بله در زلزله تهران هم فقط تماس روی VoLTE کار میکرد.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
بله در زلزله تهران هم فقط تماس روی VoLTE کار میکرد.
دوست عزیز خیلی ممنون بابت اطلاع رسانیتون.
من 2 بار تماس گرفتم، هر 2 بار اپراتور ها اصلا نمیدونستن VoLTE چی هست!!
اپراتور اول گفت صبر کنید خط رو چک کنم بعدم قطع کرد.
اپراتور دوم هم مونده بود VoLTE یعنی چی! کلی توضیح دادم، بعد میگه مربوط به ما نمیشه...
حالا ایشالا فردا دوباره تماس میگیرم تا اپراتور ها خواب از سرشون پریده باشه بلکه بتونن کاری کنن.
نتیجه رو اعلام میکنم.
خواهش، نه اونا هیچی حالیشون نیست، گفتم که با پشتیبانی باید تماس بگیری، پشتیبانی هم باید اپراتورا گزارش کنن تا باهات تماس بگیره، خلاصه دنگ و فنگ داشت تا بعد ۳ هفته مال من فعال شد و گفتن imei رو وارد کردیم.
الآن برای شما VoWIFI بدون اپ کار میکنه!؟
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
نه این قابلیت اضافه شده ولی همچنان بی استفاده اس
باید تو اپدیت های بعدی منتظر بمونیم
من دو شب قبل یک 3 گیگ دانلود کردم و دیشب ساعت 3 تا 8 صبح به اندازه 8 گیگ دانلود شد.در حالیکه تو بخش گزارش میزنه نوع مصرف : اینترنت بسته نوترینو
قبل از اینکه 3 گیگ و 8 گیگ دانلود کنم ، باقیمانده اینترنت بسته نوترینو ( که 6 ماهه و 20 گیگ خریده بودم ) زده بود 0.49 مگابایت یعنی حدود 500 کیلوبایت.حالا زده صفر ولی همچنان میتونم دانلود کنم.اما تو گزارش مصرف اینترنت مصرف آزاد حساب نمیشه.![]()
بعد من گزینه گزارش مصرف بسته نوترینو زدم و مانده را عدد صفر درصد نشان می دهد و پایین صفحه هم نوشته است : بسته رزرو : بسته آلفا+ ۶ ماهه ۲۰ گیگ
نمیدونم کی فعال میشه ؟ چیزی هست من ندانم ؟
Last edited by Behrouz_se60; 26-12-2017 at 13:14.
من امروز اپ Telfi رو نصب کردم و با شماره یوسیم اعتباری روی اون لاگین کردم همین که پیام فعالسازیش اومد بلافاصله بعدش یه پیام دیگه هم اومد که قابلیت VOLTE به رایگان واسم فعال شد که هنوز امتحان نکردم
اطلاع برسونم چندین ماه از volte استفاده میکنم با گوشی ارزون 500تومانی آندروید
حالا این volte مگه چیه همش بحث میکنین, ارزشش نداره
میشه بگین این خبر رو از کجا آوردین؟ آخه در آخرین پست اینستاگرام همراه اول نوشته به مدت محدود تمدید شده و یکی از بازدیدکننده ها زیر این پست پرسیده مدت محدود یعنی دقیقا چه مدت؟ و همراه اول جواب داده: دو هفته!
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)