید احتمالا لینک راحت گیر بیاد . تو این روش شما یه فایل Rar دانلود میکنی ، بعد اکسترکت میکنی و تو استیم Restore میکنیش . اگه آخرین نسخه باشه ، بعد از ریستور کردن درجا میتونید بازی کنید . اگه نباشه هم اون مقدار باقی مونده رو خود استیم دانلود میکنه .

* طریقه ی ریستور کردن : تو منوی کلاینت استیم Backup and Restore Games رو بزنید و تو صفحه وا شده Restore a previous backup رو بزنید . آدرس پوشه بک آپ رو بدید بهش تا نصبش کنه .

تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

قیافش سخته . یه بار که انجامش بدید میبینید هیچ دردسری نداره . من خودم کلی بازی استیم ، ست دوتا 2 ، Steam Wallet خریدم و تا حالا یه بارم مشکلی توش نبوده .
    بهتر بود اول با خود فروشنده حرف میزدید . اونطوری هم سر قیمت دقیق ترید و هم اینکه درجا واستون میفرسته . خودم شخصا همیشه فقط وقتی خرید میکنم که فروشنده آنلاینه .
    بازی فقط تو خود استیم اجرا میشه . ولی برای دانلود دو راه هست :
    1 . از خود استیم دانلود کنید : این که واضحه .
    2 . بک آپشو دانلود کنید : یه سرچ کنید احتمالا لینک راحت گیر بیاد . تو این روش شما یه فایل Rar دانلود میکنی ، بعد اکسترکت میکنی و تو استیم Restore میکنیش . اگه آخرین نسخه باشه ، بعد از ریستور کردن درجا میتونید بازی کنید . اگه نباشه هم اون مقدار باقی مونده رو خود استیم دانلود میکنه .

* طریقه ی ریستور کردن : تو منوی کلاینت استیم Backup and Restore Games رو بزنید و تو صفحه وا شده Restore a previous backup رو بزنید . آدرس پوشه بک آپ رو بدید بهش تا نصبش کنه .

فروشگاه اینترنتی هست قیمت که میخواد بفروشه گذاشته دیگه !!

خوب پس باید از استیم دانلود کنیم دیگه
    راستی اینجا دکمه تشکر نداره ؟

اینا یاهو ندارن ! : ِD
    Last edited by Hoosssein; 18-06-2015 at 16:03.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

فروشگاه اینترنتی هست قیمت که میخواد بفروشه گذاشته دیگه !!

خوب پس باید از استیم دانلود کنیم دیگه
    راستی اینجا دکمه تشکر نداره ؟

اینا یاهو ندارن ! : ِD
    آخه هی بازیا تخفیف میخورن . Payday 2 رو سایت زده بود 80 تومن . چون تخفیف 75% ـی خورد من 20 خریدم . کانتر الآن تخفیف 50% خورده .
    آرسان گیم و استیم استور رو من ازشون میگیرم ، هر دوشون دارن آیدی .

درباره تشکر هم ، کاربرای جدید براشون غیر فعاله . یه کم که بگذره و پستاتون زیاد بشه ، براتون باز میشه .

تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

آخه هی بازیا تخفیف میخورن . Payday 2 رو سایت زده بود 80 تومن . چون تخفیف 75% ـی خورد من 20 خریدم . کانتر الآن تخفیف 50% خورده .
    آرسان گیم و استیم استور رو من ازشون میگیرم ، هر دوشون دارن آیدی .

درباره تشکر هم ، کاربرای جدید براشون غیر فعاله . یه کم که بگذره و پستاتون زیاد بشه ، براتون باز میشه .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

الان گیفت برام ارسال شد دقیقا چیکار کنم اینجا ؟ :S

ok شد دارم دانلود میکنم D: دو ساعت تمامه
    Last edited by Hoosssein; 18-06-2015 at 17:30.

پروفشنال Sorena_777's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من این بازی رو خیلی وقت پیش ( حدودا 10 سال یا کم و بیش) فکر کنم تو دوران راهنمایی و دبیرستان بود که بعد از زنگ اخر با برو بچ میرفتیم گیم نت و 2 به 2 یا 3 به 3 بازی میکردیم و اون موقع با 2 تا تفنگ خیلی حال میکردم که یکیشون تک تیرانداز بود که بهش میگفتیم مگسی و یکی هم یه تفنگ رگباری بود که بهش میگفتیم خروسی!!
    خداییش اون موقع خیلی حال میداد ولی خب گرافیک اون موقع واسه الان خیلی قدیمی هستش!!
    گرافیکش از اون موقع پیشرفتی داشته ایا؟ و همچنین تنوع اسلحه و مپ و این ها
    شلوغ پلوغ هست سرور هاش هنوز یا بازیش قدیمی شده و کسی زیاد سمتش نمیره بیا ت.جه به BF4-COD .... این بازی های جدید؟
    با چه سرعت دانلود و پینگی میشه بازی کرد؟
    من سرعت دانلودم حدود 40 و نتم نا محدود هستش
    پینگم هم با 4.2.2.4 حدود 300 هستش و با 8.8.8.8 حدود 200 البته بعضی ساعت ها هر کدوم 50 تا کمتر هم میشن
    بعدش اینکه به دنبال یه سایت معتبر میگردم واسه اینکار که هم اون تخفیف استیم رو لحاظ بکنه و هم سریع کارم رو راه بندازه
    بسیار سپاسگذارم
    Last edited by Sorena_777; 23-06-2015 at 07:14.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •