سلام؛
ببینید من قبلا هم که با هم مشورت کردیم گفته بودم. شما اول باید تصمیم بگیرید که میخواید سیستم سینمایی استفاده کنید یا صدای استریو برای موزیک. از یک کلیپ اینترنتی هیچ چیزی دستگیرتون نمیشه و نمیتونید متوجه بشید که صدا در عمل چطور هست.
مراقب هم باشید قبل از خرید با دیگران که تجربه بیشتری دارن مشورت کنید. سعی کنید با کسی مشورت کنید که از مشورت و نظری که میده غرض و نیتی بدی نداشته باشه و خالصانه راهنمایی کنه چون اکثر کسبه های فای آدمای درستی نیستن یکیش همینی که الان اینجا حضور داره پستی که مربوط به من هست رو نقل قول میکنه فشار خونش هم رفته بالا بوی مشتری و پول به دماغش خورده

باز دم خودمون گرم که کاسب و فروشنده نیستیم اگه چیزی رو پیشنهاد میدیم از روی تجربه هست و خیرخواهی، به فکر کسب منفعت به هر شکلی نیستیم. ایشون از کاسه بشقاب و آفتابه پلاستیکی میفروشه یا های فای! در واقع نوع جنس اصلا مهم نیست هر چیزی که از فروشش کسب منفعتی بشه ایشون عرضه کننده مجاز اون جنس هستند. کیف و کفش و فیلم بلوری و بلندگو و ساعت و کاسه بشقاب و منقل کباب و ...

این نمونه کارهای این آقای های-اند فروش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین آدما هستن که بازار های فای رو بی رونق کردن چون خیلی ها از فعالیت اینا متضرر شدن. نمونه ش دوستی از سبزوار که مبلغ قابل توجهی هزینه کرد بابت خرید یه اتصال اینترکانکت بعداز ارسال متوجه شد همین استریو داوود یه کابل سولفاته و زنگ زده براش فرستاده آخرش هم نتونست حقش رو بگیره چون صنف درست و حسابی برای اینکار وجود نداره و فقط باید به وجدان فروشنده اعتماد کنید. فروشگاه پاپ استریو هم شدیدا توصیه میکنم اگه الماس نادرشاه هم برای فروش داشتن، هیچی ازشون نخرید. فروشگاه آکوستیک رو توصیه میکنم. ولی اگر به دنبال صدای استریو هستید و نه سینمایی، شدیدا توصیه میکنم شمارو به ساخت. چون بودجه شما کمه. با ساخت میتونید نتیجه ای هم رده برندهایی حداقل با 4-5 برابر قیمت بگیرید. اگر برای استریو مد نظرتون باشه من توصیه میکنم وقت بزارید چند ماهی تلاش کنید و یه چیز خوب بسازید. صدایی که نتیجه دسترنج خود آدم باشه خیلی لذت بخش تر خواهد بود گوش کردن بهش. با همین بودجه محدود که دارید میتونید یک جفت فول رنج خوب تهیه کنید. البته 1.5 میلیون تومن صرفا برای خرید فول رنج کفایت میکنه و شاید مبلغی خیلی جزئی برای خرید متریال چوب باقی بمونه. ولی اگه تصمیم به اینکار گرفتید من حاضرم تمام چوب هارو براتون توی کارگاه خودمون برش بزنم که هزینه ای پرداخت نکنید چون "ما کاسب نیستیم"

ما هم یه علاقمند مثل شما.
میتونید اسپیکر بک لود هورن با فول رنج 5-6 اینچ مثل موارد زیر داشته باشید:
به نظرم اولین تصمیمی که میگیرید اینکه میخواید سیستم سینمایی داشته باشید یا استریو. توجه کنید که برای استفاده از پتانسیل یه سیستم سینمایی باید سورس با صدای چند کاناله داشته باشید. فیلم های ریپ شده و غیر اصلی معمولا کیفیت خوبی ندارند یا صدای دو کاناله هم میتونید نگاه کنید.