تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 975 از 2605 اولاول ... 4758759259659719729739749759769779789799851025107514751975 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,741 به 9,750 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان من چند وقته اینترنتم کلا نیمه ملی شده
    یعنی بعضی سایت ها رو اصلا باز نمی کنه و اونا رو فقط با چیزشکن می تونم باز کنم.برای همه همینطوره؟

البته این مشکلی که اخیرا به وجود اومده و در بعضی ساعت ها اینترنت کاملا ملی میشه که برقراره منظورم نیمه ملی بودن دائم هست.
    مثلا تازگیها وارد صفحه mail.yahoo.com که میشم وقتی لاگین می کنم نمیره صفحه بعد و باید بعدش دوباره از ادرس yahoo.com برم تا وارد ایمیلم بشم.
    دیشب سرعت من برای خارج 110 کیلوبیت و برای داخل یک مگ بود.
    امشب حدود 680 برای خارج هست.
    دانلودم با 8 کانکشن 44-55 نوسان میکنه.
    2020 میگه مشکل در شبکه ست! داریم روش کار می کنیم!!!

با این اوضاع و احوال سرویس بالای 256 مخابرات بدرد نمیخوره
    چون اسما مثلا یک مگ هست و در واقع 128 هست.
    بیخودی سه چهار برابر پول میدیم.
    دلمون خوشه یک مگ داریم.

من اگه تا آخر ماه همین وضع بمونه سرویس رو برمیگردونم به 256 قبلی.
    حداقل وبگردی رو جوابگو هست.

2. این کاربر از rioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اینم تست سرعت خارج :

کمتر از 128 شد.
    Last edited by rioman; 07-10-2013 at 21:24.

داره خودمونی میشه amirmufc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

خواهش میکنم ایندفعه دیگه ، یکی از دوستان لطف کنه و بگه اوضاع مخابرت الان چه جوری هست !؟ صرف میکنه مثلا ماهی 25-30 تومن بدی واسه طرحهای نامحدودش ! ( سرعت دانلود و خصوصا پینگش مهمه واسم )..

منطقه 3 مخابراتی تهران اگه کسی لطف کنه بگه عالیه... ( یا حداقل حول و حوش شرق تهران )

اگه نباشه جاش خالی می مونه Erfandotm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خواهش میکنم ایندفعه دیگه ، یکی از دوستان لطف کنه و بگه اوضاع مخابرت الان چه جوری هست !؟ صرف میکنه مثلا ماهی 25-30 تومن بدی واسه طرحهای نامحدودش ! ( سرعت دانلود و خصوصا پینگش مهمه واسم )..

منطقه 3 مخابراتی تهران اگه کسی لطف کنه بگه عالیه... ( یا حداقل حول و حوش شرق تهران )
    بستگی به مصرفتون داره! برای وبگردی خوبه! سرعت دانلود رو هم استاندارد میبندن!
    در کل خوبه جز بعضی وقتا که خیلی کم پینگ میره بالا یه قطع میشه!
    اگر سرعت دانلود براتون مهم نیست عالیه!

6. این کاربر از Erfandotm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amirmufc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بستگی به مصرفتون داره! برای وبگردی خوبه! سرعت دانلود رو هم استاندارد میبندن!
    در کل خوبه جز بعضی وقتا که خیلی کم پینگ میره بالا یه قطع میشه!
    اگر سرعت دانلود براتون مهم نیست عالیه!
    من خودم شهرستان مخابرات داشتم ..اره حرف شما درست و متینه که برای وبگردی خوبه خصوصا نامحدوده..

حالا من نظرم روی 512 هست که حدودا میشه ماهی 25 تومن.. سرعتمم میشه 64 ، که تقریبا تو 24 ساعت حدود 5 گیگ میشه دانلود کرد.. که مشخص هست و میشه گفت به نسبت رضایت بخشه .. اگرچه استهلاک سیستم میره بالا چون واسه 200مگ ! سیستم 1 ساعت روشنه !

دغدغه ام بیشتر روی همون قضیه پینگ هست که جوری باشه که بشه آنلاین زد یا حداقل آنلاین ویدیویی چیزی تماشا کرد..

8. این کاربر از amirmufc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من خودم شهرستان مخابرات داشتم ..اره حرف شما درست و متینه که برای وبگردی خوبه خصوصا نامحدوده..

حالا من نظرم روی 512 هست که حدودا میشه ماهی 25 تومن.. سرعتمم میشه 64 ، که تقریبا تو 24 ساعت حدود 5 گیگ میشه دانلود کرد.. که مشخص هست و میشه گفت به نسبت رضایت بخشه .. اگرچه استهلاک سیستم میره بالا چون واسه 200مگ ! سیستم 1 ساعت روشنه !

دغدغه ام بیشتر روی همون قضیه پینگ هست که جوری باشه که بشه آنلاین زد یا حداقل آنلاین ویدیویی چیزی تماشا کرد..
    پینگ راضی کننده هست! نه عالیه نه خیلی بده! اما خب بعضی وقتا غیر قابل تحمل میشه!
    یه جورایی هم اینترنت مخابرات شانسیه!! که مثلا منطقه مخابراتیتون چجوری باشه!
    در کل به نظرم 512 بد نیس از لحاظ پینگ! و اگر پینگ خوب باشه قطعا تماشای ویدیو انلاین (البته نه با کیفیت خیلی عالی ؛ اما متوسط و راضی کننده) مشکل ساز نمیشه!

10. این کاربر از Erfandotm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALI V8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان vpi vci مودم رو رو چی تنظیم میکنید؟ الان خیلی کند شده...برای تنظیمات وای فای میخواستم...
    چون به وای فای وصل نمیشد موبایلم
    pvc0 و pvc2 رو فقط اکتیو گذاشتم حالا دیوایسها به وای فای وصل میشن و به نظر سرعت اینترنت و همینطور دانلودم نصف شد فکر کنم...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان. اول یه نکته برای کسائی که میخوان تازه اینترنت مخابرات بگیرن. و اون هم اینکه اصلا به مزخرفاتی که موقع ثبت نام از طریق تلفن 2020 و یا سایت مبنی بر نداشتن پورت خالی تو منطقه مخابراتی کیگن توجه نکینید. من فروردین ثبت نام کردم و بهم گفتن پورت خالی نداریم. هر ماه هم که تلفنی از طریق 2020 پیگیری میکردم میگفتن امکانات نداره منطقه مخابراتی و درخواستم آرشیو شده. تا اینکه هفته پیش اتفاقی رفتم دفتر مخابراتی منطقه مون و فهمیدم که از اواخر اردیبهشت دارن به کسائی که حضوری برای ثبت نام میان اینترنت میدن!جالبیش هم اینجاست که بعد از اینکه پوزر و پسورد گرفتم و برای یه مشکلی زنگ زدم به 2020 که چرا وصل نشده طرف برگشت و بهم گفت اصلا نباید بهتون پوزر و پسورد میدادن!!! ما که اینجا هستیم میدونیم که منطقه شما پورت خالی نداره! بعد از این حرف یعنی فرداش اینترنت من وصل شد!در واقع 6 ماه الکی علاف کرده بودن مون!!!
    حالا یه سئوال: از کجا میتونم بفهمم چه سرعتی بهم دادن؟ چون اول گفته بودن 256 و بعد گفتم 512 . نمیدونم کدومش رو برام فعال کردن؟دیشب دو تا لینک دانلود از آپلود باز گذاشتم همزمان که خیلی متغییر بود سرعتشون از 15 تا 30!! الان سرعت من چنده؟!!

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان. اول یه نکته برای کسائی که میخوان تازه اینترنت مخابرات بگیرن. و اون هم اینکه اصلا به مزخرفاتی که موقع ثبت نام از طریق تلفن 2020 و یا سایت مبنی بر نداشتن پورت خالی تو منطقه مخابراتی کیگن توجه نکینید. من فروردین ثبت نام کردم و بهم گفتن پورت خالی نداریم. هر ماه هم که تلفنی از طریق 2020 پیگیری میکردم میگفتن امکانات نداره منطقه مخابراتی و درخواستم آرشیو شده. تا اینکه هفته پیش اتفاقی رفتم دفتر مخابراتی منطقه مون و فهمیدم که از اواخر اردیبهشت دارن به کسائی که حضوری برای ثبت نام میان اینترنت میدن!جالبیش هم اینجاست که بعد از اینکه پوزر و پسورد گرفتم و برای یه مشکلی زنگ زدم به 2020 که چرا وصل نشده طرف برگشت و بهم گفت اصلا نباید بهتون پوزر و پسورد میدادن!!! ما که اینجا هستیم میدونیم که منطقه شما پورت خالی نداره! بعد از این حرف یعنی فرداش اینترنت من وصل شد!در واقع 6 ماه الکی علاف کرده بودن مون!!!
    حالا یه سئوال: از کجا میتونم بفهمم چه سرعتی بهم دادن؟ چون اول گفته بودن 256 و بعد گفتم 512 . نمیدونم کدومش رو برام فعال کردن؟دیشب دو تا لینک دانلود از آپلود باز گذاشتم همزمان که خیلی متغییر بود سرعتشون از 15 تا 30!! الان سرعت من چنده؟!!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینو امتحان کنید!

14. این کاربر از Erfandotm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

البته بستگی به نوع لینک دانلودی هم داره اما اینطور که مشخصه 256 بستن

16. این کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •