تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 974 از 1049 اولاول ... 4748749249649709719729739749759769779789841024 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,731 به 9,740 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام--
    به نظر شما یک ست کامل سینمای خانگی مثل جامو428 بخرم با قیمت 1.7 میلیون یا یک جفت باند ایستاده با کیفیت خوب به قیمت مثلا 1.5 بخرم وبه تدریج سنتر وسوراندها(بوک شلف) را جداگانه از برندهای خوب بخرم کدام حالت کیفیت وصدای بهتری برایم ایجاد می کند؟؟؟----تشکر

متاسفانه اسپیکرهای یامو از حداقل کیفیت برخوردارند. درایورهای اسپیکر با بسکت پانچ شده، مگنت ضعیف و همه چیز در حداقل کیفیت برگزار شده. البته یامو تقریبا از تمام تجاری های بازار (سونی و ال.جی و ...) بهتره ولی نمیشه برای گوش کردن موسیقی روش حساب کرد. بیشتر بدرد یه سینمای مینیمالی میخوره که فقط از تجاری ها بهتره و نباید انتظار زیادی ازش داشت. یامو توسط کلیپش خریداری شده ولی همچنان مدلهای تجاری کلیپش (شامل یامو) در چین تولید میشه. وضعیت مدلهای سری RF از کلیپش به مراتب بهتره ولی قیمتش خیلی بالاتره.

نجفی,

2. 2 کاربر از flipp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

لینک زیر نگاه کنید(قسمت features) به جوابتون می رسید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به کاربر poloton7 در مورد کیفیت صدای فیلم های دانلودی گفتم.چون هیچ جزییاتی تو صدا وجود نداره و صدای ساب هم بسیار بلند و بی کیفیت هست.
    شما اگر واقعا قصد لذت از تکنولوژی ساندبار داری پیشنهاد می کنم از برند یاماها انتخاب کنی و البته نه مدل ارزونش رو.این نکته هم در نظر داشته باش که این مدل ها بدون میکروفون کالیبره هیچ ارزشی ندارند و فقط با میکروفون کالیبره میشه درست و عالی تنظیمشون کرد.

تکنولوژی بین بلندگو و دستگاه وایرلس هست و از بلوتوث برای اتصال دستگاه های جانبی مثل موبایل استفاده میشه.
    ممنون از راهنماییتون. یاماها مدلهای جالبی داره، توی ایران پیدا میشه؟ کدوم فروشگاه ها دارن؟ توی جمهوری که ندیدم.

4. این کاربر از darya_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام--
    به نظر شما یک ست کامل سینمای خانگی مثل جامو428 بخرم با قیمت 1.7 میلیون یا یک جفت باند ایستاده با کیفیت خوب به قیمت مثلا 1.5 بخرم وبه تدریج سنتر وسوراندها(بوک شلف) را جداگانه از برندهای خوب بخرم کدام حالت کیفیت وصدای بهتری برایم ایجاد می کند؟؟؟----تشکر
    بلندگوی جامو خیلی ساله همه علاقه مندان میخرن و حتی یک ناراضی هم نداشته
    یک مورد هم خرابی یا سوختگی درایور نداشته
    بالاترین قدرت تحمل وات های بالا داره و بهترین صدارو در قیمت خودش میده
    تست کنید در کنار هم کلاس هاش مثل مانیتور اودیو

مواظب باشید

6. 2 کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

متاسفانه اسپیکرهای یامو از حداقل کیفیت برخوردارند. درایورهای اسپیکر با بسکت پانچ شده، مگنت ضعیف و همه چیز در حداقل کیفیت برگزار شده. البته یامو تقریبا از تمام تجاری های بازار (سونی و ال.جی و ...) بهتره ولی نمیشه برای گوش کردن موسیقی روش حساب کرد. بیشتر بدرد یه سینمای مینیمالی میخوره که فقط از تجاری ها بهتره و نباید انتظار زیادی ازش داشت. یامو توسط کلیپش خریداری شده ولی همچنان مدلهای تجاری کلیپش (شامل یامو) در چین تولید میشه. وضعیت مدلهای سری RF از کلیپش به مراتب بهتره ولی قیمتش خیلی بالاتره.

نجفی,
    سلام-
    اقای نجفی من در انجمن خودتان باشما صحبت کردم می خواهم تا 1.5 یک باند استریو خوب یا یک ست سینمای در حد جامو یا کمی بهتر میشن بخرم اما شما گفتید نباید زیر 5 یا 6 میلیون حساب باز کنی (دست ساز خودتان)--نامید شدم دارم --می خواهم یک یا دو ماه دیگر یکی از این تجاری بخرم--چاره ای نیست

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون. یاماها مدلهای جالبی داره، توی ایران پیدا میشه؟ کدوم فروشگاه ها دارن؟ توی جمهوری که ندیدم.
    بله تو ایران هم هست منتها نمیدونم چه مدلهاییش پیدا میشه.خ جمهوری نبش خ سی تیر برید فروشگاه ادیو داوود.

9. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام-
    اقای نجفی من در انجمن خودتان باشما صحبت کردم می خواهم تا 1.5 یک باند استریو خوب یا یک ست سینمای در حد جامو یا کمی بهتر میشن بخرم اما شما گفتید نباید زیر 5 یا 6 میلیون حساب باز کنی (دست ساز خودتان)--نامید شدم دارم --می خواهم یک یا دو ماه دیگر یکی از این تجاری بخرم--چاره ای نیست
    سلام؛
    ببینید من نگفتم بیاد من براتون دست ساز بسازیم یه همچین چیزی. شما منظور من بد متوجه شدید. ببینید ما در سیستم های موسوم به "hi-fidelity" به دنبال شنیدن صدایی هستم که از یه سیستم تجاری یه ضبط سونی و سامسونگ و ... شنیده نمیشه. ببینید من خودم رو مثال میزنم. من وقتی یه صدایی گوش میدم، یه حسی، یه روحی در صدا باید باشه تا به دلم بشینه. نمیشه براحتی توصیفش کرد با شنیدن صداهای خوب متوجه میشید که چه نوع صدایی دوست دارید. اون حس اگه در صدا باشه که فبها، اگه نباشه ولو اینکه یه سیستم 1 میلیون دلاری باشه، باز هم شخص به دنبال عوض کردن و ایجاد تغییرات هست. حالا در بحث های-فای وقتی یه سیستمش میخواد تکمیل بشه با کامپوننت های مختلف، به نظر من زیر 5-6 میلیون تومن صدایی که میگیرید هیچ شاخص جالبی نداره که بتونه صدارو از اون تجاری های 1-2 میلیونی دور کنه و موجب برتری بشه. برای همین من با خودم فکر می کنم چرا به یه نفر پیشنهاد کنم بره یه آمپ بی ارزش مدل پایین مثلا NAD بخره یه ست اسپیکر یامو بخره و یه سی دی یاماها بخره و آخرش یه صدای خیلی معمولی بگیره؟! چه کاریه وقتی نتیجه اونقدر مطلوب نخواهد بود که با یه صدای تجاری خیلی ارزونتر تفاوتی داشته باشه.
    به نظرم اگه فقط برای موزیک میخواید استفاده کنید با این بودجه یه مینی های فای (مثلا یاماها) بخرید به مراتب بهتره تا یه ست یامو بخرید. من شخصا صدای یه اسپیکر چیپ مثل یامو حتی 5 دقیقه هم برام قابل تحمل نیست برای موزیک گوش کردن. با همین بودجه شما میتونید اسپیکر دست ساز بسیار با کیفیتی بسازید که به جرات میگم تمام مدلهای سری 800 فوکال هم حتی نزدیکش نمیشن. مثلا یه جفت فول رنج Fostex FE206EN که جعبه مورد نیاز رو خود سازنده در کاتالوگش پیشنهاد کرده و خیلی هم سخت نیست ساختش من بارها قبلا برای دوستان ساختم، نتیجه بسیار خوبی داره و رنج فرکانسی بسیار مناسبی رو پوشش میده. درسته که برای خریدش به زحمت میافتید، ساختش یه 20-30 ساعتی وقتتون رو میگیره ولی باور کنید لذت شنیدن یه صدای خوب بعد از این زحمتی که می کشید دو چندان میشه. چیزی شبیه به تصویر زیر (اسپیکر منظورمه):

Last edited by flipp; 01-04-2015 at 15:40.

11. 2 کاربر از flipp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام؛
    ببینید من نگفتم بیاد من براتون دست ساز بسازیم یه همچین چیزی. شما منظور من بد متوجه شدید. ببینید ما در سیستم های موسوم به "hi-fidelity" به دنبال شنیدن صدایی هستم که از یه سیستم تجاری یه ضبط سونی و سامسونگ و ... شنیده نمیشه. ببینید من خودم رو مثال میزنم. من وقتی یه صدایی گوش میدم، یه حسی، یه روحی در صدا باید باشه تا به دلم بشینه. نمیشه براحتی توصیفش کرد با شنیدن صداهای خوب متوجه میشید که چه نوع صدایی دوست دارید. اون حس اگه در صدا باشه که فبها، اگه نباشه ولو اینکه یه سیستم 1 میلیون دلاری باشه، باز هم شخص به دنبال عوض کردن و ایجاد تغییرات هست. حالا در بحث های-فای وقتی یه سیستمش میخواد تکمیل بشه با کامپوننت های مختلف، به نظر من زیر 5-6 میلیون تومن صدایی که میگیرید هیچ شاخص جالبی نداره که بتونه صدارو از اون تجاری های 1-2 میلیونی دور کنه و موجب برتری بشه. برای همین من با خودم فکر می کنم چرا به یه نفر پیشنهاد کنم بره یه آمپ بی ارزش مدل پایین مثلا NAD بخره یه ست اسپیکر یامو بخره و یه سی دی یاماها بخره و آخرش یه صدای خیلی معمولی بگیره؟! چه کاریه وقتی نتیجه اونقدر مطلوب نخواهد بود که با یه صدای تجاری خیلی ارزونتر تفاوتی داشته باشه.
    به نظرم اگه فقط برای موزیک میخواید استفاده کنید با این بودجه یه مینی های فای (مثلا یاماها) بخرید به مراتب بهتره تا یه ست یامو بخرید. من شخصا صدای یه اسپیکر چیپ مثل یامو حتی 5 دقیقه هم برام قابل تحمل نیست برای موزیک گوش کردن. با همین بودجه شما میتونید اسپیکر دست ساز بسیار با کیفیتی بسازید که به جرات میگم تمام مدلهای سری 800 فوکال هم حتی نزدیکش نمیشن. مثلا یه جفت فول رنج Fostex FE206EN که جعبه مورد نیاز رو خود سازنده در کاتالوگش پیشنهاد کرده و خیلی هم سخت نیست ساختش من بارها قبلا برای دوستان ساختم، نتیجه بسیار خوبی داره و رنج فرکانسی بسیار مناسبی رو پوشش میده. درسته که برای خریدش به زحمت میافتید، ساختش یه 20-30 ساعتی وقتتون رو میگیره ولی باور کنید لذت شنیدن یه صدای خوب بعد از این زحمتی که می کشید دو چندان میشه. چیزی شبیه به تصویر زیر (اسپیکر منظورمه):

سلام--
    من هم دقیقا منظور همین جواب شما بود--چون من اصلا حتی همین صدای جامو را نشنیدم وفقط دوستان در انجمنها می گویند ودر سایت یوتیب کلپش را دیم چون ما شهرستان(مشهد) هستیم واز این سیستمها اینجا نیست فرصت امدن به تهران وگشتند را ندارن(به خاطر متاهل بودن و بچه .دانشگاه و کار و...)--من خودم چون امپ پایونر 923 سینمای دارم به خودم گفتم دو راه دارم ----یا یک جفت اسپیکر ایستاده خوب بدهم شما بسازید(یا به صورت فول رنج یا به صورت چند راهه) بعد اینده اگر نیاز داشتم برایش سنتر ویا سوراند(بوک شلف) یا شما بسازید واز این تجار ها بخرم---دقیقا سوالم توی انجمن خودتان همین بود--خودم خیلی اهل موسیقی و فیلم حرفه ای نیستم شاید هفته ای 2 تا فیلم و روزی 20 دقیقه موسیقی--بقیه اش درگیر چیزهای که گفتم هستم--فقط می خواهم چیزی باشد که که این پول را جمع می کنم وبه مصرف می رسانم همان چند قیقه که موسیقی گوش می کنم لذت ببرم ومجبور نشوم با ضرر بفروشم----همین---
    حالا نظر شما چی هست؟؟؟؟با قیمت 1.5 میلیون کاری خوب در این حد می شود انجام داد؟؟؟/------تشکر----

13. این کاربر از poloton7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام--
    من هم دقیقا منظور همین جواب شما بود--چون من اصلا حتی همین صدای جامو را نشنیدم وفقط دوستان در انجمنها می گویند ودر سایت یوتیب کلپش را دیم چون ما شهرستان(مشهد) هستیم واز این سیستمها اینجا نیست فرصت امدن به تهران وگشتند را ندارن(به خاطر متاهل بودن و بچه .دانشگاه و کار و...)--من خودم چون امپ پایونر 923 سینمای دارم به خودم گفتم دو راه دارم ----یا یک جفت اسپیکر ایستاده خوب بدهم شما بسازید(یا به صورت فول رنج یا به صورت چند راهه) بعد اینده اگر نیاز داشتم برایش سنتر ویا سوراند(بوک شلف) یا شما بسازید واز این تجار ها بخرم---دقیقا سوالم توی انجمن خودتان همین بود--خودم خیلی اهل موسیقی و فیلم حرفه ای نیستم شاید هفته ای 2 تا فیلم و روزی 20 دقیقه موسیقی--بقیه اش درگیر چیزهای که گفتم هستم--فقط می خواهم چیزی باشد که که این پول را جمع می کنم وبه مصرف می رسانم همان چند قیقه که موسیقی گوش می کنم لذت ببرم ومجبور نشوم با ضرر بفروشم----همین---
    حالا نظر شما چی هست؟؟؟؟با قیمت 1.5 میلیون کاری خوب در این حد می شود انجام داد؟؟؟/------تشکر----
    با این شرایط و کم تجربه بودنتون باید خیلی مراقب باشید چی و از کجا خرید می کنید
    افرادی مثل شما بهترین طعمه برای فروشندگان خاصی هستن
    نیازتون بفرمایید بچه های انجمن تا جای ممکن از روی تجربه شخصی بهتون راهنمایی میدن

15. این کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام--

سلام؛
    ببینید من قبلا هم که با هم مشورت کردیم گفته بودم. شما اول باید تصمیم بگیرید که میخواید سیستم سینمایی استفاده کنید یا صدای استریو برای موزیک. از یک کلیپ اینترنتی هیچ چیزی دستگیرتون نمیشه و نمیتونید متوجه بشید که صدا در عمل چطور هست.
    مراقب هم باشید قبل از خرید با دیگران که تجربه بیشتری دارن مشورت کنید. سعی کنید با کسی مشورت کنید که از مشورت و نظری که میده غرض و نیتی بدی نداشته باشه و خالصانه راهنمایی کنه چون اکثر کسبه های فای آدمای درستی نیستن یکیش همینی که الان اینجا حضور داره پستی که مربوط به من هست رو نقل قول میکنه فشار خونش هم رفته بالا بوی مشتری و پول به دماغش خوردهباز دم خودمون گرم که کاسب و فروشنده نیستیم اگه چیزی رو پیشنهاد میدیم از روی تجربه هست و خیرخواهی، به فکر کسب منفعت به هر شکلی نیستیم. ایشون از کاسه بشقاب و آفتابه پلاستیکی میفروشه یا های فای! در واقع نوع جنس اصلا مهم نیست هر چیزی که از فروشش کسب منفعتی بشه ایشون عرضه کننده مجاز اون جنس هستند. کیف و کفش و فیلم بلوری و بلندگو و ساعت و کاسه بشقاب و منقل کباب و ... این نمونه کارهای این آقای های-اند فروش:

همین آدما هستن که بازار های فای رو بی رونق کردن چون خیلی ها از فعالیت اینا متضرر شدن. نمونه ش دوستی از سبزوار که مبلغ قابل توجهی هزینه کرد بابت خرید یه اتصال اینترکانکت بعداز ارسال متوجه شد همین استریو داوود یه کابل سولفاته و زنگ زده براش فرستاده آخرش هم نتونست حقش رو بگیره چون صنف درست و حسابی برای اینکار وجود نداره و فقط باید به وجدان فروشنده اعتماد کنید. فروشگاه پاپ استریو هم شدیدا توصیه میکنم اگه الماس نادرشاه هم برای فروش داشتن، هیچی ازشون نخرید. فروشگاه آکوستیک رو توصیه میکنم. ولی اگر به دنبال صدای استریو هستید و نه سینمایی، شدیدا توصیه میکنم شمارو به ساخت. چون بودجه شما کمه. با ساخت میتونید نتیجه ای هم رده برندهایی حداقل با 4-5 برابر قیمت بگیرید. اگر برای استریو مد نظرتون باشه من توصیه میکنم وقت بزارید چند ماهی تلاش کنید و یه چیز خوب بسازید. صدایی که نتیجه دسترنج خود آدم باشه خیلی لذت بخش تر خواهد بود گوش کردن بهش. با همین بودجه محدود که دارید میتونید یک جفت فول رنج خوب تهیه کنید. البته 1.5 میلیون تومن صرفا برای خرید فول رنج کفایت میکنه و شاید مبلغی خیلی جزئی برای خرید متریال چوب باقی بمونه. ولی اگه تصمیم به اینکار گرفتید من حاضرم تمام چوب هارو براتون توی کارگاه خودمون برش بزنم که هزینه ای پرداخت نکنید چون "ما کاسب نیستیم" ما هم یه علاقمند مثل شما.
    میتونید اسپیکر بک لود هورن با فول رنج 5-6 اینچ مثل موارد زیر داشته باشید:

به نظرم اولین تصمیمی که میگیرید اینکه میخواید سیستم سینمایی داشته باشید یا استریو. توجه کنید که برای استفاده از پتانسیل یه سیستم سینمایی باید سورس با صدای چند کاناله داشته باشید. فیلم های ریپ شده و غیر اصلی معمولا کیفیت خوبی ندارند یا صدای دو کاناله هم میتونید نگاه کنید.
    Last edited by flipp; 02-04-2015 at 12:17.

17. 2 کاربر از flipp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام--اقای نجفی--
    دقیقا مشکل من در تردید اینکه استریو یا سینمای در همین است که یک امپ سینمای 923 با قیمت 1.6 خریدم چند ماه پیش که بعدا اسپکر بخرم من خودم به موزیک علاقمندم به ویژه موزیک های بی کلام خارجی--اما اگر خواسته باشم این امپ را بفروشم به عنوان جنس استوک باید بفروشم که خیلی ضرر می کنم از نظر مالی-الا بخرند 1.2 نهایت بیشتر نمی خرند---این اصلی ترین مشکل من در انتخاب است---
    به نظر شما برای استریو صدای زیباتر و در عین شفافیت بیس خوبی داشته باشد-بهتر است- --1-چند کاناله بهتر است 2- یا فول رنج 3-یا یک ووفر 12 اینچی با یک میدرنج؟؟؟
    در ضمن تشکر که خوب توضیح می دهید
    Last edited by poloton7; 02-04-2015 at 14:24.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •