تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 975 از 1126 اولاول ... 47587592596597197297397497597697797897998510251075 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,741 به 9,750 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

داره خودمونی میشه roozbeh99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان

وقتی هارد رو به سیستم میزنم ب هیچ وجه دیتکت نمیشه. با ویندوز , لینوکس و دی وی دی Active Boot Disk که به صورت بوت هستش دیتکت نمیشه.
    هارد وقتی به سیتم وصل میشه صدا میده (فایل صوتی صدای هارد رو آپلود کردم و لینکش رو در پائین گذاشتم ) و مشخصه که ایراد فیزیکال داره.

آیا به نظرتون واقعا ایراد فیزیکال پیدا کرده و باید بره تعمیرگاه هارد ؟
    به نظرتون جای مطمئن و خوب کجاست برای این کار ؟

من چند تا سایت پیدا کردم برای تعمیرات هارد موندم کدوم رو برم. لطفا دوستان راهنمائی کنن.
    اطلاعات هارد برام خیلی مهمه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لینک فایل صوتی صدای هارد

Last edited by roozbeh99; 13-01-2015 at 16:55.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام دوستان

وقتی هارد رو به سیستم میزنم ب هیچ وجه دیتکت نمیشه. با ویندوز , لینوکس و دی وی دی Active Boot Disk که به صورت بوت هستش دیتکت نمیشه.
    هارد وقتی به سیتم وصل میشه صدا میده (فایل صوتی صدای هارد رو آپلود کردم و لینکش رو در پائین گذاشتم ) و مشخصه که ایراد فیزیکال داره.

من چند تا سایت پیدا کردم برای تعمیرات هارد موندم کدوم رو برم. لطفا دوستان راهنمائی کنن.

لینک فایل صوتی صدای هارد

بله میتونه مشکل فیزیکی پیدا کرده باشه اتصالات هارد و پاوری که به هارد میخورد رو تست کنید که خیالتون از این موضوع راحت بشه اگه درست نشد هم میتونه از هد هارد باشه هم فریم ویر هارد ولی به نظرم بیشتر هد میاد باشه

هارد ضربه خورده بود؟

3. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_82111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صفحه قبل واستون عکس گذاشتم.نظرتون چیه؟

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

سلام
    نمیدونم اینجا جاشه یا نه دقیقا
    من یه سیستمی داشتم قبلا که روش هارد وسترن 1 ترا گذاشته بودم
    سیستم خراب شده و میخوام اطلاعات هاردو بریزم رو لپ تاپ
    پی سی دم دستم نیس الان که هاردو اونجا بذارم
    کابل گرفتم واسه انتقال به لپ تاپ
    برقش اینا اکی میشه ولی شناسایی نمیکنه هاردو
    راه دیگه ای هست؟
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دمای هارد که مشخصه بافر هم مشکلی نیست معمولا با آپدیت فریم ویر و بایوس مین اون مشکل هم حل میشه که نیازی نیست
    ممنون اینم عکس تب hleath

ولی واقعا صداش بیش از حد معمول هست. موقع خاموش کردن کامپیوتر هم به یکباره و با یک صدای تیک خاموش میشه.

داره خودمونی میشه TS.datarecovery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

لینک فایل صوتی صدای هارد

سلام من کانون بازیابی اطلاعات رو توصیه میکنم

8. این کاربر از TS.datarecovery بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام، یک هارد سیگیت 1 ترا جدید خریدم صداش یبش از حد معمول هست . با hd tune تست گرفتم ظاهرا سالم هست اما خودم فکر میکنم سرعتش موقع اجرای برنامه هاس سنگین میاد پایین و صداش هم بیشتر میشه. به نظر شما مشکل صدا از چیه؟
    ممنون اینم عکس تب hleath

ولی واقعا صداش بیش از حد معمول هست. موقع خاموش کردن کامپیوتر هم به یکباره و با یک صدای تیک خاموش میشه.
    سلام .

در پست اول ـتان اشاره كرديد كه اين هارد ديسك را جديد خريديد . در نظر داشته باشيد كه اين هارد ديسك آكبند و يا حتي كم كاركرد نبوده ! يكي از عوامل كاهش پرفورمنس و كارايي هارد ديسك فرسودگي و كاركرد زياد آن هست .

اين هارد ديسك هم از AAM پشتيباني نميكند و از اين طريق نميتوانيد صداي آن را كاهش بديد . چاره اي نداريد كه با صداي بلند آن كنار بياييد يا اينكه به فروشنده پس بديد .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام .

در پست اول ـتان اشاره كرديد كه اين هارد ديسك را جديد خريديد . در نظر داشته باشيد كه اين هارد ديسك آكبند و يا حتي كم كاركرد نبوده ! يكي از عوامل كاهش پرفورمنس و كارايي هارد ديسك فرسودگي و كاركرد زياد آن هست .

اين هارد ديسك هم از AAM پشتيباني نميكند و از اين طريق نميتوانيد صداي آن را كاهش بديد . چاره اي نداريد كه با صداي بلند آن كنار بياييد يا اينكه به فروشنده پس بديد .
    باز هم ممنون
    ولی من به عنوان هارد نو و با برچسبی که شامل مشخصات (شماره سریال مدل و......) پلمپ شده بود خریدم. ولی متاسفانه گارانتی معتبری نداره و یک هولوگرام روی خود هارد با عنوان Behi هستش. شما استادید و بهتر میدونید که در رابطه با هارد فقط بحث صدا نیست. چون خرابی اون غیر از هزینه کالا ممکنه سبب از بین رفتن تمام اطلاعات بشه که به هیچ عنوان جبران ناپذیره. منظورم این هست که ایا با توجه به اطلاعات نرم افزار hdtune والبته چندتای دیگه از جمله نرم افزار خود شرکت سیگیت که هیچ کدوم خطایی را روی هارد تشخیص ندادند میشه اطمینان کرد و بدون دغدغه از این هارد استفاده کرد . چون اگه واقعا هارد هیچ مشکلی نداشته باشه به قول شما میشه با صداش کنار اومد.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    من چند ماه پیش یه هارد اکسترنال آداپتوری WD My Book 4T خریدم 600 هزار تومان. و روش اطلاعات ریختم.دیروز گذاشتم با HD tune تب error scan تست بشه سرعتش خوب بود ولی 20 گیگ آخر سرعت هارد به شدت پایین اومد و به زیر 1 مگابایت در ثانیه رسید... هارد رو یبار با Hard Disk Low Level Format Too فول فرمت کردم ولی باز همونطوریه.. جالب اینه که سرعت نوشتن رو اون 20 گیگ آخر خیلی خوبه و حدودا 50 مگابایت در ثانیه هستش فقط سرعت خوندنش خیلی میاد پایین..تب Health هم هیچ اروری نشون نمیده... به خاطر حجم بالا و usb بودن هارد نرم افزار HDD Regenerator و HDAT2 هم هارد رو شناسایی نمیکنه که با اونا تستش کنم... به نظرتون هارد مشکل داره؟گارانتی سازگار هستش.

عکس اول که برای رید هستش که خیلی سریع انجام میشه
    عکس های دوم و سوم هم ارور اسکن 100 گیگ آخر هارد هستش که سکتور به سکتور اسکن میکنه..توو عکس سوم speed map رو فعال کردم و مشخصه که 10 گیگ آخر سرعت به شدت پایین میاد.
    عکس چهارم هم دیسک مانیتور اسکن این قسمت آخر هارد هستش که خیلی نوسانش زیاده و مدام سرعت به زیر 1 مگابایت بر ثانیه میرسید
    عکس پنجم هم تب Health هستش
    سلام .

پيشنهاد ميكنم با استفاده از برنامه HDD Scan يكبار عمليات Surface Tests فقط براي قسمتهاي انتهايي را انجام بديد . البته با توجه به اينكه در Read مشكلي نداريد توصيه ميكنم گزينه Erase را انتخاب كنيد (در نتيجه اگر اطلاعات مهمي داريد از آنها يك كپي بگيريد) .

همانطوريكه در عكس زير ديده ميشود سكتورها براساس سرعت پاسخگويي مرتب ميشوند . اگر Response Time سكتورها بطور غير عادي زياد و غير نرمال هست (براي مقايسه از چند گيگ قسمتهاي ابتدايي هم تست بگيريد) پيشنهاد ميكنم بفرستيد گارانتي . اين مشكلي نيست كه خودتان بتوانيد حلش كنيد .

Last edited by ata.royalfalcon; 14-01-2015 at 08:17.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باز هم ممنون
    ولی من به عنوان هارد نو و با برچسبی که شامل مشخصات (شماره سریال مدل و......) پلمپ شده بود خریدم. ولی متاسفانه گارانتی معتبری نداره و یک هولوگرام روی خود هارد با عنوان Behi هستش. شما استادید و بهتر میدونید که در رابطه با هارد فقط بحث صدا نیست. چون خرابی اون غیر از هزینه کالا ممکنه سبب از بین رفتن تمام اطلاعات بشه که به هیچ عنوان جبران ناپذیره. منظورم این هست که ایا با توجه به اطلاعات نرم افزار hdtune والبته چندتای دیگه از جمله نرم افزار خود شرکت سیگیت که هیچ کدوم خطایی را روی هارد تشخیص ندادند میشه اطمینان کرد و بدون دغدغه از این هارد استفاده کرد . چون اگه واقعا هارد هیچ مشکلی نداشته باشه به قول شما میشه با صداش کنار اومد.
    به هر حال اين هارد ديسك آكبند نيست و كاركرد خيلي بالايي هم دارد . قبل از خريد حتماً مشاوره بگيريد و از فروشگاههاي معتبر هم خريد كنيد .

يك خودرو با كاركرد بالا و فرسوده شده را با يك خودروي نو يا كم كاركرد مقايسه كنيد بنظر خودتان كداميك احتمال بيشتري دارند كه خراب بشوند ؟ حتي با وجوديكه ظاهراً سالم هم هستند .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •