تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 974 از 1320 اولاول ... 47487492496497097197297397497597697797898410241074 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,731 به 9,740 از 13197

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

بله درست متوجه شدید
    قابلیت فعال هست رو همراه اول
    یادتون هست گوشیایی ایفون اول از cat 6 پشتیبانی نمیکردن تو 6s ولی رفته رفته با اومدن پروفایل و کم تر که گذشت فعال شد بدون پروفایل رو همراه ایرانسل
    تو ایفونم باید منتظر باشین
    فعلا انتظار نمیره به این زودیا فعالش کنن براتون اینطور که من فک کنم پی بردم اطلاع کافی هم ندارم ولی چون VOLTE و VOWIFI رو کار بر بسترشون شبیه Voip هست باید اپل خودش ست کنه گوشی که به چ ادرس سروری تماس هارو دیتاشو ردو بدل کنه
    باید دقیقا مکاتبه شه بین همراه و اپل که فک کنم با تنگیا و مشکلاتی هست حالا حالا معلوم نیس فعال بشه یا نه
    در ضمن قابلیت HD رو باید دو طرف داشته باشن و برای دو طرف یا روی وایفای یا روی فورجی باشه گوشیشون تا بتونن اچ دی تماس بگیرن که فعلا امکان برقراری با همه نیست
    زیاد قابلیت شاخی نیست و تماس اینگار به صورت عادیه حتی به 9990 تماس میگیری گاهی اوقات رو H میره و اینکه زیاد کال ستاپ اونطوری که میگن سریع نیست
    فقط خوبی که داشت این بود که زلزله تو شهریار اومد شبکه H و 2G اصلا نمیشد تماس گرفت ولی رو volte راحت تماس گرفتم بدو.ن اینکه بزنه network busy
    هنوز شبکه به پایداری کامل نرسیده ناقص هست
    بله در زلزله تهران هم فقط تماس روی VoLTE کار میکرد.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

2. این کاربر از greatpouya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوستان عزیزی که هنوز مشکل فعالسازی VOLTE دارند، باید حتما با همراه اول تماس بگیرند، (پشتیبانی) و بگویند که IMEI گوشیشون رو روی شبکه رجیستر کنن.
    خاک تو سر بخش عیب یابیش با این بامبولاش

دوست عزیز خیلی ممنون بابت اطلاع رسانیتون.
    من 2 بار تماس گرفتم، هر 2 بار اپراتور ها اصلا نمیدونستن VoLTE چی هست!!
    اپراتور اول گفت صبر کنید خط رو چک کنم بعدم قطع کرد.
    اپراتور دوم هم مونده بود VoLTE یعنی چی! کلی توضیح دادم، بعد میگه مربوط به ما نمیشه...
    حالا ایشالا فردا دوباره تماس میگیرم تا اپراتور ها خواب از سرشون پریده باشه بلکه بتونن کاری کنن.
    نتیجه رو اعلام میکنم.

5. این کاربر از Baby.Boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزیز خیلی ممنون بابت اطلاع رسانیتون.
    من 2 بار تماس گرفتم، هر 2 بار اپراتور ها اصلا نمیدونستن VoLTE چی هست!!
    اپراتور اول گفت صبر کنید خط رو چک کنم بعدم قطع کرد.
    اپراتور دوم هم مونده بود VoLTE یعنی چی! کلی توضیح دادم، بعد میگه مربوط به ما نمیشه...
    حالا ایشالا فردا دوباره تماس میگیرم تا اپراتور ها خواب از سرشون پریده باشه بلکه بتونن کاری کنن.
    نتیجه رو اعلام میکنم.
    خواهش، نه اونا هیچی حالیشون نیست، گفتم که با پشتیبانی باید تماس بگیری، پشتیبانی هم باید اپراتورا گزارش کنن تا باهات تماس بگیره، خلاصه دنگ و فنگ داشت تا بعد ۳ هفته مال من فعال شد و گفتن imei رو وارد کردیم.

7. این کاربر از greatpouya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

الآن برای شما VoWIFI بدون اپ کار می‌کنه!؟

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

الآن برای شما VoWIFI بدون اپ کار می‌کنه!؟

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
    نه این قابلیت اضافه شده ولی همچنان بی استفاده اس
    باید تو اپدیت های بعدی منتظر بمونیم

10. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrouz_se60's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

من دو شب قبل یک 3 گیگ دانلود کردم و دیشب ساعت 3 تا 8 صبح به اندازه 8 گیگ دانلود شد.در حالیکه تو بخش گزارش میزنه نوع مصرف : اینترنت بسته نوترینو
    قبل از اینکه 3 گیگ و 8 گیگ دانلود کنم ، باقیمانده اینترنت بسته نوترینو ( که 6 ماهه و 20 گیگ خریده بودم ) زده بود 0.49 مگابایت یعنی حدود 500 کیلوبایت.حالا زده صفر ولی همچنان میتونم دانلود کنم.اما تو گزارش مصرف اینترنت مصرف آزاد حساب نمیشه.
    بعد من گزینه گزارش مصرف بسته نوترینو زدم و مانده را عدد صفر درصد نشان می دهد و پایین صفحه هم نوشته است : بسته رزرو : بسته آلفا+ ۶ ماهه ۲۰ گیگ
    نمیدونم کی فعال میشه ؟ چیزی هست من ندانم ؟
    Last edited by Behrouz_se60; 26-12-2017 at 13:14.

داره خودمونی میشه comet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Cyberspace

پيش فرض

من امروز اپ Telfi رو نصب کردم و با شماره یوسیم اعتباری روی اون لاگین کردم همین که پیام فعالسازیش اومد بلافاصله بعدش یه پیام دیگه هم اومد که قابلیت VOLTE به رایگان واسم فعال شد که هنوز امتحان نکردم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

اطلاع برسونم چندین ماه از volte استفاده میکنم با گوشی ارزون 500تومانی آندروید
    حالا این volte مگه چیه همش بحث میکنین, ارزشش نداره

داره خودمونی میشه comet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Cyberspace

پيش فرض

تا پایان زمستان ۹۶ مشترکین همراه اول می توانند با خرید هر یک از بسته های اینترنت همراه اول، از ساعت ۳ تا ۹ صبح از ترافیک رایگان اینترنت بهره‎مند شوند.

کلیه مشترکین اعتباری و دائمی که بسته اینترنت فعال دارند می توانند از این طرح استفاده کنند و این هدیه شامل مشترکینی که از اینترنت با تعرفه آزاد استفاده می کنند، نمی شود.
    در صورتی که بسته مشترک قبل از ساعت ۳ صبح یا بین بازه ۳ تا ۹ صبح به اتمام برسد و مشترک بسته رزروی نداشته باشد، ترافیک اینترنت وی با تعرفه آزاد محاسبه خواهد شد.
    مشترکینی که دارای بسته های اینترنتی شبانه محدود و نامحدود ۲ تا ۷ صبح می‌باشند صرفا در ساعات ۳ تا ۷ صبح می‌توانند از ترافیک رایگان استفاده نمایند و ترافیک ساعات ۷ تا ۹ صبح آن ها همانند حالت قبلی و با تعرفه آزاد محاسبه خواهد‌شد.
    این طرح شامل ترافیک اینترنت بین الملل و هم چنین سایت های داخلی و شامل تمام بسته های یک روزه، یک هفته، یک ماهه، ۳ ماهه، ۶ ماهه، یکساله و سایر بسته های اینترنت مانند بسته های اینترنت همراهی و بسته های هدیه طرح تعویض سیم به یوسیم (۱۵ و ۲۰گیگابایت) می شود.
    مشترکین از هریک از درگاه های فعالسازی مانند *۱#، *۱۰#، *۱۰۰#، *۱۰۰۰#، پیامک ۸۰۸۰، پیامک ۱۰، وب سایت و اپلیکیشن «همراه من» و IVR اقدام به خرید بسته کنند، مشمول این طرح می شوند.
    طرح به صورت خودکار برای کلیه مشترکینی که بسته دیتا دارند فعال شده و نیازی به شماره گیری کد خاصی برای فعالسازی طرح نیست
    میشه بگین این خبر رو از کجا آوردین؟ آخه در آخرین پست اینستاگرام همراه اول نوشته به مدت محدود تمدید شده و یکی از بازدیدکننده ها زیر این پست پرسیده مدت محدود یعنی دقیقا چه مدت؟ و همراه اول جواب داده: دو هفته!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •