قطعی معمولا بخاطر نویزه. یه چک کنید شرایط خطتون رو.
قطعی معمولا بخاطر نویزه. یه چک کنید شرایط خطتون رو.
خب درسته snr از 12 یا 13 که همیشه همین بوده یهو میره پایین و قطع میشم این وسط سیم کشی و اینا هم هیچ تغییری نکرده
توی اینستا بعیا گفتن سراسریه خواستم مطمئن شم
تایید میشه و مشکل قطعی وجود داره. درخواست بدید annex L رو فعال کنن و رو مودم به صورت annex A/L ست کنید مشکل موقت مرتفع میشه . اگه از سرویس های جدید استفاده می کنید.! روی سرویس های جدید و بعضی از dslam ها بخاطر اینکه خط رو بالاتر از سرعت اسمی میبندیم مشکل وجود داره . می تونید درخواست بدید دقیقا همون سرعت اسمی سرویس براتون ببندند تا مشکل حل بشه .
!! یه تست بگیرید مودم خاموش و سپس روشن کنید . به چراغ dsl توجه کنید اگه یکبار چشمک زد و ثابت شد مشکلی هست. اگه یکبار چشمک زد ثابت نشد و دوباره شروع به چشمک زدن کرد و ثابت شد مشکلی از بابت کانفیگ خط ندارید و معمولا اگه رو dslam زایکسل باشید چراغ dsl طی دو مرحله ثابت میشه!!
روی حالت annex M کشش خط حدود ۲۰ مگ و نویز ۱۴
و همون لحظه و همون خط روی حالت annex A . کشش خط ۲۴ مگ ولی نویز ۱۰ ک چیزی حدود ۱۶ الی ۱۷ باید باشه و وجود مشکل رو می تونن دوستان درک کنن فعلا دست به چیزی نزنید تا حل بشه .
![]()
Last edited by rahman0158; 03-03-2018 at 23:45.
خیلی ممنون بابت راهنمایی
الان من حدود یکساله که خطم روی 9 مگ ست شده و تا الان مشکلی نبود ولی این چند روزه یهو snr میره پایین
حتی توی مودم ایسوس تنظیم کردم که مثلا روی 6 مگ آپ شه ولی هیچ فرقی نداره و بازم ناپایداره
چشمک چراغ هم باید تست کنم
زنگ بزن پروفایل گیم فعال کن ... ریتت میره روی ۹۲۵۰ اینا![]()
می گن رو وایرلس پروفایل game نداریم ...
فقط برای شما که شاتلی هستید: (طرح ویژه مشترکین ADSLشاتل)
✅سیمکارت شاتل موبایل
✅52گیگ اینترنت موبایل
✅1ماه مکالمه
✅اشتراک نماوا
✅حجم ADSL
۲۵هزار تومان
پس بساز دیگه تنها راهی که میشد همین بودالبته نمیتونی هم شکایت کنی
میتونی برای کمبود پهنای باند شکایت کنی اما برای ریت بالاتر بعید میدونم بشه
دوستان مگه نباید بعد از اتمام حجم سرعت 16 کیلو بشه؟؟چرا کامل قطع میشه و میگه حجم بخر؟؟
برای اینکه هر کی هر جور دستش برسه در حال دزدی هست !
تو 195 ازشون شکایت کن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)