سلام دوستان. اول یه نکته برای کسائی که میخوان تازه اینترنت مخابرات بگیرن. و اون هم اینکه اصلا به مزخرفاتی که موقع ثبت نام از طریق تلفن 2020 و یا سایت مبنی بر نداشتن پورت خالی تو منطقه مخابراتی کیگن توجه نکینید. من فروردین ثبت نام کردم و بهم گفتن پورت خالی نداریم. هر ماه هم که تلفنی از طریق 2020 پیگیری میکردم میگفتن امکانات نداره منطقه مخابراتی و درخواستم آرشیو شده. تا اینکه هفته پیش اتفاقی رفتم دفتر مخابراتی منطقه مون و فهمیدم که از اواخر اردیبهشت دارن به کسائی که حضوری برای ثبت نام میان اینترنت میدن!جالبیش هم اینجاست که بعد از اینکه پوزر و پسورد گرفتم و برای یه مشکلی زنگ زدم به 2020 که چرا وصل نشده طرف برگشت و بهم گفت اصلا نباید بهتون پوزر و پسورد میدادن!!! ما که اینجا هستیم میدونیم که منطقه شما پورت خالی نداره! بعد از این حرف یعنی فرداش اینترنت من وصل شد!در واقع 6 ماه الکی علاف کرده بودن مون!!!
حالا یه سئوال: از کجا میتونم بفهمم چه سرعتی بهم دادن؟ چون اول گفته بودن 256 و بعد گفتم 512 . نمیدونم کدومش رو برام فعال کردن؟دیشب دو تا لینک دانلود از آپلود باز گذاشتم همزمان که خیلی متغییر بود سرعتشون از 15 تا 30!! الان سرعت من چنده؟!!