با سلام
شايد اينجا جاي اين سوال نباشه ولي آيا برنامه اي هست كه نشون بده وقتي كامپيوتر خاموشه يا روشنه چه برنامه اي داره از اينترنت استفاده ميكنه ؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه من فكر ميكنم حجمم خودبخود كم ميشه!!!!!!!!!!!
با سلام
شايد اينجا جاي اين سوال نباشه ولي آيا برنامه اي هست كه نشون بده وقتي كامپيوتر خاموشه يا روشنه چه برنامه اي داره از اينترنت استفاده ميكنه ؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه من فكر ميكنم حجمم خودبخود كم ميشه!!!!!!!!!!!
مگه وقتی کامپیوتر خاموشه هم برنامه ای میتونه از اینترنت استفاده کنه؟!
حجم خود بخود کم نمیشه. مگه اینکه اتوآپدیت ویندوزتون یا آنتی ویروس تون یا برنامه های دیگه روشن باشه. اونها رو اول چک بفرمایید.
البته دوستان در مورد حجم اضافی کم کردن برخی شرکتها گلایه دارند...
سلام
خاموش روشن کردن که ضرری نداره. داخل تنظیمات مودم قسمت pppoe یه گزینه هست قابل تیک خوردن مثلاً به این نام (Always On (Recommended که باعث میشه در صورت قطع ارتباط خود مودم مجدداً وصل بشه و خاموش روشن کردن لازم نباشه.شما pppoe ست کردین یا bridge ؟
دکمه ریست هم تنظیمات یوزر پسوورد بخش pppoe و پسوورد ورودی مودم رو ریست میکنه.
با سلام
من دیروز یک مودم Datasheen گرفتم برای کانفیگ کردنش مشکل دارم ... این ای پی رو میدم 192.168.1.1 و وارد تنظیماتش میشم ولی نمیدونم به چه صورتی کانفیگ کنم ! من از صبانت اکانت دارم . دوستان لطفا طریقی کانفیگ مودم رو بگین که از دیروز درگیرش هستم ولی درست نشده
من الان وقتی کامپیوترم خاموشه یا وقتی که کابل شبکه رو میکشم چراغ لینکم میره و آلارم روشن میشه!
چیکار کنم؟!
TP-LINK TD 8811
با سلام
دوست عزيزم برو اول خط هم امتحان كن
شما فقط توي خونه رو امتحان كردي و منم طبق اينكه ميدونستم امتحان كردي گگفتم برو اول خط
و اينكه 99 درصد راه نيفتاده و اشتباهي بهت گفتن كه وصل شده
موفق باشيد.
با سلام
نه مشكلي نداره با دكمه خاموش روشن كني
احتمالا از خططتون هست
اون دكمه ي ريست تنظيمات دا خلي مودمتون رو مثه كانكشنها و .... رو پاك ميكنه
كه از اينا نيست و از نويز و همون خططتون هست
موفق باشيد.
با سلام
دوست عزيزم تا كامپيوتر خاموش باشه استفاده اي از اينترنت نميشه مگه اينكه وايرلس باشه و از وايرلسش مخفيانه كسي يا چيزي استفاده كنه
نرم افزار bandwidth meter هست براي اينكار اما بايد ويندوز روشن باشه تا بتونيد استفاده پهناي باندتون رو ببينيد
در حالت خاموش باشه ويندوز جواب نميده و يعني هيچ برنامه اي نيست كه نشون بده در حالت خاموش
موفق باشيد.
با سلام
منم قبلا datasheen داشتم
شما برو توي تنظيمات به قسمت wan برو
اونجا ميتوني نوع كانكشنت رو انتخاب كني كه pppoe باشه بهتره ( يعني به صورت اتومات به اينترنت وصل ميشي با روشن كردن مودم)
بعد يوزر و پسوردي كه شركت براي اكانتت دادن رو وارد كن
و VCI رو برابر 35 قرار بده
تا جايي كه يادم مياد ويزارد هم داره واسه تنظيماتش!
اگه بازم به مشكل خوردي عكس از تنظيماتش بگير تا بگيم
چون زياد يادم نيست از پانلش
موفق باشيد.
با سلام
كانكشنتون از نوع bridge هست؟
موفق باشيد.
سلام
خاموش روشن کردن که ضرری نداره. داخل تنظیمات مودم قسمت pppoe یه گزینه هست قابل تیک خوردن مثلاً به این نام (Always On (Recommended که باعث میشه در صورت قطع ارتباط خود مودم مجدداً وصل بشه و خاموش روشن کردن لازم نباشه.شما pppoe ست کردین یا bridge ؟
دکمه ریست هم تنظیمات یوزر پسوورد بخش pppoe و پسوورد ورودی مودم رو ریست میکنه.با تشکربا سلام
نه مشكلي نداره با دكمه خاموش روشن كني
احتمالا از خططتون هست
اون دكمه ي ريست تنظيمات دا خلي مودمتون رو مثه كانكشنها و .... رو پاك ميكنه
كه از اينا نيست و از نويز و همون خططتون هست
چراغ اینترنت مربوط به چیه؟
با سلام
هر مودمي يه سري چراغ مخصوص به خود داره
مثلا مودم من شامل اين گروه از چراغ ها هست:
مهم هاش ايناس:
adsl : كه معلوم ميشه يعني خطم در حالت رانژه هست و ارتباط با adsl دارم ( همون لينك مودم هاي ديگه هست )
internet : يعني اينكه تنظيمات مودم اعم از يوزر و پسورد و ... رو درست وارد كردم و از اينترنت دارم استفاده ميكنم كه در هنگام رد و بدل كردن ديتا چشمك ميزنه و اگه هم تنظيمات مودم درست نباشه رنگ قرمز ميشه
و اينكه اگه شركت اينترنتش دچار اختلال باشه بازم اين چراغ قرمز ميشه
موفق باشيد.
واسه من اصلا چراغ اینترنتش خاموشهinternet : يعني اينكه تنظيمات مودم اعم از يوزر و پسورد و ... رو درست وارد كردم و از اينترنت دارم استفاده ميكنم كه در هنگام رد و بدل كردن ديتا چشمك ميزنه و اگه هم تنظيمات مودم درست نباشه رنگ قرمز ميشه
مودم من
tp-link td 8811
حتی لحظاتی کوتاه به صورت فلاش هم چشمک نمیزنه؟ میتونید System Log مودم رو اینجا قرار بدید؟ ببینیم از چی ایراد میگیره.
در مودم planet چراغها به این صورته:
power روشن
system روشن
LAN وقتی کابل شبکه به کامپیوتر وصل باشه در زمان رد و بدل کردن دیتا چشمک میزنه
PPP یا Status در صورت اتصال صحیح به ISP همیشه ثابت روشن ( در بعضی مودمها چشمک زن )
ADSL یا Link در صورت رانژه بودن خط همیشه روشن
Last edited by fujitsu.siemens; 17-09-2010 at 14:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)