نه سیاسی نیست فنی هست حتما چون اگه سیاسی بود پاچه ی شاتل رو هم باید میگرفت که فعلا خبری نیست.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نه سیاسی نیست فنی هست حتما چون اگه سیاسی بود پاچه ی شاتل رو هم باید میگرفت که فعلا خبری نیست.
سوسمار جون خدا تورو به همراه شاتلت حفظ کنه شما دوتا اگه یروز باهم نباشین میمیرین
آخیییییییی فکر کنم اینجا تنها باشی فکر کنم تو رشت فقط شما شاتل داری نه؟
شوخی بودااا
3 روز پیش 8 ژوئن گوگل و فیس بووووووک و ... ورژن آی پی رو بصورت آزمایشی از 4 کنونی به 6 تغییر دادند برای افزایش میزان آدرس های اینترنتی
میگم شاید تاثیر گذاشته باشه رو مشکلمون با گوگل چون تو آلمان و.. میگن یه عده کمی مشکل پیدا کردند
شرکتهای بزرگ اینترنتی و رایانه ای از قبیل گوگل و فیس بوک با شرکت در آزمایش تغییر پروتوکل آدرسهای اینترنتی از IPv4 به IPv6 در یکی از تاریخی ترین لحظات شبکه اینترنت حضور یافتند تا از آینده ایمن این شبکه جهانی اطمینان حاصل شود.
از روز چهارشنبه 8 ژوئن 2011 که به روز جهانی IPv6 شهرت یافته است، بیش از 400 سازمان که بزرگترین شرکتهای رایانه ای و اینترنتی نیز در میان آنها حضور دارند، IPv6 را برای آزمایشی 24 ساعته در سیستم عاملهای خود فعال کردند.
پینگ ایران به سرور آمریکا رو داشته باشید رو دم همتون بمونه تو کفش بمونید :
![]()
Last edited by Angel Of Darkness; 12-06-2011 at 14:12.
از دیشب اوضاع خوب بوده همه چی آرومه ولی پینگ همچنان بالاست
همین الآن پست قبلیم رو شدیدا تکذیب میکنم! این ماجرا از دقایقی قبل پاچه ی شاتل رو هم گرفت! سرعت یک سوم شده! سرعت دانلود سرویس 2 مگ بین 70 تا 90!
فعلا بتلفیلد هم بی بتلفیلد
سرویس 2 مگ. شاتل . خط 5.
---------- Post added at 03:31 PM ---------- Previous post was at 03:29 PM ----------
چه نمکی تو ! انقدر نخندون منو! بذار به مرگ طبیعی بمیرم ...
---------- Post added at 03:33 PM ---------- Previous post was at 03:31 PM ----------
فقط پینگ؟ مال من هم پینگ رفته بالا هم سرعت دانلودم خیلی کمتر شده...![]()
آهان گرفتم یعنی اصلا خنده نداشت:43:
خوب دیگه
نه دادا خندیدم فقط گفتم مراقب باش زیادی نخندونیممخلصیم
(این شکلکه چه باحا له
)
ما هم مخلصیم
دوصیط دارم
اینو بگیر یوقت زن گرفتی لازمت میشه![]()
آره فقط پینگآخه دیگه همین 30 تا سرعت هم بخواد کم بشه که دیگه چیزی ازش نمیمونه
امروز از ساعت 8 شب امدم خونه پینگ خوب شده بازم ؟ برای شما چطور اندیشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)