تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 975 از 1849 اولاول ... 475875925965971972973974975976977978979985102510751475 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,741 به 9,750 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام، من برای شرکت (بهشتی) های وب گرفتم، سرعت خیلی خوبه. چون 8 مگ گرفتم راحت تا 400 رو میره. برای خونه هم 1 مگ با 8 گیگ ماهیانه دارم که زنگ زدم برام باز کردن تا 8 مگ و آپلود رو تا 1 مگ بست. 4 تا 7 هم رایگان، هر شب بلا استثنا دانلود دارم، بین 3.5 تا 4.2 گیگ میگیره. البته اینو بگم، یلی به مرکز مخابراتی بستگی داره. پیشنهاد میکنم یکی رو پیدا کن که تو منطقه تو های وب داشته باشه، ازش آمار بگیر.
    اینکه میگید سرعتتون 1 مگه ولی روی 8 براتون بستن یعنی چی؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

اینکه میگید سرعتتون 1مگه ولی 8 براتون بستن یعنی چی؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام دوستان

من تازه چند روزه های وب گرفتم ولی بعضی وقتا نوسان زیاد داره پینگ با گوگل به طور متوسط 170 مواقع نوسان 260 و گاهی حتی تا 400 میره. البته ناپایدار بودنش فکر میکنم مربوط به نویز در خطم باشه سرویس قبلیم SNR روی 12-15 بود ولی مال های وب در بهترین شرایط از 9.5 بالاتر نمیره و گاهی در نوسانات هم بین ۶ تا ۸ هست نمیدونم چرا نویز به خط تلفنم انقدر افت داشته در صورتی سرویس دهنده قبلیم هم به همین مرکز مخابراتی وصل بود ولی نویز کمتری داشت ولی خب قطعی فقط روز اول خیلی زیاد و اعصاب خوردکن بود هر ۱۰ دقیقه کلا خط قطع میشد ولی از روز دوم که دیروز یاشه فعلا قطعی نداشتم گاهی باید ۲-۳ یار خاموش روشن کنم مودم رو که یکم خط بهتر بشه!

سرعت هم بسته به نویز تغیر میکنه بعضی وقتا ۸۰۰ کیلوبایت هم دانلود داره مواقع نوسان هم سرعت دانلود بشددت ناپایدار هست. ،

راستی این بسته فشفشه ۴۰ گیگ سی روز رو دیروز خریدم ولی ضاهرا فقط یک بار میشه خرید چون بعد خرید از بسته های ویژه پاک شد فشفشه ارزون کجا میشه خرید؟
    Last edited by caveman; 16-01-2015 at 22:39.

4. این کاربر از caveman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام.یک سوال دارم. عایا طرح های فشفشه مدت دار رو میشه دوباره خرید؟
    مثلا طرح 5 روزه 15 گیگابایت رو اگه یک روزه تموم کنم تموم شده دیگه نمی تونم دوباره همین طرح رو بخرم و باید 15 روز دیگه صبر کنم؟
    و توی سایتش همین سه طرح 5 روزه، 3 روزه و 1 روزه رو داره.آیا طرح های دیگه هم داره و ما بی خبریم؟

پروفشنال Mr.World.Wide's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام.یک سوال دارم. عایا طرح های فشفشه مدت دار رو میشه دوباره خرید؟
    مثلا طرح 5 روزه 15 گیگابایت رو اگه یک روزه تموم کنم تموم شده دیگه نمی تونم دوباره همین طرح رو بخرم و باید 15 روز دیگه صبر کنم؟
    و توی سایتش همین سه طرح 5 روزه، 3 روزه و 1 روزه رو داره.آیا طرح های دیگه هم داره و ما بی خبریم؟

غیر از طرح چهل گیگ سی تومن یه ماهه ش باقی طرح هاش رو یه ساعته هم تموم کنی بعد از اینکه تموم شد میتونی بخری ش

7. این کاربر از Mr.World.Wide بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

غیر از طرح چهل گیگ سی تومن یه ماهه ش باقی طرح هاش رو یه ساعته هم تموم کنی بعد از اینکه تموم شد میتونی بخری ش
    من امتحان کردم ۴۰ گیگ را توی ۲۳ روز تمام کردم بعدش توی قسمت خرید طرح هاش که رفتم دوباره برام اومد
    تا موقعی حجم از فشفشه داشته باشی نشونت نمیده همین که تموم بشه دوباره نشونت میده من که کاره هر ماهم شده

Sent from iphone 6+

9. این کاربر از alijigari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من امتحان کردم ۴۰ گیگ را توی ۲۳ روز تمام کردم بعدش توی قسمت خرید طرح هاش که رفتم دوباره برام اومد
    تا موقعی حجم از فشفشه داشته باشی نشونت نمیده همین که تموم بشه دوباره نشونت میده من که کاره هر ماهم شده

Sent from iphone 6+

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

Sent from iphone 6+
    شما سرویستون چند ماهست؟

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان تو سایت فن آوا نوشته ارسال دیتا رایگانه برای های وب هم اینطور هست؟
    من تنها مشکلی که با های وب دارم بازه زمانی ساعت رایگانش هست

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

شما سرویستون چند ماهست؟

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
    نکته همین جا هست
    وقتی که میخواهی فشفه ۴۰گیگ سی روز داشته باشی باید حتما ۳۰ روز تا تمام شدن قرار داد شما وقت داشته باشی
    من قبلا ۳ ماه میگرفتم حالا یک ساله گرفتم و تعداد روز کم نیارم که بتونم از این مدل فشفشه استفاده کنم

Sent from iphone 6+

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •