تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 974 از 1135 اولاول ... 47487492496497097197297397497597697797898410241074 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,731 به 9,740 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    خط تلفن من pcm هست چقدر احتمال میدین مخابرات درستش کنه و روش adsl بده ؟؟
    با دروود و احترام
    دوست گرامی،بنده به عنوان نماینده ای موچک از شرکت آسیاتک،بر خود می بالم تا به شما اعلام نمایم که در صورتیکه خواهان سرویس گیری Adsl هستید،با ارسال مشخصات خودتون بوسیله خصوصی برای بنده،پیگیری تغییر خطتون از pcm به خطوط مسی معمولی باشید.
    بنده در پاسخ به دوست گرامی خودم، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که خورده هایی رو بر شرکت آسیاتک گرفتندتلاش می کنم تا با بخش بخش کردن همه صحبت های ایشون در مقام پاسخ بر بیایم.
    1: گرانفروشی در سرویس های محدود و نا محدود نسبت به دیگر شرکت ها:
    خوب روشنه!شرکتی مانند سپنتا با در اختیاز داشتن بیش از 90 درصد شبکه زیرساختاری کشور،خیلی آسونتر و راختر می تونه سرویس دهی انجام بده پس بسیاری از هزینه ها رو نداره!اما شرکت های دیگر ناگزیر به هزینه های هنگفت دیگری مانند بازاریابی ها،تبلیغات و آگهی های بازرگانی،نیرو های انسانی بیشتر و ... هستند!پس در این مورد نام اون رو گرونفروشی نمی توان گزارد!
    اگر در مورد سرویس های نا محدود این مورد رو بیان می فرمایید،بر اساس آخرین جلسه و صحبتی که با بخش بازرگانی شرکت آسیاتک داشتیم،اینگونه بیان شد که به شوند(دلیل)نامحدود نبودن امکانات و نیز نگاهداری کیفیت شبکه ارائه شده و عادلانه بودن سرویس ها،استفاده از سرویس ها رو برای مشتریکین پر مصرف محدود کرده ایم به سرعت های پله کانی!
    بنده در این مورد و به ویژه در مورد کیفیت این گفته رو تأیید می کنم چراکه بسیار دیده ام شرکت هایی (ماند بست نت)که پهنای باند آزاد رو به کاربر تحویل می دادند اما ناگهان همه شبکه دچار کندی شدیدی می شود چون کاربران پر مصرفی هستند درون این شبکه که بیشترین سرعت رو به سوی خودشون می کشند!
    پینگ بالا: در این مورد نیز به سبب آنکه شرکت های گوناگون،پهنای باند مورد نیاز خود رو از شرکت زیرساخت تهیه م یکنند و اینکه شرکت مخابرات ایران و شرکت زیرساخت هر دو نهادی حکومتی هستند،امکان در اختیاز داشتن تأمین کننده ای با کمترین اتصال ها درون شبکه مخابرات ایران دور از اندیشه نیست در حالیکه شرکت های دیگری ممکن است از تأمین کننده های دیگری سرویس دریافت کنند که پینگ بالاتری دارند،ضمن اینکه دارا بودن پینگ بالاتر،"الزاما" به معنای دارا بودن سرعت پایینتری نیست!
    تغییر یک سویه سروس ها:
    این نیز به گفته مقام های مسئول بازرگانی شرکت آسیاتک،به سبب آنکه بایستی از جایی آغاز میشده ضمن آنکه به شماری از کاربران بوسیله پیامک آگاهی رسانی شده بود،انجام شده است.و نیز یادآوری نمایم که حتمن حتمن شماره تلفن همراه خود رو در پانل های آسیاتک بنویسید تا به همه پیام های ارسالی آنها دسترسی داشته باشید.

2. 3 کاربر از saeed258s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

دوستان یه سوال : الان من 512 نامحدود مخابراتم.میخوام یه ماه برم روی 1 یا 2 مگ .رفتم قسمت تغییر تعرفه.زده کهیه بار بیشتر توی یه دوره نمیشه تغییر تعرفه داد.بعد نوشته قبض پایان ماههای زوج صادر میشه ! یعنی اخر ابان.. پس من تا اخر ابان اگر یه بار تعرفه عوض کنم دیگه عوض نمیشه ....
    ولی بعدش نوشته که امکان تغییر این تعرفه جدید تا پایان این دوره مصرف (تا ۱ آبان) امکان پذیر نیست.

حالا چی شد ؟! بالاخره من اول ابان میتونم تعرفه عوض کنم یا باید تا اخرش صبر کنم ؟

4. این کاربر از Rhodes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

درود
    دوستان بهترین سرویس نامحدود مال کدوم شرکت هست ؟ (ارزانترین با بیشترین سرعت دانلود )
    لعنت بر آسیاتک یک ماهه 512 گرفتم 30 تومن سرعت دانلود 20k

6. این کاربر از kaveh1589 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان یه سوال : الان من 512 نامحدود مخابراتم.میخوام یه ماه برم روی 1 یا 2 مگ .رفتم قسمت تغییر تعرفه.زده کهیه بار بیشتر توی یه دوره نمیشه تغییر تعرفه داد.بعد نوشته قبض پایان ماههای زوج صادر میشه ! یعنی اخر ابان.. پس من تا اخر ابان اگر یه بار تعرفه عوض کنم دیگه عوض نمیشه ....
    ولی بعدش نوشته که امکان تغییر این تعرفه جدید تا پایان این دوره مصرف (تا ۱ آبان) امکان پذیر نیست.

حالا چی شد ؟! بالاخره من اول ابان میتونم تعرفه عوض کنم یا باید تا اخرش صبر کنم ؟
    زنگ بزن 2020
    درود
    دوستان بهترین سرویس نامحدود مال کدوم شرکت هست ؟ (ارزانترین با بیشترین سرعت دانلود )
    لعنت بر آسیاتک یک ماهه 512 گرفتم 30 تومن سرعت دانلود 20k
    اره اسیاتک نامحدودش محدود هست!
    بیست نت(مخابرات) بگیرید

8. 3 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان کسی 1 مگ شاتل داره؟
    راضی هست؟

10. این کاربر از mojtaba2321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

راضی هست؟
    اره تا حدودی چون تو شاتل سرعت 128 تا 2 مگش هیچ تفاوتی تو سرعت روزانش نداره فقط تو سرعت شبانش برای ما فرق میکنه (اما یه چیزی بگم شاتلم قراره که شبانش جدیدن پولی بشه هنوز هیشکی نمیدونه قراره چه اتفاقی بیوفته پس بهت نصیحت میکنم صبر کنی ببینی چی قراره بشه)

12. این کاربر از sajjad72a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

راضی هست؟
    شبانش را محدود میکنن و جدیدا هم قرار شبانه نیم بها یا برداشته بشه!

14. 2 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

شبانش را محدود میکنن و جدیدا هم قرار شبانه نیم بها یا برداشته بشه!
    1 مگ به بالا این اتفاق براش نمیفته.
    فقط 128 تا 512 رو برای دانلود شبانه اگه بخواین هر ماه 3500 هزینش میشه.

16. این کاربر از mojtaba2321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اره تا حدودی چون تو شاتل سرعت 128 تا 2 مگش هیچ تفاوتی تو سرعت روزانش نداره فقط تو سرعت شبانش برای ما فرق میکنه (اما یه چیزی بگم شاتلم قراره که شبانش جدیدن پولی بشه هنوز هیشکی نمیدونه قراره چه اتفاقی بیوفته پس بهت نصیحت میکنم صبر کنی ببینی چی قراره بشه)
    معلوم که هست قراره چه اتفاقی بیفته، از 128 تا 512 دانلود رایگان شبانه رو میخوان پولی بکنن.
    برای همین میخوام کوچ کنم به 1 مگ.

18. این کاربر از mojtaba2321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohammad2O's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

منم های وب هستم 2مگ محدود اان 2 روزهست که پینگش افتضاح شده
    سرعت دانل هم از 500 شده 100

20. این کاربر از mohammad2O بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •