تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 975 از 4105 اولاول ... 4758759259659719729739749759769779789799851025107514751975 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,741 به 9,750 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

با تشکر از آقا مجتبی
    از دوستان دیگه کسی راه حلی نداره کمکم کنه

نیازمند شدید به راهنمایی و کمکتون دارم
    لیسانس صنایع غذایی هستم
    من میخوام از جهادکشاورزی تبریز امریه بگیرم.همه چیش حله.واسه دی ظرفیت دارن.فقط یک موردی هست
    جهاد گفته مدارک و برگ سبزتو باید حداکثر تا 91/07/10 به ما بدی و ضمنا تاریخ اعزامت دی باشه!
    منتها اگه من تا این تاریخی که جهاد گفته دفترچه رو بفرستم به احتمال زیاد آبان ماه اعزامم باشه.اونوقت بدبخت میشم و امریه میسوزه
    تورو خدا کمک کنین.چیکار کنم؟؟
    خواهش میکنم. ببین داداش الان دیگه آخرا پذیرش واسه 1 آبانه داره تمام میشه و حتی یکی از بچه ها زده بود که 25 مرداد که اقدام کرده تاریخ اعزامش رو 1 دی زدن. حالا بازم خیالت راحت باشه از نظام وظیفه یا پلیس +10 شهر خودتون بپرس که ببینی سهمیه شهر خودتون تمام شده یا نه

2. این کاربر از mojtaba.21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چقدر طول میکشه ؟آخه من 4 شنبه اعزامم 1 شنبه و 2 شنبه ک تعطیله فقط فردا و 3 شنبه وقت دارم.تو یک روز میشه کارشو انجام داد؟

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با تشکر از آقا مجتبی
    از دوستان دیگه کسی راه حلی نداره کمکم کنه
    لیسانس صنایع غذایی هستم
    من میخوام از جهادکشاورزی تبریز امریه بگیرم.همه چیش حله.واسه دی ظرفیت دارن.فقط یک موردی هست
    جهاد گفته مدارک و برگ سبزتو باید حداکثر تا 91/07/10 به ما بدی و ضمنا تاریخ اعزامت دی باشه!
    منتها اگه من تا این تاریخی که جهاد گفته دفترچه رو بفرستم به احتمال زیاد آبان ماه اعزامم باشه.اونوقت بدبخت میشم و امریه میسوزه
    خب اگه 1/8 خورد برو درخواست تعویق بده واسه 1/10 قبول میکنن 3 روزه هم جوابش میاد واست.یعنی بعد 3 روز میتونی برگ سبزتو از پلیس +10 بگیری.در ضمن دفترچه هم ک فرستادی منتظر نباش تا پست برگه سبزتو بیاره در خونه چون 15 تا 20 روز طول میکشه.بعد 4 روز برو پلیس +10 بگو واست پرینت بگیره اگه 1/8 خورده بود اعزامت همونجا فرم درخواست تعویق را پر کن بده برات بفرسته.اینطوری توی 1 هفته ب نتیجه میرسی
    Last edited by hessam_sz; 18-08-2012 at 00:16.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید
    لیسانس صنایع غذایی هستم
    دوست منم 22 فرستاده بود که زدن 8/1، منم 23 دی فرستادم 25 جوابش رو گرفتم. زدن 10/1.

سلام،میگن که یه بخشنامه جدید اومده که کسایی که تا برج 3 امسال اعزام شدن طبق قانون قدیم (18 ماه) خدمت میکنن . کسی در این مورد اطلاعاتی داره ؟ آیا واقعیت داره ؟
    دوستان پیگیر شدن، فعلا که میگن شایعه است. (که احتمال قوی شایعه هست چون اعلام شده بود از 1 فروردین)

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

بخاطر كمبود شديد سرباز خيلي خيلي سخت اجازه ي عقب انداختن تاريخ اعزام رو ميدن . مگه شرايط خاصي داشته باشي.
    من دو سال پيش يك ماه انداختم جلوتر كه زوتر برم كلي استقبال شد از كارم و همون موقع هم كارامو كردن برگه سبزم رو دادن...

7. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

کسی اول شهریور عازم 05 کرمان نیست ؟؟؟ تنها برم ؟
    کسی نمیدونه از 05 دوره کد بیشتر کجا میندازن ؟

داره خودمونی میشه nokiax6's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

از همه دوستانی که راهنمایی کردن بی نهایت ممنونم
    فقط به این راحتی تمدید نمیکنن که
    یه راه حلی که هست اینه که برادرم تا اسفند سرباز هست(البته اون از ارتش طرح برداشته ، روی اون کار میکنه)(دندانپزشکی میخونه)
    اگه از محل خدمتش نامه بیاره (تاخیر بدلیل سربازی برادر دیگر) ، اونوقت با تمدید من از آبان به دی موافقت میکنن؟ یا اینکه معلوم نیست کدوم ماه بندازنم؟

داره خودمونی میشه j@ckson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

از همه دوستانی که راهنمایی کردن بی نهایت ممنونم
    فقط به این راحتی تمدید نمیکنن که
    یه راه حلی که هست اینه که برادرم تا اسفند سرباز هست(البته اون از ارتش طرح برداشته ، روی اون کار میکنه)(دندانپزشکی میخونه)
    اگه از محل خدمتش نامه بیاره (تاخیر بدلیل سربازی برادر دیگر) ، اونوقت با تمدید من از آبان به دی موافقت میکنن؟ یا اینکه معلوم نیست کدوم ماه بندازنم؟
    سلام
    فکر کنم اینطوری کارت رو درست کنند که:
    برادرت یه گواهی از محل خدمتش میگیره (مثل گواهی اشتغال به تحصیل دانشگاه) . بعد شما اون گواهی رو میبری پلیس+10 و میگی که با این مدرک میخوام یک دوره تمدید کنم
    "فقط شک دارم که توی قانونش گفته باشه برادرت کوچیکتر باشه یا بزرگتر ! شایدم فرقی نداشته باشه"
    کلا اگر شرایط شما درست باشه احتمال قبول کردنشون خیلی زیاده.

البته اساتید و با تجربه ها هم راهنمایی کنند

داره خودمونی میشه The Stig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من دوتا سوال دارم
    1--فرق اج با اجا چیه؟
    2-من افتادم اداره بهداشت و درمان لویزان رسته اداری.چجور جاییه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام
    امروز رفتم پلیس +10 المثنی برگ سفید رو گرفتم و افتاداااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااام ( نیروی دریایی سیرجان) چیزم پارست
    19/06/91 اعزام هستم کسی از بچه ها سیرجان نیوفتاده ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •