ممنون بابت توضیحاتتون. اونجا گفته باید روی B zar باشه. بعد الان خودش روی B zar هستش!! یعنی فونت B zar رو دارم و خودش هم به طور خودکار روی B zar بود. پس چرا بازم نوشته ها درست نیستن؟![]()
ممنون بابت توضیحاتتون. اونجا گفته باید روی B zar باشه. بعد الان خودش روی B zar هستش!! یعنی فونت B zar رو دارم و خودش هم به طور خودکار روی B zar بود. پس چرا بازم نوشته ها درست نیستن؟![]()
File > Options > Advanced
- در بخش Show Document Content بر روی دکمه Font Substitution کلیک کنید
زیر عبارت Missing document font فونتای مورد نیازتون رو می بینید
توی اینترنت اسم این فونتا رو سرچ کنید و نصب کنید درست میشه
نصب فونت هم که آسونه
یه فایله با پسوند ttf اگه ویندوزتون 7 به بالاست روش کلیک راست می کنی و install رو میزنی
اگه ویندوز xp دارید توی پوشه C:/windows کپیش کنید
خب نمیدونم چی بگم من این مطلب رو از اونجایی گفتم که خودم دقیقا همین مشکل رو داشتم کسی هم راهنماییم نکرد و...بلاخره متوجه شدم فونت رو ندارم نصب کردم و حل شد
بهرحال متاسفم اطلاعاتم در همین حد بود![]()
حاجي اگه b zar رو داشتي كه با فونت times new roman نوشته ها نمايش داده نميشد. دادي دستمون؟
![]()
سلام. یه فایل ورد دارم که نمیتونم در آن تایپ مجدد کنم و یا حتی قسمتی از متن رو انتخاب کنم. یعنی طوری شده که حتی نمیتونم نشانگر موس رو بر روی قسمتی از متن که میخوام تایپ کنم قرار بدم. وقتی میخوام فایل رو ببندم پیغام میده که microsoft office word stopped working لطفا راهنمایی بفرمایید خیلی ضروریهکل فایلای وردی که دارم اینجوری شده چیکار کنم درست بشند؟؟
ریست کن اگه درست نشد باید ورد رو ریموو کنی و دوباره نصب کنی ..
البته اول ببین جدیدا چیزی، برنامه ای، اد اینی (add in) نصب کردی که شاید باعثش شده ؟
ای بابا. باور کنید خودش روی B zar هستش به صورت فابریک که بازش می کنم. اینم عکس واسه اثبات:
ولی بازم نوشته ها اینطوری میاد :(
-------------------------------------------------------------------
ویرایش: من فک می کردم اگه اسم فونت رو اون بالا بنویسه یعنی اون فونت رو دارم
الان متوجه شدم که ربطی نداره. فونت B zar رو دانلود و نصب کردم درست شد.
ممنون
Last edited by reza_17173; 12-02-2015 at 12:56.
خیلی ممنون. اوکی شد
سلام خوب هستید
ببخشید ولی انجام نشد
من دقیقا کنترل A را زدم و پاورقی ها با شماره شان انتخاب شدند
وقتی استایل fotnote text زدم که هیچ اتفاقی نیفتاد
وقتی استایل fotnoet reference زدم هم کلا همه با هم رفتند بالا هم شماره هم متن آن
* یه حدسی میزنم اگه برای شما عمل کرده شاید شما هنوز اون فایل نبستید
منظورم اینکه مثل من رفرنس ها را از حالت اندیس بالا خارج کنید و فایل را ذخیره و سپس ببندید
و بعد دوباره باز کنید و این روش را رویش اعمال کنید
سلام من تو 2010 نتونستم قسمت Font substitution پیدا کنم
به قسمت Show Document Content رفتم اما قسمت Font substitution پیدا نکردم
میشه مجددد راهنمایی کنید یا عکس بگذارید
ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)