سرعت شبانه جدیدا با تغییراتی رو شده که کمی پایین آورده شده که کسی که سرویس 128 میگیره دیگه نمیتونه 200 یا 250 کیلوبیت بکشه با 70 کیلوبایت میکشه
سرعت شبانه جدیدا با تغییراتی رو شده که کمی پایین آورده شده که کسی که سرویس 128 میگیره دیگه نمیتونه 200 یا 250 کیلوبیت بکشه با 70 کیلوبایت میکشه
از جایی سرویس میگیرید؟
دوستان سرویس نامحدود این شرکت خوبه؟؟ مثلا سرعت 256.
میخوام از صبانت نت بگیرم بعد نامحدود هم میخوام بگیرم چون حال و حوصله دانلود شبانه ندارم اگه خوبه بگیرم
300تا 400؟؟
مگه کره جنوبیه برادر! فکر کنم منظور دوستمون هم بدون احتساب دانلود منصفانش بود که عرض کردم 20 تا 30 !! و منصفانشم به زور به 100 میرسه با کلی نوسان سرعت
بله.مخابرات![]()
دوستان یه سوال دارم.
شرکت ارتباط گستر صبا مربوط به صبا نت میشه آیا؟
و اینکه ساعت استفاده شبانه اش کی هست؟ من از 2 تا 7 دانلود کردم اما مثل اینکه کم کرده ازم.چرااااااااااااا؟
دوست عزیز
اگر یه نگاهی به تاپیک های بقیه بندازی میبینی که همه در حال اه و ناله هستن
صبا نت تا یک ماه پیش خوب بود ولی الان اصلا پیشنهاد نمیشه
سرعت رو خیلی محدود کردن
البته کاش 70 بود.
دیشب 28 تا 30 نوسان داشت
تهران.
ولی خوب دیگه تکلیف مشخص بشه هر سرعت اسمی چقدر سرعت شبانه میده فکر کنم انتخاب راحتتره.
الان یعنی من تا این 2 ماه که از سرویسم 128 مونده باید با همین سرعت 20 30 سپری کنم؟
Last edited by armin321; 01-02-2014 at 17:51.
اصلا تائید نمیشه
همه دوستان دارن میگن که سرعت رو 30 بسته شده و بالاتر نمیره(کلیه سرعتها از 128 تا 6 مگ)
در تاپیکی که همه از دست مسئولین صبانت عصبانی هستن تبلیغات نتیجه عکس میده
از ما گفتن بود![]()
سلام
دیشب سرعتم کم شده بود.
با دو تا لینک حدود 100 بود...
البته من ساعت 6 چک کردم...
می گم نکنه هر کی مثلا چند شب پشت سر هم یا مثلا یه مقدار مشخص حجمی رو دانلو می کنه، سرعتشو کم می کنن؟ مثلا من هفته پیش سرعتم خیلی کم بود، چند روز دانلود نکردم و بعد همون طور که قبلا گفتم خوب شد. بعد چند روز دانلود کردم، دوباره دیشب متوسط شده. شاید اگه ادامه بدم مثل هفته پیش کم بشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)