من خودم ماه قبل 128 نامحدود داشتم ، تستامم تو صفحات قبل هست. تا 10 گیگ (منصفانه) با 400 دانلود کردم و بعد شد 15 !
من خودم ماه قبل 128 نامحدود داشتم ، تستامم تو صفحات قبل هست. تا 10 گیگ (منصفانه) با 400 دانلود کردم و بعد شد 15 !
سرعت نامحدود بیشتر از محدوده؟من خودم ماه قبل 128 نامحدود داشتم ، تستامم تو صفحات قبل هست. تا 10 گیگ (منصفانه) با 400 دانلود کردم و بعد شد 15 !
من با 128 به زور تا 130 دانلود می کردم. الان هم با 512 با سرعت حدود 250 دانلود می کن. اونم با نوسان زیاد!
والا چه عرض کنم. از برکات زندگی تو شهرای کوچیک !
البته این ماه هنوز تمدید نکردم یه مشکلی پیش اومده بود. ولی فردا پس فردا بازم تست میزارم.
خب خوش به حالتون به قول خودتون از برکات زندگی تو شهرهای کوچیکه
بنده و چند تا از دوستان نامحدود از 128 تا 512 داشتیم ولی منصفانش از 100 بیشتر نشده
۴ شنبه شب سرعت من (ساعات شبانه) از ۳۰ کیلوبایت به ۹۰-۹۲ بالا رفت خیلی خوشحال شدم با این که اکانت من ۲ مگ است اما سرعت روزانه من هم هیچ وقت بالاتر از ۷۰ نرفته بود میدونم برای شماها سرعت ۹۰ مسخره است اما واسه من بیشترین سرعتم بوده تاحالا ۳ شب ادامه داشته ( منم کلا حدودا ۴/۵ گیگ دانلود کردم تو این ۳ شب ) امشب دوباره سرعت به ۳۰ کیلو بایت برگشته فکر میکنم یک جور سیستم مصرف منصفانه داره اینجا شکل میگیره تو صبانت مثلا شبی بیشتر از ۱ گیگ بگیری چند شب محدود بشی مثلا حجم دانلود شبانه ماهیانه ات بیشتر از ۱۰ گیگ نشه مشابه این سیستم رو شاتل چند سال پیش شروع کرد بازم دم صبانت گرم که محدودش ۳۰ کیلو بایته مال شاتل ۱-۳ کیلو بایت بود که صفحه هم باز نمیشد (سیاست های تنبیهی مشتریان دانلودر ) خدا لعنتشون کنه شاتل رو که محدودیت رو تو ایران جا انداختن
چند شبه سرعت بهتر شده. با 2مگ سرعت حدود 200 تا 250 هست.
محتوای مخفی: دیشب
سرعت شبانه دیشب برای من افتضاح///
سرعت روزانه از 400 رسیده به 200![]()
حتما مشکلی پیش اومده.
به پشتیبانی زنگ زدی؟
سلام اینم از دانلود شبانه من مرگ بر صبا نتسرویس من 2 مگابایت با 3 گیگ دانلود در ماه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)