براحتی
البته خاموش نمیشه فقط dc میشه.
![]()
براحتی
البته خاموش نمیشه فقط dc میشه.
![]()
این چی کار می کنه ؟
اگه مودم 5 دقیقه دانلود یا آپلود نداشته باشه ، یه بار قطع میشه و دوباره وصل میشه ؟
اره دیگه وقتی دانلود و اپلود نباشه بعد از 5 دقیقه قطع میشه و زمانی که سیستم روشن بشه دوباره وصل میشه.
این تو تنظیمات اکثر مودم ها وجود داره .
اگه ناراحتی نیا اینجا من فقط جهت اطلاع دوستان میگم تا نگن من فقط یه روز شانسی اینطوری دانلود کردم
برای دوست عزیزمون plsboy هم متاسفم چون مشکل از مخابرات استان خوزستانه نه پارس آنلاین من خودم اونطرفا فامیل دارم اونها هم این مشکل رو دارن پرسیدن شرکت گفته وضع نا به سامان زیر ساخت خوزستان علت افت سرعته.![]()
شما Hangup رو تو مودمتون فعال کردید اما این دوستمون فقط با نرم افزار Auto Shoutdown
کامپیوتر رو خاموش کرده ، ایشون چند صفحه قبل گفته بود که تا ساعت 6:50 دانلود داشته
احتمال شما هم اشتباه هست اگه دانلود قبل از ساعت 7 قطع بشه (یعنی احتمال شما رو در نظر بگیریم)
اما دیسی بعد از ساعت 7 باشه حجم دانلودی ساعت 12:30 تا 1 از ترافیک کم میشه نه حجم دانلودی 6 تا 7
آره ، توی تنظیمات مودم منم هست.
فقط یه سوالی : اگه این تنظیم رو روی 5 دقیقه بذاری و مثلا ساعت 3 شب ، پارس به مدت 10 دقیقه قطع بشه و بعدش وصل بشه ، دانلود شروع میشه (بطور خودکار) ؟
اینکه حجم دانلود شما شانسی باشه یا نباشه اثباتش مشکل دانلود کسی رو حل نمیکنه!
من اون دوستمون رو بعنوان نمونه اعلام کردم اگه 100 صفحه
قبل رو بخونی تعداد کسانی که مشکل دانلود ندارند کمتر از انگشتهای یک دسته
حالا شما هر روز اعلام وضعیت کن تا کسی شما رو زیر سوال نبره!!
باشه ما در خدمتیم موفق باشید.
من نمیفهمم ! هر روز سرعت من 195 بود ، یه شب 3 گیگ دانلود کردم فرداش سرعتم شد 100 ، دوشب 2 گیگ دانلود کردم الان سرعت روزم شده 36 وای بحال شب ! پارس آنلاین حقه بازه تا داره میبینه کسی دانلود شبانه داره سریع سرعتشو میاره پایین ! در ضمن من تهران مرکز باهنر هستم!
Last edited by rezamotabar; 13-08-2011 at 23:09.
اینا فقط در حده یک نظریه هستش.
نمیتونم 100% بگم اگه بعد از 7 دیسی بشی 12:30 تا 1 رو کم میکنه یا 6 تا 7...!!!!
فقط چیزی که اینجا مهمه اینه که اگه قبل از 7 دیسی نشی از حجم کم میکنه.
اره بصورت خودکار شروع میکنه.
من خیلی وقته از این روش استفاده میکنم و مشکلی پیش نیومده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)