تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 974 از 1291 اولاول ... 47487492496497097197297397497597697797898410241074 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,731 به 9,740 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه reza_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان آیا کسی از سازنده اصلی و مودم FMM-130 اطلاعی داره
    دنبال راهنماش میگردم و کاری که میخوام بکنم اینه که بتونم بدون استفاده از Team Viewer از بیرون ریموت بزنم و بتونم کامپیوتر رو روشن کنم .

با تشکر

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام بچه ها

من اشتراکم اعتباری 512 ، 4 گیگ به صورت یک ماهه هست .حالا هر ماه به صورت پیشفرض خودش یک ماهه تمدید میکنه دیگه ؟ درسته ؟
    میتونم درخواست بدم که همین سرعت رو با همین ترافیک ماهیانه ولی 6 ماهه یا یک ساله داشته باشم ؟؟
    چطور این کار رو کنم ؟
    چون توی قسمت تغییر تعرفه ، 6 ماهه و یک ساله داره ولی خب 4 گیگ نیست و بیشتره . منم اونقدر مصرف ندارم
    کاری میشه کرد ؟ لطفا راهنمایی کنید
    درسته
    در این مورد زمان من ( به اشتباه - سال قبل ) یکبار دوره 6 ماهه حجمی به من دادن که ماهیانه حجم میداد ( برای من ماهی 4 گیگ - تموم می شد می رفت مصرف ازاد اگر پول تو حساب بود )
    الان رو نمی دونم - توصیه می کنم یک زنگ بزنی به پشتیبانی و بپرسی این 6 ماه یک ساله ها از همان اول کل حجم رو می دن یا نه حجم تقسیم بر تعداد ماه می شه و بعد ماهیانه ان بخش کوچک رو می دن.

داره خودمونی میشه m3hrdad.x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

دوستان سرعت شما هم پایین اومده ؟ من کرج هستم 2مگ نامحدود - از دیشب سرعت بین 20 تا 80 شده !!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان سرعت شما هم پایین اومده ؟ من کرج هستم 2مگ نامحدود - از دیشب سرعت بین 20 تا 80 شده !!
    در مناطق مختلف سرعت متفاوت هست و در حال حاضر یک سری اختلالات سراسری وجود داره اما حداقل سرعت شما باید 32 باشه اگر واقعا از 32 کیلوبایت کمتر میشه باید با پشتیبانی تماس بگیرید.

5. این کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام من میخام ۲ مگ نامحدود بگیرم. کسی از دوستان تو مشهد(منطقه امامت) هست که وایمکس داشته باشه؟؟
    بعد سوال دیگه اینکه اگه زیاد دانلود کنم، ایرانسل محدود میکنه سرعتم رو یا نه؟

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام من میخام ۲ مگ نامحدود بگیرم. کسی از دوستان تو مشهد(منطقه امامت) هست که وایمکس داشته باشه؟؟
    من مشهد نیستم باسه اولی پوزش

باسه دومی تا الان بلک لیستی که باسه نا محدود ها هست رو من یکی دو مورد بیشتر ندیدم بهش بخورن ... تنها باسه کسایی که هم اپلود کردن و هم اپلود 24 ساعت روز و بدون توقف مسئله ایجاد کرده ( یک حجم زیادی گذاشتن که حالت عادی کسی بهش نمی رسه مگر اینکه مثل سرور هاست فایل از اینترنتش استفاده کنی.)
    بعد از اینکه وارد بلک لیست شدی دیگر بهت نامحدود نمی دن تا جایی که یادم هست ( چند سال پیش - الان رو دیگر خبر ندارم چگونه است )

سلام
    دوستان آیا کسی از سازنده اصلی و مودم FMM-130 اطلاعی داره
    دنبال راهنماش میگردم و کاری که میخوام بکنم اینه که بتونم بدون استفاده از Team Viewer از بیرون ریموت بزنم و بتونم کامپیوتر رو روشن کنم .

با تشکر
    تمام مودم های ایرانسل ساخت huawei چین است
    Last edited by zed2; 02-09-2013 at 20:26. دليل: -

8. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه WHICH1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    نزدیک خیام فردوسی نادر شاه

پيش فرض

آنتن دهی نزدیک امامت 40 به خاطر اینکه به مخابرات نزدیک هست قویتره بقیه جاهای امامت فرقی نداره نصاب گفت طبقه همکف نمیگیره و طبقه اول ضعیف هست پس 100% مودم بیرونی تهیه کنید طبقات بالاتر مودم داخلی خوبه احتمالا جواب میده البته بهترین راه تست مودم هست دوست و آشناست و گشتن دکل اطراف خونتون هر چی نزدیکتر بهتره و خودشون میان اگه آنتن نداشت کنسل میشه

10. این کاربر از WHICH1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

همگام با 2 مگ محدود ایرانسل

12. این کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

همگام با 2 مگ محدود ایرانسل

این وایمکسه یا GPRS هست؟!!!!!!!!!

14. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه NetizeN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

تمام مودم های ایرانسل ساخت huawei چین است
    درباره مودمهای سری BM حق با شماست اما دست کم هر دو مدل مودم جیبی ایرانسل کره ای و ساخت شرکت modacom می باشند. درباره مدل FM هم تردید دارم ساخت huawei باشد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •