عجب حالییییییییی مییییییییییییییییییده
![]()
برای Nasus
ap ببندی بهتره یا ad?
چیکار باید کرد که باهاش خیلی شاخ شی؟
تو این 3 تاایتمی که اضاف کردن مجانیه ابیه چیکار میکنه؟
nasus رو hybrid ببند یعنی هم ad هم ap هم tank حالا با توجه به نیازه تیمت،فقط farm کن اونم با Q سعی کن last hit کنی که Q قوی تر بشه،آبی 1 مکانی از map رو برات روشن میکنه البته با توجه به رنجش و زمانش
به مقدار damage به q اضاف میکنه؟
فک کنم هر لست کیل یه مقداری میده اولا 1 کی یکی اما بعدش بیشتر به هر حال بهتره لست هیت رو با Q بکنی
فيلم هنديه hybrid ؟nasus رو hybrid ببند يعني هم ad هم ap هم tank
Nasus فقط تانکش ميکني + معمولا 2 تا ايتم Dmg مثل Trinity Force و Last Whisper ...
بايد مثل سگ هم بشيني Q فارم ( حداقل Min 10 بايد 100 تا Q فارم کرده باشي )
پيشنهاد : Spells هميشه Teleport + Ghost برو باهاش ( Ghost + Ulti OP , Teleport = More Farm )
اول بازي هميشه راش بده واسه يه ايتم Cd با توجه به هيرو حريف! ( CD = More q Farm )
Top که ميري Max Q بعد Max W بعد Max E ( بعضي موقع ها خودم ميخوام Lane رو Push بدم E Max ميکنم اول , مثلا وقتي Teemo جلومه تا Teemo بره زير تاور و من بتونم فارم کنم ؛ البته خطر Gank وجود داره اين حالت )
من خودم هيرو Main ـم Nasus هست , سوالي داشتي در خدمتم .
Last edited by Georges St-Pierre; 24-11-2013 at 22:49.
وقتی برای یه چمپ بعد از آیتم گذاری مثلا اتک دمیج نوشته 500 چطور می تونیم بفهمیم با هر اسپل چقدر دمیج می زنه؟ یعنی اتک دمیج معمولیش + اسپل چند می شه؟ از کجا می شه فهمید؟
Last edited by Ali-ss; 25-11-2013 at 13:20.
شما این کار رو بکن :
دمیج خود لول + دمیج سبز/نارنجی رنگ (که مربوط به ap یا ad شما میشه) = x
فقط حواست باشه که دشمن اگر آرمور یا مجیک رزیستش 0 باشه این عدد x کامل به طرف می خوره. اگر نه شما باید ببینی armor و magic resist طرف چند در صد از دمیج شما رو جلوگیری می کنه.
مثلا x شما شد 900 magic damage و دشمن 20% magic resist داره (کافیه رو دشمن کلیک کنی و رو آرمور یا مجیک رزیستش واستی تا ببینی چند در صد جلوگیری می کنه.) پس در نتیجه شما 720 تا دمیج میدی به طرف.
Last edited by ali_parlous; 25-11-2013 at 14:27.
nasus یکی از هیرو های فول تانک و بکش بازی میتونه باشه که اگر بخواهید ap یا ad بازی کنید در هر صورت گند می زنید به ابروی nasus
ولی جدی میگم، شما فقط به یک سری آیتم خاص تانکی دارید که روی Q شما تاثیر بگذاره یا defense شما رو بالا ببره هم زمان. کلا وقتی دقیقه 120 بازی شده و nasus 900 stack داره من شخصا اجازه می دم gg بدید.
فقط یادتون نره فول تانک نهایتا آیم 5 یا 6 hydra.
اگر بخواهید یه build خوب براتون بگذارم بگید.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)