تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 975 از 1135 اولاول ... 47587592596597197297397497597697797897998510251075 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,741 به 9,750 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام علی آقا.من تمام موارد رو چک کردم.صبح دریچه روی کاربراتور بسته میشه و همه کارها درست انجام میشه اما ماشین رو ساسات نمیره.
    همونطور که گفتید با جدا کردن فیش ساسات چراغ روغن خاموش شد.منظورتون اینه که برق فیش ساسات منفیه؟
    بنظر شما ممکنه گاز ساسات اونقدر کم تنظیم شده که گاز نمیخوره ماشین؟
    برق منفی لامپ اخطار روغن موتور از این بخش گرفته میشه و فکر میکنم یکی از دلایل این کار عبور جریان برق بیشتر برای ایجاد گرما در فنر ساسات و کارایی بهتر این بخش باشه.

بله، این احتمال زیاده که تنظیم فنر ساسات روی حداقل باشه و گاز بسیار کمی به موتور وارد میشه.
    تنظیم فنر ساسات را بررسی کنید و ببینید این دو شاخص روی بدنه محفظه فنر ساسات و درپوش محفظه، نسبت به هم چقدر تفاوت دارند؟

اگر شاخص روی درپوش ( بخش سیاه رنگ) به سمت راست شاخص بدنه محفظه فنر ساسات قرار گرفته بود، یعنی مقدار گاز کمتری برای موتور ایجاد میشه و اگر در سمت چپ شاخص بدنه بود یعنی موتور گاز بیشتری میخوره.
    برای شروع بهتره شاخصها دقیقا در وسط و روبروی هم باشن و بر اساس مقدار گاز خوردن و دمای هوا ، تنظیمات بعدی را انجام بدید.

اگر از وضعیت تنظیمات ساسات تصویر بگذارید ، راهنمایی بهتری هست.

2. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Peyman Skylark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام این یه عکس از تنظیم ساسات

متاسفانه اگه بر حسب اون خط استاندارد تنظیم کنم صبح ها با پدال زدن دریچه بطور کامل بسته نمیشه و مجبور شدم بیشتر بسمت چپ بچرخونمش.اما دیدم ماشین تو حالت گرم هم رو ساسات هست و وقتی خاموشش میکنم دریچه بسته میشه.
    خلاصه فعلا مجبور شدم طوری تنظیم کنم که تو حالت گرم دریچه بسته نشه.
    وکیوم هم سالمه آخه قبل از اینکه مکانیک دست بزنه داشت کار میکرد

یه سوال دیگه اینکه: چند روزیه موقع استارت دود آبی از اگزوز میاد بیرون و امروز متوجه شدم هنگام گاز دادن درجا هم دود میکنه! بنظرتون میتونه از روغن موتور باشه؟ یعنی موقع تعویضشه؟ (آخه چسبندگیش بد نیست و هزارتا دیگه باید برم برحسب کیلومتر روغن)
    Last edited by Peyman Skylark; 11-12-2016 at 15:41.

4. 3 کاربر از Peyman Skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

درود به همه دوستان مخصوص دوست گرامی و استاد خودم علی اقای گل و مهربان.با وجود علی اقا سنگر آمریکایی همچنان گرمه.
    در مورد ساسات با توجه به سرمای بسیار زیاد امسال( و کلا در زمستان) من خودم وقتی ماشینو بعد از چند روز روشن میکنم ترجیح میدم رو ساسات نره.بالاخره هوا سرده چندین روز ماشین خاموش بوده و روغن حسابی ته نشین شده و قطعات هیچ روغنی ندارن.در این حالت یهو گاز خوردن اونم با دور بالا خیلی منطقی نیست.البته برای دوستانی که روزانه از خودرو استفاده میکنن شاید ایرادی نداشته باشه.
    البته این نظر شخصی خودم بود شاید هم غلط باشه.
    اینم پیرمرد با وقار من.

6. 6 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

متاسفانه اگه بر حسب اون خط استاندارد تنظیم کنم صبح ها با پدال زدن دریچه بطور کامل بسته نمیشه و مجبور شدم بیشتر بسمت چپ بچرخونمش.اما دیدم ماشین تو حالت گرم هم رو ساسات هست و وقتی خاموشش میکنم دریچه بسته میشه.
    خلاصه فعلا مجبور شدم طوری تنظیم کنم که تو حالت گرم دریچه بسته نشه.
    وکیوم هم سالمه آخه قبل از اینکه مکانیک دست بزنه داشت کار میکرد

یه سوال دیگه اینکه: چند روزیه موقع استارت دود آبی از اگزوز میاد بیرون و امروز متوجه شدم هنگام گاز دادن درجا هم دود میکنه! بنظرتون میتونه از روغن موتور باشه؟ یعنی موقع تعویضشه؟ (آخه چسبندگیش بد نیست و هزارتا دیگه باید برم برحسب کیلومتر روغن)
    این اندازه چرخش خیلی زیاده و اصلا دیگه توی رِنج کار فنر ساسات نیست.
    من حدس میزنم اصلا فنر با بازوی ساسات درست درگیر نشده و مشکل از همین بخش هست.
    توضیحاتی که قبلا دادم را دوباره بررسی کنید تا از قرار گرفتن دهانه فنر ساسات در پشت بازوی ساسات مطمئن باشید.

روغن موتور را همیشه زودتر از کیلومتری که تعیین شده عوض کنید. حداقل 1000 کیلومتر زودتر چون هیچ اعتباری به این استانداردهای نوشته شده روی روغنهای موجود در بازار نیست. بهترین نوع روغن ایرانی که تا حد نسبتا زیادی میشه به کیفیت آن اعتماد کرد، بهران هست.

دود آبی احتمالا نشانه روغن سوزی باشه، باید در شرایط مختلف بررسی بشه ، همینطور مقدار پایین رفتن احتمالی سطح روغن موتور، چرب بودن شمعها، و دهانه اگزوز.

درود به همه دوستان مخصوص دوست گرامی و استاد خودم علی اقای گل و مهربان.با وجود علی اقا سنگر آمریکایی همچنان گرمه.
    در مورد ساسات با توجه به سرمای بسیار زیاد امسال( و کلا در زمستان) من خودم وقتی ماشینو بعد از چند روز روشن میکنم ترجیح میدم رو ساسات نره.بالاخره هوا سرده چندین روز ماشین خاموش بوده و روغن حسابی ته نشین شده و قطعات هیچ روغنی ندارن.در این حالت یهو گاز خوردن اونم با دور بالا خیلی منطقی نیست.البته برای دوستانی که روزانه از خودرو استفاده میکنن شاید ایرادی نداشته باشه.
    سلام آقا محسن گرامی، تشکر از لطف شما.
    اتفاقا توصیه کاملا منطقی و بجایی هست و دقیقا همین موردی که اشاره کردید را باید در رابطه با خودروهایی که مدت زیاد خوابیده بودن رعایت کرد.
    برای این خودروهایی که مدت زیادی خوابیده بوده، بهترین کار روشن کردن در گرمترین موقع روز هست( در فصلهای سرد ) تا روان کنندگی روغن بیشتر باشه و پمپ با سهولت بیشتری روغن را به بخشهای مختلف موتور بفرسته.

8. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اینم پیرمرد با وقار
    سلام محسن عزیز.خب این دور قابل تنظیم هست و تا حدی که ماشین خاموش نشه و روشن بمونه کفایت میکنه اما دور بالا واقعا اشک آدمو در میاره من خودم دلم نمیومد و یه پدال میزدم تا از ساسات بیفته! ایشالله قسمت بشه روزی بیاییم زیارت کانتیننتال...خدا حفظش کنه...

این اندازه چرخش خیلی زیاده و اصلا دیگه توی رِنج کار فنر ساسات نیست.
    من حدس میزنم اصلا فنر با بازوی ساسات درست درگیر نشده و مشکل از همین بخش هست.
    توضیحاتی که قبلا دادم را دوباره بررسی کنید تا از قرار گرفتن دهانه فنر ساسات در پشت بازوی ساسات مطمئن باشید.

روغن موتور را همیشه زودتر از کیلومتری که تعیین شده عوض کنید. حداقل 1000 کیلومتر زودتر چون هیچ اعتباری به این استانداردهای نوشته شده روی روغنهای موجود در بازار نیست. بهترین نوع روغن ایرانی که تا حد نسبتا زیادی میشه به کیفیت آن اعتماد کرد، بهران هست.

دود آبی احتمالا نشانه روغن سوزی باشه، باید در شرایط مختلف بررسی بشه ، همینطور مقدار پایین رفتن احتمالی سطح روغن موتور، چرب بودن شمعها، و دهانه اگزوز
    سلام
    با باز کردن محفظه ساسات زمانی که ماشین سرد بود یه چیزایی دستگیرم شد
    همونطور که فرمودی و منم دیدم فقط تو همون محدوده مشخص شده اهرم با فنر درگیر میشه و باعث میشه که دریچه باز یا بسته بشه و اگه چرخش بیشتر و یا کمتر از اون محدوده باشه بقول شما اصلا تو رنج کار فنر ساسات نیست.حالا من تنظیم رو روی خط استاندارد گذاشتم اما وقتی ماشین رو خاموش میکنم دریچه بسته میشه (یعنی اگه درست گفته باشم تو هوای گرم هم ماشین رو ساساته درست میگم؟)

وقتی فنر ساسات رو دیدم و با عکس فنر ساسات ماشین شما مقایسش کردم ، طوری بود که یکسان جمع نشده بود و به این شکل بود.بنظرتون خرابش کردم یا چون هوا سرده اینطور شده؟ (خودم حدس میزنم خرابش کردم چون با اون زاویه چرخش که شما گفتی زیاده یه شب تا صبح موند و تغییر شکل پیدا کرد)

و این چندتا عکس از زوایایی کل کاربراتور:

متوجه یک چیز دیگه شدم که مکانیکم دستکاری کرد و ساساتو از کار انداخت.
    اون اینه که اهرمی که روی بازوی خارجی ساسات قرار میگیره باید تو سوراخی که با فلش نشون دادم قرار بگیره نه تو سوراخ بغلی.

اووووووووووووف از دست این مکانیکا!
    Last edited by Peyman Skylark; 13-12-2016 at 00:15.

10. 4 کاربر از Peyman Skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام با باز کردن محفظه ساسات زمانی که ماشین سرد بود یه چیزایی دستگیرم شد......
    سلام دوست گرامی

فنر ساسات ماشین شما مشکلی نداره و صرفا بخاطر دمای محیط کوتاه و بلند شده. کلا این فنرها از نوع بی متال
    BIMETAL هستند که با تغییرات دما، طول آنها هم کم و زیاد میشه و همین اساس کار ساسات هست.

در مورد محل اتصال لینک دریچه به سوراخ اشتباه، درست اشاره کردین و باید به همان سوراخی که با فلش قرمز نشان دادید وصل بشه.
    دقیقا اطلاع ندارم چرا، شاید بخاطر نوع کاربراتور یا اتومبیل باشه و مثلا در کاربراتورهای 2 دهنه از سوراخ دوم استفاده کنند.
    تغییر دادن وضعیت لیک و اتصال به سوراخ قبلی کمی حوصله و دقت نیاز داره و باید بخش بالایی کاربراتور باز شده و با کمی دقت و حوصله و صرف وقت، این جابجایی را انجام بدید، البته فراموش نکنید که حتما زمانی این کار را بکنید که کاربراتور کاملا سرد باشه و در زمان گرم بودن هرگز پیچها را باز نکنید چون بدنه کاربراتور تاب برمیداره.

بعد از انجام این جابجایی لینک، مجددا آزمایش کنید و در صورت وجود ایراد، بازههم بررسی میکنیم تا مشکل پیدا بشه.

12. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    چون مکانیکم از رو اون لینک رو به سوراخ بغلی انتقال داده بود.من به راحتی دوباره سر جای خودش قرار دادم ولی بازم نتیجه نگرفتم.حالا بازم باید سر فرصت روش کار کنم.فقط یه سوال:این کارها رو موقعی که موتور سرده انجام بدم یا موقعی که گرم هست هم میشه؟

14. این کاربر از Peyman Skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    چون مکانیکم از رو اون لینک رو به سوراخ بغلی انتقال داده بود.من به راحتی دوباره سر جای خودش قرار دادم ولی بازم نتیجه نگرفتم.حالا بازم باید سر فرصت روش کار کنم.فقط یه سوال:این کارها رو موقعی که موتور سرده انجام بدم یا موقعی که گرم هست هم میشه؟
    مسلما وقتی سرد هست تا زمان روشن شدن مشخص باشه چه مقدار گاز میخوره، چون ساسات در موقع سرد بودن موتور وارد عمل خواهد شد.
    احتمالا مکانیک قبلی پخ شدگی سر لینک را سوهان زده و با کمی خم کردن ،جای لینک عوض شده که کار درستی نیست و میتونه باعث بهم خوردن تنظیمات ساسات باشه، البته فعلا کاری به این بخش نداریم و همین که جا عوض شده کافیه،

الان تنظیم را روی وسط بگذارید و در زمان سرد بودن موتور ببینید چقدر گاز میخوره؟

خروسک ساسات که پشت کاربراتور نصب شده، مقدار گاز خوردن را مشخص میکنه و با یک نگاه به وضعیت قرار گرفتن زبانه بر روی خروسک میشه متوجه شد که گاز خوردن چقدر هست؟

هرچقدر زبانه بیشتر به سمت عقب فشرده شده باشه گاز خوردن هم بیشتر میشه.
    بطور کلی تنظیم توسط چرخاندن درپوش فنر ساسات انجام میشه.

قبل از استارت زدن چند بار ساسات را درگیر کنید( با حرکت دادن خروسک اصلی کاربراتور یا پدال گاز) و ببینید زبانه پشت کاربراتور نسبت به خروسک ساسات چه وضعیتی داره؟

بدون اینکه ماشین را روشن کنید ، دوباره ساسات را بطور دستی از مدار خارج کنید( زبانه ساسات را با دست عقب بکشید تا خروسک آزادانه حرکت کرده و به جای اول برگرده ، درست مثل زمانی که هنوز پدال گاز فشار ندادید و ساسات عمل نکرده).
    بعد از این کار دوباره مقدار حرکت درپوش فنر را تغییر بدید( با توجه به مقدار گاز خوردن که از روی وضعیت زبانه و خروسک ساسات متوجه شدید) و دوباره همین آزمایش را تکرار کنید.
    با این روش نیازی به روشن و خاموش کردن ماشین نیست و احتیاجی به صرف زمان برای گرم و سرد شدن موتور هم نداره.

16. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    دیشب بازم کلی بررسی کردم
    من فکر میکنم چون یه بار فنر ساسات رو تحت فشار تنظیم کردم و یه روز به همون حالت باقی موند تغییر شکل پیدا کرد و با این وضع نمیشه روی اون خط استاندارد تنظیمش کرد.

عکس فنر ماشین شما در مقایسه با فنر ماشین من (با توجه به اون فلش قرمز که مشخص کردم و نقطه شروع فنر هست مال من یک دور باز شده)

به همین جهت جایی که لبه فنر قرار میگیره با بازوی ساسات نمیخونه.
    این تنظیم استاندارد هست و میبینیم که لبه فنر بالای محفظه قرار گرفته و اگه بخوام اینجا تنظیمش کنم دریچه خیلی سفت میشه.

یه مشکل دیگه اینه که دریچه کاربراتور میل به بسته شدن داره.بنظر شما مشکل از وکیوم نیست؟ (البته قبلش با همین وکیوم داشت کار میکرد)
    اون خروسک ساسات و اهرم گاز هم با همدیگه نمیخونن و درگیر نمیشن.احتمالا بقول شما مکانیک با باز کزدن کاربراتور اینها رو تغییر داده و بخاطر همین من از روی کاربراتور نتیجه نمیگیرم
    Last edited by Peyman Skylark; 14-12-2016 at 13:36.

18. 4 کاربر از Peyman Skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    دیشب بازم کلی بررسی کردم
    من فکر میکنم چون یه بار فنر ساسات رو تحت فشار تنظیم کردم و یه روز به همون حالت باقی موند......

متاسفانه همانطور که شما هم اشاره کردید، فنر ساسات از شکل و حالت اصلی خودش خارج شده، البته نه بواسطه چرخاندن شما و قرار گرفتن در وضعیتهای مختلف، بلکه با زور و نیروی زیاد که مشخصا زمان بیرون بودن از محفظه ساسات روی این فنر اعمال شده.

تصویر فنر مربوط به ماشین شما را با تعداد زیادی از تصاویر فنرهای مشابه در دماهای مختلف مقایسه کردم و متوجه شدم حق با شماست و این فنر از حالت استاندارد اولیه خارج شده و مشکل تنظیم نشدن مناسب ساسات هم بخاطر همین هست.

حدس من اینه که مکانیک قبلی با باز کردن فنر از روی کاربراتور و بستن درپوش روی گیره،( که شکستگی بخشی از درپوش هم ممکنه بخاطر همین مسئله باشه) و وارد کردن نیروی زیاد برای باز شدن فنر، سعی داشته وضعیت جدیدی برای مقدار فشار وارد شده از سوی فنر ساسات، به اهرمها و خروسک ساسات بوجود بیاره که البته من نمیدونم دقیقا چرا باید این کار را بکنه؟
    شاید هم فنر مشکلی نداشته و با نمونه خراب جابجا شده که از این کج دستیها توی جماعت مکانیک زیاد دیده میشه، بخصوص در رابطه با این قطعات مهم و کمیاب و گرانقیمت.

با توجه به بررسی هایی که انجام دادید و توضیحات داده شده، باید چند آزمایش انجام داده بشه تا ببینیم دقیقا چه مسیری را باید برای رسیدن به نتیجه مطلوب و تنظیم صحیح ساسات طی بکنیم؟
    ترمیم همین فنر و استفاده مجدد یا خرید یک فنر سالم برای جایگزین شدن؟

برای ترمیم این فنر و یا به اصطلاح " کالیبره کردن مجدد " سر خمیده فنر باید دوباره به محل قبلی خودش برگرده.
    چون فنر بی متال استقامت زیادی داره، اعمال فشار زیادی هم لازم هست، اما شاید بهتر باشه اول از روش ساده بهره بگیریم:

فنر را به مدت چند ساعت در داخل یک محیط بسیار سرد قرار بدید، مثل فریزر یا آب و یخ تا فنر در آخرین وضعیت انقباضی خودش قرار بگیره.
    بعد از انقباض کامل ، ببینید با وضعیت استاندارد در دمای عادی ( حدود 25 تا 30 درجه سانتیگراد) چقدر تفاوت داره و بعد از قرار گرفتن در دمای معمولی، آیا به وضعیت اول خودش نزدیک میشه یا بازهم بیش از حد باز شده؟

این کار را چند بار انجام بدید و نتایج را بررسی کنید تا ببینیم روش مناسبی هست یا خیر؟

اگر جواب نداد، ناچارا باید با اعمال فشار ، فنر به جای اول برگرده. برای این کار یک تکیه گاه مناسب لازم دارید ( مثل گیره) که البته باید با استفاده از لایه های پارچه و ابر ضخیم، جلوی وارد آمدن فشار زیاد به بخش کائوچویی درپوش را بگیرید تا احیانا فشار زیاد باعث شکسته شدن این قسمت نشده و کل مجموعه از بین نرود.

برای اعمال فشار بهتره که قبل از هر کاری فنر مقداری نرم بشه که با ریختن مقداری آب گرم، حالت ارتجاعی بهتری بدست میاد البته خود گرمای آب باعث میشه تا فنر مقداری بیشتر باز بشه که باید در نظر بگیرید.

این روشها را پیگیری کنید و امیدوارم نتیجه بده.

در رابطه با بقیه سیستم ساسات، یک آزمایش ساده هست که نشان میده آیا بقیه اجزاء به درستی کار میکنند یا خیر؟
    فنر ساسات از محل خودش در محفظه خارج شده و بازوی داخلی محفظه ساسات هم مشخص هست.
    با فشار انگشت به مقداری که حدس میزنید فنر به این بازو وارد میکنه، سعی کنید فشار وارد شده از سوی فنر ساسات را شبیه سازی کنید و ببینید بعد از حرکت دادن اهرم خروسک گاز، چه وضعیتی در کل سیستم ساسات و لینکها و دریچه و خروسک و زبانه ساسات بوجود میاد؟
    آیا طبق وضعیتی که باید باشه عمل میکنه یا بازهم ایرادی داره؟

البته توجه داشته باشید چون فنر ساسات جدا شده، و طبعا شاخص روی درپوش برای اندازه گیری مقدار چرخش و فشار وجود نداره، باید چندین بار این آزمایش را تکرار کنید تا حدود مقدار فشار مناسب وارد شده با انگشت را پیدا کنید و با این روش وضعیت بقیه بخشهای ساسات را هم چک کنید.

20. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •