تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 975 از 1211 اولاول ... 47587592596597197297397497597697797897998510251075 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,741 به 9,750 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض کمک دوستان

سلام
    من گزارشگر بازی به زبانهای مختلف رو میخوام
    کسی هست که دانلود کرده باشه و بخواد بفروشه
    من خریدارم . یا جای معرفی کنه که بفروشن
    ممنون میشم جوابمو بدید

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

بله دوست عزیز چرا که نه بفرمایید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یه سوالم داشتم
    وقتی یه بازیکن جوون رو قرض میدیم به یه باشگاه بازم به پیشرفتش تو اون باشگاه ادامه میده یا نه؟
    عالی بود مرد !
    من چند ساله دنبال این اطلاعات بودم تازه الان با این اطلاعات متوجه خیلی از ویژگیها در این بازی شدم . سعی میکنم به مرور نکات جالبشو توی تاپیک بزارم .

سلام
    من گزارشگر بازی به زبانهای مختلف رو میخوام
    کسی هست که دانلود کرده باشه و بخواد بفروشه
    من خریدارم . یا جای معرفی کنه که بفروشن
    ممنون میشم جوابمو بدید
    من گزارشگری اسپانیایی و ایتالیایی رو دانلود کردم اما آدم نمیفهمه چی میگن هر کدوم هم یک ویژگی و برتری دارن مثلا گزارشگر اسپانیایی گلها رو به سبک گزارشگران آمریکای جنوبی میکشه که جذابیت خاص خودشو داره .
    راستش من نمیتونم برات پست کنم چند تا دیگه از بچه ها دانلود کردن احتمالا میتونن برات ارسالش کنن.
    Last edited by 4039; 02-02-2010 at 10:38.

3. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

top speed مربوط میشه به سرعت بازیکنان در زمانی که صاحب توپ نیستند و dribble speed مربوط میشه به سرعت بازیکنان در زمانیکه صاحب توپن حالا برای اینکه بازی در گیرانه تر بشه باید میانگین top speed از d.s بیشتر باشه البته قدرت بدنی و چند ویژگی مخفی بازیکنان هم تاثیر گذاره که بحثش مفصله .
    سلام
    سرعت دریبل مطمئنی که مربوط میشه به سرعت بازیکنان در زمانی که صاحب توپ هستند؟ مگه dribble speed سرعت دریبل بازیکن رو مشخص نمی کنه و مثلا اگه دقت کنی بعضی بازیکنان سرعت دریبل آنها بالاهست ولی دقت دریبل خیلی بالایی ندارند.
    حالا اینارو بی خیال.یه سوال داشتم شما بودید که قبلا می گفتید با برنامه نویسی می تونید کاری کنید که پیشرفت بازیکنان به صورت واقعی تر بشه؟ من دنبال همچنین چیزی هستم چون مثلا در این شماره اگر مسترلیگ رو با پیشرفت بری علاوه بر اون چیزهای عجیب یه چیزهای دیگه هم می بینی مثلا یه بازیکن که سرعتش 73 هستش تا 53 هم پسرفت می کنه که خیلی جای تعجب داره چون دیگه سرعت این قدر هم برای یه بازیکن نباید کم بشه.البته من اون بازیکنانی که خیلی دوست دارم مثل تیری آنری و لمپارد و دروگبا و... رو در ادیت بازی از قسمت پیشرفت بازیکن گزینه Late/lasting رو انتخاب کردم که این جوری دیگه این بازیکن ها پسرفت نمی کنند و یکمی هم تازه پیشرفت می کنند.

وقتی یه بازیکن جوون رو قرض میدیم به یه باشگاه بازم به پیشرفتش تو اون باشگاه ادامه میده یا نه؟
    اگه به یه باشگاه بزرگ بدی بیشتر پیشرفت می کنه حتی اگر بازی نکنه.کلا قرضی دادن بازیکنان به نفع شما هستش مخصوصا بازیکنان زیر 20 سال.

5. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ashe's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    A T L A N T I S

پيش فرض

عالی بود مرد !
    من چند ساله دنبال این اطلاعات بودم تازه الان با این اطلاعات متوجه خیلی از ویژگیها در این بازی شدم . سعی میکنم به مرور نکات جالبشو توی تاپیک بزارم .

اره واقعا جا داره که از نویسندش تشکر کرد

سرعت دریبل مطمئنی که مربوط میشه به سرعت بازیکنان در زمانی که صاحب توپ هستند؟ مگه dribble speed سرعت دریبل بازیکن رو مشخص نمی کنه و مثلا اگه دقت کنی بعضی بازیکنان سرعت دریبل آنها بالاهست ولی دقت دریبل خیلی بالایی ندارند.
    در این مورد برو به آدرس همون فایلی که گزاشتم...یه جدول کشیده همه این موارد رو بررسی کرده چیز جالبیه در کل.
    .
    .
    .
    این Youth Team چیز بدرد بخوریه ها الان رفتم تو لیستش دوتا بازیکن اضاف شده بودن:
    یه عراقی 16 ساله با ریتینگ 85
    یه تایلندی 16 ساله با ریتینگ 79
    البته اینم بگم استعداد یابم رو لول 5 هستش...
    Last edited by ashe; 02-02-2010 at 11:36.

7. 2 کاربر از ashe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ین Youth Team چیز بدرد بخوریه ها الان رفتم تو لیستش دوتا بازیکن اضاف شده بودن:
    یه عراقی 16 ساله با ریتینگ 85
    یه تایلندی 16 ساله با ریتینگ 79
    البته اینم بگم استعداد یابم رو لول 5 هستش...
    کلا یه سری چیزای عجیب دار که اگر در شماره های بعدی روی اونا کار کنن خیلی عالی میشه.کلا ولی فکر کنم برای ساخت بازی به کارتون فوتبالیست ها هم یکمی توجه کردند

9. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ashe's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    A T L A N T I S

پيش فرض

کلا یه سری چیزای عجیب دار که اگر در شماره های بعدی روی اونا کار کنن خیلی عالی میشه.کلا ولی فکر کنم برای ساخت بازی به کارتون فوتبالیست ها هم یکمی توجه کردند
    اره احتمالا یکیشون کاکروهه یکی دیگشم سوبا

یه چیز جالب در مورد نقل انتقالات...
    شما اگه تو مد Bal رفته باشین از تو اپشن یه گزینه به نام Edit registeration داره اگه بازیکنتون رو تو لیست ثبت کنید بعدش برید به مستر لیگ و بعدش از طریق search by group تو other برید میتونید بازیکنی که تو become a legend ثبت کردید با قیمت خیلی خیلی پایین جذب کنید...مثلا من الان بازیکنم تو bal ریتینگش به 100 رسیده حالا من یه بازیکن با این ریتینگ رو با کمتر از 300.000 تا جذب کردم.
    البته فک کنم از طریق گزینه create player تو مد edit هم بشه همچین کاری کرد...
    Last edited by ashe; 02-02-2010 at 12:12.

11. این کاربر از ashe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام
    حالا اینارو بی خیال.یه سوال داشتم شما بودید که قبلا می گفتید با برنامه نویسی می تونید کاری کنید که پیشرفت بازیکنان به صورت واقعی تر بشه؟ من دنبال همچنین چیزی هستم چون مثلا در این شماره اگر مسترلیگ رو با پیشرفت بری علاوه بر اون چیزهای عجیب یه چیزهای دیگه هم می بینی مثلا یه بازیکن که سرعتش 73 هستش تا 53 هم پسرفت می کنه که خیلی جای تعجب داره چون دیگه سرعت این قدر هم برای یه بازیکن نباید کم بشه.البته من اون بازیکنانی که خیلی دوست دارم مثل تیری آنری و لمپارد و دروگبا و... رو در ادیت بازی از قسمت پیشرفت بازیکن گزینه Late/lasting رو انتخاب کردم که این جوری دیگه این بازیکن ها پسرفت نمی کنند و یکمی هم تازه پیشرفت می کنند.

اگه به یه باشگاه بزرگ بدی بیشتر پیشرفت می کنه حتی اگر بازی نکنه.کلا قرضی دادن بازیکنان به نفع شما هستش مخصوصا بازیکنان زیر 20 سال.
    بله وحید جان همینطوره , من که بهت گفتم روزها و ساعات زیادیو روی گیم پلی این بازی وقت گذاشتم و با جزئیات گیم پلی این بازی تقریبا آشنا هستم .
    توی اون مطالب آموزشی که یکی از بچه ها بالا گذاشت هم این مطلب عنوان شده ببین :

در مورد سرعت رشد بازیکنان توی پست قبل توضیح دادم :
    درمورد تغییر آهنگ رشد بازیکنان من تصمیم داشتم با برنامه hexedit این بخش از بازیو ویرایش کنم اما دیدم کار بسیار وقت گیریه پیدا کردن کدها خیلی وقت میبره اگه در آینده این کار رو انجام دادم حتما خبر میدم .

مهم تر از این مساله اینه که ما بتونیم قدرت تیم حریفو از تیم خودی بیشتر کنیم اگه این کار رو بشه کرد واقعا عالی میشه ( توی نسخه 2009 یادت میاد اولین بازی توی مستر لیگ چقدر سخت بود این حالت فقط توی اولین بازی بود اگه بشه اینکار رو انجام داد عالی میشه ) .

13. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

وحید جان در مورد منحنی رشد بازیکنان این مطلب رو هم بگم که کلا 256 حالت برای رشد بازیکنان برای این بازی طراحی شده ( اگه دوست داری فایلشو بزارم چند مگی میشه ) . اون حالت لستینک و غیره حالات کلی هستن . علاوه بر این چندان جالب نیست که ما تمام بازیکنان رو بصورت فرم لیت لستینگ در بیاریم . فقط بهترین راه همون دستکاری توی بازیه .
    شما هم به نظر میرسه علاقه داری حریفت دست و پا بسته نباشه و میخوای توان واقعی خودتو به چالش بکشی .
    ببین کلا سه عامل سبب میشه ما راحت بتونیم خودمون رو به دروازه حریف برسونیم و به حریف گل بزنیم :
    1- سرعت بالای یک بازیکن در زمانیکه صاحب توپه .
    2- قدرت شوت بسیار بالا و غیر واقعی بازیکنان .
    3- دقت بسیار بالا و غیر طبیعی پاسهای کوتاه بطوریکه بدون دقت زیاد راحت میشه با پاسکاری توپو به محوطه جریمه حریف رسوند .
    4 - ضعف دروازه بانها
    البته یکی دو مورد دیگه هم هست که تاثیر کمتری دارن .
    مورد اول رو تا حد زیادی میشه با تنظیم تاپ اسپید و دریبل اسپید و همینطور قدرت بدنی تعدیل کرد .
    مورد دوم هم کاملا امکان پذیره و از این بابت هم جای نگرانی نیست .
    مورد سوم امکان پذیر نیست چون اگه شما دقت پاس کوتاه رو حتی روی یک قرار بدی بازم پاسها دقیق هستن .
    مورد چهارم رو هم میشه تا حد نسبتا خوبی برطرف کرد .
    بنابراین ما سه عامل از چهار عامل رو میتونیم کنترل کنیم که تا حد زیادی بازیو سخت تر میکنه .
    من مقدار دقیق این تواناییها رو بدست آوردم اگه دوست داری آپشن فایلتو بده تا تغییرات رو اعمال کنم . بعد درجه سخت شدن بازیو میتونی بخوبی احساس کنی .

یه چیز جالب در مورد نقل انتقالات...
    شما اگه تو مد Bal رفته باشین از تو اپشن یه گزینه به نام Edit registeration داره اگه بازیکنتون رو تو لیست ثبت کنید بعدش برید به مستر لیگ و بعدش از طریق search by group تو other برید میتونید بازیکنی که تو become a legend ثبت کردید با قیمت خیلی خیلی پایین جذب کنید...مثلا من الان بازیکنم تو bal ریتینگش به 100 رسیده حالا من یه بازیکن با این ریتینگ رو با کمتر از 300.000 تا جذب کردم.
    البته فک کنم از طریق گزینه create player تو مد edit هم بشه همچین کاری کرد...
    من دقیقا همین کار رو توی مستر لیگ انجام دادم بعد از ریجستر کردن یک طرح سه بعدی از فرم صورتم رندر کردم و توی یک برنامه سه بعدی ساز چهره و موهامو ویرایش کردم بعد از اینکار با برنامه فتو شاپ صورتمو روی اون قالب چهره وارد کردم و در مرحله بعد اونو وارد تیم مورد نظرم کردم و مستر لیگو استارت زدم .
    البته توی بخش ویرایش بازی هم میشه بازیکن ریجستر کرد اما چهره دقیقی نمیشه ساخت اما توی bal این امکان برای کسانیکه نمیخوان زیاد وقت بزارن فراهمه .

15. 4 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من دقیقا همین کار رو توی مستر لیگ انجام دادم بعد از ریجستر کردن یک طرح سه بعدی از فرم صورتم رندر کردم و توی یک برنامه سه بعدی ساز چهره و موهامو ویرایش کردم بعد از اینکار با برنامه فتو شاپ صورتمو روی اون قالب چهره وارد کردم و در مرحله بعد اونو وارد تیم مورد نظرم کردم و مستر لیگو استارت زدم .
    البته توی بخش ویرایش بازی هم میشه بازیکن ریجستر کرد اما چهره دقیقی نمیشه ساخت اما توی bal این امکان برای کسانیکه نمیخوان زیاد وقت بزارن فراهمه .
    شماها فقط بلدین دل آدمو بسوزونین فقط بلدین آدمو عقده ای کنین خوب بابا ما هم دل داریم نه بهتره بگم ما هم از قیافمون خوشمون میاد کلی با قیافمون کلاس میذاریم.خوب برادر جان بگو چطور این کارها را کردی؟دعا می کنم بازیکنت(همونی که تو BAL ساختی)ده بیست هفته ای مصدوم بشه ها

من آخر سر می ترسم بمیرم و نتونم قیافم را تو PES ببینم

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد سرعت رشد بازیکنان توی پست قبل توضیح دادم
    آخرش دقیق نگفتی شما بودی که با برنامه نویسی می خواستی این کار رو بکنی یا یکی دیگه بود.
    ولی پیشرفت بازیکن یکمی داره در pes بازم بهتر میشه یعنی من الان حدود پنج شش شماره قبلی رو دائم مسترلیگ رفتم مثلا توی یه شماره یه تیم ساخته بودم که دیگه مثلا همه بازیکنان بیشتر توانایی هاشون بالای 95 یعنی قرمز بود.مثلا یه بازیکن معمولی مثل آلن اسمیت من یادم در حد مارادونا پیشرفت می کرد در صورتی که در این شماره این جوری نیست ولی در کل من توی مسترلیگ مثلا با تیم هایی مثل پاناتینایکوس-مارسی-استون ویلا-اودینزه-والنسیا-اتلتیکو مادرید-پورتو-استقلال و... در همه شماره های این بازی قهرمان همه جام ها شدم و کلا شما بعد از دو سه فصل با هر تیمی حتی ضعیف اگر درست برید راحت می تونید همه جام ها رو ببرید.
    اگر گزینه پیشرفت بازیکن رو قبل از شروع مسترلیگ غیر فعال کنی درسته از یه لحاظ خوبه که بازیکنان پیشرفت نمی کنند ولی شاید بیشتر از یکی دو تا تیم نتونی بری و بیشتر جذاب نباشه چون وقتی بازیکنان پیشرفت نکنند دیگه مثلا بازیکنان جوان نمی تونند قوی بشن و همون بازیکنانی که از اول قوی هستند رو باید بخرید البته میشه از قسمت ادیت بازی بازیکنان جون رو زیاد کرد ولی کلا نمیشه دقیق پیش بینی کرد که چه بازیکنی پیشرفت می کنه.ولی مثلا من بازیکنی پدرو که در بارسا بازی می کنه رو یکمی زیاد کردم چون قوی تر هستش.ولی به نظر من در این شماره این کارت ها خیلی تاثر گذار هستند البته در شماره های قبلی به جای اون گزینه ای به نام Special ability وجود داشت که نسبتا خوب بود ولی در این شماره کارت های نارنجی اضافه شده که خیلی در بازیی تاثیر دارند و مثلا Extra attacker که مخصوص دفاع های وسط هستش و باعث میشه اون دفاع هایی که قابلیت هجومی خوبی دارند بعضی وقت ها موقع حمله به جلو بیایند تا برای تیم مفید باشند مثلا بازیکنانی مثل دنیل اگر و ریکاردو کاروالیو و الکس و کولو توره این قابلیت رو دارند که نسبتا مفید هستش.
    در کل دوست عزیز من متاسفانه الان دیگه یکمی از مسترلیگ خسته شدم چون باور کن چند سال مدام دارم بازی می کنم و الان مثلا دارم در مسترلیگ یه تیم تخیلی برای چلسی درست می کنم که از کهکشانی و این حرفا هم بالاتر هستش

وحید جان در مورد منحنی رشد بازیکنان این مطلب رو هم بگم که کلا 256 حالت برای رشد بازیکنان برای این بازی طراحی شده ( اگه دوست داری فایلشو بزارم چند مگی میشه ) . اون حالت لستینک و غیره حالات کلی هستن . علاوه بر این چندان جالب نیست که ما تمام بازیکنان رو بصورت فرم لیت لستینگ در بیاریم . فقط بهترین راه همون دستکاری توی بازیه .
    شما هم به نظر میرسه علاقه داری حریفت دست و پا بسته نباشه و میخوای توان واقعی خودتو به چالش بکشی .
    ببین کلا سه عامل سبب میشه ما راحت بتونیم خودمون رو به دروازه حریف برسونیم و به حریف گل بزنیم :
    1- سرعت بالای یک بازیکن در زمانیکه صاحب توپه .
    2- قدرت شوت بسیار بالا و غیر واقعی بازیکنان .
    3- دقت بسیار بالا و غیر طبیعی پاسهای کوتاه بطوریکه بدون دقت زیاد راحت میشه با پاسکاری توپو به محوطه جریمه حریف رسوند .
    4 - ضعف دروازه بانها
    البته یکی دو مورد دیگه هم هست که تاثیر کمتری دارن .
    مورد اول رو تا حد زیادی میشه با تنظیم تاپ اسپید و دریبل اسپید و همینطور قدرت بدنی تعدیل کرد .
    مورد دوم هم کاملا امکان پذیره و از این بابت هم جای نگرانی نیست .
    مورد سوم امکان پذیر نیست چون اگه شما دقت پاس کوتاه رو حتی روی یک قرار بدی بازم پاسها دقیق هستن .
    مورد چهارم رو هم میشه تا حد نسبتا خوبی برطرف کرد .
    بنابراین ما سه عامل از چهار عامل رو میتونیم کنترل کنیم که تا حد زیادی بازیو سخت تر میکنه .
    من مقدار دقیق این تواناییها رو بدست آوردم اگه دوست داری آپشن فایلتو بده تا تغییرات رو اعمال کنم . بعد درجه سخت شدن بازیو میتونی بخوبی احساس کنی .
    از توضیحاتت ممنونم.ولی منظور شما چیه.اگر بخوای مثلا از ادیت خصوصیات بازیکنان رو زیاد کنیم یکمی بازی بهم میریزه چون از این نظر بازیکنان خوب طراحی شدند و شاید تعداد خیلی کمی از بازیکنان مطابق با واقعیت نباشند.من خودم فوتبال کلا خیلی می بینم و به نظر خود من نسبتا کونامی از نظر طراحی خصوصیات بازیکنان خوب کار می کنه و احتمالا کارشناس های مختلفی داره که لیگ های مختلف رو بررسی می کنند.
    در کل هر کاری کنیم هم بازی اون جوری که من بخوام سخت نمیشه.فکر کنم مشکل کار اینکه بازیو آن قدر بازی کردیم که دیگه برامون سخت نیستش و فکر کنم این مشکلی برای به حساب نمیاد و شاید مشکل از خود من باشه کونامی هر سال یکمی گیم پلی بازیو تغییر میده و امسال هم تغییراتی خیلی خوب داده ولی مثلا من اولش که این شماره رو بازی می کردم چون یکمی تغییر داشت برام نسبتا سخت بود ولی به مرور بازی عادت کردم و الان دیگه برام خیلی راحت هستش.
    راستی شما که اطالاعات خیلی خوبی داری چرا توی گروه مقایسه pes2010 و fifa10 خیلی نمیای؟من باور کن خیلی اون جا خسته شدم چون کسی زیاد نمیاد و من باید با خودم بحث کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •