مرسی
فقط چطوریه اسمش 512 هست ولی 240 دانلود داره ؟
در ضمن از همین پارس آنلاین 256 بگیرم با ترافیک 2 گیگ سرعت دانلودش چطور هست ؟ میشه ماهی 10.950 تومان
مرسی
فقط چطوریه اسمش 512 هست ولی 240 دانلود داره ؟
در ضمن از همین پارس آنلاین 256 بگیرم با ترافیک 2 گیگ سرعت دانلودش چطور هست ؟ میشه ماهی 10.950 تومان
Last edited by ali_agha1981; 29-06-2013 at 16:24.
معمولا سرعت محدود سرعتش بالاتر از مقدار سرویس شما هست
سلام دوستان
یه سرویس نامحدود میخوام با پینگ خوب! شاید زیر 300 حداقل
سرعت دانلود هم بالای 100 حداقل
و البته قیمت پایینتر از شاتل
چی بگیرم?
تهرانم و مرکز هجرت!
Last edited by mos2010; 30-06-2013 at 15:02.
دوستان من الان از آسیاتک دارم سرویس می گیرم . 1 مگ نامحدود با سرعت حداقل 90-80 . ولی پینگش ناجوره . بنابراین میخوام سرویس دهنده ی اینترنتمو عوض کنم .
بودجه : حداکثر 50 هزار تومن برای هر ماه
حتی الامکان نامحدود ( سرعت حداقل 80 باشه )
پینگ با اروپا زیر 200 باشه .
دوستان چه پیشنهادی دارید ؟
کدوم شهری؟
مشهدی ام![]()
دوستان سلام،
میخواستم یه سرویس بگیرم با پینگ خیلی پایین، مصرفم در ماه شاید به 8گیگ برسه، ترافیک رایگان مهم نیست. قیمت هم تا 50تومن
از چه شرکنی پیشنهاد میدید؟ پینگ برام خیلی مهمه میخوام بین 200تا250 باشه، اگه سرویس با حجم بیشتر بود مشکلی نیست ولی تا50 تومن حداکثر
خیلی ممنون میشم جوابم رو بدید
خواستم مخابرات بهت پیشناهاد کنم بگیری که متاسفانه مخابرات مشهد و قم وضعیتش چندان جالب نیست!
از مخابرات بگیر پینگش خوبه فعلا
من از سیسکم برای باز کردن کتنتا ها استفاده میکنم و به دلیل داشتن تایم اوت قطعی داره
یعنی زمانی که اینترنت سرعتش خوبه مخصوصا شبا عین ایینه باز میکنه ولی روزها و در همین ساعت اصلا کانکت نمیشه
من مخابرات دارم.مال بقیه هم تایم اوت داره یا من مشکل دارم
کلا چه سرویسی بهتره ؟
از مخابرات سرویس داشتم تا همین چندروز پیش که قرارداد رو فسخ کردم پینگش زیر 300نمیومد همش هم تایم اوت یا پکت لاس، هرروز بدتر از دیروز. فقط شبا بهتر میشد که به درد نميخوره تو روز من استفاده دارم نه 3 4صبح!!
واسه همین ممنون میشم اگه پیشنهاد دیگه ای بدید.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)