سلام
افزونه هاي KIS 2012 با FF 5 سازگاري ندارن!
هيچ راهي نيست كه سازگاري داشته باشن؟!
سلام
افزونه هاي KIS 2012 با FF 5 سازگاري ندارن!
هيچ راهي نيست كه سازگاري داشته باشن؟!
پچ b در حال گذروندن مرحله آزمایشی هست که بعد از انتشار این مشکل رو بر طرف خواهد کرد.
دوستان خواهشأ کمک کنید.
من کجا میتونم واسه (کسپر آنتی ویروس ۲۰۱۰) آپدیت آفلاین گیر بیارم؟همه سایتها واسه ۲۰۱۱ و ۲۰۱۲ گذاشتن.
دوست عزيز
من تا جايي كه مي دونم آپديت 2011 و 2012 به 2010 هم مي خوره.
از سايتهاي دانلود مثل --------- يا ------------ ميتوني بگيري.
سلام به اساتید بزرگوارم
من 50 هزار تومن دادم یه کسپراسکی اینترنت سکیوریتی 2011 خریدم ولی نصب نمیشه.
یه اخطار میده با این مضمون:
"فایل نصب نرم افزار ناقص دانلود شده و خسارت دیده. برای رفع مشکل با ناشر آن تماس بگیرید."
هر چی با پشتیبانی شرکت تماس می گیرم یه نفر جوابگو نیست.
200 بار تا حالا زنگ زدم ولی هیچ کس جواب نمیده.
50 هزار تومن برام مهم نیست.
مهم نصب شدن آنتی ویروسه.
چندتا ویندوز هم عوض کردم ولی باز نشد.
هم 32 بیت نصب کردن هم 64 بیت.
اساسی اعصابم خورد شده.
حاضرم یه شیرینی بدم به کسی که راهنمایی کنه و مشکلمو حل کنه.
اگه از طریق ایمیل کمکم کنید ممنون میشم چون اصلا کار کردن با این تالارای گفتگو رو بلد نیستم.
میدونم الآن از این تالار که خارج بشم دیگه پیداش نمی کنم.
خواهشا راهنماییم کنید.
ممنون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش مشکلم که حل نشد ولی یه موردی رو بهم یاد دادی که یه عمر دنبالشم همون پیام های علکی که چند دقیقه یه بار برای 2011 می یومد و از اینجایی که شما گفتید میشه غیر فعال کرد . خیلی دنبالش بود ... هرچند فکر نکنم اون قسمت به ارور های توی لیست ربطی داشته باشه چون با برداشتن تیک های مربوطه بازم هستش .
سلام دوستان
من یه سیستم دارم با اینترنت سیکیوریتی 8.0.0.506 به آپدیت روز حجم آپدیت 9.8GB می باشد نمی دانم چرا اینقدر زیاد است چون وقتی دانلود می کنیم کلا نهایت 300MB بشه ولی نمی دانم چرا این اینقدر زیاد است .
1- لطفا بگویید به چه علت این حجم زیاد است .
2- لطفا بگویید که آیا می شود بعضی قسمتهای اضافه یا بی مصرف رو پاک کرد تا حجم کمتر شود والبته از آپدیت کم نشود .
3- چتور می شود از آپدیت بک آپ گرفت ودرسیستمی دیگر با همین ورژن استفاده کرد .
باتشکر فراوان
پیشنهاد من به شما این هست که ورژن آخر رو دانلود و استفاده کنید، چون برای ورژن 8 فقط تا پایان 2011 یعنی فقط 5 ماه دیگه آپدیت ارایه میشه و بعد از اون دیگه قادر به استفاده ازش نیستید.
اگر باز قصد استفاده ازش رو دارید بگید تا مشکلتون رو بررسی کنیم.
باتشکر از شما
سرعت کامپیوتر من کم هست اگر بتونم از ورژن 9 استفاده کنم خوبه ضمنا باتوجه به ورژن 9 می توانم آپدیت 8استفاده کنم ، لطفا باتوجه به ورژن 9 سوالات بالا را پاسخ دهید .
باتشکر
دوستان من میخواستم Kaspersky Internet Security 2012 12.0.0.374 - Final را نصب کنم ولی دیدم بعضی از بچه ها گفتن که سرعت سیستم خیلی کم شده؟ تا چه حد این درسته؟
من قبلا comodo داشتم که رسما ... شدم. از بس به همه چیز گیر میده این کاسپر هم همین طوره یا نه؟
سرعت اینترنت را کم می کنه یانه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)