تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 974 از 1211 اولاول ... 47487492496497097197297397497597697797898410241074 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,731 به 9,740 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا منو اذیت می کنین؟چرا پستهامو پاک می کنین؟مگه من چکار کردم

وحید جان گفتی چرا رونی را فروختی؟من رونی را نفروختم رونی اگه بنفش هم باشه فیکسه. Owen را فروختم.مجبورم فعلاً با هیمن سه تا مهاجم سر کنم.رونی و اون و برباتوف.

راستی فصل اول با منچستر هستم.
    راستی میگه بنده خدا من الان نگاه کردم پستاش پاک شده بود.البته شاید یه مشکلی پیش اومده چون پستهای بدی نداده بودی.
    در مورد رونی منم گفتم تو وقتی هم سامش هستی دیگه نمیای بفروشیش فکر کنم یکمی بد نوشته بودی و یا من بد متوجه شدم راستی اوون رو که فروختی کار خوبی کردی چون به قدری پس رفت می کنه که توی لیگ دسته سه ایران هم راش نمیدن چون فصل اول هستی به نظر من ولبک و ماچدا رو قرضی به یه تیم دیگه بده چون اینا شاید بعد از 3 سال به دردت بخورن و میتونی هر سال اونارو قرضی به تیمی بدی.همچنین یه نکته بهت بگم اینکه بازیکنان بزرگ اگه میخوای بخری اونارو توی لیستت خریدت بذار همیشه باشند تا آن قدر بهشون پیشنهاد بدی تا در آخر پیشنهادت رو قبول کنن. مثلا من خودم پاتو رو حداقل 10 بار بهش پیشنهاد دادم تا آخر خریدشم با قیمت نجومی که واقعا می ارزید چون خیلی پیشرفت می کنه و از بازیش خیلی خوشم میاد.راستی چند تا مهاجم ایتالیایی بهت میگم که خیلی خوب هستند و راحت میتونی بخریشون.یکی کاسانو که در سامپدوریا بازی میکنه که همون اولش بازیکن خوبی هستش و تکنیک خیلی بالایی داره و در دو فصل اول پیشرفت زیادی می کنه و بعدش کم کم افت می کنه اونو اگه بخری خیلی برات می ارزه.همچنین دو تا بازیکن جوان میگم که خیلی پیشرفت می کنند یکی بالوتلی که در اینتر بازی می کنه و اگر روی اون کار کنی بازیکن فوق العاده ای میشه.برای من بعد از 3 فصل تا 90 رسیده و شاید حتی بتونم تا 99 هم برسونمش یه بازیکن دیگه هم اوکاکا هست که در رم بازی می کنه و پیشرفت خیره کننده ای می کنه و کلا بازیکن خیلی خوبی هستش.

2. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ashe's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    A T L A N T I S

پيش فرض

چيجوري ميشه توپ رو بالا انداخت ؟
    ميخوام توپ رو بالا بندازم بعد بشوتم !
    این حرکت رو فقط بازیکنایی که کارت Scooping دارن انجام میدن... به این صورت:
    وقتی بازیکن رو به جلو داره حرکت میکنه مثلا به سمت راست... خیلی سریع یه بار جهت چپ بعدش جهت راست رو بزن.

4. این کاربر از ashe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام حسین آقا یه پیشنهاد اگر انقدر علاقه مند به بازیکنای قدیمی هستید اون پچ El Grande PES 2010 رو حتمآ دانلود کنید نصب کنید . به بازی اصلی هم کاری نداره با کیت سرور جدا و پوشه سیو جدا واسه خودش یه pes دیگه هست با تیمهای ملی و باشگاهی قدیمی با چهره های عالی بازیکنای قدیمی حتی دهه 60 میلادی که با یه کمی تغییر که مثلآ تو منتخب دهه 70 دادم علی پروین رو بهش اضافه کردم خیلی لذت بخش شده و اون مسئله خلاقیت فردی بازیکنها کاملآ توش ارائه شده .
    سلام میثم جان
    ممنونم از راهنماییت . بخاطر مساله خصوصیات فردی و چهره واقعیشون هم که شده دانلودش میکنم باید چیز جالبی باشه البته من تا جام جهانی 90 ایتالیا یادم میاد بازیکنان قدیمی تر رو زیاد نمیشناسم .

کار اشتباهی باور کن داری میکنی چون بازیکن پیشرفت نکنه جذابیت بازی کم میشه.بازیکنان خود من آنقدر پیشرفت می کنند که حتی از اون بازیکنان کلاسیک هم قوی تر می شوند تازه من الان نسلهای آینده فوتبال رو تا حدودی می فهم چه کسانی هستند.
    وحید جان حرفت درسته اما من به بازی شبیه ساز بیشتر علاقه دارم تا بازی آرکید . سرعت رشد بازیکنان توی این بازی خیلی زیاده و اصلا طبیعی نیست . یک بازیکن جوون تواناییهاش نهایتا 20 درصد افزایش پیدا میکنه نه 50 درصد . علاوه بر اینها من قدرت شوت بازیکنان رو مطابق با واقعیت تنظیم کردم اگه گزینه پیشرفت رو انتخاب کنم همه چی بهم میخوره مثلا من قدرت شوت بازیکنان رو طوری تنظیم کردم که گلهایی که از طریق شوت زدن به دست میاد تقریبا مطابق با واقعیت شده ( در دنیای واقعی تنها 18 درصد گلها از پشت محوطه جریمه به ثمر میرسه )
    من ساعتها و روزهای بسیار زیادی رو صرف تنظیم گیم پلی کردم حتی تواناییهای مخفی بازیکنان رو هم تنظیم کردم با اینکار کل تنظیمات بهم میخوره و کل زحماتم از بین میره .
    توی نسخه قبل منم همین کارای شما رو میکردم بازیکنای جوون رو میخریدم و بعد از چند سال با مبالغ زیادی میفروختمشون یادمه 30 سال بعد از شروع مستر لیگ بودجه باشگاه به نهایتش رسیده بود و از اون بیشتر نمیشد و از طرفی تمام بازیکنان بزرگ تاریخ فوتبال رو هم توی تیمم داشتم . توی هر بازی 5 دقیقه راحت 4 تا رو میزدم اما چه فایده ؟
    الان دیگه به واقعیت گرایی بیشتر علاقه دارم روی همین حساب تواناییهای بازیکنان رو طوری تنظیم کردم که بسختی میتونم جواز لیگ قهرمانان و حتی لیگ باشگاهها رو بگیرم , بسختی میتونم بازیکن تراز اول بخرم بیشتر با تاکتیکها و استراتژیهای تیمی میتونم از رقیب ببرم چون بودجه باشگاه بهم اجازه نمیده ستاره ها رو یکی یکی به باشگاه بیارم به نظر من اینجوری بازی خیلی هیجان انگیزه همین دیشب سه هیچ از میلان باختم حریف خیلی فشار آورد دیگه زورم بهشون نرسید حتی با تاکتیکهای متنوعی که بکار بستم بازم نتونستم نسبت مالکیت توپو به بیشتر از 40 درصد برسونم .
    تنظیم گیم پلی واقعا کار سختیه من برای رسیدن به بالانس ایده آل فید بک های زیادی گرفتم تا بالاخره میزان طبیعی نفس بازیکنان , سرعت دویدن , سرعت دریبل زنی , قدرت شوت و قدرت بدنی بازیکنان برام مشخص شد .

در ضمن اینو فراموش کردم بگم درسته که توی مستر لیگ با گذر زمان تواناییها بازیکنان زیاد میشه اما گذر زمان روی هوش اونها تاثیر نمیذاره کونامی به بازیکنان بزرگ هوش زیادی اختصاص داده یکی از علتهای اصلی که من گزینه کلاسیک رو انتخاب کردم همین مسالست .

سلام
    بازیکن شما هم تو قسمت افسانه شدن Agility اون پیشرفت نمیکنه ؟؟ آخه همین مهارت تو سرعت خیلی تاثیر داره...
    سلام
    agility مربوط میشه به چالاکی در حرکات بازیکنان سرعت دویدن رو زیاد نمیکنه شاید منظور شما هم همینه من درست برداشت نکردم به هر حال این توانایی بندرت افزایش پیدا میکنه چون یکی از فاکتورهای کلیدی و بسیار مهم بازیکنانه .
    Last edited by 4039; 01-02-2010 at 23:23.

6. 5 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وحید جان حرفت درسته اما من به بازی شبیه ساز بیشتر علاقه دارم تا بازی آرکید . سرعت رشد بازیکنان توی این بازی خیلی زیاده و اصلا طبیعی نیست . یک بازیکن جوون تواناییهاش نهایتا 20 درصد افزایش پیدا میکنه نه 50 درصد . علاوه بر اینها من قدرت شوت بازیکنان رو مطابق با واقعیت تنظیم کردم اگه گزینه پیشرفت رو انتخاب کنم همه چی بهم میخوره مثلا من قدرت شوت بازیکنان رو طوری تنظیم کردم که گلهایی که از طریق شوت زدن به دست میاد تقریبا مطابق با واقعیت شده ( در دنیای واقعی تنها 18 درصد گلها از پشت محوطه جریمه به ثمر میرسه )
    منم باهات موافقم و در این مورد قبلا توضیح دادم.کونامی کلا پیشرفت بازیکنان رو یه جوری عجیب ساخته مثلا سرعت بازیکنان که یه چیز ذاتی هستش نباید آن قدر زیاد بشه یا مثلا یه دفاع وسط نباید در همه زمینه زیاد بشه و یه پاسور و یک شوت زن فوق العاده بشه.ولی فکر کنم چون کونامی ژاپنی هستش و کلا ژاپنی ها چیزای تخیلی هم خیلی دوست دارند و کارتون فوتبالیست ها هم ژاپنی بودش این پیشرفت هم براساس اون هستش
    من ساعتها و روزهای بسیار زیادی رو صرف تنظیم گیم پلی کردم حتی تواناییهای مخفی بازیکنان رو هم تنظیم کردم با اینکار کل تنظیمات بهم میخوره و کل زحماتم از بین میره
    میشه بیشتر توضیح بدی که مثلا چه کارهایی کردی؟برای من هم جذاب شد چون من الان چند سال هست که به طور مداوم دارم بازی می کنم و الان مثلا دارم با چلسی برای شاید بیستمین در کل pes دارم میرم وفقط هدف مثلا شاید یکمی خنده دار باشه.الان هدف من اینه که مثلا با چلسی تمام 38 بازیو ببرم و یا اینکه توی یه فصل هیچ گلی نخورم چون واقعا الان بازیکنانم خیلی قوی هستند و مثلا گورکوف شاید از بازیکنانی مثل پلاتینی و رودگولیت هم قوی تر شده اگر یه کاری کنی که برای منم یه تنوع ایجاد بشه باور کن دعات می کنم نمی دونم شما بودی که قبلا می گفتی میتونی با برنامه نویسی یه کاری کنی که پیشرفت بازیکنان کمتر بشه؟

در ضمن اینو فراموش کردم بگم درسته که توی مستر لیگ با گذر زمان تواناییها بازیکنان زیاد میشه اما گذر زمان روی هوش اونها تاثیر نمیذاره کونامی به بازیکنان بزرگ هوش زیادی اختصاص داده یکی از علتهای اصلی که من گزینه کلاسیک رو انتخاب کردم همین مسالست .
    البته اگر منظورت mentality در شماره های قبلی هستش که در این شماره به جاش Tenacity هستش درسته در شماره های قبلی این قابلیت زیاد نی مشد ولی در این شماره پیشرفت می کنه.

agility مربوط میشه به چالاکی در حرکت بازیکنان سرعت دویدن رو زیاد نمیکنه شاید منظور شما هم همینه من درست برداشت نکردم به هر حال این توانایی بندرت افزایش پیدا میکنه چون یکی از فاکتورهای کلیدی و بسیار مهم بازیکنانه .
    جالبه که همین قابلیت که در شماره های قبلی زیاد نمی شد در این شماره در مسترلیگ زیاد میشه.واقعا یکی نیست به کونامی بگه چرا در شماره های قبلی این قابلیت ها زیاد نمی شد.

8. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    A T L A N T I S

پيش فرض

سلام
    agility مربوط میشه به چالاکی در حرکات بازیکنان سرعت دویدن رو زیاد نمیکنه شاید منظور شما هم همینه من درست برداشت نکردم به هر حال این توانایی بندرت افزایش پیدا میکنه چون یکی از فاکتورهای کلیدی و بسیار مهم بازیکنانه .
    بله منم منظورم همینه...چالاکی...
    پس چجوریه Top Speed یا Dribling speed جز فاکتورهای اصلی یه بازیکن نیست که مثل نقل نبات زیاد میشه...خوب سرعت بازیکنم یه چیز ذاتیه دیگه چرا این زیاد میشه ولی اون نه؟
    .
    .
    .
    یه جدول جالب دیدم در مورد فرم بازیکنا و تاثیرش رو بازیشون گفتم بزارم شاید بدرد بخوره...

o-----------------------------o-------o----------o---------o--------o--------o
    |Attribute | Red | Orange | Green | Blue | Gray |
    |Attack | +12% | +6.4% | 0 | -8% | -16% |
    |Defence | +12% | +6.4% | 0 | -8% | -16% |
    |Body Balance | +12% | +6% | 0 | -12% | -18% |
    |Stamina | +12% | +6% | 0 | -6% | -12% |
    |Top Speed | +9% | +4.8% | 0 | -6% | -12% |
    |Acceleration | +12% | +6% | 0 | -9% | -18% |
    |Response | +12% | +6% | 0 | -9% | -18% |
    |Agility | +12% | +6% | 0 | -9% | -18% |
    |Dribble Accuracy | +9% | +4.8% | 0 | -4.8%| -9% |
    |Dribble Speed | +9% | +4.8% | 0 | -6% | -12% |
    |Short Pass Accuracy | +9% | +4.8% | 0 | -4.8%| -9% |
    |Short Pass Speed | +6% | +3% | 0 | -3% | -6% |
    |Long Pass Accuracy | +9% | +4.8% | 0 | -4.8%| -9% |
    |Long Pass Speed | +6% | +3% | 0 | -3% | -6% |
    |Shot Accuracy | +9% | +4.8% | 0 | -4.8%| -9% |
    |Shot Power | +12% | +6% | 0 | -6% | -12% |
    |Shot Technique | +9% | +4.8% | 0 | -4.8%| -9% |
    |Free Kick Accuracy | +9% | +4.8% | 0 | -6% | -12% |
    |Swerve | +9% | +4.8% | 0 | -6% | -12% |
    |Header | +9% | +4.8% | 0 | -4.8%| -9% |
    |Jump | +12% | +6% | 0 | -6% | -12% |
    |Technique | +9% | +4.8% | 0 | -6% | -12% |
    |Agression | +9% | +4.8% | 0 | -6% | -12% |
    |Mentality | +12% | +6% | 0 | -9% | -18% |

وحید جان کارتای نارنجی رو هم حتما هر موقع وقت کردی یه توضیح بده مخصوصا اونایی که تو بازی تاثیر بیشتری دارن ...مرسی

10. 4 کاربر از ashe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وحید جان کارتای نارنجی رو هم حتما هر موقع وقت کردی یه توضیح بده مخصوصا اونایی که تو بازی تاثیر بیشتری دارن ...مرسی
    باشه یه روز سعی می کنم مفصل توضیح بدم.

پس چجوریه Top Speed یا Dribling speed جز فاکتورهای اصلی یه بازیکن نیست که مثل نقل نبات زیاد میشه...خوب سرعت بازیکنم یه چیز ذاتیه دیگه چرا این زیاد میشه ولی اون نه؟
    در این مورد من خیلی توضیح دادم.پست قبلی هم یه چیزای در این مورد گفتم
    راستی دوستان من یه سری replay دارم که یه سری هاش گل هایی از ضربه کاشته به صورت دو ضرب و خیلی زیبا هستش که برای دوستانی که در ضربه کاشته مشکل داشتند شاید مفید باشه.همچنین یه دو سه تا چیز خیلی خنده دار replay سیو کردم که شاید جالب باشه.اگر میشه بگید چه جوری اینارو خیلی فشرده کنم و بذارم تا همه دوستانی که میخوان اونو دانلود کنن.این replay ها من رفتم توی سیو حجمش حدود 6 مگابایت هست و اگر یه نفر یه روش بگه که بشه خیلی فشرده کرد خیلی خوب میشه.

12. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

میشه بیشتر توضیح بدی که مثلا چه کارهایی کردی؟برای من هم جذاب شد چون من الان چند سال هست که به طور مداوم دارم بازی می کنم و الان مثلا دارم با چلسی برای شاید بیستمین در کل pes دارم میرم وفقط هدف مثلا شاید یکمی خنده دار باشه.الان هدف من اینه که مثلا با چلسی تمام 38 بازیو ببرم و یا اینکه توی یه فصل هیچ گلی نخورم چون واقعا الان بازیکنانم خیلی قوی هستند و مثلا گورکوف شاید از بازیکنانی مثل پلاتینی و رودگولیت هم قوی تر شده اگر یه کاری کنی که برای منم یه تنوع ایجاد بشه باور کن دعات می کنم نمی دونم شما بودی که قبلا می گفتی میتونی با برنامه نویسی یه کاری کنی که پیشرفت بازیکنان کمتر بشه؟

البته اگر منظورت mentality در شماره های قبلی هستش که در این شماره به جاش Tenacity هستش درسته در شماره های قبلی این قابلیت زیاد نی مشد ولی در این شماره پیشرفت می کنه.

جالبه که همین قابلیت که در شماره های قبلی زیاد نمی شد در این شماره در مسترلیگ زیاد میشه.واقعا یکی نیست به کونامی بگه چرا در شماره های قبلی این قابلیت ها زیاد نمی شد.
    وحید جان من توی پست قبل گفتم فقط با یک بازیکن بازی میکنم مثل مد bal این مطلبو در نظر داشته باش .
    البته تک نفره بازی کردن مزایا و جذابیتهای خاص خودشو داره از جمله مهمترین اونها اینه که بازیکنان دقیقا رفتارفردی خودشون رو توی بازی به اجرا میذارن و همونطوریکه میدونی با تنظیمات تاکتیکی تیمی میتونی اونا رو وادار به اجرای کارهای مورد نظرت بکنی .
    در مورد تنظیم تواناییها و کلا گیم پلی بازی من توی این چند ماه اخیر توی تاپیک مطلب زیاد گذاشتم راستی شما که اینقدر به این بازی علاقه داری توی این چند ماه اخیر چرا به این تاپیک سر نمیزدی ؟
    توی این 8 ماه اخیر مطالب بسیار جالب و خوبی در مورد این بازی توی تاپیک مطرح شده بچه ها از سیر تا پیاز این بازی صحبت کردن . تمام جزئیات گیم پلن بازی توضیح داده شده تاکتیکها , استراتژیها , کارتها , دریبلها و حرکات مختلف حتی من سیستم بازی بارسلون و تیم ملی فرانسه رو هم بطور مفصل تشریح کردم و اونو بر این بازی انطباق دادم البته میخواستم سبک بقیه تیمهای مطرح باشگاهی رو هم توی تاپیک توضیح بدم که منصرف شدم چون عملا فقط میشه نهایتا تا 30 درصد واقعیت رو توی این بازی پیاده کرد البته این خودش چیز کوچیکی نیست من اصلا فکر نمیکردم به این زودی بازی کامپیوتری فوتبال این قابلیت رو داشته باشه که بشه تاکتیکهای دنیای واقعی فوتبال رو درش پیاده کرد شاید توی یکی دو روز آینده سیستم و روش بازی تیم چلسی رو توی تاپیک بذارم و اونو با تاکتیکهای این بازی منطبق کنم .
    درمورد تغییر آهنگ رشد بازیکنان من تصمیم داشتم با برنامه hexedit این بخش از بازیو ویرایش کنم اما دیدم کار بسیار وقت گیریه پیدا کردن کدها خیلی وقت میبره اگه آینده فرصت کنم روی اینکار وقت میذارم .
    درمورد هوش بازیکنان باید بگم اون tenacity به هوش بازیکنان ارتباطی نداره اصلا بخش هوش مصنوعی از این بخش مجزاست من سه ماه پیش یک بار وارد دیتا بیس هوش بازی شدم بازی کلی باگ دار شد سرعت بازی هم شدیدا پر نوسان شد این کار من نیست توی اون قسمت وارد بشم یکی از بچه ها که رشتش هوش مصنوعی بود میخواست با دوستاش این بخشو ویرایش و تنظیم کنه اما فعلا که ما رو بی خبر گذاشته .
    در مورد تنظیم stat و توانایی بازیکنان اگه با شرایطی با ( کنترل یک نفر و عدم رشد بازیکنان ) موافقی توضیحات لازمه رو برات بزارم .

بله منم منظورم همینه...چالاکی...
    والا منم نمیدونم چرا این کار رو کردن .
    درمورد جدول فلش آمادگی بازیکنان ازت ممنونم که توی تاپیک گذاشتی خیلی دنبال آمار دقیقش بودم .
    Last edited by 4039; 02-02-2010 at 00:51.

14. 3 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد تنظیم تواناییها و کلا گیم پلی بازی من توی این چند ماه اخیر توی تاپیک مطلب زیاد گذاشتم راستی شما که اینقدر به این بازی علاقه داری توی این چند ماه اخیر چرا به این تاپیک سر نمیزدی ؟
    توی این 8 ماه اخیر مطالب بسیار جالب و خوبی در مورد این بازی توی تاپیک مطرح شده بچه ها از سیر تا پیاز این بازی صحبت کردن . تمام جزئیات گیم پلن بازی توضیح داده شده تاکتیکها , استراتژیها , کارتها , دریبلها و حرکات مختلف حتی من سیستم بازی بارسلون و تیم ملی فرانسه رو هم بطور مفصل تشریح کردم و اونو بر این بازی انطباق دادم البته میخواستم سبک بقیه تیمهای مطرح باشگاهی رو هم توی تاپیک توضیح بدم که منصرف شدم چون عملا فقط میشه نهایتا تا 30 درصد واقعیت رو توی این بازی پیاده کرد شاید توی یکی دو روز آینده سیستم و روش بازی تیم چلسی رو توی تاپیک بذارم و اونو با تاکتیکهای این بازی منطبق کنم .
    بابا دمت گرم من منظورم اینا نبود.من اینارو که خیلی خوب بلد هستم. من فکر کردم منظور شما یه چیز دیگه بود.من فقط می خوام یه جوری بازی سخت بشه.ترکیب چلسی چیدن و تاکتیک ها و کارت ها را که من خودم استادم.البته شما هم استاد ما هستی

16. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

بابا دمت گرم من منظورم اینا نبود.من اینارو که خیلی خوب بلد هستم. من فکر کردم منظور شما یه چیز دیگه بود.من فقط می خوام یه جوری بازی سخت بشه.ترکیب چلسی چیدن و تاکتیک ها و کارت ها را که من خودم استادم.البته شما هم استاد ما هستی
    وحید جان این حرفو نزن استاد چیه ما توی این تاپیک همه دوستان هم هستیم و من کوچیک همه بچه ها .
    نه منظورم تاکتیکها نبود بالا که اشاره کردم تنظیم stat و توانایی بازیکنان اجازه بده یک نمونشو بگم تا متوجه بشی .
    top speed مربوط میشه به سرعت بازیکنان در زمانی که صاحب توپ نیستند و dribble speed مربوط میشه به سرعت بازیکنان در زمانیکه صاحب توپن حالا برای اینکه بازی در گیرانه تر بشه باید میانگین top speed از d.s بیشتر باشه البته قدرت بدنی و چند ویژگی مخفی بازیکنان هم تاثیر گذاره که بحثش مفصله .

یه جدول جالب دیدم در مورد فرم بازیکنا و تاثیرش رو بازیشون گفتم بزارم شاید بدرد بخوره...

|Attribute | Red | Orange | Green | Blue | Gray |
    |Attack | +12% | +6.4% | 0 | -8% | -16% |
    |Defence | +12% | +6.4% | 0 | -8% | -16% |
    |Body Balance | +12% | +6% | 0 | -12% | -18% |
    |Stamina | +12% | +6% | 0 | -6% | -12% |
    |Top Speed | +9% | +4.8% | 0 | -6% | -12% |
    |Acceleration | +12% | +6% | 0 | -9% | -18% |
    |Response | +12% | +6% | 0 | -9% | -18% |
    |Agility | +12% | +6% | 0 | -9% | -18% |
    |Dribble Accuracy | +9% | +4.8% | 0 | -4.8%| -9% |
    |Dribble Speed | +9% | +4.8% | 0 | -6% | -12% |
    |Short Pass Accuracy | +9% | +4.8% | 0 | -4.8%| -9% |
    |Short Pass Speed | +6% | +3% | 0 | -3% | -6% |
    |Long Pass Accuracy | +9% | +4.8% | 0 | -4.8%| -9% |
    |Long Pass Speed | +6% | +3% | 0 | -3% | -6% |
    |Shot Accuracy | +9% | +4.8% | 0 | -4.8%| -9% |
    |Shot Power | +12% | +6% | 0 | -6% | -12% |
    |Shot Technique | +9% | +4.8% | 0 | -4.8%| -9% |
    |Free Kick Accuracy | +9% | +4.8% | 0 | -6% | -12% |
    |Swerve | +9% | +4.8% | 0 | -6% | -12% |
    |Header | +9% | +4.8% | 0 | -4.8%| -9% |
    |Jump | +12% | +6% | 0 | -6% | -12% |
    |Technique | +9% | +4.8% | 0 | -6% | -12% |
    |Agression | +9% | +4.8% | 0 | -6% | -12% |
    |Mentality | +12% | +6% | 0 | -9% | -18% |
    میشه آدرسی که این جدول رو ازش گرفتی بگی ؟
    Last edited by 4039; 02-02-2010 at 01:24.

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    A T L A N T I S

پيش فرض

بله دوست عزیز چرا که نه بفرمایید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یه سوالم داشتم
    وقتی یه بازیکن جوون رو قرض میدیم به یه باشگاه بازم به پیشرفتش تو اون باشگاه ادامه میده یا نه؟
    Last edited by ashe; 02-02-2010 at 07:46.

19. 3 کاربر از ashe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •