راستی میگه بنده خدا من الان نگاه کردم پستاش پاک شده بود.البته شاید یه مشکلی پیش اومده چون پستهای بدی نداده بودی.
در مورد رونی منم گفتم تو وقتی هم سامش هستی دیگه نمیای بفروشیشفکر کنم یکمی بد نوشته بودی و یا من بد متوجه شدم
راستی اوون رو که فروختی کار خوبی کردی چون به قدری پس رفت می کنه که توی لیگ دسته سه ایران هم راش نمیدن
چون فصل اول هستی به نظر من ولبک و ماچدا رو قرضی به یه تیم دیگه بده چون اینا شاید بعد از 3 سال به دردت بخورن و میتونی هر سال اونارو قرضی به تیمی بدی.همچنین یه نکته بهت بگم اینکه بازیکنان بزرگ اگه میخوای بخری اونارو توی لیستت خریدت بذار همیشه باشند تا آن قدر بهشون پیشنهاد بدی تا در آخر پیشنهادت رو قبول کنن. مثلا من خودم پاتو رو حداقل 10 بار بهش پیشنهاد دادم تا آخر خریدشم با قیمت نجومی که واقعا می ارزید چون خیلی پیشرفت می کنه و از بازیش خیلی خوشم میاد.راستی چند تا مهاجم ایتالیایی بهت میگم که خیلی خوب هستند و راحت میتونی بخریشون.یکی کاسانو که در سامپدوریا بازی میکنه که همون اولش بازیکن خوبی هستش و تکنیک خیلی بالایی داره و در دو فصل اول پیشرفت زیادی می کنه و بعدش کم کم افت می کنه اونو اگه بخری خیلی برات می ارزه.همچنین دو تا بازیکن جوان میگم که خیلی پیشرفت می کنند یکی بالوتلی که در اینتر بازی می کنه و اگر روی اون کار کنی بازیکن فوق العاده ای میشه.برای من بعد از 3 فصل تا 90 رسیده و شاید حتی بتونم تا 99 هم برسونمش
یه بازیکن دیگه هم اوکاکا هست که در رم بازی می کنه و پیشرفت خیره کننده ای می کنه و کلا بازیکن خیلی خوبی هستش.