با دروود و احترام
دوست گرامی،بنده به عنوان نماینده ای موچک از شرکت آسیاتک،بر خود می بالم تا به شما اعلام نمایم که در صورتیکه خواهان سرویس گیری Adsl هستید،با ارسال مشخصات خودتون بوسیله خصوصی برای بنده،پیگیری تغییر خطتون از pcm به خطوط مسی معمولی باشید.
بنده در پاسخ به دوست گرامی خودم، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که خورده هایی رو بر شرکت آسیاتک گرفتندتلاش می کنم تا با بخش بخش کردن همه صحبت های ایشون در مقام پاسخ بر بیایم.
1: گرانفروشی در سرویس های محدود و نا محدود نسبت به دیگر شرکت ها:
خوب روشنه!شرکتی مانند سپنتا با در اختیاز داشتن بیش از 90 درصد شبکه زیرساختاری کشور،خیلی آسونتر و راختر می تونه سرویس دهی انجام بده پس بسیاری از هزینه ها رو نداره!اما شرکت های دیگر ناگزیر به هزینه های هنگفت دیگری مانند بازاریابی ها،تبلیغات و آگهی های بازرگانی،نیرو های انسانی بیشتر و ... هستند!پس در این مورد نام اون رو گرونفروشی نمی توان گزارد!
اگر در مورد سرویس های نا محدود این مورد رو بیان می فرمایید،بر اساس آخرین جلسه و صحبتی که با بخش بازرگانی شرکت آسیاتک داشتیم،اینگونه بیان شد که به شوند(دلیل)نامحدود نبودن امکانات و نیز نگاهداری کیفیت شبکه ارائه شده و عادلانه بودن سرویس ها،استفاده از سرویس ها رو برای مشتریکین پر مصرف محدود کرده ایم به سرعت های پله کانی!
بنده در این مورد و به ویژه در مورد کیفیت این گفته رو تأیید می کنم چراکه بسیار دیده ام شرکت هایی (ماند بست نت)که پهنای باند آزاد رو به کاربر تحویل می دادند اما ناگهان همه شبکه دچار کندی شدیدی می شود چون کاربران پر مصرفی هستند درون این شبکه که بیشترین سرعت رو به سوی خودشون می کشند!
پینگ بالا: در این مورد نیز به سبب آنکه شرکت های گوناگون،پهنای باند مورد نیاز خود رو از شرکت زیرساخت تهیه م یکنند و اینکه شرکت مخابرات ایران و شرکت زیرساخت هر دو نهادی حکومتی هستند،امکان در اختیاز داشتن تأمین کننده ای با کمترین اتصال ها درون شبکه مخابرات ایران دور از اندیشه نیست در حالیکه شرکت های دیگری ممکن است از تأمین کننده های دیگری سرویس دریافت کنند که پینگ بالاتری دارند،ضمن اینکه دارا بودن پینگ بالاتر،"الزاما" به معنای دارا بودن سرعت پایینتری نیست!
تغییر یک سویه سروس ها:
این نیز به گفته مقام های مسئول بازرگانی شرکت آسیاتک،به سبب آنکه بایستی از جایی آغاز میشده ضمن آنکه به شماری از کاربران بوسیله پیامک آگاهی رسانی شده بود،انجام شده است.و نیز یادآوری نمایم که حتمن حتمن شماره تلفن همراه خود رو در پانل های آسیاتک بنویسید تا به همه پیام های ارسالی آنها دسترسی داشته باشید.